100 éves az SZDSZ

Nagyon kedves, nagyon jóságos, nagyon öreg, nagyon tiszteletreméltó, és nagyon a mi drága nagypapánk. Na, ki lehet az? Persze, hogy az örökké előráncigált kedves SZDSZ-es nagyapó figurája lesz mai vizsgálatunk tárgya, aki már olyan öreg, hogy az első SZDSZ 133 napos országtombolásakor is a liberális világon volt, de magát az SZDSZ-t is sikerült túlélnie.

Nagyon öreg vagyok már, és ez lenne az első, még nem szóbeli közlésem feléd, amivel szeretném elnyerni a szimpátiádat. Ha néger lennék, én lennék Morgan Freeman. Ha fordítva öregednék, én lennék Benjamin Button, tehát alapvetően szimpatikusnak kell engem találnod, különben öreggyűlölő vagy, és az már majdnem olyan rossz, mintha mozgássérültfób pestisrácokos zugfirkász lennél.

Szóval, ha nem akarsz tüntetést a házad elé, meg rengeteg facebookos kommentet, akkor tarts engem szimpatikusnak és ártalmatlannak, te rohadék!

A nagyon öreg és nagyon fiatal emberek eredendően mind ártatlanok, és az általuk jelképezett politikai erőt is annak kell tekintened, különben egy rohadt náci leszel. A legjobb példa erre Kovács Pisti, és én, a jóságos öreg SZDSZ-es bácsi vagyok az ő kedves nagypapája. Rosszul mondtam, én igazából kedves mindnyájatok kedves nagypapája vagyok. Az egész országé.

Az országé, ami amúgy szar hely. Egy szar kis öntudatos nép szar kis országa, de én, a kedves nagypapa egy kicsit jobb hellyé varázsolom. Én egy olyan kis kedves nagyapó vagyok, ami mostanában maximum Uruguayban volt az ország élén.

Szeress, kedvelj, imádj, mert másnak látszom, mint egy átlagos politikus!

Ahogy említettem, nagyon öreg vagyok, és ez az öregség automatikusan megszentel mindent. Igaz, én is pénzből élek, de kíméletlen vén spekuláns helyett leszel szíves engem szépkorú filantrópnak nevezni, még akkor is, ha kommunista portált szerkesztgetsz. A korom egyszerűen megszentel és ártatlanná tesz, hiszen az idős emberek alapvetően nem lehetnek bűnösök. Kivétel természetesen Képíró Sándor meg Csatáry Laci bácsi, akit én személyesen kerepeltem halálra a bejárati ajtaja előtt, mert nácikkal nem tehetünk kivételt!

Mi az, hogy most nem lehetek díszpolgár Budapest összes kerületében? Hogy képzeled te ezt?

Én voltam az, aki lefordította neked azt a nyálas angol szart, meg metszési tanácsot adott korai tavaszi fagyokra. Emlékezz! Jó, az most lényegtelen, hogy én szolgáltam ki annak idején a nálam sokkal okosabb SZDSZ-es párttársaim igényeit, meg mindent aláírtam nekik szó és ellenvélemény nélkül. Nyomogattam a gombokat odabent, ahogy ők parancsolták, de most nem ez a kérdés! Az a lényeg, hogy én vagyok a kedves SZDSZ-es bácsi, aki mindent megkap, amit akar, mert neki ez jár! Megmondták, megígérték!

Milyen kár, hogy a régi jó dolgokból (eszdéeszes hitbizományiként kezelt köztévéből, békávéból) már nem maradt semmi, amit kilophatnánk és horvát nyaralónkká építhetnénk! 🙁
Milyen szép kor is volt, amikor mi még mi határozhattunk meg mindent. Arany évei voltak ennek a bűnös kis nyomi balkáni népnek.

Pontosabban nekik nem, de nekünk, az elitjüknek!

Akkor még elégedett volt velünk a külföldi, és ez egy magamfajta világlátott értelmiséginek sokkal nagyobb elismerés, mint holmi buta vidéki szavazókörök eredményei.

Na, de öregemberként kicsit elkalandoztam. A lényeg az, hogy add vissza a hatalmamat, te rohadék! 

Engem gyerekkorom óta arra kondicionáltak, hogy sokkal kiválóbb vagyok a fajtádnál. Az nem lehet, hogy 40+20 évig ÉN meg az államvédelmis édesapám mondtuk meg itt neked mindent, és ez az utóbbi 10 évben csak úgy hirtelen szertefoszlik. Nem veheted el tőlem! Az a hatalom az enyém, keményen megdolgoztam érte. Még a Sátánnal is folytattam szexuális viszonyt, hogy okkult szertartás keretében elkövetett nászunk után kihordjam a kis tojását. Ezek után kaptam tőle nászajándékba azt az ígéretet. hogy élethosszig ÉN mondhatom meg meg, kiből lesz ebben a szar kis országban Valaki!

Na, Róbert Gida! Szögeld vissza nyugodtan Füles farkát! Ahogy egyre öregebb, mindig ilyen hisztirohamai vannak, de valójában már tényleg csak egy kivénhedt plüssfigura, amivel egyik fiatal gyerek se akar már játszani. 

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

7 hozzászólás

 1. Avatar
  zolatiguszti

  Maradjunk inkább Sztálin elvtárs gyakolatias mondásainál:
  “Pénz számolva, assziny verve, ellenzék agyonlőve jó csak!”

 2. Avatar
  Kara Kozgun

  Kik azok a szabad demokraták?
  Szabó Dezső írásai, 1927-ből

  „A közéletben súlyos tehetségű morális embert veri az immorális, minden ordításra kapható, ezerfogú éhes emberbestia. És megszületik a szervezett gyilkosságok, rablások a morállá konszolidált bűnök, hazugságok és perverzitások irtózatos szisztémája, a világtörténelem legóriásibb arányú haláltánca: a korlátlan szabad verseny, a polgári kapitalista demokrácia, a zsidónak megígért nagy történelmi szüret… Legáltalánosabb formája a politikai szabad verseny elvének: az állam minden felnőtt tagja választhat, és választható.
  De egyszerre felhemzsegnek a műveletlen, semmi lelkiismereti törvénytől meg nem kötött, vad politikai kalandorok, elszánt, éhes politikai apacsok, akik a törvények dzsungelében könyörtelenül gázolnak át mindenen szilaj étvágyuk kielégítésére. És ezek jobban tudnak ordítani, ezek mindent tudnak ígérni a nép őselégületlenségének, ezek a végsőkig tudják nyargalni az aktuális jelszavakat, mert a becsületes lehetőségek, hazafias aggódás és a felelősség nehéz érzése nem köti őket.” (A népképviselet problémája cikkből)
  A liberális tábor, mint a páncél a harcos testét, a nemzetközi imperialista zsidó tőke testét vértezi. És így az a hallatlan történelmi humor kerekedik a vizsgáló megfigyelésébe, hogy a kizsákmányoló, elnyomó, imperialista nagytőke a szocializmus, a szociális igazság, szabadság és a gazdasági elnyomottak nevében hirdet harcot a kizsákmányoltak, a megrablot¬tak, a nincstelenek tábora ellen.

  Az egyik igazság a „liberális” tábor lényegét mutatja meg. A világtörténelem egyik legzseniálisabb ténye volt az, mikor a világuralomra törő vér szerint imperialista és kapitalista zsidó faj az emberi elégületlenséget, a szociális forradalmat tette hódítása eszközévé
  Hirdet szocializmust, szabadságot, kommunizmust, új gazdasági világrendet, világmegváltást, hogy a kihasználtak nagy tömegeit a maga imperializmusa eszközévé tegye.

  Hogy a kommunista, a szocialista, a forradalmár zsidó csak előharcosa, élő tankja zsidóságnak, s győzelmük esetén meghamisítják a kommunizmust, megsemmisítik a szabadságot, széttörnek minden szociális jogot, a proletárt csak vak eszköznek tűrik meg, s szocializmusuk nem más, mint átmenet egy új most már az egész faj szélesebb alapjaira fektetett kapitalizmus világuralmi berendezkedésére.

  Ebből három dolog következik: Szabó Dezső ráérzett a globalizációra, ezt se tanították a pártiskolán, és nem véletlenül volt indexen!

 3. Avatar

  Az rendszerváltás után első kormányok idejében elvek és értékek irányították a magyar politikát. Akkoriban még fontos volt a szabadság, az emberi jogok kérdése, az átláthatóság, a hagyomány, az önrendelkezés, a tisztelet, a kulturált, racionális vita. Ma már minden a lopásról és a cinikus hazudozásról szól. És a médián keresztül végrehajtott agymosásról. Mindenkinek, aki részt vesz ebben, felelőssége van azért, hogy most itt tartunk.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Gengszterváltás után

   Csorog az ajkakról a demokrácia
   Lépes, hazug méze,
   De csak a nagyon buták,
   Mennek lépre!

   Eszménykép ma mindnek,
   A gazdag polgár!
   Megint csak a bolondító,
   Aki valóban jól jár!

   A többség uralma ma
   A beugrató ötlet.
   De mindig, alul a többlet
   Tartotta el az ökröket!

   Sok az ellentmondás,
   Az ész kevés.
   Így ma is üzlet,
   A nagy átverés!

   Politikus a közjólét helyett,
   Szajkózza a közhelyet.
   Közelebb a Mennyország!
   Mehetsz! „Áldásom” rád
   89

 4. Avatar
  Vajda Miklós

  Csak egy alapvető tévedés van a cikkben. Az persze igaz, hogy már háromszor nyert a FIDESZ-KDNP 2/3-al, De még mindig Bálint gazda van itt hatalmon.
  Példák: Szakács Árpád: “Kinek a kulturális diktatúrája”
  Mi folyik az oktatásban az óvódától az egyetemig? Erről a PS is írt cikkeket a közelmúltban.
  Mi folyik a honvédelemben?

 5. Avatar
  Szik Vilmos

  Minden idők legjobb magyar pártja volt az SZDSZ.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Meg a legaljasabb! Sajnos a nagy ész, nagy önérdekű, erkölcstelen gazemberséggel jár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük