Közpénzégető népirtás a köbduplatriplanégyzeten

Arra lennénk elsősorban kíváncsiak, a tegnapi megnyitót is beleszámolva, a vizes VB alatt a baloldali média tudósításainak köszönhetően hány érzékenyebb lelkű baloldali állampolgár választja az öngyilkosságot, illetve hányan döntenek azonnal a külföldi munkavállalás mellett, hányan pedig úgy, hogy soha nem térnek vissza egy olyan országba, ahol az is előfordulhat, hogy vizes világbajnokságot rendeznek.

A jelenségnek Deutsch Tamás jóvoltából már neve is van: a Fika VB. A Toronyházban azonban belső információkból jól tudjuk, miről is szól ez az egész. A lényeg, hogy Putyin kölcsönadott egy tudatbefolyásoló antennarendszert a Fidesznek, amely átvette a liberális agyak felett az uralmat. A cél pedig nem más, mint az ellenség, azaz a baloldal teljes kipusztítása a vizes VB égisze alatt. A módszer nagyon egyszerű: mind a megnyitót, mind a lebonyolítást, mind az esetleges sporteredményeket úgy befolyásolja előre a Fidesz, hogy arról a lehető legdepresszívebb módon számolhassanak majd be az eszevesztett balos újságírók. Így a libnyaf értelmiség és szavazóbázis olyan össztűz alá kerül, amelynek hatására rohamosan megnő az öngyilkosságok, és a spontán elmenekülések száma. Mi ez, ha nem már megint színtiszta nácizmus. De lássuk, hogyan lehet csak néhány példán keresztül tetten érni a brutális népirtást.

Az egyik legégetőbb problémát azonnal jelezte is a 444.hu lelkes olvasója, aki az elvárt letargiával vágott neki reggel a VB-re vezető útnak, ahol is, ahogy arra már számított, az 1.500 megjelent ember az elviselhetetlen, szinte már kibírhatatlan 25 perces, azaz mintegy 1.500 másodperces várakozásra kényszerült.

Aztán még a tegnap este egy kétórás, látványelemekkel tarkított megnyitó során 8 másodpercig nem szólt a hang. Na, ezért szórtuk a Dunába az adófizetők milliárdjait.

Ami még kínosabb, Orbán Viktor, Magyarisztán kalifája, Himnuszéneklés közben megvakarta az orrát. Ez nemcsak a teljes magyar nemzet totális leégetését hozta magával, de egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a miniszterelnök elméje végképp kezd elborulni, hiába a gráci ideggyógyászati kezelés.

Még szerencse, hogy egy darab intarzia sem volt a közelben.

Az Index meg arról írt, minden idők legdrágább megnyitójára csak a kivételezett kevesek jöhettek el, a többiek kénytelenek voltak tévén nézni az eseményt, ebből is látszik, hogy a rakparton a látványosságot bámuló nézők mind statiszták voltak, akiknek kötelező volt mosolyogni és tapsolni. Az Index helyszíni tudósítója is érdeklődéssel kapcsolta be a TV-t, és pont úgy érezte magát, mint a vékony pénztárcájú Kálmán Olga, aki ugyan kijutott Ibizára, de innentől már csak arra tellett, hogy egész nap uno-kártyázzon a gyermekeivel és a férjével. A közismerten feláras homok és napsütés már a strandon maradt, ezért is várja Habonyárpikusz jelentkezését, hátha le tudja hiénázni legalább egy fagylalt erejéig.

A megnyitót amúgy az Index úgynevezett „szokásos giccsnek” nevezte, ahol természetesen túl sok volt a magyarkodás, meg a lézerfény, meg alapvetően mindenből túl sok volt, és ez csak még jobban elrontotta azt, ami már el volt rontva.

De hát ilyen vidéki miniszterelnöktől, meg a bandájától nem is lehetett jobbra számítani.

Az Index.hu múltkor be is számolt egy civileknek az Oktogon sínpárjain tartott előadássorozatról, amelynek azt a címet adták, “Hogyan szervezzünk demokratikus vizes VB-t“. Itt természetesen számtalan jobbnál-jobb ötlet elhangzott olyan transzsportolók előadásában, akik lélekben olimpiai bajnok úszók, csak a testük van elhízva, ezért elfogadhatatlan az a kirekesztés, hogy a versenyeken való részvétel teljesítményalapú. Holott a sportolónak más erényekkel is rendelkeznie kell, például a portszerűséggel, az elfogadással és a demokráciával.

De térjünk vissza az Index tudósításához, amely azokra a katasztrófaturistákra is kitér, akik az ilyen rendezvényeken csak a bakit várják, hiszen tudják, úgy is lesz ilyen. Íme, nekik is szolgált örömmel a megnyitó, mint az Index írja,

biztos vagyok benne, hogy a megnyitó elején sokan fogadtak volna arra, hogy valami technikai baki elő fog fordulni az eseményen, és hát mit ad isten, igazuk is lett.

És hát jön a megnyitóról a konklúzió, hogy bár éppen színvonalasnak is volt mondható, de mi magyarok nem igazán értettük a szimbolikáját, mindenhol máshol ez tökre bejött volna, viszont mindenhol máshol meg tökre nem érdekelte az embereket a magyar vizes VB. Ezt így írja meg az Index:

a megnyitó színvonalasra sikeredett, bár ugyan nekünk magyaroknak nem sokat mondott el arról, hogy mit is jelent ez az egész, de talán a világ nagy részén értékelték volna. Így eljátszottuk a mini olimpiai megnyitót, mintha ránk figyelne a világ, kár, hogy ez rajtunk kívül senkit nem érdekelt.

A HVG nemes egyszerűséggel bolhacirkusznak nevezte a rendezvényt, ami paprikás lisztben forgatva még el is ment volna. Ez mondjuk jól hangzik, csak nem jelent semmit. A gyűlöletcunami azonban odáig ér már a második mondatban, hogy Szepesi Niki szexkönyve óta nem fordult ekkora figyelem az úszósport felé.

Nyilván Hosszu Katinka itthoni és külföldi ténykedése, megnyilvánulásai nem számítanak.

Aztán kiderül, hogy Czene Attila (aki a nemzetközi sportjog figyelmetlenségéből annak ellenére olimpiai bajnok maradhatott, hogy közismert fideszes) már azzal is zsidózott, hogy elárulta, sok termálvíz van Magyarországon. A logikai lánc többi elemeit rakja össze mindenki, ahogy akarja. Később Varró Dani haladó versei is szerepeltek ugyan, de azt meg nem lehetett hallani. Nyilván, tudjukmiért.

Aztán itt van, ez az idézet még, de itt a posztot már nem tudtuk tovább olvasni, mert az ember agya erre a pillanatra elszánja magát, hogy elinduljon az orrnyílás irányába, hogy véget vessen az elviselhetetlen ingereknek:

Bogányi Gergely zongoraművész a Magyar rapszódiákat játszotta a Lánchídon. Nem ő tehet róla, hanem  William Hanna és Joseph Barbera, hogy mindig Soros Györgyként kell nevetnem, ha Liszt Ferenc művét meghallom, mert eszembe jut a Tom és Jerry felejthetetlen epizódja, aminél jobban semmi sem adja vissza a Himnuszban is megfogalmazott életérzést: egymást kergető Tom és Jerry vagyunk saját hazánkban.

A 168 Óra, csak kisstílűnek nevezte az egészet, de ennél jobban nem is alázhatta volna meg a rendezvényt verbálisan. A fényjátékot pedig úgy jellemezte – bár az Indextől kölcsönözve az ötletet – mint a szegény ember pszichadeliája, aki sohasem bélyegezett. Bezzeg ugye, aki. Annak ki se kell látogatni egy ilyen 100 évente egyszer megrendezett megnyitóra, aztán mégis, mintha ott lenne egy Fina-megnyitón. De hát manapság már egy tisztességes bélyegre sem telik az átlagembernek. A lényeg ugyanakkor úgyis az, hogy mi került ezen a fotelon 7.200 forintba.

És akkor a végére a gyöngyszem, a korrekt szociológiai felmérések készítésével meg nem vádolható, de arcbőrére igen érzékeny Vásárhelyi Mária, akitől csak idézgetnénk, mert máshoz nincs gyomrunk. Ehhez is alig:

csak négy dolog hiányzott: a tehetség, az ízlés, a mondanivaló és a munka

az árvalányhajas, ócskán magyarkodó, kivagyi giccsparádé olyan üresen kongott, mint egy kiszáradt hordó. Nem szólt semmiről, csak a magyar történelem legócskább közhelyeinek tehetségtelen és ízléstelen megjelenítéséről

mennyire nem értik, hogy mi a művészet, a tehetség, a színvonal. Hogy valóban fogalmuk sincs, hogy mi a különbség Esterházy Péter és Wass Albert, Káel Csaba és Ascher Tamás, Mága Zoltán és Keller András, Ákos és Baksa Soós János között

Kellemes érfelvágást, költözködést mindenkinek. Nyugodjanak békében!

Facebook hozzászólások

  Miért Rigó

Miért Rigó

21 hozzászólás

 1. Már reggel kerestem a megfelelő szavakat az index mai megnyitó-cikkére.
  A cikket nyilván a múlt héten megírták már, kis tartalmi korrekciókkal jöhetett le.
  Ez is egy élet, ez is egy munka ilyesmit írni. Ahogy a Boko-Haram szadista tömeggyilkosáé és az emberek közé kamionnal hajtó wahhabita fanatikusé vagy a Közép-Afrikai jégkorszaki nomádokat pénért ide telepítőké is.
  Ez volna a szabadság.
  Meg a demokrácia.
  2017, Európa, Magyarország.

 2. Istenem de nagyon szomorú, hogy semminek nem lehet egyszer az életben együtt örülni.
  Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

  • Az ellenség azért fikázik,mert ők képtelenek lennének hasonló teljesítményre.

   • És szeretik elrontani a Mi örömünket. Legalább is szeretnék.
    Hát ne hagyjuk!
    Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

 3. Csapdahelyzet. Ha a megnyitó fényes és extravagáns, akkor giccsesnek és ízléstelennek nevezik. Ha viszont szerény és visszafogott, akkor meg rásütik, hogy kicsinyes és nem méltó egy világbajnoksághoz.

  Az igazsághoz tartozik, hogy én is kissé giccsesnek találtam, de nem jobban, mint bármelyik nemzetközi sportesemény megnyitóját. És hát az ilyen ünnepségeknek pont az a lényegük, hogy nagyszabásúak, színesek és figyelemfelkeltőek legyenek.

 4. Feher Zsolt

  Az indexnek tök mindegy mit csinälnak es kik.A fikäzäs a lenyeg. Örülsz azert mert hülye vagy,tetszet azert mert primitiv vagy, Büszke voltäl azert mert magyarkodsz,Ha a liberälbolsevik baloldal beken sza..al egy väsznat az maga a zsenialitäs ha belehänynak egy konderba az maga a szakäcsmüveszet. Na ezert nem kell ezekel a gyökerekkel foglalkozni. Ök nem a nivo es a szinvonal ök a mult es a gyülölködes!!!!

  • Gáspár Anett

   Meg is lehet nézni a zsidónegyedet, hogy mit csináltak belőle. Rothad az egész. Szégyen!

 5. Ezek a figurák nem tettek mást, mint nagy példaképeik, a “nagy” nyugoti mainstream média, amelyek jeles képviselői a szocsi téli olimpián csak arra voltak kíváncsiak, mi az, ami nem jó, a sporteredmények egyáltalán nem érdekelte őket, annál inkább a csöpögő vízcsapok.
  Mentoruk elégedett lehet, küldheti a csekkeket, megszolgálták.

 6. Hogy lehet 10 milliárd bevételt csinálni?
  Úgy, hogy eltapsolnak 170 milliárdot.

 7. Kábé úgy néz ki. Teljesen mindegy, hogy mi milyen volt, milyen, vagy milyen lesz. Az ellenzék és a “független média” csak kárörülni tud és mocskolódni. Mást nem, de nem is akar.
  Valami krónikusan mellé ment a fejükben vagy a zsebükben, vegy mindkettöben egyszerre. Az ellenzékre szükség van. De nem úgy ha betüket cserélgetnek és ellenséggé lesznek.

  Az Index jól választotta a nevét, savanyúan gyülölködö, a másik meg, a 444 az a kretének szemétdombja. A hvg meg fújja nekik a csindarattát.

  De legalább ez a poszt jól esett.

 8. Egy “ballib” gyűlölködő olyan, mint a zümmögő zöld légy a szobában: ártalmatlan, de qu.va idegesítő! Hálisten, kevesen vannak!

 9. Gáspár Anett

  ” ahol az is előfordulhat, hogy vizes világbajnokságot rendeznek.”

  Sőt! A következőt is.
  És EB-t is.
  Mert is kerítés van, biztonság van.
  Fújjj! Ha ezt is megakadályozhatták volna, mit nem adtak volna érte!

  Ahelyett, hogy a Nagykörút-Kiskörút-Rákóczi út-Király utca közötti területen egymás hányásában fetrengenének a turisták, a Margitszigeten és a többi budapesti uszodában, meg B.Füreden szurkolnak a versenyző nőknek (!!!) és férfiaknak (!!!).
  Hát ettől aztán végképp kiegyenesedik és égnek áll a genderhajuk.
  😀

 10. Gáspár Anett

  “a Himnuszban is megfogalmazott életérzést: egymást kergető Tom és Jerry vagyunk saját hazánkban.”

  Ezt is rosszul plagizálta ez a kurtaagyú flasztergender.
  Karinthy Frigyes írta az ilyen, sekélyüledékes agyiszap szindrómában szenvedő alakokról:
  “Az éjjel azt álmodtam, hogy két macska vagyok, aki kergeti egymást”.

  Ezeknek soha nem volt egy önálló gondolatuk, csak primitív érzelmi kitüremkedéseiket próbálják másoktól ellopott fogalmak zavarításával kifejezni.

 11. Valóban, a kerítés ez alkalommal is nagyon fontos szerepet játszik. Hazaiak és külföldiek, turisták és sportolók nyugodtan járnak, kelnek, leülhetnek, kiülhetnek az asztalok mellé a járdára. Élvezik és örömükben mosolyognak, ilyen most tényleg nincs sehol a csodálatra méltó és “civillizált” nyugaton.

  Nagyon jó volna látni a brüsszeli potentátokat, ha nézik a tvben a vv-t; és hogy milyen pofát vágnak hozzá? Ha külön-külön, egyedül nézik. Másképp és együtt húzzák az orrukat, meg magyarázkodnak:
  “nálunk van a humánum”. Természetesen, azért nem mernek kimenni az utcára, meg hamisítják a statisztikáikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.