Mérföldkövek

Tartozom egy vallomással. Amikor megszűnt a Cink.hu én meggyászoltam. Pedig minden ellenkező híresztelés ellenére én világéletemben jobboldali srác voltam. Meg heteró, de ez most nem tartozik szorosan a témánkhoz. Csak a liberális buzizó kommentelőknek egy kis csont.

Szóval sosem titkoltam, hogy jobber vagyok. Ahogyan azt sem, hogy ennek ellenére kedveltem a Cinket. Ha valakinek van kedve, s ideje nyugodtan visszapörgetheti a facebook falamat. Ott van mindkettőre a bizonyíték.  Amikor a Cink lehúzta a redőnyt posztoltam a témában. Hogy sajnálom. Nekem az volt az ellenzéki média. Volt ott például nemzeti minimum is. Meg Gazda Albert, aki remek dolgozatokat írt a kárpátaljai magyarságról. Te meg Laci, több alkalommal elküldted a sunyiba Juhászt, ha fasz volt. És ő el is ment a sunyiba, ha fasz volt.

Vagy amikor téged támadtak be Deutsch miatt.  Igazi kontroll voltatok.  Az a portál watchdog volt. Mindkét (!) oldal watchdog-ja. Hihető. Hiteles. Libsi portál volt, de hiteles.

Ahova most írsz, az pedig egy ócska propaganda oldal.

A 444 szellemisége meg sem közelíti a cinkét. A cinkre sosem tudtam volna azt mondani, hogy minden cikke bűzlik Soros pénzétől. Ennek az a legegyszerűbb oka, hogy nem volt benne Soros pénz.

És szerintem jól írsz. Libsi vagy, de a normálisabb fajtából. Vagytok páran ilyenek. Akiknek van, vagy volt lelke. Meg jó tolla. Te és mondjuk Dezső András. Te viszont már csak olyanokat írsz, mint a Losonczi Katás retteneted, Dezső András meg leszokott a Nyugat-Európában lévő muszlim no-go zónákkal kapcsolatos oknyomozásairól.

Mindkettőt őszintén sajnálom. Kár értetek.

És akkor el is jutottunk az Informátor című műsor promó videójához. Amire a komplett betiltott ballib sajtó héjaként csapott le.

(Losonczi Kata fekete festékszóró szprével Simicska veszprémi házának falára fújta, hogy Hajra Lajos. Pontosabban csak úgy csinált. Mire ez a cikk kint lesz, már te is updatelni fogod a sajátodat… Na ugye, megmondtam.)

Szerintem egy kurva jó geg volt. De ezen nem fogunk összeveszni, rég rossz, ha a humort magyarázni kell nektek.

Ahogyan Losonczi is egy kurva jó oknyomozó riporter, és rég rossz, ha ezt magyarázni kell nektek. Mindig is az volt. A Gyurcsány, Medgyesi, Bajnai kormányok alatt a Célpont volt az egyetlen tökös bevállalós műsor. Azon a Hírtéven, ami gyakran majdnem-szamizdatban működött. A szolgáltató időnként levette, hogy csontig benyaljon a szoci kormányoknak, a szoci prominensek meg fasisztázták, nácizták, de leginkább bojkottálták. Az egyetlen ellenzéki televíziót. Ahogyan a szürkekardigános népszabis-népszavások, 168 órások is.

Losonczit gusztustalan köpönyegforgatónak írod le. Holott Losonczi kibaszottul ugyanott áll, mint ahol mindig is állt. Egy megveszekedett tapodtat nem mozdult. Nem tudom tényleg őszintén, azt gondolod, hogy akkor lett volna e korrekt, tisztességes újságíró, ha ott marad a gecitévében, és dob egy 180 fokot, mint Simicska meg a Csintalan, vagy csak ez volt a szerkesztőségi elvárás?  Akkor lenne hiteles, ha Kálmán Olgával kávézgatna reggelente, és Orbánt szidná minden műsorában? Tényleg?  Nyugtass meg, hogy ezt te sem gondolod komolyan!

Nincs itt semmilyen mérföldkő. Illetve van. De nem az a mérföldkő, hogy Kata odagaffitizett (amúgy nem) Simicska házára, hanem, hogy egy volt jobbos oligarcha totál készen, sáros zakóban megpróbálta felfesteni egy hirdetőoszlopra, hogy Orbán egy geci. Csak annyira rottyon volt, hogy odarendelte, érted, odaparancsolta az egyik csicskáját hajnali 4-kor, hogy csinálja meg helyette azt a nyomorult oszlopot. Ez a mérföldkő, baszod. Már bocs.

Meg az, hogy ti ennek tapsikáltok.

Meg hogy ezt a szerencsétlen, megkattant faszt véditek. És hogy azon hőbörögtök, hogy a helyi Fidelitas lefesti a gecizést. Mit kellett volna tenniük? Szerinted. Nem az Ács Dani szerint. Hanem szerinted. Az összes többit is lepingálni? Minden veszprémi oszlopra ráírni, hogy Orbán Geci? Mert ti ezt gondoljátok ott a 444-ben?!? Az a haladó demokratikus, ha valaki szerint Orbán egy geci? És mindenki, aki szerint nem, az meg egy rohadék propagandista? A veszprémiek meg gázoljanak tökig a geciben, mert te azon fent, Budapesten jól mulatsz? Tényleg Laci?

Szerintem meg ez a mérföldkő. Hogy a komplett ellenzék Gulyás Marcitól Vona Gáborig és a komplett ellenzéki sajtó a Hvg-től az Alfahírig ennek az eszét vesztett alkoholista milliárdos oligarchának drukkol és a Közgép pénzéből írja a propaganda-cikkeiket.

Ez a mérföldkő. Nem a Losonczi Kata. Losonczi Kata jó helyen van.

Tudod ki nincs jó helyen? A Kálmán Olga. Az a Kálmán Olga, aki heti háromszor Vona Gabival flörtöl Simicska tévéjében. Meg te. Aki a Cink után nem ezen röhögsz, hanem a Losonczin.

Arról nem is beszélve, hogy fröcsögő nyállal sivalkodtok, Losonczi (kamu)sprézésén, de Gulyás Marcika hasonló festékezésének meg mexikói hullámmal örvendeztetek. Ja, hogy a Bajszos Szar pecóját nyugodtan össze lehet barmolni, ugye? Mert az egy geci fideszeses, ugye? De a szent és sérthetetlen Simicska hófehér vakolatán nem eshet egy folt sem, mert akkor itt a világvége. Meg a mérföldkő.

És Komáromy Gerike? Vele mi a helyzet? Ő is nyugodtan dobigálhatja vörös csillagos, che gevarás pólóban a Szabadság téri emlékművet. Az nem para. Az nem mérföldkő. Csak a Losonczi.

Akkor aztán hisztériás rohamot kap minden haladó őrkutya az összes tisztességes demokratikus szerkesztőségben. Az világvége.

Mert ez bűncselekmény. Ez rongálás. Ühüm. És a Sándor palotát összefestékezni – úgy értem tényleg, igazából – az nem rongálás. Mert nekem úgy rémlik, hogy ájulásig hergeltétek magatokat azon, hogy mások szerint, pl. a hatályos magyar jogszabályok szerint is az.

Nem mértek ti egy baszott nagy KETTŐS MÉRCÉVEL?

Facebook hozzászólások

  Apáti Bence

15 hozzászólás

 1. Bizony nagy dolog a gyűlölet, aminek egyetlen tárgya Orbán. Bármit (szó szerint gondolom) bármit megtennének, hogy levátsák Orbánt. Ezért semmi nem drága, még a saját tisztességük sem.
  Ezért kvaterkáznak a jobbikkal, mert úgy gondolják a végén könnyedén elbánnak Vonával, ezért negédeskedik Olga a Hírtv.-n vele.
  Pedig egyetlen dolog motiválja őket, hogy Vona segítségével Orbánt lapátra tegyék…..

  • Gáspár Anett

   Nem kvaterkáznak ezek, hanem ők hozták létre, ők mozgatták, mint Szabó Albertet, Bácsfi Dianát.
   Addig csak egy-egy hasznos idiótát alkalmaztak, de amikor a MIÉP kicsit feljött, akkor ki kellett terjeszteni szervezetté, kellett egy ellenpárt. Miközben győriék lerombolták a MIÉP-et, addig párhuzamosan kezdték felhozni ezeket az újnyilasokat.
   Ez a Jobbik.
   Egyesek számára olyan hihető volt az elején, hogy ez egy radikális, de mégsem szélsőjobbos, értelmiségi mozgalom, hogy még Bencsik Andrásék (gárda mozgalom) és számos kvalifikált értelmiségi is bedőlt nekik.

 2. Gáspár Anett

  Az az igazság, hogy nem érdekel a hazaáruló briganti “oknyomozó” meg kapanyányi monyókok lelkivilága, tehetsége. Semmi!
  Háború van, és háborúban nincs bratyizás, nincs pardon, nincs nosztalgiázás!
  Most már élesben megy: aki nem áll ki a nemzeti minimum, a határvédelem mellett, az háborús ellenség, és kő keményen harcolni kell vele szemben.

 3. Gáspár Anett

  “gy volt jobbos oligarcha totál készen, sáros zakóban megpróbálta felfesteni egy hirdetőoszlopra, hogy Orbán egy geci.”

  Gender Log bohóca, Húgyos Lajcsi megér ennyi betűkaraktert?

 4. Gáspár Anett

  ” Az összes többit is lepingálni?”

  Vagy lepisálni, ahogy Húgyos Lajcsi tevé.

 5. Gáspár Anett

  A,úgy az Andrássy út 60-at is, ha nem csal az emlékezetem.

  “Nem mértek ti egy baszott nagy KETTŐS MÉRCÉVEL?”

  Ez nem végszó, nem végkicsengés, hanem alap.

  A végszó az lenne, hogy nem mennek-e el a jó, genderkretén, durva nénikéjükbe!
  Gerinctelen, hazaáruló liberáálfasiszta, háborús bűnösök.

 6. Gáspár Anett

  Ha Orbán Viktor: “geci”, akkor Simicska Lajos a H (húgyos) éjszakától kezdve Húgyos Lajcsi.

  Oszt jó éjszakát.

 7. Vajon nem tökugyanaz az indíték és a szinvonal abban az esetben, mikor a Fidesz telenyomja a várost gyurcsányos/bohócos meg sorosos plakátokkal? Ugyanez a színvonal, amit most Lali nyom.

 8. A 444 köcsög Gyurcsányklón banda.

 9. morbus hungaricus

  A sok “fasz” meg “baszott” meg “kurva” szerintem felesleges.

 10. amikor először láttam l.k. beharangozós videóját, akkor sem gondoltam azt, hogy ő, ott, akkor összefestékszórózta egy ház falát.
  valhogy nem fért bele a képbe, és most nem lepődtem meg azon, hogy nem festékszórózott, ez van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.