A független-objektív haladó sajtó heti realnews-termése

Mit tudhatunk meg a múlt heti hajókatasztrófáról, ha ellenzéki, illetve igazi sajtótermékeket fogyasztunk, sőt, netán még a kommentszekciójukba is belepillantunk? Ismeritek béna valósághárítási kísérleteiket, amelyekkel alacsony színvonalú jobbos összeesküvés-elméletezni szoktak?

Nos, akkor lássuk, mit hoztak össze eddig egy hét alatt:

 • A 444 törzskommentelői fotelben merülnek le a roncshoz IS. Minden, amit a szarmagyar bénabuta ipari búvárok nem mernek, de ezek a rendkívül képzett, kőkeményen megedzett bölcsésztudorok szóban igen! Helyszíni jelentkezésünk, képekkel frissítve.
 • A dél-koreai közvélemény kiakadt, most már egy emberként váltanák le Orbánt meg a magyarokat is. A Koreában élő magyar származású újságírónő szerint a koreaiak még akkor se voltak annyira dühösek, amikor Kim Dzsong-un idegmérget locsolt rájuk.
 • Kibogoztuk a gyanús céghálót! A Duna tulajdonosa időközben egy fideszközeli NER-oligarcha offshorecég, aki túl közel volt a parthoz, ezért következhetett be a tragédia.
 • Szakemberek már korábban figyelmeztettek, hogy hatalmas baj lehet abból, ha a Fidesz marad. Lám, igazuk lett! Tényfeltáró riportunkban leleplezzük a baleset tudományos hátterét.
 • „Nálunk három percen belül kint kell lenni!” Időjárási minimum miatt nem engedték felszállni a méregdrága köSSzpénzen vett TEK-es helikoptereket, de ezt mi már megint jobban fogjuk tudni náluk. Elemzésünk következik a végzetes éjszakáról.
 • „Régóta pecázok a folyamon, lényegében 9 éve mondom, hogy ez így nem mehet tovább.” Publicistánk emberközeli írása arról, hogy a Fidesz miként tette tönkre életünket a Dunán.
 • Még bomlanak a testek a folyóban, de Orbán máris a tragédia hátterében szelfizik! Tűzijáték és csobogó pezsgőszökőkút a Várban, ahol a despota születésnapját ünnepelte, pedig mi már ezer éve kiderítettük, hogy családjától Nárciszkutyával együtt már régesrég Lőrinchez költözött.
 • Egy fél stadion árából minden hídközben lehetne megfelelő mentődaru. Gazdasági elemzésünk bemutatja, mire lehetne költeni, ha nem a Fidesz lenne végre.
 • A múltban sosem történt ilyesmi! Szakértőnk elemzi, hogy mennyivel profibb volt az MSZP-SZDSZ válságkezelése 2006. augusztus 20-án.
 • Intő példák a múltból: Magyarországon 75 éve nem történt hasonló tragédia. Gyors áttekintésünkben bemutatjuk, kik voltak Orbán történelmi elődei. Hogyan süllyesztette el a háborús bűnös Tisza a Lusitániát, hogyan borította oldalára Horthy az SS Normandie-t.
 • Osztrák Cobra-team, cseh és norvég szonarak (sőt, HANGRADAROK!), koreai haditengerészet. Na, így csinálják ezt a menő haladó országok valódi profijai, akik mind nem szar magyarok!
 • „Ami történt, az Orbán rendszerének metaforája” – posztolta ki a Liberálisok ügyvivője. „Ő is szó nélkül előz bennünket, amikor jelentenie kéne azt minden csatornán. Közben ártatlanokat gázol a rendszer, ez így nem mehet tovább!”
 • A váli-völgyi Maradóna inkább BL-döntőt ment nézni, ha már a pápa nem fogadta. A koreai külügyminiszter-asszonynak (lám, máshol nő is lehet kormánytag!) be kellett érnie Szíjjártóval, de persze ez se jó!
Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

12 hozzászólás

 1. Avatar
  POROSZLAI RÓBERT

  a vélemény vezérek tudják. legyenek ÁTKOZOTTAK.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Mi úszik a felszínen?

   Vastag, bűzös kiválasztási termék „ganajok” Pillekönnyű politikusok, (választott ostobák)) vastag párt kiválasztási termékek, hazugság áradásával megemelt tovasodródó, mindenféle penészes szálas(i) takarmány, ócska hatalom szalmája! (hazug, szolga, bértollnokok!) Elcsépelt hazugságok, népszédítési, kívánságra hangolt ígéretek, fölötte a papi füstölő köde szállong.

 2. Avatar
  Weisz Viktor

  Ha valódi újságíró lennél, “Kurtz”, azzal töltenéd az idődet, hogy leleplezd a politikai elit hatalmi vissazéléseit és lopásait, ahelyett, hogy akadályozod a sajtó munkáját.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Nyílt színikritika

   Hősöm, újságírót alakít. Mély átéléssel, tapasztalatlanul, hiteltelenül. Még az utánzása sem hiteles. Ez látszólag ellentmondás, hisz 40 éve újságírásért kapja fizetését, valós élménye, mire támaszkodhatna, még sincs. Felül emelkedni, mivel rálátása lehetne dolgokra nem tud! (Utána járni, különben is srtapás!) Meg tanult írni, gondolja magáról, mint a gyerek, aki ismeri a betűket! Ákom-bákom nyomokat varázsol a papírra. Írásait fénykép pontosságúnak gondolja! Valóban, leírja rögzíti a látottakat, semmit hozzá nem tesz gondol a látottról. Mi volt előtte, milyen lesz utána, azt a fényképről se tudod meg, mint az ő írásából. Ő írógéppel próbál „fényképezni” de ez nem megy neki! Amit művel, az nem szántó, hanem a legműveletlenebb parlag. Szamárkóróval, csattanó maszlaggal, gyermeki láncfűvel! Ezt bizony a legigénytelenebb parlagi kecske, képes „jóízűen fogyasztani” aki sose volt rendes füves mezőn! Ha nem ismer, emellett sose kapott mást, akkor ráfanyalodik, olvasásra éhesen. Másokról próbál írni, miközben önismerete, valóságlátása nincs! A fals felszínre firkál „grafitit” Ami lehet „tetszetős” mindenképpen felesleges, sokakat zavaró, valóságképet, városképet romboló, elcsúfító valami!

 3. Avatar
  Kara Kozgun

  Véleményvezérek!

  Aljas, cenzúra férgek!
  Olvasót elhülyítők,
  Gazember lé hűtők!
  Ostobákon keresők.
  Kik abból, jól élnek,
  Becsapják a pórnépet.
  Aki néki hinni rest,
  “Gyűlölik, mint pestisest!
  2019. 05. 06.
  Véleményformálók:

  Először ugye vannak az események, vagy tények. Erről értesülünk, ezek a hírek. (Hír az, amit eltitkolni igyekeznek!) Ezek kétfélék, a természeti, és a társadalmi. A természeti, a rideg tények. Katasztrófa, földrengés. A társadalmi általában emberek. Itt vannak okok elkövetők, felelősök ezekkel csínján kell bánni. Megfelelően, elvártan tálalni. Ez általában sötét bűzös massza, sokszor undorító. Megvesztegetés, panama, sikkasztás, amitől a közönség fintorog. Ezért formálni kell, formába önteni, hogy „fogyasztható” legyen. Először egy szép, általában kerek lyukon átpréselik, hajlítják formába öntik. Ez a sajtó házban történik! Elavult, régi, macerás módszer. Nyomdagép kell hozzá, a nyomtatás megmarad, számon kérhető! A szó elszáll, az írás megmarad. Ezért veszélyes, költséges, mellőzendő! Az élőszó gyorsabb, megváltoztatható, letagadható! Ennek neve, média. Ha átütő erejű KO. akkor komédia! Ez a nehezebb, mert rögtönözni kell! Itt a pártállás, elvárás, az eszme siet a hazudozó segítségére, hogy az eseményt” hogyan formálja, tálalja értékelje. Magyarán „fogyaszthatóvá” tegye, az uralkodó eszme elvárásai szerint! Ma az aktuális a „polgári szempont” a pozitív jövőkép, és értékelés, ugyan úgy mint hajdanán! Ez nem változott. Minden nagyon jó szép polgártársak! Pártunk, és hős, nagyképességű vezetőnk utat mutat! Európának is! A nyugdíjkassza a közösségé, a henyéknek közmunka, a bankok népnyúzók! Én küldtem oda a népet, erről szó ne essék!
  Veszélyes terület a vezetés. Szó nem eshet a kormányzás hibáiról! Ha szakadékba hajt, ha, kiborul (a párt gazemberség) ha felborul (a költségvetés egyensúlya) akkor megszorítás kell! Nem a nyakukon, a mi nadrágszíjunkon! Erről általában a komédia szakemberei szajkózzák, értsd sajtó tájékoztatják, a madárnak nézett embereket!

  • Avatar
   POROSZLAI RÓBERT

   karak elvtárs te bolond vagy és komcsi ja az ugyanaz. takarodj innen a hávégére! te fizetett forradalmár. ezzel az írásoddal gyönyörűen beleomlottál a gazdád ülepébe fejjel gratulálok te mocsok……

   • Avatar
    Kara Kozgun

    Jó hülyének lenni?

   • Avatar
    Kara Kozgun

    Nem számít? – alapvető kérdések a szocialista párt szavazói számára
    „2002 VÁLASZTÁSI SZÓRÓLAP TERVEZET! Saját, leszavazták, el bukták a választást, akkor!
    — Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben?
    — A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?
    — Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?
    — Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!
    — Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
    — Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!
    — A világ minden táján megbukott az eszme a gyakorlatban?
    — A gazdagok vagyonát elszedők, magukévá tették az „állami, népi vagyont”!
    — A kizsákmányolók elűzői maguk lettek kizsákmányolóvá?
    — A nácizók magukon viselik a nácizmus ismérvét? — milliárdosok hirdetnek szocialisztikus jólétet kapitalizmusban!
    — Minden, amit hirdettek, tettek, és tesznek, hazugság.

  • Avatar

   Kara Kozgun (fekete holló?) = Grafomán, félművelt provokátor. Miért nem megy már végleg a 444-re. Vagy csináljon egy “falus ferencet” attól lehiggad talán.

   • Avatar
    Kara Kozgun

    Bunkókám! 1/4 annyit se olvastál! Aki ellentmond neked, az csak hülye lehet? Tükörbe azonban, fel nem ismered? Csak a nemződ mered, saját nagyszerűségedtől?

 4. Avatar

  A hajóbaleset a Balatonon 65 éve volt!

 5. Avatar

  Pár éve egy koreai komphajó balesetben több, mint háromszáz ember lelte halálát.
  Most egy svájci bejegyzésű hajó ukrán kapitánya okozott halálos balesetet.
  Egyébként tökmindegy, de a ballib rinya és vádaskodás több, mint undorító.
  Az emberi felelőtlenség nem ismer nemzetiséget, határokat, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük