A Magyar Szocialista Pártban meg sok a csőlakó görény

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Az elmúlt években a kormánypártiak ellen felsorakoztatott töménytelen mennyiségű, jórészt teljesen alaptalan vádaskodások prémium terméke az „ellenfél dehumanizálása” című sopánkodás volt. Azzal vádolta a haladó sajtó és a nyugatosan művelt belvárosi értelmiség az ún. fideszeseket, hogy a politikai ellenfeleiket ellenségnek tartják és nem tekintik embernek, és innen egyenes út vezet a fizikai likvidálásukhoz. Mindenki magából és a saját szakmai múltjából indul ki, ugyebár… A legaljasabb kiadványok egyenesen a 20 évvel ezelőtti ruandai népirtáshoz hasonlították a Fidesz kommunikációját, a párhuzamot pedig abba erőltették bele, hogy Ruandában az RTLMC nevű állami rádióban a műsorvezetők rendszeresen csótánynak, patkánynak, kígyónak nevezték a tuszikat és bozóttisztításra, rovarirtásra ösztönözték a hallgatókat. Eredmény: 800 ezer tuszit öltek meg a paroxizmusig hevített hutuk a polgárháborúk során, jórészt szervezetlenül, háztáji megoldásokkal.

Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozott 3 millió magyart, pusztán azért, mert nem úgy voksoltak a tavalyi választáson, ahogy ő azt elvárta volna. Nem a távoli Brüsszel ellen harcra buzdított, nem a Föld túlsó végén, Long Island-en lakó Soros Györgyöt plakátozta ki, hanem a szomszédok, az ismerősök, a rokonok ellen uszította híveit. A legaljasabb polgárháborús uszítást követte el, amire nem lehet mentség az sem, hogy félreértették, nem így gondolta. A csodálkozó (és némileg undorodó) műsorvezetők kérdésére megerősítette, hogy ahogyan Budapesten gondot okoznak a patkányok, úgy vidéken még inkább, mert vidéken nagyon erős a Fidesz.

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Múlt héten pont egy patkányos metafora miatt távoznia kellett Braunau-am-Inn FPÖ-s közgyűlési képviselőjének, pedig ő nemcsak a migránsokról írt patkányként, hanem az osztrákokról is. Tulajdonképpen csak egy állatmesét, egy fabulát követett el meglehetősen színvonaltalanul, ám mivel a város leghíresebb szülöttje sajnálatos módon Adolf Hitler, mennie kellett.

Bangóné Borbély Ildikónak is mennie kell!

És miközben megy, meg kell dobálni szarral, mint Cerseit a Királyvárban, hogy a többiek okuljanak a példájából.

Azoknak a médiumoknak, aki ma cinkosan hallgatnak, pedig a ruandai népirtás 20. évfordulóján másról sem cikkeztek, mint a hutuk és Fidesz közötti párhuzamokról, azok is mehetnek Bangóné Borbély Ildikó után!

Vagy ezentúl bátran hívhatjuk őket csőlakó görénynek.

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

18 hozzászólás

 1. Avatar

  Tehát nem az a vándorpatkány, aki tömegestül végigvonul két kontinensen, és szeméthegyeket hagyva özönlik Európa leggazdagabb portái felé, hogy élősködjön, s nem az a patkány, aki belemar abba a kézbe, amely eteti, nem az a patkány, akit megvédenek kerítések a vándorpatkányok gyilkos tömegeitől, de nemhogy megbecsülné a biztonságot mind területi, mind politikusi megélhetési szempontból is. Nem az a patkány, amelyiknek semmi kifogása az ellen, hogy területén (országában) idegen invazív fajok mindent, akár őt magát is elpusztítsanak, sőt még le is bontaná parancsra, némi maradék koncért a védőkerítéséket…
  Nem. Azokat a százmilliókat nevezi patkánynak, akiknek csak az a bűnük, hogy saját földjükön, mások leigázása nélkül, és munkából akarnak békében élni.
  Hát ezekre a baloldaliakra a még a patkány szó is dicséret lenne. Egyrészt mert a patkánynak van gerince, van felelősségtudata az utódai jövője irányában, sőt van bátorsága harcolni a beözönlő vándorpatkányokkal szemben, hogy területét védje.
  Ha így vesszük a görény és a patkány is magasabbrendű. Eme nem-patkányokra, kik a hatalomért bogárként fetrengeni is hajlandóak, a még a csótányhoz hasonlítás is dicséret lenne.
  Mi akár büszkék is lehetünk, hogy legalább a gerincesek családjába tartozunk és nem a hazátlan-házatlan nyálkát húzó gerinctelen puhatestűek fajába.

 2. Avatar

  Áldott jó pógárok! Ájult tyúknak! Privatizációóó Egyesek szeretik a felelősséget az utolsó kommunista miniszterelnökre hárítani, de tény, hogy nemzeti vagyonunk 7O-8O %-ának tényleges eladása Antall József kormányzása idejére esik. Ez úgy történt, hogy a korábban államosított magyar vagyont a fordulat táján gyorsan tönkretették, majd olcsón fölvásárolták a kondér közelében ülők, ők pedig pillanatok alatt továbbadták, esetleg szétdarabolva idegeneknek, akik nálunk elsősorban piacot vettek. Az üzemek nagyrészét bezárták, néha le is rombolták. Ez a kollaboráns struktúra becslések szerint harminc év alatt legalább ötszázmilliárd dollárnyi anyagi vagyonvesztést okozott az országnak. A most már lényegében visszafordíthatatlannak látszó anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi és szellemi lepusztulást, e dimenzióiban csak a török hódoltság időszakához mérhető kifosztást cinikusan perverz kéjjel „szabadságnak, demokráciának, felemelkedésnek, jólétnek” nevezték el azok, akik a magyar társadalom mérhetetlen szerencsétlenségére sajnos valóban „tudták, merték” és kíméletlen kegyetlenséggel „tették” is mindazt, amivel végzetes lejtőre lökték az országot.

  • Avatar

   A régi vicc a kádári időkből:
   Miért áll a kapitalizmus a szakadék szélén?
   Hogy jobban lássa a szocializmust.
   Antall lepaktált az SZDSZ-szel( tutko, hogy benne volt ebben az usa nagykövetség segítsége, mint az utódpárt, az LMP gründolásában is), aztán közösen befejezték, amit Fekete Jánosék elkezdtek: csontra kifosztották az országot, aláírással erősítették meg Felvidék és Kárpátalja elrablását. Jeszenszky is hazaáruló, Antallal együtt.

 3. Avatar

  “Vagy ezentúl bátran hívhatjuk őket csőlakó görénynek.”
  Ne hívjuk! Nevezzük! 🙂
  Hívja őket
  Szép rágcsáló ez a Bingóné.
  Íme, ez is egy durva jó kép:
  Josephoartigasia monesi.
  Érdemes rákeresni.
  Afféle Bingóné ősfos-szília.
  😛

 4. Avatar

  Önismeret nélkül?

  „A magyarság politikai élete mindig is öntudatlan volt, mint egy félholté”
  Erdélyi János 1845. — Miután Szent István kiverte a törzsi arisztokráciát a hatalomból!
  A másik lelki- szellemi fogyatékosság, a tapasztalatok szerzésére való képtelenség, melyről Németh László ír, és amit regényhőséről Csibráky-zmusnak nevez.
  „A magyarság öntudata egy nagyforgalmu átjáróház, jönnek mennek benne az ismeretek, de nem maradnak meg”
  „Természetes belső fejlődést nem ismerünk, az új gondolatok nálunk kiszorítják a régieket, mert nem belőlünk erednek, hanem mindig valahonnét készen hullanak az ölünkbe. S mivel mindig csupán átveszünk valamilyen gondolatkincset, intelligenciánkba nem szántottak barázdákat, nem a gondolkozás folyamatos haladásának eredményei…Olyan gyermekek vagyunk, akiket nem neveltek önálló gondolkodásra, s ha felnőttek semmit se mondhatnak magukénak, tudásuk felületes, lelkünk kívül van önmagukon.” P.J. Csadajev az oroszokról 1828.-ban, (bizony mi is hasonló színvonalon állunk társadalmi fejlődés szintjén!)
  „Az ember természetéből következik, hogy elveszíti önmagát, ha nem sikerül elhelyezkednie a múlt és jövő folyamatosságában:, a folytonosság érzete nélkül tévútra kerül. Ilyen gyökértelen emberek minden országban akadnak, nálunk azonban mindennapos jelenségek…(Nálunk először a szentté avatott István király vette el a „pogány” múltat, és jutalmazott „nemzetpusztító keresztény” lovagokat!) Gondolkodásunkban nincs semmi általános érvényű, minden egyéni, ingatag, és tökéletlen… Történelmi tapasztalatot nem ismerünk, korszakok és nemzedékek számunkra eredménytelenül peregtek le. (Jóakarónk a német, meg a Trianonnal „jutalmazó” Európa!)
  „tudományunk nem foglalkozik a magyar társdalom lelkiállapotával, nem vesz tudomást a nemzeti amentiáról (=az ész öregkori elgyengülése), erről a fundamentális szellemi csonkaságról.”
  „ha lenne a magyarságnak ép közösségi tudata, akkor a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a magyar szaktudósok mindenek előtt és mindenek fölött saját társadalmuk belső ügyeit tisztázzák. S ha ennek az ország határain belül politikai akadályai vannak, akkor a határon kívül élő tudósoknak lenne a dolga. A jelek szerint nekik se jut eszükbe!” 1987! (Ez ütött vissza a népszavazáson! 2005.-ben)
  „Magyarország történelmében nemcsak az idegen hatalmi befolyások játszottak végzetes szerepet, hanem a vezető társadalmi rétegek nagy hányadának idegen (eredete) szellemi orientációja, gyökértelensége.”
  „Egyszerűen vakok vagyunk mindenféle összefüggéssel szemben, mindig csak azt látjuk, ami épp az orrunk előtt van, elfeledve mindent, ami tegnap, vagy tegnapelőtt történt.”
  Részlet 34 országban terjesztett Folyóiratban irt cikkemből!

  • Avatar

   Akkor biztos azt is tudod, hogy a Magyar Filmhét Életműdíja miért egy talapzatra erősített Dávid-csillag szobor.
   Meg azt is, hogy Trianon-emlékmű helyett miért építenek egy mélygarázsba süllyesztett siratófalat, miért nem szerepel az összes vármegyénk, s miért marad ki a Turul és Nagymagyarország képe.

   • Avatar

    Mi mennyi?!

    Időt, fáradságot, stb.-t nem sajnálva felkutattam a Filmhét Életműdjának fotóját – http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/5-magyar-filmhet-eletmudij-filmtortenelem-bodrogi-gyula-venczel-vera-koncz-gabor/cw3gj1l – nem volt könnyű, mert Arany Málnától Arany Pálmáig ugyan rengeteg fényképet lehet találni a neten, nem beszélve az Oszkárról (amiből egy eredeti, nevemre szóló amerikai darab a könyvespolcomat is díszíti), az említett Életműdíj – maga a tárgyiasult elismerés fotója – azonban olyan nehezen került elő, mint az a bizonyos hetedik krajcár.
    Már kezdtem is gyártani (magamban) a CT-t: aha, szégyellik, mert ők (kik azok az “ők”?) is tudják, ez igen nagy gáz: hatágú csillagos filmes nagydíj.
    Végül azonban csak meglett, meglátjátok számos fotón a Blikk idézett április 23-i cikkében: ha valaki talál egy fia hatágút is azokon a díjkiosztó-fotókon, neki külön beszerzek egy eredeti darabot! 🙂

   • Avatar

    Győző, az nem Dávid-csillag!

  • Avatar

   ilyenkor altalaban a sajat csaladodrol rokonsagodrol es magadrol hordasz ossze ilyen moslekot? Mert amugy a stilusod a modszereid a SZADESZ tehetsegtelen nagykepu ostoba holdudvaranak a buzet arasztjak hiaba is igyekszel ezt nepnemzeti kontosbe csomagolni. De jo latni ezt az erolkodest.

 5. Avatar
  Rohoska István

  Nem hívhatjuk őket csőlakó görénynek, mert mi kultúremberek vagyunk. Ugyanakkor a balliberálisok ámokfutása ellen mielőbb tenni kell.

 6. Avatar

  Bungóné egy Tordai Bence osztályú “politikus”

 7. Avatar

  Ne világíts

  Ne világíts szemébe, a sötétnek,
  Ki híjával van ő az észnek!
  Mert ő attól úgy elvakul!
  Gyűlölni fog, bitangul!
  Hitéből, ha kibillented
  Ellenséged lesz neked!
  Butaságáért belülről,
  Mélyen meggyűlöl!
  Ha azt hozod tudtára,
  Mekkora nagy marhája!
  Ő és véleménye!
  Világ szégyenére!

 8. Avatar

  Adalékok az MK / GG jelenséghez

  Beírtam a keresőbe ennek az MK által itt is, most is idézett versnek(?) az első sorát. Természetesen EZERSZÁMRA ugrottak elő a hol GG, hol MK nick-névvel jegyzett “hozzászólások”, bár inkább talán helyesebb lenne beleröfögésnek nevezni azt, amit művel ez a szerencsétlen. Nem azért tettem, hogy újabb esettel szaporítsam előfordulásit, hanem mert jelezni kívántam:

  a. figyeljünk a dátumra: 2014. – és azóta sem unta meg, sőt, még növelte is működési terepét;
  b. a mutatóba hozott hsz-ek megjelenési helyére: egészen más profilú lap, teljesen más terjesztési körrel, olvasóközönséggel, csak GG/MK az egyetlen azonosság;
  c. s végül arra, hogy ott is milyen nagy közutálatnak örvendett, de ez kicsit sem zavarta (ott sem).

  Nem néztem utána részletesebben, de attól tartok, inkább a kommentelők unták meg, s egy idő után inkább ők léptek le.

  *
  #1 göre gábor 2014-01-12 08:00
  “Nyomába nem léphetek valóban!
  Mekkora bánatom van!…” – stb.
  *
  #2 Guest 2014-01-12 08:09
  GÖRÉNY! MÁR MEGINT HÜLYE VAGY?
  (Igaz,hogy eddig is az voltál.)
  Idézet – göre gábor: “Nyomába nem léphetek…” stb.
  *
  #12 cici 2014-01-12 18:59
  Hogy lehetne ezt az embert hallgatásra bírni. Jó volt olvasni, hogy agyon kalapálta valaki, de sajnos csak ő terjesztette magáról. Sajnálatból. S most fegyvert szeretne magának mert fél a cigányoktól a lyúkóban.[Gondolom, ez Lyukóbánya, s annak mára végletekig lepusztult környéke lehet. Csak nem ott lakik ez a GG?! Megj.: Lup.] Szerintem hamukázik mert arrafelé még víz sincs már nem hogy világháló, s csak azt látom hogy ez fűbe fába ellenséget lát. Mindent mindenkinél jobban tud. Mindenkinél okosabb szebb bölcsebb és kritikusabb. Legyen ő a közös miniszterelnök jelölt – a csecsenéknél
  *
  #13 Guest 2014-01-12 19:35
  A megoldás a pupák kezében van.
  Egyszerűen kibaszni innen a nádassy klánnal együtt!
  Idézet: #12 cici 2014-01-12 18:59
  “Hogy lehetne ezt az embert hallgatásra bírni. Jó volt olvasni, hogy agyon kalapálta valaki, de…” stb.
  *
  #15 göre gábor 2014-01-13 03:35 VÁLASZA:
  “Ne világíts szemébe, a sötétnek,
  Ki híjával van az észnek!…” – stb.
  *
  #20 Guest 2014-01-13 06:02 REAGÁLÁSA:
  Az a szerencséd,hogy bezárt az OPNI!
  ————
  Forrás: Északhírnök; cikk címe: A pingyomi laktanya – szigorúan zárt semmi…, Dátum a fentiekből kiolvasható.
  [Megadhatnám természetesen a pontos linket is, de egyrészt nem az a lényeg, másrészt bárki könnyen megtalálhatja így is a cikket, harmadrészt pedig a linkeket tartalmazó hsz-eket, mint ezt már mások is tapasztalhatták, nem minden komment-részleg szereti.]

 9. Avatar

  Köszi, kedves Lupus, a fáradozását. Már azt hittem, bennünk van a hiba, hogy folyton ugyanazokat a szövegeket látjuk bemásolni bárhova a MK, magyarul: Mamármengintanyakunkon Közkedveltünktől, tök függetlenül attól, hogy van-e valami köze az előtte szólóhoz. Csak az a fontos, másik álnevén GG vagyis Gőgös Gúnár Gedeonunknak, hogy működjön, lehetőleg még a kommentek sora elejére utólag napokkal, hónapokkal valaki után odabiggyesztve a válasz gomb.

  Bajba is lenne a MK (vagyis Mindenkit Kioktatok) közkedveltünk, ha lefagyna a “Válasz” gomb.

 10. Avatar

  Szerintem, aki embereket patkánynak nevez, nem méltó arra, hogy részt vegyen a közéletben, akár baloldali, akár jobboldali az illető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük