Amikor Terry Black visszanyal

Ezúton gratulálok a méltán színvonalas Riposzt-nak, hogy a magyari közélet meghatározó szereplőit felvonultató cikkében buzinak titulálta a Vonát. Értem én, kellett találni valamit, ami egy jobbikos szavazót is meg tud botránkoztatni, így hát Terry Black transzvesztita múvészúr leleplezőnek szánt megnyilatkozásának alanya lett. Eszerint Vona ugyanazt a kört látogatta ifjúkorában, amit az örökbecsű, borostás magyar transzi is. Vona Gábor tehát buzi.

Mindezt alátámasztandó kiposztolt a zsidógyalázó, ex-emeszpés, mellesleg cellatakarító Zuschlag is egy megerősítő gyanúsítást. Ő azért lehet hiteles a történetben, mert mint a politikai bulvár tudni véli, szintén két kapura játszik, és szintén jártas a Terry Black által látogatott árnyékvilágban, ahol a szopás legalább annyira izgalmas, mint egy közbeszerzés.

Bármennyire is köztéma, de azért föltehető, ugyan a szavazók mely mélyrétegei számára (fel)izgató kérdés az, hogy a pártvezér – a Riposzt színvonalát megidézve – szereti-e a faszt. Merthogy a konzervatív polgár rendszerint az ilyen információk hallatán megvonja a vállát. Csórikám, hát buzi a szentem, attól még lehet jó politikus, lehet jó ember. Akit a Riposzt igyekszik egekig felbaszni tehát nem a konzervatív, még a liberálisok létét is megbocsátó, és eszerint meglepő mértékben toleráns szavazó, hanem a Jobbik bázisa. Azé a Jobbiké, ahol a cukiságkampánynak köszönhetően a kiábrándult Gyurcsányisták, a hitehagyott munkásőrök, és az Ánuszbolygó hívők is otthonra lelnek újabban.

Mit látunk tehát: az ominózus Riposzt informátorai az anettkás, transzvesztita Terry Balck, és a börtönviselt, kétfészeres (értsd kétvégű) Zuschlag szavainak hitelt adva akarják lejáratni a gyanús Vonát. Ugyanakkor bármennyire is tapos újabban zsigereket a Riposzt, azért ez még nem Amerika. Ez itt Magyarisztán, ahol az USA elnökválasztását is bizonyos fenntartásokkal figyelte a közvélemény, éppen azért, mert minden másról szólt, csak éppen nem a politikáról, vagy az ország jövőjéről. A magyari választó sokkal kritikusabb egyelőre annál, minthogy valamely politikust pusztán a nemi orientációja miatt ítéljen meg. Sokkal inkább megjegyzi a drogozást, a mutyizást, a nagyzolást, a hazugságot vagy a töketlenséget meg ha valaki lúivuttonba kéri a krumplit a piacon. És erről nem is kellene leszoktatni.

Úgyhogy bármennyire is rántottak rá a hírre a Riposzt szerkesztőségében, ez a stílusú politikai bulvár nem kompatibilis a hazai viszonyokkal. Az viszont, amilyen hirtelen és túlzón reagált maga a Jobbik vezetése, arra mutat rá, hogy a cukiságkampányban önmagát levetkőzni kívánó, újszivárványos radikálisok bizony vastagon mozgolódtak a Ripost színvonalán, és most attól rettegnek, hogy a Terry Black visszanyal. És közzéteszi Vona telefonszámát.

Facebook hozzászólások

  Miért Rigó

Miért Rigó

Egy hozzászólás van

  1. György Szokolai! Te sem ismerheted ,,kurvâra,,a magyar vâlasztókat,így àltalànossâgban
    nem szerencsés véleményezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.