Anschluss

 •  
 •  

Néhány német újság 24 óra alatt megbuktatta a legitim választásokon meggyőző többséget szerző, jobbközép és jobboldali pártokból álló, népszerűségét ezidáig megőrző osztrák kormányt. Hát, aggódunk Ausztria függetlenségéért.

A jelenlegi európai helyzet komoly aggodalomra ad okot. Az egyre erősebb nagynémet hegemonista törekvések, Anglia gyengesége, Franciaország nevetséges kormányzata, az erősödő német nyomás Lengyelországra és Magyarországra, az orosz veszély, mind-mind azt sugallja, hogy ez a jövő már volt egyszer. Ha nem kétszer.

Egy titkosszolgálati akcióból általában kevés dolgot lehet kimatekozni, de ebben az esetben azért néhány dologban bizonyosak lehetünk.

Az oroszok csinálták…

Erről meg lesz győződve a liberális sajtó és a nyugati politikai elit. Hiszen nyilvánvaló, hogy egy klasszikus orosz-szovjet KGB-s trükkről van szó, úgy hívják, hogy mézesbödön csapda. Az ilyenben egy vonzó, orosz akcentussal beszélő, magát orosznak és Putyin környezetéhez tartozónak mondó nő játssza a csali szerepét, az áldozatot leitatják (általában vodkával), esetleg bedrogozzák és kompromittáló felvételeket készítenek róla. Az egészet azért oroszosítják el ennyire, hogy arra hivatkozva tagadhassák le az egészet, csak nem ennyire hülyék, hogy orosz népviseletben hajtsanak végre egy titkosszolgálati akciót.

Aztán az oroszok, német újságok segítségével (milyen rafinált) az európai parlamenti választások előtt 8 nappal nyilvánosságra hozzák a felvételt. Hacsak nem gondoljuk, hogy német újságíróknak bejárása van az FSZB kompromittáló-anyag raktárába.

Ha tényleg az oroszok pénzelik az egész szélsőjobbot Európában, akkor az oroszok miért nyírják ki az egyik legerősebb európai „szélsőjobboldali” pártot, a valaha volt legfontosabb összeurópai választások finisében? Miért nem baloldali vagy liberális politikusokat buktatnak meg? Azokat bármelyik német kupinegyedben le lehet kapni orosz akcentussal beszélő ukrán lányok társaságában.

De az oroszok voltak, mert a németek ilyet nem csinálnak…

Ők szívükön viselik Ausztria sorsát és különösen kényesek rá, hogy ne avatkozzanak be más államok belügyeibe. Pont mint az oroszok. Azok is pont ilyen demokraták.

Ausztria egyébként híresen jól sikerült demokrácia, egyedül ott demokraták annyira, hogy megismételtek egy elnökválasztást, mert a szocdem kormány irányításával elcsalták az egészet. Olyanok voltak például, hogy szocdem pártaktivisták számolták a szavazatokat. Meg volt néhány százezer levélszavazat, amely nem leragasztott borítékban érkezett, és csak isten tudja, hogy kitől.  

És Ausztria az az ország, ahol az iskolaigazgatókat is párt alapon nevezik ki, meg a színházigazgatókat is. Akik egyébként aztán Budapestre járnak hisztériázni, ha valamelyik pesti színház ultraliberális igazgatójának lejár a mandátuma és nem ő nyer újra.

De mi magyarok csak vegyünk példát róluk…

Én személy szerint imádom azokat a képeket, amikor Hitler bevonul hozzájuk és a lakosság 95 százaléka lelkesen üdvözli őt az út mentén virágokkal felsorakozva. Még szerencse, hogy ennek a jeles nemzetnek semmi köze nem volt nagy fiának későbbi rémtetteihez. Ők meg lettek szállva. Mi voltunk az utolsó csatlós, nem ők. Teljes joggal vetnek meg bennünket, például azért mert elvesztettük nekik az I. világháborút. Ha nem lettünk volna restek még másik félmillió magyart feláldozni a birodalomért, még mindig kedvükre uralkodhatnának rajtunk és játszhatnák a nagy nemzetet.

Én személy szerint azóta rühellem az osztrákokat, amikor a bécsi kézilabda világbajnokságon az osztrák közönség a döntőben a dél-koreaiaknak drukkolt, és nem a magyar válogatottnak. Az ilyen apróságok helyeznek el igazán egy nemzetet a karakterológiai térképen. Szerintem még a szlovákok is jobb szövetségeseink, mint az osztrákok.

Ennél kedvesebbet nem is kell írni róluk.

Persze magyar szála is van a történetnek, szegény hülye Strache újságot, médiát akart venni magának, mint ahogy a magyar jobboldal tette, mert nyugaton is valahogy olyan kiegyensúlyozottak a médiaviszonyok, mint nálunk voltak a kilencvenes években. Az mondjuk rejtély, hogy miért egy állítólagos orosz milliárdos unokahúgával akarta ezt megbeszélni, de ezt bízvást a szervezetébe került idegen anyagokra lehet fogni. A politikai karrierjének vége, valószínűleg Kurzénak is, habár róla még kiderülhet, hogy egy igazi feketeöves áruló, aki csak vissza akar térni a jól bevált néppárti-szociáldemokrata koalícióhoz.

Közép-Európában azonban a Strache-akció nem nagyon fog szavazatokat hozni a bevándorláspárti hazaáruló pártoknak, mert ezzel a lépésével a nyugat megmutatta az igazi arcát, hogy milyen brutális gátlástalansággal merészel beavatkozni más államok belügyeibe.

Még szerencse, hogy az oroszok voltak…

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

  Paranoid Android

Paranoid Android
Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

19 hozzászólás

 1. Avatar

  Azért Strache azt elmesélhetné, hogy az újság eladása mellett miért a Strabagot ajánlgatta a csalinőnek? Mert ne felejtsük, hogy a Strabag komoly támogatója volt az SZDSZ alapítványának.
  Arról meg Kurz is mesélhetne, hogy az oszták elhárítás mit csinált?

  • Avatar
   csakafidesz

   A lapátfülű sokmindenről mesélhetne. A szolgálatok ritkán dolgoznak saját szakállukra, általában megrendelésre készítenek videókat.

 2. Avatar
  csakafidesz

  Persze, hogy az oroszok voltak. A közelben parkolt egy kocsi és Pravdát találtak az első ülésén. (Ja nem, az Amerikában volt és a Boeing kezelése volt arabul(!) az első ülésén.)

 3. Avatar

  Az osztrakok buta, bekepzelt szemetek, ez minden turista uton kiderulhetett annak, aki nyitott szemmel jar.
  Emellett meg joval a mi csatlajozasunk utan is ok nyaltak fel az EU periferialis tamogatasait, nekunk meg el kene ajulni a gazdasagi telhesitmenyuktol.
  Az a Kurz meg hasolnlit a MZP-re es mindketten az elfajzott Habsburgokra….

 4. Avatar

  Meg kellene találni a készítőt és az időzítőt. (Ja, nem fog.)

  A kés hátulról. Istenem, de sokan látják ebben a Világ Jövőjét!

 5. Avatar

  1996-ban Becsujhelyen volt a donto, nem Becsben. Felidoben 11-9 re vezettunk, a vegen egy gollal kikaptunk. Tudom mert ott voltam, Cipo ( Republic frontember, a lanyok hivtak el mert a csapat notaja a “szallj el kismadar volt ) mellett alltam a meccsen.

 6. Avatar
  Feher Zsolt

  Ugye Ibizära 90% nemetek järnak nyaralni.Tehät szinte biztos hogy nemet volt aki csinälta es rendelte.Az is biztos hogy nem magänszemely mert akkor megkereste volna Strachet es zsarolhatta volna jo penzert.De nem ez titkos szolgälati akcio volt nemet megrendelesre es most akartäk elesiteni.Ugye ujsägot kerestek meg vele milyen erdekes.Kurzot pedig utasitjäk hogy boruljon a szocdemek nyakäba.DE tuti hogy az oroszokra akartäk fogni mint älltaläban mindent!!!

 7. Avatar

  Hogy Kurz áruló-e? Már többször kiderült, hogy az. A szavazóit elárulta, legkésőbb akkor, amikor sorosnak hízelgett. Orbánt is elárulta amikor a pártja megszavazta a sargentini-jelentést.
  Csodálkoznék, ha összességében növelte volna a Néppárt népszerűségét a Szabadságpárthoz képest.

  • Avatar

   Ausztriában tudtommal már a 16 évesek is szavazhatnak. Ez nyilván a muszlim választók arányának növelése miatt lett bevezetve, lévén köztük több a gyerek.
   Ők biztos nem a jobboldalra szavaznak, az osztrákok viszont,- gondolom-, most hirtelen el lettek bizonytalanítva.
   A többi jobboldali vezetőnek, -más országokban-, már nem is kell ilyen videó, megkapták az üzenetet, hogy mi lesz, ha Orbánnal barátkoznak továbbra is.
   Oroszok gyanúba keverve.
   Mindhárom cél, pipa!

 8. Avatar

  “Néhány német újság 24 óra alatt megbuktatta a legitim választásokon meggyőző többséget szerző, jobbközép és jobboldali pártokból álló, népszerűségét ezidáig megőrző osztrák kormányt. ”
  Nem a német újságok döntötték meg az osztrák kormányt, hanem a leleplezés, hogy a szélsöjobboldali populista FPÖ vezetöje képes lenne a sajtószabadságot eladni, korrupciót gyakorolni.
  A video ékes bizonyítást adott erröl.

  Ne kezdjük a szerecsent mosdatni. Lehet, hogy a szerecsenmosdatás Magyarországon sikeres lesz, Ausztriában nem.

 9. Avatar
  Szőke ciklon

  Egy konzervatív/ jobb oldali ember, ha hibát követ el. levonja a konzekvenciát, ahogy ezt megtette ez a Strache. Egy ibsi/ bal oldali/ kommunista/szocialista megmagyarázza, vagy nem beszél róla, ahogy azt néppárt frakció vezetője/ a Bangóné/a CEU történelem tanára/ és még sokan mások teszik nap-mint nap. A labancokban szerintem sem szabad bízni, ők a nyugatnak köszönhetik jólétüket, azok iránt elkötelezettek, ahogy elkötelezettek voltak a náci Németországnak is. Németországhoz hasonlóan ők is voltak rasszista, antiszemita nácik, és lettek neoliberálisok. Ilyen utat, járt be a Jobbik is, csak sokkal rövidebb idő alatt.

 10. Avatar

  Miért nem mondta azt Strahe, hogy csak viccelt, mert tudta (vagy azt hitte), hogy kandi kamera. Ennyi.

 11. Avatar

  Az lesz csak móka, ha más “cégek” is beszállnak ilyen kandi kamerás buliba…

 12. Avatar

  Ha Putyin európai bábjai buknak, Orbán is lapátra kerülhet.

 13. Avatar
  csakafidesz

  Az a baj, hogy Ausztria soha a történelme során nem tudott, de igazából nem is akart független lenni Németországtól. A jelenlegi helyzetben Kurz a nagytestvért maga mögött tudhatja. Tehát Ausztriában nem lesz az FPÖ komolyabb kormánytényező, ha a németek ehhez nem adják áldásukat.

 14. Avatar
  fürgerókalábak

  Megint az oroszok 🙂
  Sok ilyen volt már. Mint a Vault7, hogy csak az egyiket említsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük