Az ellenzéki sajtó legkurrensebb témái mostanában

Most végre valami tényleg megindult! Megreccsent 0rbán hatalma, hiszen az egyébként teljesen független sajtó végre elvégzi azt a komoly és felelősségteljes munkát a magyarországi ellenzék pártjai helyett, amire azok sajnos képtelenek. Végre megvannak azok a témát, amelyek lázba hozzák a magyar választók elsöprő többségét.

 • Mészáros Lőrinc már megint megvett valamit.
 • A Fidesz már megint felújított valamit, ami eddig rohadt, és most megcsinálták rendesre. Csak nem azt, amit mi akartunk volna, és milyen áron!?!?!? Miért nem lélgeztetőgépekre ment???
 • A Nemzet Vője gyermeklélegeztetőgépre adakozott. Micsoda ocsmány cinizmus ez? A kurva anyját, meg főleg apósát már!!444!!!
 • Vésey a lapostányér leggonoszabb organizmusa, már persze, ha egyáltalán elérte ezt a szintet. Kopaszodik és olyan csúnya, hogy még mindig az anyjával él. Azért gyűlöli a mozgássérülteket, mert maga is látens mozgássérült, és titokban otthon tolószékben közlekedik. Ja, de nem is otthon, hanem az anyjánál. Ja, és még tolószékes haverjával is fotózták pár éve, tehát akkor mégse gyűlöli őket, viszont akkor meg rohadt képmutató! Tegyük ki szépen az arcát mindenhova. Sajnos a telefonszámát meg a címét még nem merjük, mert a Jobbik másik szárnyával léptünk koalícióra, nem pedig azokkal, akik ezt szokták.
 • Merkel egy hatalmas köcsög. Köcsögebb már talán még a Véseynél is nagyobb. Mit is mondott pontosan németül? Majd a perfekt FeGyőr lefordítja gyorsan.
 • Olvad Grönland, és ezen a nyáron rengeteg Grönland olvadt el, ami nagyon-nagyon aggasztó.
 • Hogyan foghatsz meg női Segget? Megmondom ÉN, a nő, akinek még soha senki nem akarta megfogni.
 • Gyűlöljük egymást, de most olyan nyerte az előválasztásunkat, akit tényleg mind gyűlölünk, szóval lécci, szavazzatok már rá! Köszi, tesóink vagytok. Csak a rohadt 0rbánnak legyen már egyszer végre tényleg rossz.
 • Mit gondolnak rólunk meg ételeinkről a külföldiek? A Szigeten jártunk, és megszólaltattuk azoknak a népeknek a bulizós fiataljait, akiknek véleménye mindennél fontosabb lehet egy szar, gyökértelen, identitásvesztett, magyargyűlölő, nyugatimádó csicska olvasó számára.
 • Lédúska, ez a páratlan elme, a Heti Világgazdaság tudományos kobakja sajnos nem érzi az 5,1%-os GDP-növekedést. Őt nem érdeklik a számok, mert nem csapja be őt velük a nagyon szakmai és tudományos HVG, hiszen ő egy nagyon mélyen érző lény. Ezt pedig egyszerűen nem érzi, és kész, tehát ez így akkor ez az egész GDP-izé nem is ér, és nem hajlandó foglalkozni vele a továbbiakban. (Emlékszünk még, amikor a választások után azt posztolta ki, hogy két sejt kergeti egymást a fejében? Na, most már biztos, hogy nem agysejtek voltak, hanem érzelmiek. ) 
 • Kurva hangosak a rohadt magyarok Honvédségének katonai gépei a szerkink felett. Az nem lehet, hogy a hihetetlenül komoly és felelősségteljes munkát végző onlineújságíró ne tudja csak úgy kipihenni magát, és ne alhatná édes álmát még a hajnalok hajnalát jelentő délelőtt fél 10-kor is, mert mindenféle katonák zörögnek a becses feje fölött.
 • Lehet, hogy három éve kicsit nem volt igazunk, amikor letagadtuk a Pizzagate létét. Epstein akkor mégis egy pedofil milliárdos gyerekstrici, a demokraták pedig gyerekvérrel táplálkozó gyíkhüllőlények, de hangsúlyozzuk, hogy ez most is csak LEHET!
Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

6 hozzászólás

 1. Avatar

  “Merkel egy hatalmas köcsög. ”
  Néha ők is beletrafálhatnak.
  Merkel népirtó háborús bűnös.
  Aki most flkezdi rehabilitálni, az szembeköpi a 2/3-ot, sok millió magyar választót, és azon családtagjaikat, akiknek a szavazófülkében a jövőjükről döntött!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük