Az ellenzéki sajtó legkurrensebb témái mostanában

Most végre valami tényleg megindult! Megreccsent 0rbán hatalma, hiszen az egyébként teljesen független sajtó végre elvégzi azt a komoly és felelősségteljes munkát a magyarországi ellenzék pártjai helyett, amire azok sajnos képtelenek. Végre megvannak azok a témát, amelyek lázba hozzák a magyar választók elsöprő többségét.

 • Mészáros Lőrinc már megint megvett valamit.
 • A Fidesz már megint felújított valamit, ami eddig rohadt, és most megcsinálták rendesre. Csak nem azt, amit mi akartunk volna, és milyen áron!?!?!? Miért nem lélgeztetőgépekre ment???
 • A Nemzet Vője gyermeklélegeztetőgépre adakozott. Micsoda ocsmány cinizmus ez? A kurva anyját, meg főleg apósát már!!444!!!
 • Vésey a lapostányér leggonoszabb organizmusa, már persze, ha egyáltalán elérte ezt a szintet. Kopaszodik és olyan csúnya, hogy még mindig az anyjával él. Azért gyűlöli a mozgássérülteket, mert maga is látens mozgássérült, és titokban otthon tolószékben közlekedik. Ja, de nem is otthon, hanem az anyjánál. Ja, és még tolószékes haverjával is fotózták pár éve, tehát akkor mégse gyűlöli őket, viszont akkor meg rohadt képmutató! Tegyük ki szépen az arcát mindenhova. Sajnos a telefonszámát meg a címét még nem merjük, mert a Jobbik másik szárnyával léptünk koalícióra, nem pedig azokkal, akik ezt szokták.
 • Merkel egy hatalmas köcsög. Köcsögebb már talán még a Véseynél is nagyobb. Mit is mondott pontosan németül? Majd a perfekt FeGyőr lefordítja gyorsan.
 • Olvad Grönland, és ezen a nyáron rengeteg Grönland olvadt el, ami nagyon-nagyon aggasztó.
 • Hogyan foghatsz meg női Segget? Megmondom ÉN, a nő, akinek még soha senki nem akarta megfogni.
 • Gyűlöljük egymást, de most olyan nyerte az előválasztásunkat, akit tényleg mind gyűlölünk, szóval lécci, szavazzatok már rá! Köszi, tesóink vagytok. Csak a rohadt 0rbánnak legyen már egyszer végre tényleg rossz.
 • Mit gondolnak rólunk meg ételeinkről a külföldiek? A Szigeten jártunk, és megszólaltattuk azoknak a népeknek a bulizós fiataljait, akiknek véleménye mindennél fontosabb lehet egy szar, gyökértelen, identitásvesztett, magyargyűlölő, nyugatimádó csicska olvasó számára.
 • Lédúska, ez a páratlan elme, a Heti Világgazdaság tudományos kobakja sajnos nem érzi az 5,1%-os GDP-növekedést. Őt nem érdeklik a számok, mert nem csapja be őt velük a nagyon szakmai és tudományos HVG, hiszen ő egy nagyon mélyen érző lény. Ezt pedig egyszerűen nem érzi, és kész, tehát ez így akkor ez az egész GDP-izé nem is ér, és nem hajlandó foglalkozni vele a továbbiakban. (Emlékszünk még, amikor a választások után azt posztolta ki, hogy két sejt kergeti egymást a fejében? Na, most már biztos, hogy nem agysejtek voltak, hanem érzelmiek. ) 
 • Kurva hangosak a rohadt magyarok Honvédségének katonai gépei a szerkink felett. Az nem lehet, hogy a hihetetlenül komoly és felelősségteljes munkát végző onlineújságíró ne tudja csak úgy kipihenni magát, és ne alhatná édes álmát még a hajnalok hajnalát jelentő délelőtt fél 10-kor is, mert mindenféle katonák zörögnek a becses feje fölött.
 • Lehet, hogy három éve kicsit nem volt igazunk, amikor letagadtuk a Pizzagate létét. Epstein akkor mégis egy pedofil milliárdos gyerekstrici, a demokraták pedig gyerekvérrel táplálkozó gyíkhüllőlények, de hangsúlyozzuk, hogy ez most is csak LEHET!
Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

10 hozzászólás

 1. Avatar

  “Merkel egy hatalmas köcsög. ”
  Néha ők is beletrafálhatnak.
  Merkel népirtó háborús bűnös.
  Aki most flkezdi rehabilitálni, az szembeköpi a 2/3-ot, sok millió magyar választót, és azon családtagjaikat, akiknek a szavazófülkében a jövőjükről döntött!

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Elment az eszed sétálni, és nem talált vissza!
   Hiába köszörülöd a fejed, eszed nem lesz élesebb!
   Köszörülte az eszét, azóta kockafejű!
   Éréssel csak koponyád lett keményebb.
   Talpra esett, feje volt könnyebb.
   Fejét indulatok fűtötték, magasra emelkedett!
   Vízbe esett lángész, azóta ködbe van az agya!
   Debilek között, nincs okosabb nála!
   Sötétkamrában esze, az etalon
   Elmeorvos, hozzád méri a butaságot!
   Fölvágták a nyelvét, hogy megértsék!
   Lekopott a foga, fölkopott az álla öregségére!
   Betömte a száját pénzzel, politikus!
   Orrodnál fogva vezetnek, ezért nem látod meg!
   Miden hájjal megkent, megfogni nem lehet!
   Ne szólj szám, ha simogatják a seggem, féltem a munkahelyem!
   Éles eszeddel is ostoba képet vágsz!
   Frissen szaporított nő, fenékig tejfel!
   Kőből volt bölcsője, sokat ringatták!
   Szamárlétráról leesett, dühbe gurult!
   Nők hasán szőrszálhasogató!
   Jó vágású nő, dicsérik a kurvát!
   Szerette a pálinkát, eldőlt a sorsa!
   Lángész se világítja be tévedését!
   Környezetéből kirepült, aztán síkra száll az igazságért!
   Ennek hiányzik egy kereke, kommunizmus gyereke!
   Butasága miatt hangtompítót kellett rászerelni!
   Tudják, hogy sületlen, de nincs elég forró kemence.

 2. Avatar
  Jáger László

  Csak nem is nevetséges,de performansznak is igencsak genge…
  Kár volt +írni….
  barátilag
  J.L.

 3. Avatar
  kara kozgun

  5011 Értelmi s égi?

  Igen nagyon ritka!
  Önérdekének,
  Hitvány rabja!
  Hajszol eszméket,
  Talmi jólétet!
  Idejét, erejét,
  Folyton pazarolja,
  Hiába valókra!
  Közben, eltéved!
  Elpazarolt élet!
  Lett övé csak
  A halál lecsap!
  Orra tud bukni,
  Fogják e siratni?

  Tiborc panaszában megemlíti az izmaelitákat, a mohamedán “adóbérlőket”. Nos, az idegenek és az izmaeliták helyét az izraeliták foglalták el. Ez a daganat is a nemzet test szöveteiben tenyészik. Sajnos a táptalaj ma sokkal vastagabb, terjedelmesebb.
  A nyálas, hitvány “magyar” értelmiség alkotja. . Ez a banda minden rendszer malmán hasznot húz, cserébe a véglényként való tengődésért.
  Nincs még egy olyan értelmiség a világon, de Európában biztos nincs, amely ilyen mértékben hazafiatlan lenne.

  „Az intelligenciát, mint a modern kapitalizmus modern rétegét, teljes egészében éppen individualizmusa, a fegyelemre, és a szervezettségre való képtelensége jellemzi!” Lenin 1904!

  „Az értelmiség olyan, mint a trágya, undorító, bűzös, de szükséges a többlet termelés eléréséhez!” Leninnek tulajdonított mondás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük