Az új proletariátus

Nem véletlenül gerjedtek rá a világ progresszívjei a bevándorlás, a migráció és az átjárható határok témáira.

A hagyományos ipari munkásosztály megszűnésével, vagyis annak polgárosodásával megszűnt az a végtelenül primitív, halmozottan deprivált, emberalatti létben tengődő széles társadalmi réteg, akik állítólagos érdekeire hivatkozva a haladóknak lehetőségük nyílt időről időre, többnyire brutális erőszakkal megragadni egy-egy ország feletti hatalmat és belekezdeni gonosz elméleteik kivitelezésébe. Most abban reménykednek, hogy a tömegesen megjelent új európaiak integrálhatatlansága és beilleszkedési képtelensége nyomán megszületik az ideális új proletariátus, akiknek se a munkaerőpiacon, se a kishölgyeknél nincs esélyük, viszont iszonyúan tudatlanok, erőszakosak és szexuálisan kiéhezettek ahhoz, hogy a soron következő patkánylázadás derékhadát alkothassák.

Ahogy a szifilisztől félbolond Lenin fogalmazott: a proletariátusnak nincs hazája. Kusza, zavaros gondolatai az osztályhelyzet és az eszme határok nélkülisége körül járhattak – már amikor nem a németektől kapott pénzt számolgatta. A kora 20. század internacionalistái szerint az osztályhelyzet, a materiális lét inkább határozza meg a tudatot, mint az ún. felépítmény, és egy német meg egy orosz munkás közelebb áll egymáshoz, mint a saját nemzetük polgáraihoz, arisztokratáihoz. Ezt az elméletet persze a lengyel függetlenségi harcok során a gyakorlatban is megcáfolták az illetékesek, mivel a lengyel munkás mégis inkább az ellene kivezényelt orosz munkásra fogta a puskáját, mint az állítólagos burzsoá elnyomóira, de az olyan apróságok, mint a valóság soha nem zavarták a képzett ideológusokat.

És noha már az kiindulópont is buta babonának, elmebeteg képzelgésnek bizonyult, az elvtársak az elvetése helyett továbbfejlesztették, és mára eljutottunk odáig, hogy a proletariátusnak azért nincs hazája, mert bárhova mehet, ahova kedve szottyan, és a célországnak, a sanyarú osztályhelyzetükre való tekintettel, kötelessége beengedni, befogadni őket.

Karavánokban, őrült milliárdosok bankkártyáival kényelmessé tett utazások során keresnek maguknak új földeket, ahol már nem az elméletet, hanem magukat terjesztik a kommunizmus legnagyobb dicsőségére.

A német és a francia példákon nyomon követhető, hogy az új telepeseknek mi lesz a sorsuk. Németországban a kb. 2 millió friss bevándorlóból alig pár ezren dolgoznak, néhány tízezren pedig különböző „továbbképző” programokon vesznek részt, hátha valamire alkalmasak lesznek később az írás-olvasás tudományának és a német nyelv elsajátítása után. Ezeket persze a fake news média több százezres foglalkoztatottságnak és sikernek állítja be, azt hazudva, hogy aki a pénzjutalomért cserébe egyszer beregisztrált egy nyelvtanfolyamra, az elhelyezkedett a német gazdaságban.

A valóság ezzel szemben az, hogy ezeket a jórészt hímnemű fiatalokat felszívta a saját etnikai gettójuk.

Itt-ott kisebb melókat vállalnak, főleg az etnikumuknak megfelelő kebabosoknál és utcai árusoknál, de inkább kisebb-nagyobb stikliket követnek el, lopnak, rabolnak, kábítószert árulnak. 

A nyugati haladó értelmiség és az ismét a kommunizmus felé tájékozódó baloldali pártok pedig mindebből azt a következtetést vonják le, hogy a többségi társadalom kirekeszti őket, szegények azért kezdenek bandákba verődve bűnözni, mert a bennszülött őslakosok nem adtak nekik lehetőséget az integrációra. Mintha csak a ‘90-es évek SZDSZ-ét hallanánk. És persze nem az integráció felé terelik őket, nem kényszerítik őket a beilleszkedésre, hanem az áldozati mivoltukat hangoztatva lázítják őket az – egyelőre még – többségi társadalom ellen.

Elosztási kérdést gyártanak a civilizációs vitából, az új proletariátus pedig el fogja venni azt, amiről most meggyőzik őket, hogy arra joguk van.

El fogják venni az évszázadok alatt felhalmozott vagyont a butácska nyugatiaktól, el fogják ragadni az országukat, cserébe szavazataikkal hatalomba segítik a biztonságos zöldövezeti villákból kommunizmusról ábrándozó elmebetegeket. Nekik meg ez megfelel, hiszen saját család helyett az egész világot fogadták örökbe. Az új proletariátusnak még nincs hazája, de majd lesz.

Facebook hozzászólások

  Piréz Róbert

Piréz Róbert
"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

28 hozzászólás

 1. Avatar

  S amikor ez sikerül, mármint, hogy elveszik a “butácska európaitól a több évszázad alatt felhalmozott vagyont”, máris lesz új osztály akiket keblükre ölelhetnek: Maguk az imént még gyűlölt butácska európaiak.
  Mivel az európaiból kafír nincstelen a Korán szerint “jobbkézről vett rabszolgátok” lesz.
  Csakhogy az a tökidióta és nem butácska európai Wir schaffen das, amely most fene nagy önvállveregetéssel felmentegeti bűnei alól a “szegény menekültet” s zöld vörös, gender vagy liberális balhibbant pártokra szavazva eme kapitalista nacionalisták elleni fene nagy osztályharcában elfelejti azt az egyszerű tényt, hogy a győztes mindent visz.
  Nemcsak a legyőzött őslakos vagyonát, házát, lakását, hanem a nejét-barátnőjét, s ha van neki, a lányát és janicsárként ellene fordítják a saját kisfiát.
  Az a terror ami ezután következik, rosszabb lesz mint amit a történelemkönyvekben tanult a hitleri fasizmusról.
  Hogy mi lesz az iszlám hatalomátvétel másnapján? Na képzeljük el:
  Másfél milliárd muszlim van. Egy perc kétségünk se legyen, hogy úgy egymillió ide fog kirándulni tort ülni a “gonosz fehérek felett”, vagyis eleve kétszer annyi mint EU állampolgár. S ennek a fele férfi. Akiknek a sok feleség státuszszimbólum.
  Úgyhogy a szőke kishölgyek, akik most odajárnak magukat illegetve a Balkánra etetni a vadakat, meg otthon a hivatalokban játsszák a menekültvédőt, úgy be leszek vágva partiban egy-egy keresztény templom oltáron rendezett nyilvános gang-bangra mint a sicc. S most már meg se kérdezik mint anno ugyanígy csoporterőszakoló kezdőmuszlimok a drága Prófétájukat, hogy “szabad-e a legyőzött férjeik előtt megerőszakolni azok feleségeit”? Merthogy ez már meg lett 1400 éve engedélyezve. Utána a kishölgyek mennek alárendelt felségeknek háremek börtönébe örökre bezárva. Nem lesz bikinis strandolás, meg részeges buli, de nem ám. Lesz ehelyett szülés, verés, munka, leköpés, sírás rívás naphosszat. S akkor már hiába nyivákolnak, hogy én jót akartam, nem ezt a lovat akartam.
  De, drágáim, ezt a lovat akartátok.
  S mi lesz az idióta és/vagy gyáva hímekkel? Teljes vagyonelkobzás, mert kell a lakásotok, Auditok az újaknak. Lesz munka látástól mikulásig és asszony helyett matyizás, fiúk, valamelyik tömegszálláson. Mert hogy nektek már nem jut nő. De még kecske sem. S mivel hivatalosan az iszlámban tilos a genderizmus, ha rajtakapnak benneteket, fiúk, holmi pettingen a szobatárssal, úgy lecsapdossák a fejeteket hogy attól koldultok.
  De hát ti is ezt a lovat akartátok, nem?
  S eme szép jövőben amit kiharcoltatok, dinkák, még irigyelni fogjátok anyáitok, apáitok sorsát, merthogy az öregeket nemhogy nem fogják “nyugdíjbefizetőként” eltartani a most rabszolgának beimportált Mutti-kegyeltek, hanem ők mennek elsőként a villámbeüzemelt koncentrációs táborok hullaégető kazánjaiba. Remélhetőleg nem élve bedobva.
  De hát ti gyűlölitek az öregeitek az iszlám ellen felszólaló fasizmusát, ugye?
  Hát megkapjátok az iszlám fasizmusát, drága antifáink.
  De meg is érdemlitek!

  • Avatar

   Elírás az egymillió helyett jav.: másfél milliárd muszlimból úgy egymilliárd fog a nyakunkra jönni tort ülni felettünk.

   • Avatar

    És egymás felett is, tort ülni. Hogy majd lesz érvényesülés “mindentöl függetlenül”: vallástól és egyebektöl. Ahogy azt Móricka elképzeli.
    Az iszlám konfessziói ellenségesek egymás közt. Majd lehet, kell választani, a hozzájuk tartozó “divattal” együtt.

    Vajon megéri azt még “kedvenc”, genderdivatot terjesztö énekesnönk? Pedig azt kívánnám neki már most. Azt a fekete, a szem elött is rácsos betéttel ellátott bö, földig érö huzatot. Hogy a babák felsírjanak félelmükben, amikor meglátnák. Ergo, kitiltása mindenhonnan.

   • Avatar

    Cicero ezt írta: 2000 éve” A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”
    A zsidóság a civilizált világot alkotó társadalmi egységek között a képzelhető legtisztább faj s mint ilyen szükségképpen határozott típussal, jelleggel és hajlamokkal bír Hermann Ottó
    A zsidó nép maradt vallása és kiközösítése következtében az európai népek között a leginkább beltenyészet. Ebből azonban az fakad, amit a nép már gyermekkoromban gyakran mondott: “A zsidó vagy nagyon okos, vagy nagyon buta, náluk ritkább a középút.”
    Rózsácska az utóbbi!

    • Avatar

     Nem azt nézem, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Kétlem, Mahir Kara muszlim úr, hogy az ön alacsony szellemi szintjével meg tudja ítélni, hogy én zsidó vagyok-é és hogy ezen minőségemben okos-e, vagy mint felételezi a butább fajtából. Nyilván azért kell engem, minket lezsidózni, mert még nem meri a magyarokat szembe gyalázni.
     Peche van, mert keresztény vagyok.
     Azt pedig, hogy miért pont ennél a cikknél akadt ki, és a cikk írójának és vele együtt nekem van-e igazunk majd a közeljövő és a történelem eldönti.

   • Avatar

    Marha! “pártunk és kormányunk! maga tenyészti, maga muszlimait!
    Agyficam

    Tisztelt férfitársaim. Gondolom heves tiltakozást váltana ki Önökből, ha közölnék önökkel, hogy ezentúl a szomszéd, vagy valamely ismeretlen ember gyermeke után gyerektartást kell fizetnie!
    Pedig fizet. Nemcsak gyerektartást, de még szülőtartást is! Csak családi pótlék, és munkanélküli segély, jövedelempótló támogatás, rendszeres szociális segély, nevelési támogatás, stb. címen fizeti a mások által csinált gyermek után Önre lőcsölt gyerek, és szülőtartást! Miért? És meddig? Csak. Állampolgári fegyelemből és államvezetői bölcsességből. Már amennyire ezt bölcsességnek lehet nevezni. (Én inkább ostobaságnak nevezném!) Mert mások valamikor kitalálták, hogy olcsóbb az alacsonyan tartott (éhbér) mellet családi pótlékot adni a gyermeket vállalónak, mint tisztességes bért adni valamennyi dolgozónak. Csak a bűn mindig elnyeri büntetését! Mert a magyar így saját gyereket nem vállal, csak egyet-kettőt, vagy egyet se, mert kevés a jövedelme. Mért kevés? Mert elvonják, hogy odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve, és bátorsága! Az állam a „más farkával veri a csalánt” Ő meg a sajátjával veri meg a magyart!
    A magyarok pénzén, a magyar államvezetés segítségével, él és virul a magyarság sírba tevője! Ezt, így kitalálni, ehhez tényleg szocialista szakértelem kellet!

    „S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.” Széchényi Hitelben

    Évente negyvenezer elzárt a börtönbe! Börtön szleng tanulmány adata! Ár 1500Ft/nap/!

    A politikusoknál még általánosabb a kritikával szembeni gyűlölet. Pedig

  • Avatar

   Gondolod van aki elolvassa grafomán szófosásod?

 2. Avatar
  csakafidesz

  Van valami diszkrét báj amikor a neandervölgyi mentalítással érkezettek integrálódását eröltetik. Ezek előbb lebunkózzák (szószerint) a másikat utána kérdeznek.

  • Avatar

   “Ezek előbb lebunkózzák (szószerint) a másikat utána kérdeznek.”

   Ja!
   Azt, hogy: Hol a következő.

 3. Avatar
  MEdvefütty

  Az igazsághoz valószínűleg közelebb áll, amit Jordan Peterson fejteget a témában, hogy 100 éve még bocsánatos bán volt hinni a kommunizmusban, szocializmusban, mivel akkor még nem tudhatta senki, milyen következményekkel jár, nem volt kipróbálva sehol.
  Osztálharc pedig létezett akkoriban. A jóléti állam mai vívmányait, amiket természetesnek veszünk (nyugdíj, minimálbér, gyes stb.) nem a jóságos vállalatok vívták ki, hanem inkább a szakszervezetek és a politikusok.

  • Avatar

   Marha! A nyugdíjat, Hindenburg adta! Majd Hitlernek a hatalmát! Vilmos császár, “Zsugásvili” Nyomorékok harca egymás ellen!

 4. Avatar
  el, vörösök !

  nana, azért a prol.tus megszűnésével nem szűnt meg a PRIMITÍVSÉG: lásd magyar Parlament bal szektor !

 5. Avatar

  ” ennyi nyomorék s beteg, degenerált faxt…olyanok, mint a migráns bűnözők …undorítóak.Az erkölcs s tisztesség gyalázói…terrortámadásokat kívánok nekik!”
  Idézet egy hazánkfiától a Sargentini jelentés elfogadása után!
  Minden rosszindulatot félretéve, elég ha a hang elnémításával megnézünk egy videót a fenti jelentés EP vitájáról!
  Ennyi rosszarcú moront vagy gollumot elnézve, bizony az embert kirázza a hideg!(szocdemek, liberálisok, zöldek, 226 megbízható sorosbarát)
  Ha a jövő évi EU-választás után nem csökken a súlyuk, akkor Európa tovább csúszik a lejtőn!

 6. Avatar

  Ez az, ez a helyzet. A polgárosodással klientúra nélkül maradtak a szocik, tulajdonképpen fölöslegessé váltak. A fennálló ügyek intézésében bevált a konzervatív jobboldal.
  A ballibsik feladatalanyt próbálnak meglátni az importált más kultúrák szintén “legegyszerübb” képviselöiben. A humanitás ürügye alatt.
  Roppantul tévednek. Másoknál nem eladó a saját kultúra, hajlandóságuk sincs átvenni az európai ballibsi értékeket. Kihasználják azok istenített “értékü” toleranciáját addig amíg elegen lesznek ahhoz, hogy a nyugati demokrácia alkalmazása segítségével megszüntessék ugyanazt.
  “És persze nem az integráció felé terelik őket, nem kényszerítik őket a beilleszkedésre, hanem az áldozati mivoltukat hangoztatva lázítják őket az – egyelőre még – többségi társadalom ellen. ”
  Egyúttal kényszerítik a bennszülötteket az integrációra. Csak a PS hírei is elég információt hoznak e tekintetben. Hát még ha szétnézünk a legdícsöbb uniós országok intézkedései között!

  Világos, hogy ez lesz: “Lesz ehelyett szülés, verés, munka, leköpés, sírás rívás naphosszat. ” Naprózsa. (Csak a burkába történö burkolás maradt még ki. A férfiaknál pedig a fehér, keményített hálóing)

  De egy Michel Houellebecg nevü francia zsidó zsenialitás is megírta 2015-ben megjelent regényében, hogyan változik át a francia intelligencia, a polgárság is, mondhatná, nagyobb ellenállás nélkül. “A 2022-ben játszódó történet szerint Franciaországot egy muszlim párt és egy muszlim elnök vezeti, aki a szocialisták és a centralisták segítségével jut hatalomra. Erre utal a regény címe is: “Behódolás”. Az iszlám szó fordítása: behódolás. Amely arabul az Allahnak való behódolást jelenti, a regényben pedig az európai kultúra végét is. “

  • Avatar

   Polgári hagyomány:

   A magyar urak ezer éven keresztül mindig szem előtt tartották, hogy hatalmuk csak addig biztos, amíg nincs magyar etnikumú polgárság. Nem szabad követniük a nyugati népek példáját, ahol minden társadalomban volt viszonylag erős, saját etnikumú polgársága. Azt egyetlen királyunk nem engedte meg, hogy a városok polgárai magyarok legyenek, mert azok végül még autonómiát is követelnének. uraink örömmel fogadták a Galíciából, Ukrajnából ide igyekvő zsidókat.

   Hiába, Magyarországon a polgárságot is úgy kell kinevezni, mint ezer fundamenumtalan kulturális intézményt: nincs polgárságunk. Ez az ország penészes, feudális, tarthatatlan romlottságát talán legjobban polgárságának szörnyű, silány gyávasága mutatja. Egy zagyva, kevés polgárság, amelynek élelmesei sietnek felkapaszkodni az uralkodó osztály pódiumára. Mely a polgári címet szégyelli.
   A magyar polgárság csinált talpnyalást, üzletet, kalábriászt, (=hazárdjáték), de forradalmat soha, s ezért nincs! Ady Endre
   Tájékozatlan, szereplésvágyas ostobáknak!

  • Avatar

   Tisztelt Szerkesztőség!

   Azt szeretném megkérdezni. ha fel tudnának világosítani, vagy ha maguk megkérdeznék a Miniszterelnök Urat, aki oly szépen, oly sokszor emlegeti a polgári demokráciát, hogy hallgatni is gyönyörűség, hogy tényleg eljutunk-e oda? Vagy úgy járunk véle, mint a szocializmussal, hogy építjük, építget¬jük, oszt egyszer csak összedől az egész, az anyagot meg szétlopják, mint romák a szocpolos házat, oszt nem vonnak felelősségre senkit. Se a pallérokat, se a tolvajokat!
   Tudakolnám azt, is hogy leraktuk-e már a polgári társadalom alapjait? Ho¬gyan állunk a polgári embertípus ne¬velésével? Lesznek-é, vannak-é mun¬katáborok? Kitelepítés a Hortobágy¬ra? Az olyan jól megoldotta az építők villalakás-gondját. Muszáj-é a polgári párt tagjának lenni, ha ma vezető, vagy bármilyen kis (vagy nagy) főnök kívánnék lenni? Hamarabb kapok-e lakást, ha belépek a polgári pártba? És melyikbe? Oly sokféle van. Pedig az igazság csak egyféle, mint a kommu¬nista párt vót, oszt az Ő igazságuk is csupa hazugság vót, mint később ki¬derült.
   Ráléphetek-e én is a piacgazdaság útjára, vagy lezavarnak róla, mint a rendőrök az autósok útjáról a rossz gebémmel? Mennyi áldozatot kell hozni a polgári társadalom építéséért? Az egymillió munkanélküli. meg a százezer hajléktalan elég-e? Vagy még több kell, hogy minden aranyifjú, polgárcsemete nyugati autón járjék? Ha én mezítláb megyek a hóban az ingyen konyhára, az is áldozat-é a pol¬gári társadalomért? Ilyen nagy áldoza¬tért nagypolgár leszek-é, mint a Weis Manfréd? Igaz, én inkább fekete va¬gyok, mert varnyú vót a gólyám, roma az anyám, így aztán hátrább soroló¬dom mindig, mint Tamási Áron írja a rendes feltámadásban. A szocializmus építésekor össze dűtötték a putrimat, és adtak helyette betonodút. Ebbe nem csorog bele az eső, csak a feljebb való fűrdő vize, és nem bírom, fizetni a lak¬bért. Ha nem vóna, a hét gyerekem, meg a kilenc unokám, már régen ki¬raktak vóna, de nincsen hova. így az¬tán itten tengődünk, nem a városszé¬len, pedig ott jobb vót. Vót egy vad¬gesztenyefa, egy döglött tyúk is hama¬rabb megakadt. De tyúkja nincs már a polgárnak se, csak ótója van.
   Minket ótanak, hogy majd jobb lesz jövőre. Mindig csak jövőre, oszt sose érünk oda, mint szekérkerék a rúd elé!
   Roma Gyula levelét diktálás után lejegyezte:

 7. Avatar

  Tajani úr pedig a tavaszi választásokig meg akarja oldani a migrációt Európában. A megoldást nem árulta el, de valószínű közel áll a határátkelők kapuinak 90 fokig történő kinyitásával és egyből legálissá téve az ország földjére betoppanó akárkit, akinek a nevét eddig sem tudták hivatalosan bizonyítani, mert ezek a vándorok bizony minden iratukat elszórtak.
  Valószínűleg azért sietnének a megvalósítással, mert a választás után már erre nem lenne lehetőségük.

  • Avatar

   “a választás után már erre nem lenne lehetőségük.”

   Attól tartok, hogy utána még jobban felturbózzák.
   Iszonyú átverősdi folyik: az összes liberálnyik párt és a Néppárt több tagja is kettős játékot játszik. Most “sápítozik”, ágál, de ha sikerül az átverés, megint megválasztják a naívak, akkor beindulnak, s jön “a végső megoldás”…

   • Avatar

    Nyilván, hogy fönnáll a kettös játék ténye! M. Weber, a jövendö, már kinézett uniós fömufti, kijelentette, hogy meg akarja reformálni az uniót. Emberközelbe akarja hozni. Úgy, hogy el akarja törölni a vétó jogot; hogy ne lehessen jól felfogott, összeurópai érdekü határozatokat “leblokkolni” . Sokan akarják az uniós hadsereget is, föleg a “határok védelme miatt”, meg az örökké szított hidegháború ürügyén, s így tovább.
    Merkel a zöldjeivel együtt kimondottan migráncs paktum megszavazók. A meglevö zöldek hangosan követelik a német kormánytól, hogy elsörangú szerepet játsszon a migráncs paktum érvényesítésében. A paktum szerzöi között, állítólag, nagy volt a német részvétel. Egyelöre nö a németeknél a zöldekre szavazók száma, egyben szövetségi kormánykoalícióval számolnak. Macron meg német segítséggel akarja keresztül vinni a terveit. Azt nem tudom, hogy néppártiak e, de az uniós parlament összszavazati eredményében talán mégis számítanak.

    Az ENSZ tagországainak nagytöbbsége migráncs liferáns, az európaiak (firmák, nyereség, megélhetés, vagyis a még nem fekete üzlet szempontjából is) között nagyon elterjedt a migráncsipar, a humanitás fedöneve alatt is.
    Kis remény, ha van: Hajrá, Fidesz! Hajrá, V4-k! Hajrá, normálisak!

    • Avatar

     Kedves Klárika, azért szavaznak a zöldekre egyre többen, mert az a bújtatott muszlimfasiszta párt. A kívül zöld belül vörös álkommunisták.
     Az a vicces, hogy ezek a “kommunista” majmok tényleg elhiszik, hogy az iszlám maga az egyenlősdi, az őskommunizmus? Nem tudom, hogy milyen részleteket szemeznek ki ezeknek a marxi tanokból, hogy erre a tévképzetre jutottak.
     Az iszlámban a zakat nevű dézsmát, vagyis a vallási adót valóban afféle szociális segélyként szétosztják a közösség elesettebb tagjai között, s tulajdonképpen nincs hivatalos vagyona senkinek, mert az mind Allah ajándéka (nemhivatalosan naná, hogy van). Ennyiben elméletileg egyenlősdi, csakhogy Marx, Engels vagy Lenin aztán biztosan nem gyanúsíthatók a vallások (mint a “népek ópiuma” ) megbecsülésével. Eme Juncker nevű milliárdos isziászos csimpánz meg a Szargentini zöld idióta tisztelgése Marx meg a kommunizmus előtt valójában egy aljas színjáték. S a mostani parlamentekben ülő nők fognak legjobban csodálkozni mikor úgy ki lesznek vágva onnan mint macskák sz..ni!
     Ezek az analfabéta hódítók semmit sem gyűlölnek jobban mint a tanult nőket, akik mint politikusok még mernek parancsolgatni nekik. Sargentini meg gágogó barátnőik lesznek az elsők akiket kivégeznek. A hála – pláne ha kafirról, nőről van szó – ebben az iszlámnak nevezett fasizmusban ismeretlen fogalom. Nem lesznek hálásak az őket beimportálóknak.
     Csak ennek előrelátásához ész is szükségeltetik, meg műveltség a világ dolgaiban. S az ilyen Sargentini féléket aztán igazán egyikkel sem lehet meggyanúsítani.

 8. Avatar

  A munkásosztály már megszűnt,
  Itt vannak nekünk a belpesti újprolik, akik a romkocsmában szocializálódva szívják magukba Szamuely, Kun, Sztálin és Mao agyvizét.

 9. Avatar

  A Mahir Kara egy szokásosan bugyuta török szappanopera buta főhőse. Az ilyen beszédes álnéven ide írogató troll eklatáns példája annak amit mi ezen a portálon már évek óta kitárgyalunk. Nomen est omen (latin) magyarul annyit tesz: a név maga az ember vagy vigyázz vele mert a neve alapján jóra nem számíthatsz, fenti hozzászólása intő jel, hogy mire számíthatunk, ha ezeket a muzulmánokat befogadjuk.
  Igen, tudjuk Mahir Kara, hogy a muszlimok módszere eljátszani a békével jöttünk színjátékot, megtanulni a leigázásra kiszemelt nép nyelvét, hazudni nekik, s mikor már elaltatják az éberségét a megtámadott népeknek, akkor mint kígyó sunyin hazudozva belülről rombolni szét azokat a társadalmakat, aki jóindulatúan hittek nekik.
  Pont erről írtam az első hozzászólásomban.
  Az iszlám ritka aljas “vallás” és a követőit is ilyen aljasságra tanítják: hazudni, alakoskodni, mosolyogva hátba döfni azokat az embereket, akik a szeretetükkel fordultak feléjük.
  Ahogy mondtam: már itt vannak beépítve azok a muszlimfasiszták , akik minden elképzelhető szörnyűséget akarnak elkövetni ellenünk, pont úgy mint az egyiptomiak, indiaiak, perzsák, görögök, szlávok, spanyolok, afrikaiak és persze mi magyarok ellen is elkövettek 1400 év alatt.
  Idejön a muzulmán, mi kiképezzük, Cicerót citál itt, kenyeret, biztonságot adtunk nekik és még nincsenek is sokan máris hátba támadnak minket.
  Nem tetszik, uram, hogy tudjuk mit terveznek?
  Mélyen sajnáljuk. Mi ugyanis itt ezen a portálon messze több ésszel bírunk mint a debil 80-as átlag IQ-jú muszlimok, s nem is fogjuk birkamód bevárni míg lemészárolnak.

 10. Avatar

  Egy vigaszom van: inkább legyen muzulmán – libsi árulókat, buzeránsokat és feminista hülyepicsákat kivégző – terror, mint loberális elmebaj-világ

 11. Avatar

  Kedves Naprózsa ! Megértem és osztom érveit ,indulatát . Amennyiben a felvázolt apokaliptikus kép valósággá válna (sajnos nagy esély van rá) azt kívánom,hogy a Próféta szóljon önből.Abban az értelemben,hogy ezeket a felelőtlenül gágogó ballibákat érje elsőként a végzet.Bár szerintem előbb és más formában is meg kellene büntetni őket,de legalább is el kéne küldeni a nyári forróságban,egy bazárba,húst árulni. Kíváncsi lennék rá,hogy ott hogy állnák meg a helyüket ? ? ?

  • Avatar

   Köszönöm, kedves Pandora!
   Alapjában optimista hozzáállással érdemes az életet élni, mert aki pesszimista, az eleve feladja, és garantáltan vesztes vagy meghunyászkodó lesz. De az optimizmusunk 2015 óta egyre fogy, látva mi történik nyugaton. A német, svéd szavazások nem azt mutatják, hogy Európa elkényeztetett polgársága felébredt volna.
   Az apokaliptikus kép ihletője sajnos ott van a történelemkönyvek lapjain. A győztes mindig városok felégetésével, a nők tömeges megerőszakolásával, férfiak lemészárlásával kezdte diadalát ünnepelni. S ez a barbár horda még rosszabb mint anno a rómaiaktól kezdve a vikingeken át hitleristák, oroszok voltak győztesként.
   Csakhogy megint egy adalék Mohamed viselt dolgairól: Egyik népcsoport lerohanása után egy nap alatt 800 sorbaállított férfit fejeztek le, amiben 12 éves Aisa, a 3.felesége szeme láttára a próféta maga is tevékenyen részt vett. Aztán megkérte a fene se tudja hányadik leendő neje (merthogy a 4 helyett neki szabad volt egyidőben 11-12-őt tartani) kezét. Annak a nőnek, akinek férjét, apját ott a nő szeme láttára végezték ki. S ez nem az első eset volt.
   A muzulmánok ezt úgy magyarázzák, hogy a szerencsétlen, a puszta életét féltő friss özvegy megtért, azért mondott igent a sajátos lánykérésre, mert belátta, hogy Mohamed jót tett vele, hisz kimentette a hitetlenségből.
   S mi ezeket akarjuk integrálni?
   S ami még érdekes: a mások nőin tett erőszak akkor se lehetett dicséretes eljárás, mert a harcosok megkérdezték Mohamedet, hogy szabad-e a kivégzendő férjek előtt tömegesen erőszakolni?
   Válasz: “Ők Allah adta jobbkézről vett rabszolgáitok nektek, akikkel azt tesztek amit csak akartok. De ezután 3 hónapot kell várnotok, csak akkor vehetitek el e nőket feleségül”.
   S mivel magyarázzák a Hadiszokban ezt a 3 hónapi időt? Kíméletként!!! Hát eddigre a nők megbékélnek, és hogy lám-ám a próféta milyen emberséges.
   Hogyne. Nem is azért pont három hónap, mert azalatt kiderül, hogy nem idegen gyereket kell-e az új férjnek felnevelni? Á, nem, csak “kíméletből”!
   Na ennyit az iszlám erkölcsről!
   S csak azért írok itt ennyire részletekbe menően, hogy ha csak pár embert világosítunk fel a valóságról, annyival kevesebben hisznek a ballibbantak álhumánus szirénhazugságainak.

   • Avatar

    Kedves Naprózsa ! Csak arra a “viccre” szeretném emlékeztetni,hogy :a pesszimista a jól értesült optimista !Igaza van az életet reménnyel kell élni,miközben tudjuk,hogy az nem mindig válik be.Ön rendkívül sokat tud az iszlámról én csak keveset tapasztaltam,de egy életre az is elég volt.Azoknak ,akik úgy pátyolgatják őket itt Európában és a mi demokrácia felfogásunk szerint ítélik meg szegény “menekülőket”,nos azoknak el kellene látogatni az arab világba Ramadán idején !Lehet akkor már nem simogatnák őket ilyen nagy lelkesedéssel.Bár a nem tudás nem mentesít.Végül,de nem mellesleg ! Mint tudjuk Pandora szelencéjéből kiszabadult minden ami gonosz,csak egy dolog maradt benne ,a REMÉNY.

 12. Avatar
  Guruló bőröndös vidéki srác

  Ha vidékről felérek gyönyörűséges fővárosunkba, a körúton belül is csodásnak látom ezt a világot, istenáldotta szépnek a várost. Végig sétálva a rakparton, de akárcsak letekintve az Árpádhídról, olyan csodában van részem, amely hetekre, hónapokra feltölt. És mindezt még nem sikerült eltorzítani a ceunak és fegyőr bandi mocskának. Vigyázzatok hát Pesti Srácok erre a kincsre, mert ez nem csak a tiétek, de egész Kárpátia Magyari lakosaié. Legyen bátorsága (és gerince) a Fidesznek végig küzdeni a harcot a ceuval és azzal a mocsokkal, amit képvisel, és ne engedje, hogy a hátsó ajtón az ELTÉRE beszivárogva beemelje aközé a száz legjobb egyetem közé az Eltét ahol a ceu van. Az Elte legyen csak arra büszke, hogy a magyar mérnök orvos vegyész vagy biológus bárhol a világban megállja a helyét. Ez sokkal többet ér, mint egy liberális műrangsor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük