Boldog Karácsonyt, kedves Budapest!

Szeretnénk, ha nem így lenne, de így lesz. El fogják kúrni. Ezt onnan lehet tudni, hogy a haladó médiában egy percet nem késlekedtek, már a budapesti győzelmük másnapján nekiálltak a kármentésnek. Jegyáremelések, állóháború, kiszárítás, harc – ezeket a hívószavakat táplálják most olvasóik tudatába. A szavak a kormányra, Orbánra mutatnak, de a szavak mögött ott a pőre igazság: ismerik magukat, ismerik imádott politikusaikat és legfőképpen tisztában vannak imádott politikusaik vágyaival, képességeivel.

Részünkről nyugodtan, távolságtartóan, leginkább borzongással vegyes kíváncsisággal várjuk KariGeri következő öt évét, amiből – ha leszámítjuk az egyéb ambícióiból következő országos kampányokat és a lokális elalvásokat – nettó három évet biztos Budapest élén fog tölteni. (Ha el nem ássák, de a szövetségi politika csak rájuk tartozik.) Kajánkodni azért nem érdemes, mégis csak Budapest Magyarország fővárosa, hogy egy kicsit szegényebb, mocskosabb és szétlopottabb lesz, az senkinek nem fog örömet okozni.

Hogy szinte a teljes Budapestet elvitték, az semmiképpen nem nevezhető tragédiának. A nagyvárosok, a fővárosok pláne, mindig és mindenhol tobzódnak a hülyeségben és a liberalizmusban. Hogy ez valami természeti törvény, vagy a sors ránk mért csapása, arra senkinek nincs válasza, mindenesetre adottságként kell kezelni. Az biztos, hogy a kényelem és a gazdagság, valamint a hülyeség terjedése között szignifikáns kapcsolat van. Ám mivel rendkívül fontos európai érték a szubszidiaritás és az önkormányzatiság, ezért kifejezetten kedvünkre van, ha a hülyék magukat kormányozzák.

Nincs is jobb, mint mikor a nemes elméleteik a saját kontójukra valósulnak meg.

Tarlós főpolgármestersége egy átmeneti anomália volt. Borkai pucér segge csak gyorsította azt a folyamatot, aminek a végén ott áll Budapest, mint egy színes, boldog, liberális skanzen, ahol lehetőleg semmi nem működik, de rendkívül jó emberek lakják. És ehhez a döntéshez – ismerjük el! – minden joguk meg is volt. Budapest nem egy Berlin-féle kommunista kísérlet, nem fogyasztja az ország által megtermelt jövedelmet, hanem jelentős részben termeli. Hogy a lakói a pénzükért cserébe morált és gesztuspolitikát akarnak kapni szolgáltatások helyett, az a szuverén választásuk. Nyilván lehet sopánkodni azon, hogy a budapestiek jelentős része mennyire el van idegenedve saját hazájától, nyugati multinál melóznak jó fizetését, a globális értékláncok termékeit fogyasztják, hazaérve pedig a tengerentúli álomgyárak indoktrinálják őket, de teljesen felesleges. Ez is egy adottság.

A következő években végre lesz minden, ami simogatja a liberális lelkeket: gesztuspolitika, szivárványos zászló, gettósodás, hippinegyed, csövesek és drogosok mindenhol, lepattant tömegközlekedés és retekben úszó, ám szépen szétgraffitizett közterek. És ezek többsége csak addig csodálatosak, amíg csak autóból kell látni, az autómentes(ebb) Budapest, ami az egész kampány egyetlen olyan témája volt, amit érdemes volna fontolóra venni, sosem fog megvalósulni.

De majd ráfogják Orbánra azt is… 😉

Ami biztos, se szabadabb, se zöldebb nem lesz Budapest, de örüljünk neki, hogy a liberális elit megint megmutathatja, a bírálaton és a pofátlan kútmérgezésen kívül semmihez nem ért. Bár tény, hogy szerencsésebb volna, ha nemes elméleteiket inkább Ukrajna valamelyik tartományában próbálnák ki ismét, azért akkor tragédia nem történt. Ja, és a kormánytól nem kapunk pénzt, azért úszunk a retekben szöveget már most érdemes elfelejteni. Dobrev Klárika megígérte, egyenesen az Unióból hozza a pénzt, ha KariGerire szavaznak a budapestiek. 😉

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

67 hozzászólás

 1. Avatar

  A slusszpoén (Dobrev K. hozza az uniós pénzt) tökéletes. Én egyet kívánok: addig álljanak féllábon amig a lóvé Budapestre nem ér!

 2. Avatar
  Nemoda Buda

  Tarlósnál mindenki csak jobb lehet. Az elmúlt 9 évben minden önállóságától megfosztották a fővárost és súlyos adósságokat halmozott fel a vezetés. A közlekedési káoszt, a szennyezett levegőt, a fakivágásokat és a parkolási káoszt pedig nap mint nap tapasztaljuk. Legfőbb ideje volt a vérátömlesztésnek.

 3. Avatar

  “Húsvétig tart a Karácsony”?
  Meddig lehet úgy tenni, mintha dolgoznának? Egyátalán lehet-e dolgozni elvtelenül? Hogy is mondta a bábrendezője, Gyurcsány?

 4. Avatar

  Most viszont mi tüntethetünk mindenért meg az ellenkezője ellen is Budapesten. Remélem nem hagyjuk ki a lehetőséget és megtanítjuk nekik milyen az igazi néhány tízezres elégedetlen tömeg.

 5. Avatar
  Kolarik Gyula

  Káposzt#ásmegyeren is tartottak külföldieknek gyülést. WZs megbukott, 14 év körzetben Momentum győzelem. Kit választottunk? Déri Tibor mpmentumpsz. De itt képvisel bennünket Varnyú Régebben néhai Kiss Péter meg az MSZMP korábban.

 6. Avatar
  csakafidesz

  ” Budapest Magyarország fővárosa, hogy egy kicsit szegényebb, mocskosabb és szétlopottabb lesz, az senkinek nem fog örömet okozni.”
  Nem kicsit, hanem nagyon..

  • Avatar
   kara kozgun

   Igazi neve: Judapest!A Horvátország nélküli Magyarországon a kor statisztikai adatai szerint 1880 és 1910 között a zsidók aránya 4,5%-ról 5%-ra nő, számuk 625 ezerről 911 ezerre. 1869-ben 31%-uk él városban, 1910-ben 51%-uk. Legnagyobb arányban Kárpátalján élnek. Máramaros, Ung, Bereg, Ugocsa és Zemplén vármegyék területén Megegyeznek, hogy győzelmük esetén X miniszterelnök lesz, ez ilyen miniszter, az olyan miniszter, ez ilyen államtitkár, az olyan államtitkár lesz, ez azt kap, az azt kap. Akkor kitalálnak egy jelszót, bármilyen jelszót, a fő, hogy hangzatos legyen: pl. önálló vámterület, olcsó krumpli vagy adó-nemfizetési kurzus, ami éppen tetszik. Akkor a játékra betétet adnak össze, lapot vagy lapokat alapítanak, s élő hangon és lapjaikban szétordítják jel szavukat, és hogy csak ez mentheti meg az országot, ezt pedig csak X-től és híveitől lehet kapni, mert a többi mind hazaáruló gazember. Ha aztán a roham sikerül, a hatalmat kezükbe kaparintják, kijelentik, hogy jel szavuk igen ideális, szép jelszó volt, de a reálpolitikus bölcsen számol a lehetőségekkel. Tömeg Pali megtette kötelességét, Tömeg Pali leülhet az el búsultabb felére. Az új, diadalra jutott érdekeltség garázdálkodik, zabál, osztozkodik, míg új éhségek és új elégületlenségek új rohamot nem intéznek.
   Ez a felséges politikai verseny tette Európa igen sok országában a népek sorsát vad kalandorok rángatott kötelévé. Az ádáz marakodásban az úgynevezett történelmi osztályok kiegyeztek a nagytőke frissen felhízott hatalmasságaival, s bizonyos szervezett összefogásban igyekeztek az államot saját fejőstehenükké organizálni. A régi önkény uralmi s az új nép fönségen alapuló alkotmányos rendszer közt csak az a különbség volt, ami a kényszerhalál és a kikerülhetetlen öngyilkosság közt van.

 7. Avatar

  Erősen az olvasók figyelmébe ajánlom azt a pár sort, amelyet bizonyos Bakácsné Orbán Marianna (fb) Győrből adott közre, és főként nekünk, Pestieknek adresszált!

  • Avatar

   Tarlós 20 000-el több szavazatot kapott, mint 2014-ben, Kósa semmit érő kampánya ellenére.

   Viszont, még mindig nem olvastam, hogy mely kerületekben hány külföldi szavazott és összesen hány kérte névjegyzékbe vételét.

   Impotensek az újságírók?

   • Avatar
    Karácsony Márta

    Azt sem olvastuk és nem is fogjuk, hogy a budapesti zsidók hány %-a szavazott a moslékkoalicióra… Korábban még többen irták, hogy a 90 %-uk kormányellenes és úgy is szavaz. Erről már nincs szó, mert nulla tolerancia van. Bayer Zsolt legújabb véleménye szerint a népi-urbánus ellentét már nem faji.. hanem életviteli, felfogásbeli, stb eltérés… aztán meg a budapestiekhez szeretettel és alázattal kell közeledni..

    • Avatar

     Magyarországon a zsidók nem nemzeti kisebbség, magyar nemzetiségűek – megjegyzem a többség úgy is viselkedik – hanem egyenjogú, szabad vallási felekezet, egyház.

     Heisler András izraeli állampolgár a Mazsihisz elnöke szeretné a hitüket tartó zsidókat nemzeti alapon leválasztani és elkülöníteni a magyarságról.

     Azért próbálja a kormányzatokat az antiszemitizmussal, holokauszttal zsarolgatni, hogy legyen pénzügyi alapja az irányzatához csatlakozók részére többlet juttatásokat biztosítani, mivel az ehhez szükséges összeget nem fizetnék be neki az önkéntes un. egyházi adóban.

     Heisler András egy szarzsák, – még mindig nem határolódott el a héber hitben nevelkedett, népellenes rémtetteket elkövető kommunistáktól – ne kövesse példáját, a zsidók magyarok, saját döntésük alapján.

   • Avatar

    Nem kellett kérniük .Ha már 30 napja ott laktak automatikusan rákerültek a névjegyzékbe. https://www.facebook.com/votelocalHungary/posts/120750355987338

  • Avatar

   Lupus – Nem találom. Egyszerűbb lett volna idézni.

  • Avatar

   Igaza van a holgynek.
   Mindenki nezzen magába!
   Ne mastól várja a mozgósítást, hanem a maximum FÉL ÓRÁT a szavazásra fordítsa.
   13 órán belül meg lehet találni a mefelelő időpontot.

 8. Avatar

  Orbán hozza egyértelműen karácsony tudtára, hogy úgy gazdálkodjon, hogy többé a költségvetésből nincs támogatás! Nehogy megforduljon a fejében, hogy a támogatásért cserébe kistafírozza a háttérben állókat, és az ország adófizetői majd finanszírozzák a keletkező hiányt. Nagyon hangoztatták, micsoda szakértelemmel bír ez az ember! Bizonyítsa be, és ha hibázik, viselje a következményeket! Lám már a bukott őrült demszky bejelentkezett kéretlen tanácsával, hányan fognak még felbukkanni a múltból? Ha pénz kell, menjen gyuri bácsihoz,gyurcsányékhoz, azokhoz, akik támogatták!

 9. Avatar

  Két dolgot tetszik elfelejteni:
  1. Alig néhány százaléknyi a különbség.
  2. Budapest Magyarország fővárosa, s ha lerombolják, Magyarország legnagyobb kulturális, közlekedési, közigazgatási és egyéb központját pusztítják le, mely messzemenően ki fog hatni a vidékre is.
  A kettő amúgy három:
  Gyakorlatikag csalással taroltak.
  Amúgy meg, aki azt mantrázza, hogy igen, a fejét, kezét, lábát levágták, de akkor is ő győzött, az komplett hülye, s jó lenne, ha nem néznék hülyének a jobboldali szavazókat a pökhendi Kósák, Gulyások.
  Ne akarjanak altatni minket!
  Sürgős változásokra van szükség, összezárásra, a kakukkmadarak kirúgdosására.
  És még valami.
  A Demokratában Gyémánt László könyörgött múlt héten zsidó testvéreihez, hogy ne hagyják cserben a fővárost, Tarlóst, a kormányt, hiszen biztonságban, védettségben élnek, sőt, a minap kapták meg a kiemelt státuszt.
  Ne áltassuk magunkat!
  Amit akartak, elérték. Kihátráltak a kormány, a főváros mögül.
  Lepaktáltak Gyurcsányékkal, mint ahogy szinte biztos, hogy a HitGyüli is.
  A szavazóturizmus csak bónusz.

  • Avatar

   A bal oldali jelöltek ott nyertek a legnagyobb fölénnyel, ahol hitelesen – az érdekeltek szavaiból, büntető ítéletekből – kiderültek pénzügyi visszaéléseik, sikkasztásaik, közösségi vagyon elkótyavetyéléseik, egyéni gazdagodásuk. (Szeged, Kispest, Zugló, Karácsony, stb)

   Ez valami sakál mentalitás, a hiénák levadásznak egy öreg kaffer bivalyt és a sakálok gyűlnek a koncra?

   Ezért vett fel a Dobrev Klán annyi köztörvényes, vagy azzal gyanúsítható új tagot?

   • Avatar

    A fazv Czeglédy is bejutott. “Hátapám”…

   • Avatar

    Dobrev is az, csak “véletlenül elégtek” a dokumentumok.
    Hát még wiszkis butykos Fletó.

   • Avatar

    Szerinted ezek PS-t , Magyar Nemzetet, MaHírt olvasnak, M1-et, HírTV-t néznek?
    Frászt!
    Nem tudnak a maffiáról, de amúgy a kúlvárosi és belpesti újprolikat nem is érdekli. Vállat von. Sőt, azt mondja: lopott, akoor jól teszi.

    • Avatar
     kara kozgun

     Prosti Srácok= köcsögök, kan prostik, Orbán idomított sajtóbanditái!

     A Remete levele, Mesék a népnek!

     Jó komám Gábor!

     A népnek szóló mesék reneszánszát tapasztalod-é? Felnőtteknek esti mese, ennek Híradó a nevi. Se nem hír, se nem adó. Hirdetés a pógári qurmány áldásos voltáról, az ő nagy igyekezetéről, hogyan legyen még hatékonyabb a te kirablásod! Adóhoz annyí köze, hogy inkább bevétel! Néked köll, ezt a sok hazugságot bevenni lefekvés előtt! Szépeket álmodjál a pógárok Mennyországáról! Ahol utcaseprő közmunkás lehetsz, ha eléred, mint mezítlábas tanyasi a budi láncot a városi kultúrába!
     Aztán jövőkép mese! A kommunizmus mese 2. verziója, mint a Windovs.ba! Ennek kormányzati beszámoló a neve! Annyi köze nincs a kormányzáshoz, mint ökröket hajtó nagyapám vezette az ökröket, Hű, vagy Hó kiáltással! Csak a hűhó maradt mög belőle! Látni annyit láthatsz belőle, már megint kőccsönre szorulnak, a Drakula nyársa helyett! Mert arra kéne, vagy a szakértelemre! Az meg nem égeti magát köztük!
     Minden nagyon jó, nagyon szép, mese! Legalább őnékik! Akinek meg nem, az vándorbotot ragad, és kitántorog Ánglus oruszágba, ha nem is Amerikába! Az is „tengerentúl” vagyon! Néked itt nem jut vagyon! Ahhó nem vagy elég ügyes, se szégyentelen! Se fő kommunista se besúgó! Esélytelen, vagy mint csiga a lóversenyen! Randa vén nő a szexpiacon! Közmunkába se dug meg, a Tanács elnökbűl lett pógár mester, mert mán nem tud vénsége okán!
     Papi mise! Akarom mondani mese! Néked ezt adta, az ő jó Istenük! Aki már hozzájuk se igazán jó! Hivatalt, még ad nékik, vagy a pártszervezet, de észt rég nem ad már hozzá! Így aztán vergődnek, mint beszívott muslinca a pók hálójába! Mentűl jobban vergődik, annál jobban, bele gabalyodik, mint a hazugságába szokott! Lóbálják az ígéreteik, mint ministráns, a füstölőt! Te meg a méregtűl füstölögsz, mekkorát mer képedbe hazudni!
     Mindezt azér mondom el néked, ha magadtúl nem jötté vóna rá. Be ne dűlj nékik, mint országút melletti integető hőgy szokott, amikor nem akar beléfeküdni a sárba! Ha gusztusod támadt vóna rá, mint hazugságaik meghallgatására!
     No, Isten megáldjon! Vagy a pártszervezet! Annak áldása, most bőségesebb! Kelt Szendrőládon.

     Közreadja a címzett! 2017-01-

     . Azokat a fontos hivatalos állásokat, melyeknek a sajtó, az irodalom és művészet életére irányító hatalma van, nagyrészt tehetségtelen tülekedők töltik be, kiknek kölcsönös szolidaritása lehetetlenné tesz minden üdvös változást.

 10. Avatar
  Pusztai Pál

  Elég volt a siránkozásból! Káprázatos győzelmet arattunk, ideje ünnepelni!

 11. Avatar
  POROSZLAI RÓBERT

  pesten már karácsony van …és nincs karácsony gyurcsány nélkül….egészségükre!

 12. Avatar

  Nahát, a rendőri körözés miatt Izralebe szökött doktor dánielpétert is ideette a fene? 😀
  Magyarul már nem is meri használni a nevét a FB-n, mert mindenki csak okádott tőle.

 13. Avatar

  A Szegedi választás végeredménye is óriási csalódás! Tudom nem mindenkinek. Pedig itt volt a lehetőség a fejlődésre !

 14. Avatar

  A harigeri máris megtagadta egyik – vélhetően igen sok szavazatot szerző – ígéretét: Ma este nagy nyilvánosság előtt bejelentette, hogy egyelőre szó sem lehet a 14 év alattiak ingyenes villamosoztatásáról; jó, ha egyetlen évfolyamra (a hatévesekre) ezt képesek megtenni, tekintettel az elképesztően magas költségvonzat miatt.
  …és még csak két nap telt el, és még jogilag nem is főpolgármester, csak ún. megválasztott főpolgármester!
  Mi jöhet még?!

 15. Avatar

  Érdekes éveknek nézünk elébe. Gyurcsány és Fekete-Győr egymásnak fognak esni, hogy ki legyen a győztes 2022-ben. Én a tenyésztésileg is alapból Soros ügynökre teszek, mert az ha lehet az aljasságot fokozni, ő a legalkalmasabb. Tehát lesz ez a meccs.
  Amivel pedig ezek nyerni akarnak, az lesz, hogy amit nem tudnak lenyúlni, azt direkt hazavágják, mert azt akarják bizonyítani, hogy a Fidesz nem ad bosszúból pénzt, és CSAK ezért züllik le Budapest.
  Erre hivatkozva kell nyerniük a Soros ukáz szerint.
  Csakhogy ha résen vagyunk, akkor megfordítjuk, és a következő években az égvilágon minden hibát összehasonlítunk a Tarlós ideje alatti eredményekkel. Ha lerobban egy busz, akkor azt kell mondanunk, hogy Karácsony miatt (mennyi szójáték, mém fog születni Budapest karácsonyi ajándékáról!), de bezzeg Tarlós alatt…
  Mikroszkóppal kell figyelnünk a lenyúlásokat, korrupciót, hátbatámadásokat, a piszkos tereket, hajléktalan-vacokokat lefotózni, de főleg figyelni a muszlim “látogatókra”, és minden lehetőséget kihasználni, hogy a Karácsony korszak mennyire hasonlít a Gyurcsány-bajnai lepusztulásra, bezzeg Tarlós idején ez is más volt.
  Támadni, támadni, folyamatosan a Karácsony féle oktatásegészségüggyel, hogy a fagyi visszanyaljon.

  • Avatar

   Az első a Lánchd és a pesti-budai hdfő rehabilitásának a költségvetése lesz.
   Tarlós visszavágta, megmondta, hogy amg nem lesz reális a költségvetés, addig coki!
   Na, az lesz a első, hogy még jól megfejelik és gyorsan elfogadják, s megcsapolják a főváros pénzét.
   Tarlós Orbán Viktor főtanácsadója lesz főváros ügyben, úgyhogy jobb, ha felkötik a gatyájukat a Haramiageriék.

   • Avatar

    Itt az a bizonyos pont :

    A Miniszterelnok kegyetlenul be fogja hajtani Karacsonyon az osszes be nem tartott igeretet es hibat,sot a kispesti cajg is figyelon lesz az egesz momentum/parbeszed/dk vonallal egyutt.
    Tarlos Istvan mint Fotanacsado,a legjobb amit el lehet erni a valasztasi bukas utan. Ezert van meg ennek a gergonek mindig olyan beszari pofaja,mert tudja: egyet botlik – mar mutogatni fognak ra mint a szerencsetlen bohocra.

  • Avatar
   fürgerókalábak

   Hát igen. Gyurcsevvel még lehet alkudozni kellene. De a Schwarz-Győrgy Andris még tapasztalatlan, de ideológiailag megfelelően képzett. Tökéletes a feladatra (Magyarország leláncolása a globalogazdi lábához). Nem beszélve a botmixeres különítményről és a többi kis CIA/OSF minyonról.

  • Avatar

   Naprózsa,

   Gyanítom, hogy a FB köröket és szavazó szervezést a Momentum szervezte és hozta ezzel a fővárost.

   Igen kíváncsi vagyok az elnyert önkormányzatok első kifizetéseire, mire és mennyi.

   Gyanítom:
   Az utolsó kampánykifizetések az önkormányzatoktól fognak történni.
   A kampánykassza maradékát meg szétosztják egymás között.

   A MÁK-nak erősen oda kellene figyelnie ezekre a pénzekre.

  • Avatar
   csakafidesz

   Szerencsére a sorosgyörgy már kitömésre érett múmiává aszalódótt. Demszky is kitömésre érettnek néz ki a legutóbbbi képeken

 16. Avatar

  Kíváncsi vagyok, hogy ki, milyen bizottságban kap helyet.
  Mindenütt a körmükre kell nézni.

 17. Avatar
  kara kozgun

  Karácsonyi vers

  Közeleg már a karácsony
  Nincsen hozzá kalácsom,
  Nincs egy darab kenyerem,
  Nem tudom, mit eszem,
  Hol hajtom le a fejem
  Rendőr jön, számon kéri,
  Hogyan merek, én így élni?
  Tudja, meguntam a palotát,
  Azt másnak, adtam át!
  (Láttál nagyobb marhát?)
  Itt kempingezek a parkban,
  Eszement, jó dolgomban?
  Mégis, maga mit képzel,
  „hatalmas” észével?
  Mert neki van állása,
  Neki ez a jó munkája
  Elüldözzön hamarjába!
  Üldözze a szabadot,
  Kinek nem szabad ott,
  Parkban, padon aludni,
  Mint urainknak hazudni!
  Ez mennyire jó világ,
  Polgári mennyország!
  2011 dec.

  • Avatar
   Avad Abdel Halim Omer

   Leleményesek és főleg “inteligensek” a hozzászólásaid, irományaid alapján a fővárosi vezetés megfelelő vérvonalat képviseled…csak gratulálni tudok hozzá.

 18. Avatar
  Jáger László

  Nyugalom elvtársak
  Okt 16,de a Jézuska már elhozta Budapestnek a Karácsonyt!!!
  Vannak akik ennek nagyon örülnek és vannak akik sopánkodnak!!!!
  1 biztos a Tarlós korszak véget ért!!
  Most kezdődik valami más!!!???…
  barátilag
  J.L.

 19. Avatar

  Az ellenzéki kínlódásból háttérhatalami kavarással koalíció lett. Ennyi a lényeg.

  A bizonyítást pedig úgy lehet elvégezni, ha megnézzük mikor hol törnek előre. Szép (ráadaásul leplezett) ív bontakozik ki. Budaörs-Kispest-Győr a drog-szex-buli vonalon. Budapest-Szombathely-Pécs-Dunaújváros-Szeged-Hódmezővásárhely-Miskolc-Eger- a másik vonalon. Levadászós BULI.

  A gondolkodásuk elemzésével is csak “kommunista módra szőtt háló” látható.

 20. Avatar

  “Kivívták”! Pestiesen! Hát “élvezzék”!

 21. Avatar

  Azt értem, hogy savanyú a szőlő, de talán meg kellene adni a lehetőséget a bizonyításra az új vezetésnek és nem az apokalipszist előre vetíteni. Ha jól csinálják meg kell tartani őket, ha nem akkor elbúcsúzni tőlük, ennyi a lényeg. Egyébként nem tudom milyen médiát olvas a tisztelt blogger de én ezeket a címszavakat nem olvastam (elnézését: a kormányközeli médiában hasonlókat többször is :).

 22. Avatar

  Butapest ezt elbasztátok ! Úgy ötévere,meg az országot is.

  • Avatar

   Tarlós 20 000-el több szavazatot kapott, mint 2014-ben, tőlünk Budapestiektől.

   Kérdezze Kósát – azt az alkalmas embert – oda figyelt-e a FB szerveződésre!

 23. Avatar

  BUTAPEST,BUTAPEST DUNA GYÖNGYE !
  Karácsony lett októberben úgy ötévre!

 24. Avatar
  Jáger László

  A mennyiség nem azonos a minőséggel….
  csak ennyi
  Barátilag
  J.L.

  • Avatar
   zolatiguszti

   1 Ismét egy kiváló demokratát halottunk! És ki lenne a minőségi irányító ha szabad kérdeznem a sok kisebbségből?Te?
   2 Elméletét cáfolja a gauss görbe ami kimutatja hogy a kisebbségek szélső tartományokban találhatóak, az az a legalkalmasabb minden esetben a többség.Ezt csak egy bolsvik hatalom buzi tagadja.
   3 Nagy elődötök szerint “A mennyiség egy méret után minőség!” Sztálin.

   Hát ahogy látom csak 3 irányból tudim megcáfolni ezt a hülyeséget.Attól hogy meghülyítették a sok egyetemista kiskölköt és idehordtátok a Magyarul se tudó nyugati elvtársaitokat még nincs igazatok max ügyesebben csaltatok.
   A kormánypártiak nm hülyék hogy ne jöjjenek rá mi volt a nagy mutatvány.Még túl is kell élnetek az 5 évet, ami hülye van nálatok az lenne a csoda még ha sikerülne.

  • Avatar
   kara kozgun

   PÓGÁROK MENNYORSZÁGÁBAN!
   Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek. nem házasodnak, óvakodnak az utódoktól! Sietnek meghalni, mert már nincs mód élni. Ady Haldoklunk 1906. “Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek” Ady, 1902
   A mai birtokosok és bérlők a mai rendszerrel, ezrével kergetik el a földről a népet a tengerentúli tartományokba, hogy ott keressék meg kenyerüket ahol lehet. És nem cselekszik ezt hódításvágyból, dicsőségért, nem is ellenséges szándékból, hanem tiszta kalkulusból. De ez a kalkulus kegyetlenebb a töröknél-tatárnál, mert az csak a testet ölte meg, kincsét rabolta el, csak a testet vitte ki rabszíjon idegen országba. De ez a kalkulus a lelket támadja meg, mert elkergetve őt az ősi rögről, megöli a lelkében azt, ami az emberben a legszebb, a legmagasztosabb, s ami a nemzetre nézve a legpótolhatatlanabb, a legdrágább, legértékesebb, kitépi lelkükből a hazaszeretetet. Feszty Árpád

 25. Avatar

  Azert hogy ez megtortenhetett egy csipetnyi felelosseg a tutiblogot is terheli mert nem lattam egy “Ki Borkaival a soraink kozul” c. cikket sem….

  • Avatar
   zolatiguszti

   Hagyjuk már a Borkais témát! Tényleg kell nekünk egy Rajk per? Borjai hozott nem vitt.Győrt.Még függetelnként is. Ezért nem is mondott le most se a kilépés után. Akkor csak egy szoci képviselő lett volna a választható és tuti szoci lesz Győr. Ezt már eljátszották talán Mohácson egy haláleset kapcsán.
   Meghalt a Fideszes, a választások idején.Maradt az MSZP-s.Felszólították, hogy ne induljon el mert ez nem demokratikus hogy a másik oldalnak nincs jelöltje.Erre a faszi elindult és persze “győzött”.
   Borkai ettől mentette meg Győrt.Tarlós meg elbukta tetszik nem tetszik.Kiváló városvezető szar politkus vagy szar a stábja aki a választásra felkészítette.Akár tetszik akár nem a végén a választás matek.És Borkai a pucér segge ellenére is +-os Tarlós meg 16 kerület pedig –os.És a mínuszok miatt buktunk el nem Borkai +-a miatt.
   Azokat kell elővenni akik elbaszták és nem azokat akik mentették amit lehet.
   A videója tényleg szar volt hogy kijött, de Győrt láthatóan nem érdekelte.

   • Avatar
    fürgerókalábak

    Érdekelte őket,csak úgy voltak vele hogy sokkal rosszabb lenne ha Győrt a komcsik kezére játszanák. Úgyhogy befogott orral Borkaira szavaztak. De azt viszont elvárták hogy ezután lemondjon. Bár erre tudtommal csak fél év után van lehetőség.

  • Avatar

   Namond 2019-10-15 : 20:38

   A bal oldali jelöltek ott nyertek a legnagyobb fölénnyel, ahol hitelesen – az érdekeltek szavaiból, büntető ítéletekből – kiderültek pénzügyi visszaéléseik, sikkasztásaik, közösségi vagyon elkótyavetyéléseik, egyéni gazdagodásuk. (Szeged, Kispest, Zugló, Karácsony, stb)

   Ez valami sakál mentalitás, a hiénák levadásznak egy öreg kaffer bivalyt és a sakálok gyűlnek a koncra?

   Ezért vett fel a Dobrev Klán annyi köztörvényes, vagy azzal gyanúsítható új tagot?

   Hogy is van az ellenzéki oldal megszokott bűnöző mentalitása, vajon hogy osztoznak a koncon, ki is lesz kinek a zsebében, ki kit zsarol, hány videó fog készülni?

 26. Avatar
  Jáger László

  Borkaiból nem lesz győri szent hiába igyexik gorbán a 11,parancsával +segíteni….
  Ő már 1 veszett kutyapózos tornász!!!
  Csak ennyi…
  barátilag
  J.L.

  • Avatar
   Littvay Emese

   Barátilag kérdezem: A wittinghoff szexbotránya miért nem botrány? Őt mi a f.szért nem vegzálja senki? És a gajda meg a bandája? karácsony a parkolási simi-sumival? botka a milliók eltüntetésével, és még sorolhatnám. Ezek vajon miért bocsánatos bűnök?????

 27. Avatar
  Szőnyi László

  Hazudni csak nagyon szépen szabad. Geri átvette Gyurcsány stilusát,valószinű irányítása alatt áll
  Hazudik reggel,délbe este,szellent és rögtön másra mutat.

  • Avatar
   kara kozgun

   “Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója. Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen
   Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia! nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!
   Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek.
   Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, hogy veszélyben a haza.
   A francia tőkének tizenötmilliárdja úszik, ezért kellenek a háborús hírek, s ezért kell a ,,hazafiasság”.
   Majdnem olyan erkölcstelenség ez, mint a magyar uralkodó osztályoké, akiken szintén csak azért tört ki a hazafiasság, azért hirdetnek veszedelmeket, mert bűnös hatalmukat fenyegeti a nép.
   A MAGYAR urak baromsága.(Maguk is zsidók!) A magyar urak ezer éven keresztül mindig szem előtt tartották, hogy hatalmuk csak addig biztos, amíg nincs magyar etnikumú polgárság. Nem szabad követniük a nyugati népek példáját, ahol minden társadalomban volt viszonylag erős, saját etnikumú polgársága. Azt egyetlen királyunk nem engedte meg, hogy a városok polgárai magyarok legyenek, mert azok végül még autonómiát is követelnének. Ezért, ha éppen iparosra, kereskedőre volt szükségük, azokat idegenekből verbuválták, azoknak, szükség esetén, még olyan előjogokat is adtak, amelyekre a magyar nép fia nem számíthatott. A XIX. század elejétől jelentkező kereskedő- és iparos hiányt enyhítendő, uraink örömmel fogadták a Galíciából, Ukrajnából ide igyekvő zsidókat.

   Hiába, Magyarországon a polgárságot is úgy kell kinevezni, mint ezer fundamentumtalan kulturális intézményt: nincs polgárságunk. Ez az ország penészes, feudális, tarthatatlan romlottságát talán legjobban polgárságának szörnyű, silány gyávasága mutatja. Egy zagyva, kevés polgárság, amelynek élelmesei sietnek felkapaszkodni az uralkodó osztály pódiumára. Mely a polgári címet szégyelli.
   Büszke polgársága csak olyan társadalmaknak van, hol a polgárság forradalmat csinált, s véres kézzel dobálta ki kastélyaik ablakán elnyomóit. A magyar polgárság csinált talpnyalást, üzletet, kalábriászt, (=hazárdjáték) de forradalmat soha, s ezért nincs!
   A MAGYAR urak baromsága. A magyar urak ezer éven keresztül mindig szem előtt tartották, hogy hatalmuk csak addig biztos, amíg nincs magyar etnikumú polgárság. Nem szabad követniük a nyugati népek példáját, ahol minden társadalomban volt viszonylag erős, saját etnikumú polgársága. Azt egyetlen királyunk nem engedte meg, hogy a városok polgárai magyarok legyenek, mert azok végül még autonómiát is követelnének. Ezért, ha éppen iparosra, kereskedőre volt szükségük, azokat idegenekből verbuválták, azoknak, szükség esetén, még olyan előjogokat is adtak, amelyekre a magyar nép fia nem számíthatott. A XIX. század elejétől jelentkező kereskedő- és iparos hiányt enyhítendő, uraink örömmel fogadták a Galíciából, Ukrajnából ide igyekvő zsidókat.
   Végül a középosztály tényleges magyar része: a lefelé és felfelé bukottak két rétegéből tevődött össze: az

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük