Egy másik Magyarország

„Ahogy a hozzászólásomban is elmondtam, én egy másik Magyarországot képviselek. Ezt, azt gondolom, hogy meg kell érteni.” – mondta újságírói kérdésre Niedermüller Péter, miután a LIBE bizottságban hazánk ellen emelt szót. És én azóta sem tudok nyugodni a gondolattól, hogy kicsoda Niedermüller Péter. Rövid fejtörés után arra jutottam, hogy időutazó.

Persze a sok időhurok meglehetősen megterheli őt, mind mentálisan, mind fizikálisan, s valljuk be, ez látszik is rajta. De az időutazás – melynek paradoxonja szerint, ha egyszer feltalálják, akkor mindig is létezett – már csak ilyen nem várt mellékhatásokkal jár. A hazaszeretetre például erős sorvasztó hatást gyakorol. Az időutazó ugyanis nem a hazáját szereti, hanem az időt. Azt az időt, amelyben hazája az ő elgondolásai szerint optimálisan működő ország volt.

Na de vajon hol járhatott mostanában Niedermüller utazó?

Vajh’ ezer éves, gondoktól tépett, búval szaggatott nemzetünk mely történelmének narratívája fogta őt meg annyira, hogy pont azt visszaóhajtva ellenünkre tör? Netán kuruc vért szívott magába Rákóczi alatt? Esetleg Habsburg oldalon harcolt a Kossuth féle monarchiagyilkosok oldalán? Netán vörös csillagos elejű mozdonnyal járta bőrkabátban és bőrsapkában a vidéket, hogy géppuskával győzze meg a helyi despotákat Lenin elvtárs szavainak igazáról? Ki tudhatja? Ezt senki sem tudhatja.

Annyi azonban bizonyos, hogy jelenlegi tudásom szerint csak, és csakis egy Magyarország létezik. Ez itt, amelyben mi, magyarok élünk. Mi pedig az alkotmányos demokrácia törvényes eszközeivel választottunk. Felálló régi-új kormányunk pedig dolgozik. Amennyire én tudom, nemzetünk javára. Azért vagyok muszáj hozzá tenni ezt az „amennyire én tudom” kitételt, mely egyben menekülési útvonal is számomra, mert ha tételesen Niedermüller az időben nemcsak hátra, hanem előrefelé is tud utazni, akkor már bizonyára látja, hogy a negyedik Orbán-kormány mire jutott 2022-ben.

Szóval megértem én, amikor ez az igen kedves, s csak irigyei és rosszakarói ajakáról szólvást szarcsimbók féreg Magyarországot köpködi. Megértem, mert erre is szükség van. Mi lenne például a cowboy filmekkel, ha csupa sötétkalapos ipse rosszalkodna bennük? S nem jönne egyszer sem a fehér stetsonos ürge a csillogóan fehér paripáján, hogy kizavarja Budapestről a románokat? Na, tessék! Már én is úgy ugrálok az idősíkok között, mint Fodor Gábor a pártok közt. Átkozott időhurkok…   

Azért sokkal jobb lenne, ha Niedermüller néha picit utalna arra, hogy tulajdonképpen melyik Magyarországot képviseli.

Például néha csak úgy random elsüthetné, hogy „Kádár alatt jobb volt”. Vagy, hogy „Rajk elvtárs elárulta a magyar proletariátust!”. Mert jelenleg csupán a rá jellemző szelíd, kioktató hangnemben, ámde mondanivaló nélkül regél nekünk, ostoba tudatlanoknak arról a bizonyos alternatív hazáról. És hát hoppácska! Mi van, ha nem is időutazó, hanem párhuzamos valósságok közt vándorol?

Mert mi van, ha velünk párhuzamosan – egy másik dimenzióban – létezik egy másik Magyarország, ahol a miniszterelnök Gyurcsány Ferenc, az MSZP négyharmaddal nyeri a választásokat, és minden ellenzéki politikus bal szeme helyén egy gumilövedék ékeskedik?

Ebben az alternatív Magyarországban nincs ám egyetlen stadion se, mivel, még ami volt, azt is lebontották. Aztán a téglákat eladták bontottba, hogy fizetni tudják az IMF kamatokat. Ebben az alter-honban Mészáros Lőrincnek még az iparengedélyét is visszavonta a Kulcsár-Hagyó féle igazságliga, amelyik kormányon belül tartja az állami megrendeléseket. Ennek a Másik Magyarországnak már most százhuszonhárom mecsetje és ugyanennyi minaretje van Egertől Szigetvárig, szerte a honban, hogy az ideiglenesen itt tartózkodó hárommillió migráns semmiben ne szenvedjen hiányt. Ebben a párhuzamos hazában épp most fogadták el a Stop Orbán törvényt, ami egyszer és mindenkorra meggátolja a magyar politikusoknak, hogy az országuk elleni támadást akadályozzák.

És hát… ebben a Párhuzamos Pannóniában Niedermüller Péter… valaki.

Nekem pedig, amikor ilyesmiket hallok kijönni a száján, kedvem lenne megfogni mind a két vállát, aztán megrázni úgy cudarmód, miközben azt üvöltöm: „Nem ezeket a droidokat kerested, Szamuely elvtárs!”

Facebook hozzászólások

  Nahát

Avatar

20 hozzászólás

 1. Avatar

  Niedermüller, nem más mint egy hazaáruló, aki a népe ellen tör, csak azért, mert gerinctelen. Más országok baloldali politikusai sokkal jobban szeretik a hazájukat és nem ócsárolják annyit, mint ez a sunyi dög. Őszintén szólva nem sírnék érte, ha elvinné egy infarktus a sok gyűlölködés miatt…

 2. Avatar

  A probléma a következő: Nímandmüller és fajtája nem nyert a választásokon. Mit csinálnak erre? Lejáratják a kormányt az EU-ban, azért, hogy a így jussanak hatalomra. Azonban ezzel nem csak a kormányt próbálják meg lejáratni, hanem mindazokat, akik rá szavaztak, ergo a választók és Magyarország többségét. Minket.
  Kedves Nímandmüller! Nem ezek a játékszabályok. A demokrácia játékszabályai arról szólnak, hogy a VÁLASZTÓKAT kell meggyőzni arról, hogy nemcsak, hogy alkalmasak, de jobbak vagytok, mint a többi párt.
  Ehelyett lejárattok minket, kárt okoztok nekünk, potenciális választóknak. Túl azon, hogy ez csalás, és hatalommal való visszaélés, még butaság is: borítékolom, hogy ha így folytatjátok, a pártnak és neked nincs jövője.

  • Avatar
   fürgerókalábak

   Ezek már csak vergődnek, mert már ők is kapiskálják hogy, a “nemzetközi szdsz” már nem tart rájuk igényt. Próbálják még felfele üzengetve bizonygatni azt hogy mennyire hithű internácik és semmi nemzeti érzelem sincs bennük, csak már leszarják őket.
   A nemzetközi szdsz már stratégiát váltott. Már nem ad a demokrácia látszatára sem. Ezért tolják előtérbe az NGO-kat, amiknek a nem megfelelő politikát folytató kormányok aláaknázása a feladata (bár ezt itt mindenki tudja).

  • Avatar

   Azért a “kedves” kicsit erős volt…

  • Avatar
   Süttő G. Ildikó

   Popacsek lényegre törően fogalmazta meg a problémát. Gratulálok ! 🙂 Csak azt nem értem, hogy a hasonló hazaárulók mint ez a Niedermüller nevű molnárféle miért nem keres magának új hazát ahol a hasonszőrűek társaságától még elismerést is kaphatna a kriptoliberális agymenéseiért….csak nem a “van az a pénz” működik itten mint annyiszor az aranyborjú imádói körében?! 🙂

 3. Avatar
  Simon András

  Nagy a baj, a mi rendszerünk baja, hogy ilyen állat közszereplő lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isten teremtménye, de nagy az Isten állatkertje. Szomorú, hogy a nyomorult Kádár- rendszer után nem is tudom hhhhhááááááááány évvel később nem pusztult ki még ez a faj!!! ugyanis ez az alak csak biológiai képllet szerint ember.!!!!!!!!!! kár is ráa szót vesztegetni. (ja, amúgy meg szerintem Brüsszelben a kutya se törődik vele, hogy ez a fehérje halmaz miket böfög!!!)

 4. Avatar

  Zsidó anyák szégyene ez az aljas gazember.

 5. Avatar
  Karacsony.sk

  Te barom ezt a harcot otthol kell megvivnod es nem intervenciou segitseggel ugy ahogy tettetek 1956-ban. Hazaarulok.
  Szlovakiabol……

 6. Avatar

  Tudod mi a baj? Hogy mentseget keresel a gyokernek. A csaló ge*inek nincs mentsege. Ahogy elárulja a magyarokat, úgy árulja el a zsidòkat. Az àrulònak nincs hazája ( még Izrael se ), nincs ember, nincs Isten ( èl eljon) akit ne àrulna el. Ez egy pènzehes qrva. Nem zsidó, nem magyar, ilyen mszp-s szar, mint amivé Kunhalmi lett. Soros féle gazdag t>úlélö, zsidòk kirablòja, rosszabb, mint a nàcik, akik legalàbb hitték a Die Fahne Hochot .

 7. Avatar

  Nem baj, ha kimoderàltok kedves Android, Kurtz, Arito, Ratius..de legalább remélem Ti elolvassa tok…. köszi. 🙂

 8. Avatar
  Homoródkarácsonyfalváért

  Elegánsan a lényeg, köszönöm!

 9. Avatar

  Szívből örülök, hogy ez a Niemandmüller nevezetű, anno bevándorló szülőktől származó (tehát nem magyar…) ember(?) hozzásegíti tevékenységével a Fideszt a 2022-es választási győzelméhez.
  A baj inkább az, hogy ez a fazonra vágott hímtagú elegy, ha nem is választják meg jövőre az EU parlamentjébe, akkor is ott fogja a befogadó országát (mert nem magyar, csak szülei ide menekültek anno Galíciából…) ekézni,szidalmazni, ócsárolni, tudniillik ott már most valamilyen funkciót, hivatalt hasított ki magának, tehát akkor is folytathatja aknamunkáját Magyarország ellen.
  Amíg egy villamos, netán babakocsi el nem üti…

 10. Avatar
  Nyúl Béla

  “Niedermüller, te barom.” Bayer Zsolt

 11. Avatar
  János Szabó

  RELLÜMREDEIN ! TE TŰ !

 12. Avatar
  Szőke ciklon

  Niedermüller! Nincs másik Magyarország! A hozzád hasonlóknak köszönhetően megcsonkították ugyan, de ez akkor is a Magyar Embereké!
  Amit te képviselsz, annak semmi köze Magyarországhoz, és csak örömmel tölt el, hogy nem te képviseled Magyarországot!

 13. Avatar
  Bodó Lajos

  Niedermüller Péter a magyar választók érdekeit védi Brüsszelben, azzal, hogy felszólal az orbáni jogállamellenes miatt. A magyarok demokráciában akarnak élni, nem diktatúrában.

 14. Avatar
  János Szabó

  IME A “RESUS MAKAKI ” !

 15. Avatar

  Ellene már csak a szívlapátot tudom elképzelni érvként.

 16. Avatar

  Bodó Lajosnak tökéletesen igaza van. A magyarok jólétben, demokráciában és jogállamban akarnak élni. Ezért döntöttek úgy április 08-án, hogy Orbán Viktorra szavaznak.
  De még mindig vannak olyan emberfélék mint Bodó Lajos, akik nem ébredtek fel a reggeli kómából.
  Az elvonókúra megviseli az ember idegeit…

 17. Avatar

  Felszolitås a magyar vadåszoknak. Nezzetek meg a kepet es celozzatok jol.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük