Ezért nem kell többé liberális nő

„30 éves vagyok és multinál dolgozom. Több nyelven beszélek magas szinten az angolon kívül és igen, nálam szóba sem jöhet magyar pasi immár 10 éve. Hogy miért?” Ismerősek a különféle libsi portálok, női magazinok, kattintásvadász oldalak gagyi külföldcsicska címei? Nos, pontosan az ilyen sajtótermékek sugározzák azt a nézetet, mely szerint a magyar heteroszexuális férfiak csicskák, a magyar nők pedig többet érdemelnek náluk, de egyszersmind szörnyű, hogy sok külföldi országban a „magyar lányok a legszebbek” egyszerűen kurvát jelent.

Amikor épp nincs feminista ügyeletesük, örömmel gúnyolódnak az ilyesmin, hogy aztán beégve gyorsan levegyék az egészet. Az internet és mi azonban nem felejtünk, úgyhogy elkészítettük ennek fordított verzióját. Illiberálisként egyszerűen ne akarjatok liberális nőt! Durvának hangzik? Lehet, de életszerű tapasztalatok alapján mutatunk érveket mellette.

35 éves vagyok, és doktor Miniszterelnök Úrnak dolgozom. Az Ő kottájából játszok magas szinten Házelnökúrén kívül, és nálam szóba se jöhet libsi nő immár sok éve. Hogy miért?

Igénytelenség

Hiába néz ki jól egy liberális nő, néhány hét ismertség után elkezdenek potyogni a csontvázak a szekrényéből, azaz elsősorban a konyhabútoraiból számíts ilyesmire, és hidd el, nem az lesz a leggyengébb pontja, hogy túlsüti a chateaubriand-t.

Nem is fogja tudni, hogy mi az.

Amikor először látod főzni, és úgy érzed, mindketten jobban jártok a végeredményt illetően, ha inkább átveszed a dolgot, akkor ne habozz! Jó döntést fogsz hozni, hiába fikázott előtte hetekig nagyhangon, hogy te még a mamahotelben laksz, mert az önálló, erős, független, önfenntartó harmincas csajszika esetleg tőled fog először hallani arról, hogy a mikróban lehet olvasztani is, vagy a tojásosnokedli az tulajdonképpen nokedli meg tojás. Valamint tényleg van olyan konyhai eszköz, hogy nokedliszaggató, nem csak te szivatod.

Ugyanezek a liberális lányok tudnak úgy kérkedni világlátottságukkal, hogy Párizsban is leginkább a mekiben étkeztek, ami megfelel a gasztronómiai FeGyőr-némettudásnak. Ha már nyelvtudás, abban is hasonlóra számíthatsz. Millió éve élnek nyugati nagyvárosokban, a cseten is már néhány alapkifejezés inkább angolul érkezik, mert nincs rá magyar equivalent, de azért legbelül meg-megbicsaklanak majd, ha olyan bonyolult szavakat kéne leírni elsőre, mint mondjuk a rough vagy a Selbtsverständlich.

Önállótlanság

Minél műveltebb, olvasottabb, tanultabb egy liberális nő, annál rosszabb… Műveltsége ugyanis automatikusan azt jelenti, hogy tökéletesen képtelen az önálló gondolatok képzésére, és minden ilyet külső forrásból fog rád zúdítani.

Isten óvjon téged egy olyan nőtől, aki az összes posztmodern idióta filozófus világmegváltó baromságát elolvasta, és őszintén hisz is bennük.

Bőven elég, ha valami házibuliban akadsz össze ilyennel. Felháborodva fogja magyarázni, mekkora köcsög az amerikai légierő, amiért Hirosimában nem katonai célpontot bombázott (de azt bombázott, ti kretének!), vagy nem akadályozta meg a Holocaustot az Auschwitzba menő vasútvonalak bombázásával (szintén bombázták, ti kretének!).

Az összes bágyatag, Nyugatról beszivárgó és hazánkban főleg a TGM-féle pulóveres idióták által felkapott öngyűlölő ideológiát vissza fogja neked böfögni a Fehér Ember gonoszságáról, meg a kötelező bűntudatról.

Nem mondom, hogy egy ilyen nőt nem szórakoztató időnként beégetni, megvárni azt a nevezetes pillanatot, ami a legendás Huth-Paprika vitában is eljött (emlékszünk még a magyar gyarmatokra Paprikakinga szerint?), netán szex közben (saját sanyarú tapasztalatból mondom, ilyenkor nagyon fontos az időzítés!) trollkodni vele, hogy most milyen kis csukaszürke ivarsejtek seregével gyaláztad meg a szeplőtlen liberális tápcsatornáját, de összességében hidd el, nem éri meg a befektetett energiát, időt és pénzt.

Arrogancia? Kettős mérce? Álszentség? Képmutatás?

Sétáljatok csak nagyokat Budapest utcáin, és akkor majd rájössz, miket nem szabad egy ilyen mellett… Vidd most azonnal étterembe, csak ne magyarba! Ugyan sose eszik disznót, de most olyan éhes, hogy zsíroskenyeret kér, és mindegy milyen zsírból. Oldd meg, te vagy a férfi! Persze inkább élvezne mediterrán ízeket, mert azok finomak és egészségesek, meg a tévében is azt látni.

15-25 ezer forinttal könnyebben könnyed kis séta következik, azaz, dehogyis könnyed. Szociálisan érzéketlen köcsög leszel, ha őszintén nem hatódsz majd meg a rakodópart alsó kövén ülve József Attila sanyarú sorsán. Netán antiszemita disznó is, ha könnyes kis szemei meglátják majd, mi van a rakodópart tetején.

A kis roma lurkók is teljesen cukik még fiatalon (egyetlen kivétel szerinte a 0rbán), szóval alapvetően te vagy a rasszista féreg, ha szóvá teszed, hogy nem kéne meztelenül fürödniük a szökőkútban. Persze, azért felnőttként, már a liberális nő sem akarja annyira közel tudni őket magához, legalábbis telefonelvételi távolságban biztosan nem.

0rbán bevándorláspolitikája botrányos. Páriává tette hazánkat vele az Unióban, de hogy tudna hazajutni a Keleti érintése nélkül?

Magyarázd már el, légy oly kedves!

A hazánkban tanuló, vagy netán letelepedő színesbőrű bandák látványát is jószemmel és megjegyzések nélkül kell elviselned ezentúl, de azért ő se száll fel négy ilyennel egy villamosra, mert ki tudja, mi történhet… A Jászaitól a Blaháig… Este hatkor…

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

12 hozzászólás

 1. Erről az egészről egy régi történet jut eszembe.

  Barátom a mártélyi strandon éppen a pultot támasztotta egy kisebb raklap fröccs társaságában, mikor a mellette álló két lány éppen ezekről a posztmodern idióta filozófusokról (Nietsche, Kierkegaard, stb.) csevegett.

  Barátom nem túl sokat értett az egészből és egyszer megunta és megkérdezte tőlük:
  -Lányok! Voltatok ti már életetekben úgy igazán jól [email protected]?

 2. Csak a kispöcsű, infantilis idióták félnek a felnőtt, autonóm nőktől.

 3. Már egy hete,csak az anyátokra gondolok liburnyákok…

 4. fürgerókalábak

  “Minél műveltebb, olvasottabb, tanultabb egy liberális nő, annál rosszabb… Műveltsége ugyanis automatikusan azt jelenti, hogy tökéletesen képtelen az önálló gondolatok képzésére, és minden ilyet külső forrásból fog rád zúdítani.”
  Tegyük hozzá még hogy, ő mindent, mindenkinél jobban tud és amit ő gondol az csak 100%-os lehet. Te meg csak hülyeségekben hiszel.

  • Gáspár Anett

   Az, hogy valakinek van két oklevele (más néven diplomája), ha kiolvasott egy fél könyvtárat akár, még nem nyújt garanciát arra, hogy intelligens is.
   A liberális “nő” alapból fogyatékos személyiség, szterdotípiákat erőltet magára, s azoktól identitászavaros, boldogtalanná válik. Ez pedig az agresszivitás melegágya.
   Ezek a nyomoroncok az antikultúra komisszárjai.

 5. A mamahoteles kiszólásról jut eszembe egy régebbi kolléganőm, akitől először hallottam ezt a kifejezést fiatal férfiakkal kapcsolatban, és mit ad Isten? Naponta lenyomott – csak a munkaidőben! – két, átlag félórás beszélgetést anyukával, Bivalybasznád-Kertváros és Budapest-Belváros viszonylatában. (Plusz a feltehető további percek és órák az este magányában.) Fő téma: béna pasik (a mikor találsz már valakit kislányom kérdésre…) netrandis hőstettei és elborzasztó szociális paramétereik.
  Hehe.

 6. Ja, és a konyha témában egy fontos adalék! Nem a kaját kell megmenteni, hanem a hardvert, a lakás (és a ház) levegőjét a következő fél évre (vagy a következő festésig), valamint a még menthető emberi kapcsolatokat. Nagyon büdös tud lenni főleg a sajt, ha egyszer feketedni kezd.

 7. Fasiszták vagyunk és minél inkább azok leszünk ,ha nem leszünk a FECEBOOK–OS Czukerberges nemi korcs gender köcsög vagy más ferde nemi hajlamú. EZ MÁR A BALLIBERÁLIS NEMI KORCSULÁS ,DEFEKT.

 8. Gáspár Anett

  Feri Mala (fb)!

  Én láttam már villamosmérnök nőt, aki ráadásul űrkutató, megint ráadásul nemzeti elkötelezett, s megint ráadásul négy gyermekes bombanő s nagyon okos, sziporkázó humora van. Az Echon ajánlom figyelmedbe dr. Ferencz Orsolyát! 🙂

  • Dr Ferenc Orsolya egy nagyon okos, szimpatikus nő. Láttam egy műsorban a tv Ben. Kár hogy nem ismerem személyesen. Érdemes lenne az ilyen csodálatos nőket többször mutatni a médiában.

 9. Kurtz, veled nemcsak egy libsi, de semmilyen nő nem állna szóba. Bizonyos intellektuális szint alatt az ember egyszerűen nem partiképes.

 10. Endrei Szabolcs

  Nyugi. A leírt kretének csak íróasztal mögött található, többnyire multinál – vagy a CEU-n. Átlag magyar nem találkozik vele.:)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.