Ezért voltam muszáj eljöjjek Magyarországról – CEU-s diákok rémvallomásai Orbán Magyarországáról

Most, hogy a CEU a törvényes határidő előtt egy hónappal határidőt szabva a kormánynak inkább mégis elköltözik a világ legélhetőbb városának számontartott Bécsbe, vessünk számot azzal, hogy sokkal többet vesztettünk egy sokszínű elitegyetemnél. Nézzük azokat a xenofób incidenseket, amelyeket a CEU eddig nagyvonalúan elhallgatott, de most mégis hirtelen fontosak lettek számukra!

Kapoor, az elbűvölő indiai lány! Szociológusként a világhírű hyderabadi egyetem végzős hallgatója. Magyarországra az antiszemita kormánypropaganda antiszemita címlapjainak tanulmányozása céljából utazott. Színes viseleteivel mindig derűt és jókedvet kölcsönöz a campusnak, egyszer azonban CEU-s kitűzőben akart kacsakloákát vásárolni a hentesnél, és a heteroszexuális fehér férfi bárdjával inkább őt fenyegette meg. A pénztáros is undorral nézett rá a közértben, amikor meg szerette volna kóstolóként orral felszívni kis mennyiségben a zacskós fűszereket vásárlás előtt, ahogy az az ő kultúrájukban szokás.

Hannelore és Rachel, a nyelvtanár LMBTQ-pár! A több éve hazánkban élő házaspár az összehasonlító gendernyelvészet komoly, elismert tudósa, valamint karitatív tevékenységként puszta jóemberségből semleges személyes névmásokat oktatnak több vilánynyelven is elhagyatott borsodi és baranyai zsákfalvakban. Hannelore-t többször inzultálták, kinevették, rosszallóan néztek, miközben kézenfogva sétált Párjával a templom előtt. Rachelt tettleg is inzultálták, amikor ittas és garázda elemek “Mocskos buzi” kiáltással téptek ki kék fürtöket hajából. Azonban mindketten úgy döntöttek, hogy nem adják fel, és továbbra is itt szeretnének toleranciát oktatni. Azonban az egész projekt ellehetetlenül most, hogy a magyar kormány mégse hajlandó megfelelni a CEU szabályainak. 🙁

Mohameed Tayseer Salaam el-Abdeslam Atta, a megkapóan szegénysorsú palesztin-egyiptomi-szaúdi-jemeni származású srác, aki a háború elől menekült Európába és a CEU-ra. Hazájában több egyetemen is iszlám tanulmányokat hallgatott, amikor az izraeli haderő életre szóló sokkot okozott neki azzal, hogy elhárító-rendszereivel orvul kilőtte házi készítésű röppentyűit. A magyarok többször leterroristázták, balatoni nyaralása alkalmával rendőrjárőr igazoltatta a strandon, a magyar strandolók pedig hátrább húzták közeléből a plédjüket. Mohameed mérgében majdnem felrobbant, mert ő igazhitű muszlimként lényegében a Béke Nagykövete, Bécsben majd ő fog rendet tartani az utcákon, a magyarok meg foghatják a fejüket, amiért ilyen sokat vesztettek az elűzésével.

Mbarunkwa Nyekere-Nyekerere, a 32 hófehér fogát mindig kivillantó mosolygós csokisrác Belső-Fekete-Afrikából. Kongás jókedvével dobja fel a legrosszabb fehér társaságot is. Mivel őseit franciák, britek, németek sanyargatták, valamint belgák (???) csonkolták tőből a karjaikat, ezért nekünk magyar fehéremberként azonnal kötelességünk befogadni, és egyúttal kárpótolni is minden, általunk elkövetett szörnyűségért. Kivételes eszét a dédnagypapájától örökölte, aki fűtő volt egy nagy óceánjárón, utána pedig a brit hadsereg őrmestereként kikiáltotta gyarmati sorban tengődő hazáját független császárságnak, tehát kiemelkedő szabadsághős is, mert a hazájában maradt meggondolatlan fehér gazdálkodókat nagy hűtőládákból nassolta ki a koronázása közben. A fiú nagyon okos, mert tartományából egyedüliként ő jutott el az érettségiig, most pedig a CEU-n tanul környezetgazdálkodás-vízmérnök szakirányon. Több budapesti szórakozóhelyre nem engedte már be a kopasz fehér személyzet. Ráadásul a keresztnevén szólították 🙁

Luis, aki évekkel ezelőtt érkezett Panamából. Ott is diplomázott. Jobbnál jobb ötletei voltak, nemzetközi hírű szakközgazda lett. Páratlan szürkeállománya kivezette szar kis mucsai-gumicsizmás országunkat a gazdasági káoszból, amely ugyan Luis haladó erőinek kormányzásakor keletkezik mindig, de nyilván az épp ellenzékben levő Orbán obstruálása miatt. Több tüntetésen is kifütyülték, anno a fideszes egyetemisták lehurrogták, amikor megpróbálta nekik elmagyarázni, hogy miért is kellene fizetniük az oktatásért. Ez is bizonyítja, hogy ők csakis buták és vitakultúrával nem rendelkezők lehetnek. Egy rendesen működő világban, ahol az ilyen népek nem választhatnának, már régesrég Luis lenne központilag kinevezve pénzügyminiszternek, jegybankelnöknek vagy tartományi kormányzónak.

Brüno és Borat, a tündéri albánosztrák-kazah szivárványpár, akiket hazájukban toronydaruról löktek volna a mélybe, mert melegek, de a CEU virágzó iszlám kultúrájában rátaláltak végre önmagukra és egymásra és a CEU-ra. Szüleik nem tudták elfogadni őket teljes valójukban, ezért Budapestig kellett meneküljenek, amelynek pezsgő éjszakai melegbárjaiban végre nyiltan élvezhették egymás társaságát. Brüno a szadomazoközösségek divattörténetéből írja a doktoriját, Borat pedig megtért nőelnyomóként a közép-ázsiai patriarchátusról disszertál. Az egyik barátságos kis budai zöldövezeti lejtőn meleg családi fészket raktak le, amit áprilisban kedves kis jövevény, egy Mozambikból vásárolt pörköltkávé színű babóca tenne még színesebbé, ha Orbán nem kergetné el őket innen. 🙁

Patkány-Rückmarsch Rihanna, a lágy esésű szőke fürtjeivel elvarázsoló többgyerekes édesanyával azért beszélgettünk, mert a hatalmas sokszínűségben kínzóan szükségünk volt végre egy díszfehér-díszheteró nőre. CEU-alkalmazottként is a legőszintén fideszalapító, aki Orbán Viktornál is sokkal nagyobb és őszintébb fideszes volt, amikor még a liberálisok szerint is nagyszerű volt a Fidesz – tehát úgy 1992 előtt – de aztán a legőszintébb bíráló lett, amiért ezek után egyedül maradt fideszes a Déményi Miskával együtt. Igazából a párt tért le arról az útról, ahol ők maradtak őszintén, hitelesen, ketten. Barátai, ismerősei, csodálói, akik addig szerették, hirtelen elfordultak tőle és utánaköptek a nyílt utcán, ezért is lesz kénytelen Bécsben kikutatni a legújabb csillagállásokat, és világhírű bolygászként megállítani a globális felmelegedést. Lényegében Orbán űzte el. Reméljük, Bécsnek nyer majd Nobel-díjat!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

20 hozzászólás

 1. Avatar

  Nagyon jó írás. Kitűnően jellemzi a CEU BALLIBERÁLIS degeneráltságát.

  • Avatar

   Van nálad nagyobb “degenerált?
   A közép silánysága

   Mi az oka ennek a természetellenes, perverz és öngyilkos jelenségnek, hogy a magyar középosztály idegen középszerűségeket nemzeti bálványokká ünnepel, és a magyar faj leghatalmasabb megnyilatkozásait száműzöttekké, fogel frájjá teszi saját hazájukban? Igen sok oka van, egynehányra rámutatok.
   Ennek a középosztálynak nagy s éppen véleményt adó része idegen fajokból lett magyarrá. De vérében, húsában, lelke egész ösztönös, tudattalan szövedékében megma¬radt annak, ami apái voltak. Így az életösztön mindenben önmagát erősítő természetes akaratával a saját véréből átjött magyaroknak akarja adni az élet hatalmi pontjait. Igen fontos oka, különösen a középosztály magyar vérű részével viszonylatban: Az igazi magyar író a faj testén felpattant seb, mely megmondja a faj egész életét. Minél jobban szereti faját, annál jobban üti, minél inkább óhajtja a megváltó jövendőt, annál döbbenetesebben tárja fel a jelen sebeit. Az idegen vérből átjött író nemigen kockáztatja tegnapi magyarságát effélével. Kellemes bókokban, görögtüzes jövő festésében, hangos nemzeti aspirációkban, jól kirakatba helyezett hazafias könnyekben igyekszik nagyon magyar lenni. A lelki pocakját féltő, valóságtól irtózó magyarnak pedig ez a leg-pompásabb eledel Szabó dezső (iró, ugy se ismered)

 2. Avatar
  Feher Zsolt

  Ne feljünk ezek a szivärnyszinü elemek majd visszajärnak tüntetni ugyhogy nem vesztettük el vegleg öket! Micsoda szerencse hogy mindig szämithatunk räjuk es a feherje ällomänyukra is. Köszönjük gyurka bäcsi ja juteszembe lessz egy jokis disznoöles nälunk meghivnänk az gyuri bäcsit is???!!

  • Avatar

   PERSZE—DISZNÓNAK !!!!!!

  • Avatar
   Sebestyén istván

   Fehér Zsolt ! A magyar közoktatás szégyene vagy, ahogy a helyesírásodat látom. Gondolom a többi tantárgy sem lehetett az erősséged.

  • Avatar

   Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

   „”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
   Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
   Fejtő Ferenc: A nemzetére időnként rárontó baloldal – amely Párizsból nézve merő anakronizmus, avult nézet – hogy lenne létező valami? Igaz, irracionális, terrort hozó dührohamain túl vagyunk már, de elfelejteni sohasem fogjuk 1919-es, majd 1945-től a kádári megtorlásokig tartó igen változatos formáit. Ha kései hőhullámaiként, ma is nyomja lelkünket, az Antall kormányt végveszélybe sodró taxisblokád és a múlt évi, a kettős állampolgárságról tartott népszavazás minden álsága

   Tiborc Ő csorda számra tartja gyűlevész
   szolgáit, éppenséggel mintha minden
   hajszála egy őrzőt kivánna; sok
   meránit, ollykor azt hinné az ember,
   hogy tán akasztani viszik, úgy körül
   van véve a léhűtőktől; s mi egy
   rossz csőszt alig tudunk heten fogadni.

 3. Avatar
  Karcsi bácsi.

  Ezek elmebetegek !

 4. Avatar

  Kérem szépen mondják meg,hogy ennek a Mucuka Nyenyerének melyik a keresztneve,persze,ha valaha is keresztvíz alá tartották ? ! Egyébként : bravo ,bravisszimo,jót nevettem (miközben szomorú vagyok,hogy ez a kútmérgező társaság egyáltalán itt lehetett Budapesten)

 5. Avatar

  Nagyon jó a humorod “bolygász”. 🙂

 6. Avatar

  Milyen jó, hogy az “osztálykönyv” itt maradt!

  Most nem lesz már többet Budapest fölött szivárvány???
  Bécsig kell futnunk mint Jelasicsnak?
  Nem fogom kiheverni ezt a veszteséget.
  Majd festek a lakószoba mennyezetére egy szivárványt, karácsonyi ajándéknak magamnak.

 7. Avatar
  László Ferenc

  Ha a legfelső hozzászólásokat valóban a CEU-n tanukó diákok írták?, – akkor már jóval előbb ki kellett volna paterolniuk a hatóságoknak őket! Ezeket a Tajgetoszról már rég ledobták volna!
  Nem csoda, hogy Prága be sem engedte, hogy megkezdjék a CEU alapjainak lerakását – így kerültek hozzánk, minket boldogítani!

  • Avatar

   A cseheknek volt eszük, nem úgy, mint a libsieinknek.

  • Avatar
   Sebestyén istván

   László Ferkó! A CEU nem azért jött ide, hogy téged vagy a köpcöst boldogítson. A te fajtádnak már a világra sem kellett volna, jönni ! A CEU komoly adófizetője volt az államnak, amiből szponzorálják a többi szolga képzőt.

   • Avatar

    Milyen okos, milyen ügyes, a legkisebb ugrifüles!
    Megjegyzem, hogy a “köpcös”-nek van ám neve és titulusa is: dr. Orbán Viktor, miniszterelnök úr! Ez még akkor is jár Neki, ha te utálod, hiszen közjogi méltóság. Persze ha neked nem volt gyerekszobád, akkor ilyesmit nem tudhatsz.
    A CEU adófizetéséről pedig annyit, hogy országos szinten csepp a tengerben, abból ugyan nem sok mindent szponzorálnak.

 8. Avatar

  A zombiképző távozó növendékei megint fullra nyitották a hazugságcsapot. Pláne, hogy ezt még tanulják is!

 9. Avatar

  Gratulálok Ezredes Úr!
  Ez a Nyekererés paragraf mindent vitt. Volt egy angolai srác a cégnél, vagy harmic éve, bizonyos R. Arra, hogy az MPLA vagy az UNITA színeiben játszott, már nem emlékszem, amelyiket Fidel támogatta, abban. Kubán és a Szovjetunión keresztül került Magyarországra, annak is a türk-mongol vezér címét viselő nevű városunkba. Mesélte, hogyan szórakoztak a fogjul ejtett ellenséggel. Nem, nem írom le. Nem csak a római arénamenedzsereknek voltak ötletei.

 10. Avatar

  A kurva anyját .Most akartam hetven évesen beiratkozni a ceu – ra és erre itt hagy engem tudatlanul.Hogy fogom megérni a hátralevő időmet a diplomájuk nélkül?

 11. Avatar
  voschtalitschka

  Jó írás, sajnos csak alig karikatúra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük