Felavattuk Orbán stadionját

Értelmetlen rongyrázás. Colosseum. Hanyatló Róma. Képtelenség lesz kitermelni akárcsak nullszaldósra is! Pazarlás. Feudalizmus. Elmondtam az összes varázsigét, ugye? Inkább elmegyek a helyszínre, hátha úgy még több dühöt érzek. Adjatok lécci ingyen VIP-t!!! Én vagyok a sajtószakma! Ott a helyem élőben, mint a Rapülők koncertjén, hogy élőben tudja meg a világ végre tőlem és ingyen, hogy az egész egy nagy szar!

A bejáratnál kéne interjúvolni a népet, hogy nem költötték volna inkább másra az egészet, mondjuk oktatásegészségügy. Nem parkolhatok itt, ami felháborító. Vagy én VIP-sként pont parkolhatok, de más nem, szóval még mindig felháborító. Persze az még felháborítóbb, hogy a Normafánál meg parkolhatunk, szóval Orbánnak meg az összes fideszesnek a jó kurva anyját! Fúúú, mekkora ez már! Még sportundorban szenvedő nyegle ballibként is elvarázsolt most kicsit. Valami icipici jót is írjuk már le, hogy erre hivatkozhassunk majd, ha támadják a nácik a cikket. Elképesztő ez az egész. Annyira gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek meg idegeneknek lapátolják ki a dellát kormányon. Ezt persze le ne írd! 

Puskás, az valami reálos volt, ugye? Na, azt a csapatot még én is ismerem. A magunkfajta külfödcsicska magyargyűlölőknek kötelező imádni, vagy gyűlölni azért, mert barszások vagyunk. Micsoda férfiak! Kicsit felizgultam, bevallom. Ilyeneket ritkán látok. Teljesen groteszk a külsejük. Csupa izom. És hogy szaladnak! De miért rúg mindkét csapat más kapura? Ez a bemelegítés? Nem ismerem ezt a fogalmat, most hallom életemben először.

Itt vagyunk a VIP-ben. Keményen üldöz bennünket a Orbán, mi?

Olvasok egy kis Sorost itt, hátha belém kötnek. Mindenem a provokálás. Ezzel a külsővel mindig ebben utaztam. Üssön meg ököllel valami rohadék fasiszta, hogy utána áldozat lehessek, és jól megírhassam, meg lehúzhassam róla a sokadik ropogós csirkebőrt is. 

Na, de már kezdődik is, de kik ezek a gyerekek és mit énekelnek? Hair meg Dzsungel könyve musical nem lesz? Én azokon tudok sírásig elérzékenyülni! Ja, hogy ez a magyarok himnusza? Azt hittem, olyan csak a székelyeknek van. De jó, hogy most nem az szól. Semmi bajom a székelyekkel, mert minden románt imádok, de ezeket a fideszes románokat valamiért mégis gyűlölöm. Ki érti ezt? De szép ez a dal. Most hallom életemben először. A mi köreinkben nem találkozik ilyesmivel az ember. Nagyon szépen énekelnek, de kik ezek? Szlovákként ilyen szépen megtanultak magyarul? Ja, hogy csak onnan jöttek, de nem szlovákok? Nem értem, nem. Most már hagyjatok ennyi új információval. Nem tudok ilyen sokat egyszerre befogadni. Még a lest is át kéne venni, pedig a barszadrukker szerkesztőség bemagoltatta velem, de azt se értem. 

Úristen, mindjárt könny szökik a szemembe! Ilyet csak akkor éreztem, amikor a kedvenc kollégám visszajött a nigerdeltás anyagával, amelyben a legkedvesebb csokibabócák szomorú szemeibe nézhettünk bent a szerkiben. Ez az úgynevezett nemzeti érzés? Jaj, de furcsa. Kavarog bennem most minden. Nem szeretném ezt érezni, teljesen olyan vagyok, mint Cartman, amikor a kutyaidomár rádöbbenti, hogy nem körülötte forog a világ. 

Mennyivel helyesebb az uruk himnusza. Ettől senkinek nem támadt még soha nemzeti érzése. Igazi cirkuszinduló, Alfonzó ilyesmire tornásztatta Lajoskát.

Na, de végre kezdődik!

Hú, micsoda rúgások! Szerencsére az ellenfélnél van többet a labda, így most megmutatják a magyaroknak, hogy a kurva anyjukat! Úgy izgulok. Most kinek is kéne szurkolni? Nahát, egy kötény! Én is rengeteget kaptam az iskolaudvaron, amikor szégyenszemre bölcsészkedtem volna, de sajnos foDballoznunk kellett. Az ügyesebb és erősebb magyar gyerekek folyton megaláztak. Ezért gyűlölöm őket ennyire, de most végre bosszút állnak mások a nevemben, és gyönyörű gólt szereznek Paraguaynak. Igen, ez az! Mindig imádom, amikor a magyarokon a vélt sérelmeimet idegenek torolják meg.

Nem utaljuk ezt az egész magyarfoci-kérdést a kongresszusi bizottság elé végre?

Hopp, és ott is a második! Megint gyönyörű csel volt. Ez a Bese gyerek a 12 éves önmagamra emlékeztet. Rólam kapott ennyi gólt a hatodik bé. Utána az osztálytársaim el is kaptak, mert mindig én voltam a leggyengébb gyerek, és azóta se tudtam vagy akartam változtatni ezen a sanyarú helyzetem. Inkább elmentem újságot írni, mert az sokkal menőbb. 

De gyorsan jött ez a magyar szépítőgól. Vigyázzunk, mert most le kéne írni, hogy nem is szar a focink. Inkább elkezdek gyorsan a VIP-ben nézelődni, meg lehúzni a nyomtatott Mandinert. Pokrócot is kéne kérnem ott az Ádertől, mert edzetlen kis csicska szar vagyok és nagyon fázom, de élőben nem vagyok ám túl bátor, csak, ha utólag kell leírni valamit, és közben nem kell fideszes férfiak szemébe nézni, amitől a térdem is beleremeg.

Végre itt a hármas sípszó. Sportszakmailag is kéne elemezni a végén?

Húha, most vagyok bajban! Szedjük össze akkor, amit minden magyarországi ellenzéki tud! A magyar focisták szarok. Bármi, ami külföldi, azt imádjuk, megveszünk érte, vallásos révülettel táncolnánk körbe, ha nem tartanánk a vallást egy buta középkori babonának. Főleg, akkor imádjuk ennyire, ha kisantant államként legyőzi végre Orbán hadait! Szukcsesz! Dai-Dai Romania! Do Toho, Slovensko! A végén kihozzuk belőle, hogy az egész nem érte meg. Értelmetlen rongyrázó luxusberuházás. Inkább szuperkórházat építettek volna a helyén, amit meg tudott volna vétózni legújabb szerelmünk és szexuális fétistárgyunk, a Jobbik-DK nagykoalíció. 

Ja, de azért remélem, hogy a kedvenc drogos-hippi együttesem eljön végre ide is, és ebben a nagyszerű létesítményben adhatom majd be magamnak az Aranylövést a remek, lángoló gitáros koncertjükön!

Boldog Karácsonyt! A balliberális sajtó voltam.

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

42 hozzászólás

 1. Avatar

  Hol lehet hozzájárulásokat adni az “aranylövéseikhez”?
  Néhány galócával “betársulnék”. Na majd melegebb időkben….

  • Avatar
   kara kozgun

   A magyar politikai pártok értelmezése.
   Kossuth Lajos pontosan fogalmaz: aki a Kárpát-medencében magyar hazát, országot, jövőt akar építeni, akit nem egyéni gondjai gyötörnek, de nemzete sorsáért aggódik, választhat. Vagy a kormány mellé áll, s elhiszi: a kormány akaratának engedelmeskedve hivatalnoktetteivel a haza érdekeit szolgálja, s lelke rajta, miképpen számol el szolgalelkű önmagával. Vagy megőrzi emberi-szellemi függetlenségét, az ellenzék soraiba lép, s erkölcsi feladatának tekinti a kormány országvesztő tetteinek bírálatát.
   S ha már a kormányt leváltani nem lehet, az ellenzéki – többségi! – álláspont és program pontos megfogalmazásával és kimondásával kell a kormányt arra kényszeríteni: hallgasson politikai ellenfeleire, s ne az ellene szólók elhallgattatásával foglalkozzon, hanem valósítsa meg – kezében a hatalom, megteheti – az ellenzéki programot. Kossuth vagy Deregnyei?
   Magyar nyomorúság: az ellenzék vezéregyénisége bármit mond, a kormány szemében gyanús.
   “Primitív, alantas jelszavak visszhangra találtak a primitív, alantas lelkekben – mondhatnánk, ha nem tömeges jelenségről lenne szó.

   Arisztotelész szerint az a jó kormány, amely az embereket jobbá teszi, és az a rossz, amelyik rosszabbá teszi őket. A program és elképzelés nélküli ellenzék egész politikája arra irányul, hogy a mindannyiunkban lakozó rosszabbik énünket, az irigyet, a gonoszt, a mindenkit és mindent utálót és elutasítót csalogassa ki belőlünk. Az ellenzék erre képes.”

   Reformról van szó úton útfélen. Reformnak, békés reformnak föltétele a szabad eszmecsere. Szabad sajtó nélkül a dolgok változása csak forradalom által történhetik. Vagy forradalom által, melyet alkotmányellenes hajlamú kormány viszen végbe, és leszen eredménye: szolgaság és nemzethalál, vagy forradalom által, melyet a nép csináland, és eredményét csak isten tudja. Boldogtalanok mi, hogy olyanok kilátásaink, miszerint azt, mi a forradalomtól megóhatna, a szabadabb sajtót, alig remélhetjük forradalom nélkül,
   Pártjellemző szavakkal korunkban sok visszaélés van. Az ellenzékiek ellenében állók nevezik magokat konzervatívoknak, fontolva haladóknak, konzervatív-progresszistáknak, kormányiaknak, s az ég tudja még minek nem. Mindezeknek azonban nincs határozott értelme. E párt maga sem látszik magát érteni. Innen van, hogy ahányszor kényszerítve érzi magát egyes kérdések körül nyilatkozni, vagy hitvallomást tenni, mindig akként nyilatkozik amint nem kellene, ha önmagával tisztában s fölvett nevéhez hű volna, vagy pártnevének határozott értelme volna. Kossuth Lajos
   Okos szó volna, ha oly rémítően balga nem volna. Hiszen, uraim, ez nem pártjel, nem pártprogram, nem pártjellemzés; ez oly határozatlan általános mendemonda, melyet, akármi párthoz tartozzék bár, minden becsületes ember és minden gazember is aláír. Mert én még nem hallottam oly tollatlan kétlábú állatot kukoríkolni, aki így szólott volna: „A kormánynak ezen lépése törvénytelen, tehát pártolom.” Sőt inkább abban töri fejét egész a hideg verítékig, miként mutassa meg a kormány minden tettének törvényességét,
   Én azt hiszem ezt oly kormánytól, mely nem a nemzet akaratának kifolyása, várni nemcsak minálunk nem, de a világon sehol sem lehet, mert az ily kormány, mint minden hatalom, természet szerint inkább saját körének terjesztésére, mint az őt ellenőrző korlátozó alkotmányosság erősítésére hajlandó.

   Legyen bár legjobb akaratú, magának akarand minél nagyobb hatalmat, miszerint legtöbb jót tehessen. De ez alkotmányos országban nem reform, mert egyszersmind magában foglalja a tehetséget, rosszakarat mellett minél több rosszat tehetni. Nem parlamentáris kormánytól, tehát hacsak az események kényszerűsége által valami chartácska* oktrojálása* nem indíttatik az alkotmányos élet kifejtésére s biztosítására, vezető reformokat várni átalában sem lehet. Kossúth
   Így állunk tehát; a kormánynál idegenszerű abszolutisztikus irány – a konzervatívoknál pedig a kormány irányában zsíros koncokért szolgaiság, azon kívül privilegiális* irány. Ne neked reform! Szegény magyar nép!
   Ne higgye senki, hogy párthoz nem tartozik. Ahol szám határoz, ott az indolens* elvonulás is pozitív pártműködés. Hol egy oldalon 100 ember, a másikon 120 áll, 25 pedig sehova a sem áll, ott e 25 ne higgye, hogy ő párthoz nem tartozik, ne higgye, hogy magát a 120-szal nem azonosítá; azonosította kétségkívül, mert ha a 100-hoz csatlakozott volna, voltak volna 125-en, s a 120 nem győzött volna. – Hiában mondják tehát – pedig sokan mondják – hogy ők ugyan az ellenzékhez nem tartoznak, de azért mégsem konzervatívok. De bizony konzervatívok. Aki velem nincs, ellenem van
   Politikai egünk borult, tagadhatatlanul; a bécsi (Moszkvai) rendszer kórhadt vénségének névben, de nem lélekben magyar szektáriusai* sok felleget vontak láthatásunkra, de veszélyesebb időket is élt már a magyar; s némi reményt abban is találhatunk, miszerint szemünk előtt porlanak össze az ausztriai (Szovjet) vénhedt politika kőből, agyagból, üvegből, fából össze compingált* oszlopinak kórhadt mázai; s isten könyvében nem lehet megírva, hogy e kórhadt oszlopoknak dőlésre hajló boltozata a magyar alkotmányt eltemethesse. – A bécsi filisztereket igen: de minket nem. Ennek ideje lejárt, hanem, ha az ellenzék históriai hivatásáról megfelejtkeznék. De nem fog megfelejtkezni. E nemzetnek, melynek múltját megmenté, jövendőjét nem fogja feladni gyáván, hűtlenül. Az időszerű Kossuth!

   • Avatar

    sötét állat!
    Takarodj a k anyádba vissza! úgy is mint göregábor úgy is mint grafomániás barom.
    Viheted a jáger nevű ebtársadat is.

    • Avatar
     kara kozgun

     Ne világíts szemébe, a sötétnek,
     Ki híjával van ő az észnek!
     Mert ő attól úgy elvakul!
     Gyűlölni fog, bitangul!
     Hitéből, ha kibillented
     Ellenséged lesz neked!
     Butaságáért belülről,
     Mélyen meggyűlöl!
     Ha azt hozod tudtára,
     Mekkora nagy marhája!
     Ő és a véleménye!
     Világ szégyenére!

   • Avatar

    Ne feledd el, hogy Kossuth hazafi volt, aki mindent megtett a nemzetéért, és ezért kellett elhagynia az országot. Ő koránt sem a ti példaképetek, mert ti BALLIBEK nem is vagytok egy platformon Kossuthal. Teljesen más a véleményetek a hazáról, nemzetről, stb. Tehát, az idézeteidet legelőbbis próbáld saját magad számára megmagyarázni.

    • Avatar
     kara kozgun

     Kossuth „bátran” volt képmutató és demagóg, a népfelszabadító álruhájában villogva. De a magyar országgyűlés határozata még istenes volt, ha az erdélyiével hasonlítjuk össze, amely a parasztbirtok jó részét – néhol négyötödét – minden kárpótlás nélkül egyszerűen a földesúrnak ítélte oda. Erről a határozatról írta Kemény Zsigmond báró a lesújtó szavakat: „Szépen kirabolva van a nép!”
     Később e gondolatot így egészíti ki: „Az állam úgyszólván teljes pénzhiánnyal küszködött S ide vezethető vissza Kossuthnak az, az indítványa is a jobbágykérdésben, hogy ne az állam vállalja a nemesség pénzkárpótlását, hanem maguk a jobbágyok; s miután készpénz aligha akad elegendő erre a célra, ezért a jobbágyközösségek földátengedés fejében is követelhessék a megváltást.”
     Antall Józsi,150 évvel később, a pénztelenséget, kárpótlási jeggyel, árvereztetéssel akarja megoldani! Eötvös József a leghatározottabban tiltakozott a parasztbirtoknak bármi címen történő megrövidítése ellen. Kossuth aztán el is ejtette ezt az indítványát, de csak „barátaira való tekintettel”
     Jobbágyfelszabadítás: a végzetes adósságcsapda
     Tudjuk, hogy végül az események során az ún. „jobbágyfelszabadítás” nem mindenestől az eredeti kossuthi tervek szerint valósult meg. Azonban ami a lényeget illeti: az illuminátus világ forradalmárok által megszervezett „népek tavasza” a hazai hadszíntéren is a korábbi, „feudálisnak” bélyegzett, fenntarthatóbb, önellátóbb, a globális rabló kapitalista tőkénél akkor még szabadabb (!) szűzföld-társadalomnak, a rablás előtt történő megnyitását, feltörését jelentette. Ez a folyamat, amelynek a forradalom valójában döntő eszköze volt, megnyitotta az addig adóssággal nem túlzottan terhelt paraszti és nemesi birtokok rohamos elkótyavetyélésének útját is. Amint azt láttuk, Kossuth ennek az adósságcsapdába taszításnak volt egyik fő ügynöke, amin előélete és a forradalom utáni illuminátus szolgálatai ismeretében egy kicsit sem lepődhetünk meg. Pontosabban: mi, a hamis történelem(kép) leleplezői nem, de „mi”, a szélesebb magyar közvélemény annál inkább.
     A 48-as forradalmakban oly fontos kezdeményező szerepet játszó Marx helyeslő értékelése szerint a kapitalizmus az „eredeti tőkefelhalmozás” (rablás, lopás, csalás) útján szerzett tőkéjével behatol a mezőgazdaságba, és annak korábbi „feudális” formáit szétverve az addigi önellátó, fenntarthatóbb gazdálkodási formákat, társadalmi viszonyokat haszonelvű, pénzalapú viszonyokká alakítja át
     A forradalom az uzsorát és a szabad rablást szabadította el. A pénzuralmi rendszer farkasa a „feudális korlátok” ledöntése után akadálytalanul törhetett be a falu, a mezőgazdaság aklába és egy évszázad alatt (a téesz-szervezés korára) maradéktalanul fel is zabálta a bárányokkal, a parasztokkal együtt a fenntartható élet alapjait!
     Hát nem magyar, nemzeti ügy volt a forradalom, hanem francia? Akkor talán már értjük, miért robbant ki szinte „varázsütésre” egyszerre Európa tizenvalahány nagyvárosában… Ilyen összehangolt (!) világ foradalmi akciót nehezen indokolhatnánk a kiskunsági, vagy somogyi bordézsma problémáival.
     Ne feledjük, a szobrokkal ékesített Kossuth szabadkőműves volt! Kit is, mit is szolgált? Ma is van ilyen politikusunk! Gondoljunk bele, meg helyzetünkbe! Meg van, egy kitűntettünk, aki kinevezte!
     Nos, még tévednek is, hiszen azt a bizonyos zavaros kártyaügyet Kossuth ellenségei 48 előtt és után mindig az aljasság és a kalandorság visszatetsző színeivel festették le, legfeljebb Metternich hercegnek és I. Ferenc Józsefnek jobb volt az ízlése, mint a honi rendőrspicliknek: leállította őket. A részleteket ma sem látjuk tisztán, s bizonyosan nem is fogjuk. 1832 februárjában tették a feljelentést, s alig telt el egy év, máris hiányzott a megyeházi jegyzőkönyvből. Andrássy Károly gróf, a szép Szapáry Etelka férje – akinek tőketerebesi birtokán volt ügyész a fiatal Kossuth – nemcsak visszavonta a kártyaadósság és az uradalmi kasszába való benyúlás miatt tett feljelentést, de valószínűleg ő tépte ki az erre vonatkozó lapot Zemplén megye jegyzőkönyvéből. A mendemondák szerint Etelka grófnőt, sőt édesanyját, a birtokot irányító özvegy Szapáry Péternét is szerelmi kapcsolat fűzte Kossuthhoz. (köztudott volt, hogy az ifjabb Szapáry grófnő férjétől – aki szinte mindig külhonban tartózkodott – külön élt.) Fiacskája a közös külügyminiszter Andrássy Gyula!

    • Avatar
     kara kozgun

     Sőt politikus! Sikkasztással kezdte, fejezte be pályáját! Magával vive, az állmkasszát, + a koronát! Ez volt a nyugdij alapja! Görgey évi száz arany évjáradék a cártól, 3arany=1 hizott ökör ára! Nem kapott annyit, mint Károlyi, Rákóczi+ Zrinyi birtokait! Áldott jó zsidaink!

 2. Avatar
  Jáger László

  Én puskást csak a tv-ben láttam focizni,orbánt sehol…
  Az arénába pedig nincs kedvem menni
  ennyit a nosztalgiázásból!!
  Amúgy 1:2-re nyertünk!!!!???..
  barátilag
  J.L.

 3. Avatar

  A MOMENTUM csicskái szépen rátelepszenek a Nemzeti sport oldalakra is.
  Undorító bejegyzéseikkel a Nemzeti Válogatottat és Rossi kapitányt veszik célkeresztbe.
  Az kevés,hogy mi itt kommentelünk a PS-on.
  Minél többen regisztráljunk be a libbolsi oldalakra. Ott lehet őket osztani a saját s….törlő lapjaikon.
  Politikai támákban is hatásos ez.
  Igaz kapunk,de adhatunk is ott melegébe.

 4. Avatar

  azért az 1-es villamossal valamit kezdeni kell, nem is járt sokkal gyakrabban, tele voltunk mint a heringek, szimpla kocsik jöttek a hosszabb szerelvények helyett.
  a moslékokat osztani kell, de úgy hogy válaszolni , reagálni nem szabad nekik, csak idegesíteni őket a bejegyzésekkel. attól kapnak leginkább agyvérzést ha nincs reakció a beírásaikra. csak úgy oda kell írni a moslékokra vonatkozóan amit szeretnénk és hagyni hagy vergődjenek.

 5. Avatar

  Szerintem a szóban forgó úr és csapata még egy pottyantós budit sem tudna felépíteni nem egy ilyen
  gyönyörű épületet. Annyira ciki, hogy csak ócsárolni tudnak ,nagyon zsugorodik a szürkeállományuk.
  S ők a megmondó emberek. Milyen a többi …????

 6. Avatar

  Lapostetû a nép farkán.

 7. Avatar
  csakafidesz

  Egy stadiont nem a mának építünk. Ez a stadion még az unokáink idején is korszerű lesz. Igen, lehet lélegeztető gépet is venni, de nem lehet egy ország bizonyos presztizs nélkül. Kellenek olyan létesítmények is amelyek növelik az ország hírnevét.

  • Avatar
   kara kozgun

   Rákosi is úgy gondolta! Itt mennyi cementet loptak ki? Mikor fog kiderülni?

   • Avatar

    A 4-es metróból mennyi cementet loptak ki a barátaid!?

    • Avatar
     kara kozgun

     Nem én vagyok FIDESZES pártvezérek bankszámla hízásán megtalálod az elszámolt cement árát

     • Avatar

      örülök hogy megépítették azt a stadiont, MAGYAR munkások, MAGYAR tervezők, a MAGYAR kreativitás és zsenialitás újabb emlékműve, legalább 50 évre.
      Ez az a magasság, ahogy te és a tartótisztjeid, Gyurcsány, Feketegyőr és a többi aktuális seggimádó talpnyaló a büdös életben fel nem tudtok érni, egyszerűen azért, mert tökéletesen alkalmatlanok vagytok mindenre. Buták, nagyképűek olyanok akiknek életében nem volt egy önálló gondolata sem.
      Ezért van, ha véletlen lehetőséget kaptok azt is elquuurjátok törvényszerűen, belétek van kódolva a looserség.

      Megjegyzem igazán szórakoztató vagy, kb mint az állatkertben a majom aki a rácsot rázva huhog a látogatókra 😀

      Azért egy jótanács, sokkal intenzívebben kéne szopnod a tartótisztedet Gyurcsányt és a degenerált Jakabot, mert ez semmi – a végén még mész a levesbe.

 8. Avatar

  Ezt az idiótát ki engedi az újság közelébe, és még azt is hogy irjon valamit?

 9. Avatar

  Igen!
  Ez Orbán Viktor által támogatott és megépült Stadion!
  A Magyar Miniszter Elnök hatalmas szerepet játszott az Új Stadion megépülésében!
  Kiváncsi lennék nélküle mi épült volna?
  A főpolgi felsem fogta, hogy nyert, de már mindennek keresztbe tenne és fog is…
  Sok Magyar Ember volt jelen és szeretett volna jelenlenni, még ha az első játék nem volt nyertes…
  És hogy Magyarországon demkrácia van és nem diktatúra, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a károgók, nem a stadion alapjait erősítik…

 10. Avatar

  a Rapülők tenyleg szar…amugy annál szarabb keves akad.

 11. Avatar

  Minden gigantomániás minicézár stadiont épít magának Ceausescutól Ilham Aliyeven át Orbánig. Tökéletes emlékművek a kleptokrata autokráciáknak.

 12. Avatar
  Péter Gábor

  Minden megvan: Népstadion, pálinka, világverő magyar foci. Mi kell még a boldogsághoz?

 13. Avatar
  Köcsög Tuti

  tényleg jobbak az újságírók a libsi oldalon…

 14. Avatar

  Gratulálok a wales-i sikerhez!

 15. Avatar
  Nilton Santos 4307

  A Karának szeretném üzenni –bár fogalmam sincs , hogy mit ír, mert elolvasni az ugye egy szenvedés lenne..–, hogy a mondókáját , ha lehetne ne kapkodja el , ne szűkítse le 150 – 200 mondatra , mert így alig lehet érthető talán annak az egy embernek aki elovassa , hanem bővítse ki bla-bláját , szánjon még több időt a firkálásra –ne csak fél napot…– és mondjuk ragaszkodjon ahhoz , hogy naponta legalább úgy 300 – 350 mondatot próbáljon skríbolni… Esetleg még jóakaratú tanácsom , hogy a napot ha elszúrta a baromságokkal –természetesen ezért dolgozni , hasznot hajtani a társadalomnak nincsen ideje..–követeljen sok – sok Ft.- támogatást a tanácstól, kormánytól, hiszen a megélhetéshez pénz kell , és ami most az ingyenélésből jön be mani, abból éhen lehet dögleni….. Csupa jóakaratból….

  • Avatar
   kara kozgun

   A miniszterelnök Deblinger Eduárdnak, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökének, Heisler Andrásnak, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökének, Köves Slomónak, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijának, valamint Szabó Györgynek, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnökének küldött levelet.
   Ebben úgy fogalmaz: az új esztendőbe lépést megelőző pillanatok az emlékezés, a számvetés és a jövő tervezésének alkalmai is egyben. „Örömmel tölt el, hogy Közép-Európa legnagyobb zsidó közössége ma békében és biztonságban éli mindennapjait, sőt olyan kulturális és sporteseményeket is szervez, amelyekkel Magyarországra vonzza a világ legkülönbözőbb részein élő testvéreit is. Meggyőződésem, hogy a sófár határozott hangja ma is arra biztatja a magyar és a magyarországi zsidó közösséget, hogy legyen büszke értékeire, és építsen egyedülálló örökségéből biztos jövendőt” — írta Orbán Viktor.

  • Avatar
   kara kozgun

   Marha! Nem én mondom! Idézek, tőlem okosabb emberektől a témában!
   1. Ki híjával van valamilyen tehetségnek, azzal kárpótolja magát, megveti az illető tehetséget!
   Szard le! Könnyű, a szarókád van felül, seggfej!
   2. Alkoss mindenről véleményt, de leginkább arról, ami fontos. Az ostobákat a gondolkodás hiánya veszejti el. A dolgoknak felét sem fogják fel, s mert kárukat vagy előnyüket nem látják, nem feszítik meg erejüket. Némelyek lényegtelen dolgokkal sokat, fontosakkal keveset törődnek, szóval mindig fonákul számolnak. Sokan azért nem vesztik el az eszüket, mert nincs nekik
   3.

   • Avatar

    Ne idézzél marha!
    Próbáld meg a saját gondolataidat leírni!
    Tudom,hogy fáradtságos,valamint kiderülnek azon dolgok,hogy fogalmazásgátlót szedsz,s amikor kaptál egy oltást,azt nem pirke ellen,hanem a fejedben levő anyag szerveződése ellen adták.

    • Avatar
     kara kozgun

     Légy büszke marhaságodra! Az biztos a tiéd, egy millió másikhoz hasonlóan!
     1. Az ostobaság gyógyíthatatlan fogyatkozás, mert a tudatlan nem ismeri magát, s így nem is igyekszik segíteni a hiányon. Némelyek bölcsek lennének, ha nem hinnék, hogy azok.
     2. …az ostobák mindig merészek. Együgyűségük nem engedi meg, hogy előre gondoskodjanak kibúvókról, és utóbb tudatában legyenek kudarcuknak.
     3. Nem az az, ostoba, aki nem tud, hanem aki nem is akar tudni!
     4. A tudatlanságba merült, önmagát teszi meg a mindenség mértékének.
     5. Ki híjával van valamilyen tehetségnek, azzal kárpótolja magát, megveti az illető tehetséget!

     • Avatar

      Még mindig nem érted te ostoba sötét állat?
      A SAJÁT véleményedet közöld,és ne a kiollózott idézeteket.
      tudom,ahhoz kellene némio észbeli tehetség is,az meg nem adatott MAGADFAJTA papagájoknak.

    • Avatar
     kara kozgun

     Veled ellentétben, szerény vagyok. Elismerem, vannak nálam okosabb emberek!

    • Avatar
     kara kozgun

     1. „Mindennemű szellemi elsőbbség olyan tulajdonság, ami nagyon elszigetel: futnak tőle és gyűlölik, és ehhez ürügyül mindenféle hibát költenek tulajdonosa ellen.

 16. Avatar
  Nilton Santos 4307

  A Jáger jó ha tudja, mert hogy nincsen kedve stádionba menni, hogy az ilyen kígyó vállú ,virsli ujjú, rühes, bolhás, göthös , ratyi , takony gericű feka – fikákat , mint ő ….nem is engedjük be !! Ne is próbálkozzon sohasem ilyen áttrákcióval , hogy becselezi magát Orbán Viktor miniszterelnök és Én általam megálmodott és általunk megépített Szentélybe , mert onnan úgy fogjuk kivágni , mint macskát szarni !!! Jágér Gádzsér te csak maradj a susnyásban , rekettyésben a ratyi bandáddal együtt továbbra is , a bolhák, tetvek , poloskák társaságában…Sehonnan nem hiányzol , oda való vagy…annyit is érsz !!

 17. Avatar

  Minek felelni annaka “Jáger”-nakknekk, aki tulajdonképpen orvvadász? Minek lehasalni az ö szintjére?

  • Avatar

   Hogy ne érezze jól magát.
   Ez a fajta,azt hiszi,hogy beleegyeztünk,amikor nem küldjük el a q.anyjába.
   Ilyen fajták. No.
   Elnézést a q betűért. Nem lehet tisztességes módon beszélni a nem tisztességesekkel.
   Régebben erre volt a csendőrség. Most nincs ilyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük