Független, de használható!

Képzelt riport egy függetlennek képzelt portál objektív tudósításáról, a magát függetlennek hirdető lehetmáspolitikus MSZP-s, majd összellenzéki sikeréről. 

Szóval az, hogy független vagyok, az a hazug lakájokkal szemben nem azt jelenti, hogy nekem nincs politikai véleményem. Csak én velük szemben tényleg őszintén gondolom. Finanszíroznál hát, tesó? Dehogy vagyok MSZP-s! Annyi ideje mondom ezt neked, ahány éves az SZDSZ. Még mindig nem hitted el? Az már egy levedlett kígyóbőr, ne rugdosd már, kérlek! Inkább beszéljünk Borkai kokainozásáról, jó? Nem, nálam sincs róla felvétel valahogy mégse, de azért csak beszéljünk róla. Leírom még vagy tizenötször, hogy a szájbarágós szómágiás kormánypropagandáddal ellentétben tényleg mélyen gyökerezzen meg az eNberekben!

Az van, hogy nektek nincsenek elveitek! Ti szemét fideszesek! Ezt onnan tudom, hogy egy héttel később rúgtátok ki Borkait, mint ahogy szerintem ez jó lett volna, ezért most morálisan belevágok a szavadba Egon úrnál, ÉN! A morális Jobbik-DK koalíció erkölcsi nagykövete. A kis morális magaslatomról pofázok közbe, jó? Itt ülök már a Sneider Tamás nyakában. Ezért aggódtam végig 25 évet az egész családfámmal együtt. Reszketve, dideregve jártuk be egész belpestet, ha a barna eső szagára fasiszta veszélyt éreztünk, hogy megérkezzünk végre ide. Orbánnak most már végre buknia kell, ezért csekélyke árnak érzem az ilyesmit, ha ezzel végre elérjük ezt a Szent és Nemes Antifasiszta célt!

Igen, igazából kurvára leszarom a zebrafelfestést meg a virágágyást is, hidd el. Kurvára nem érdekelnek a helyhatósági választások, hacsak nem lehet velük megbuktatni Orbánt. Még nem tűnt fel neked, hogy akkor vagyok a legeslegfelszabadultabb, ha emberi mivoltomból kivetkőzve, disznó módjára hempereghetek a saját lakókörnyezetem disznóólként kinéző részein? Ki is kevertem hát azt a moslékot, amit koalícióba rendezve és a nyakatokba öntve megbuktathatlak benneteket, te rohadék magyarkodó fideszes! Na, jó! Ha kicsit is élelmesebb voltam és stratégiai igazgató lehetek, akkor talán már régesrég elköltöztem inkább a Bimbó útra, de most nem ez a lényeg.

Független újságíró vagyok, aki most egy emberként egyesítette a nemzetet. 20 éve vagyok független műsorvezető a Klubtévén, és minden politikust ugyanazzal a kettős mércével kérdeztem. Minden betelefonálómat arra biztattam eddig, hogy ne legyen elnéző egyik oldallal szemben, és így gyűlölője végre a köcsög Orbánt! Én tényleg hiszek a függetlenségben meg a szakmai újságírásban, ezért is indultam el MSZP-sként a kerületben, és vertem meg végre a köcsög fideszes polgármestert, bárhogy is vakarta ki a szarból ezt a szar putrit, amit Demszky ide álmodott. De most! Most történt valami, a nemzet végre egyesült! Mert a valódi nemzet, illetve annak színe-virága mi vagyunk, akik nácizva, zsidózva vagy kommunistázva, de végre egy gonoszt, a zsidócigány kommunistanáci Orbánt gyűlölünk végre! Csak a szivárványzászló be ne kavarjon majd ebbe, ha Garrison tényleg kitűzi a városházán, meg mögötte vonul majd a Pride-on. 🙁 

Ú, tényleg! Itt is az új főpolgármester! Végre nem a rohadt köcsög Taplós van, akit annyira gyűlöltem. Gyorsan vágjunk össze valami vicces kis videót róla, hogy mennyire szexista poénokat eregetett nekünk. Megjött végre! Boldog Karácsonyt! Úgy remegek, tiszta nedvesség odalent mindenem, mert csak most ne kérdezzek semmi kritikusat egy Nagy Embertől! Ezt szoktam meg 9 év alatt, de ez a pillanat most az ünneplésé, és nem lehetünk ünneprontók. Átmegyek kicsit Lakattébe. Belefetyelek neki ott, ahol a legjobban élvezi. Igen, nagyon fontos, hogy ne ezt a szar kis mucsai balkáni városkát hangsúlyozzuk ki most, amit amúgy én is leszarok, hanem, hogy ez az egész végre ugródeszka lehet ahhoz, hogy ne kelljen többé elviselnem a rohadék Fideszt, amit annyira gyűlölök!!! <3 

Leszarom, hogy amúgy megint kétharmaduk lett volna ezzel, mert a köcsög Vidék megint rájuk szavazott, milyen jól megírta tavaly a legkedvesebb kollégám, hogy büdös parasztok gyülekezete, akiket annyira gyűlölünk. Mindig ők álltak a haladás útjában, csak sajnos a nagyszüleinknek sose volt annyi vasúti vagonja, hogy mind megfelelő helyre deportáljuk ezeket…

Na, de ne próbáljak most végre ne remegni a szerelemtől, mert fontos dolgokat kell kérdeznem Gergőtől. Például, hogy mennyire fogja megbuktatni a Orbánt. Jaj, hogy fognak ennek örülni a külföldi barátaim!!! <3 Végre nem kell szemlesütve kimennem hozzájuk, ha Külföldön járok! Úgy izgulok, de tényleg. Ja, és most ugye nem kell ilyen faszságokat számonkérni rajta, mint a kampányígéretei? Ugye, gyerekek? Mondjátok, hogy most félretesszük ezt a fasz és álságos rendszerkritikus image-t, és végre teljesen beállunk mögé!!! <3

Annyira boldog vagyok! Már mosdathatjuk is ki olyan szövegekkel, hogy ez úgyse az ő hatásköre?

Meg kénytelen lesz végre 17 ezer forintra emelni a bérletárakat jövő héten. Egyrészt, mert ez jogos társadalmi hozzájárulás a jólkereső, köcsög magyar, fehér keresztény. heteró középosztálytól a transznemű kurdok halállégiójának, másrészt meg a köcsög Orbán miatt? Remek, hadd írjam meg a leadet, jó?

Jaj, már hallom a lépteit, a cipője kopogását a folyosón! Annyira nedves már a bugyim, hogy mindjárt magamhoz nyúlok!!! <3 Zavaromban harapdálom az ajkaimat, hogy végre megint egy EKKORA férfi vezeti a balos ellenzéket, amelyhez független újságíróként mindig fizikai vonzalmat éreztem!!! Mi lesz, ha túl csábosan néz rám? Mi lesz, ha nem tudok neki ellenállni, és magamra húzom, hogy tegyen magáévá élő közvetítésben az olvasóink előtt??? 

Életem legnagyobb független újságírói kihívása ez, de ha esetleg nem sikerül, még mindig el tudok menni három év múlva az Indextől a DK lista közepére.

Sziasztok: Zoli voltam! 

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

8 hozzászólás

 1. Avatar
  Jáger László

  Csókolom
  mondhatni
  Arivi dercsi…..
  csak ennyi
  Talán
  bye-bye…
  barátilag
  J.L.

  • Avatar

   Téged igazán nem tudom miért engednek kommentelni ide. Lehet a baloldali prototjpus bemutatása végett? A zsigeri antigondolataid végett?

   • Avatar
    kara kozgun

    Régi jó, vörös idők óta
    Egyre több, az idióta!
    Jó talajuk, tiszta humusz
    Az elkorhadt kommunizmus!
    Szaporodék, minden hitvány!
    Gyorsabban, mint a cigány!
    Nem maradhat ő magában!
    Helyet lel, minden pártban!
    Lötyög fejében a lőre,
    Gyorsan jut, tőle előre!
    Mert őtet megválasztják,
    Nálánál is nagyobb marhák!
    2014-09-13

    Egy másik: 1962. november 10-én a III/I csoportfőnökség 3-E alosztályának összefoglalója Lendvairól megállapítja: “Féktelen karrierizmusára több oldalú adataink vannak. Egyéni érvényesülése érdekében politikai ‘meggyőződését’ teljesen feladta, ennek érdekében mindenre képes, volt barátait is hajlandó kiszolgáltatni. Befolyásosságát, összeköttetéseit igyekszik mindenhol hangsúlyozni…” „Jelenleg már terhesnek tartja azokat a kapcsolatokat, akik tudják róla, hogy disszidált, csupán olyan körökkel tart kapcsolatot, akik célja elérésében segítségére lehetnek. Az ezekkel való kapcsolatot minden formában igyekszik kierőszakolni, illetve fenntartani.”

   • Avatar

    Egy ostoba kretén.
    Fajtája dísze.

 2. Avatar
  Pánk Péter

  Köszönjük a Fidesznek Borkai “grupi” zsoltot és az összes többi korrupt, gerinctelen narancsnokot, akik lehetővé tették a baloldali győzelmeket országszerte.

 3. Avatar

  Namond 2019-10-17 at 17:55 Másolat

  Ideje lenne az önkormányzati törvény módosításának, a vállalkozókra vonatkozó szabályok alapján.

  1.) A polgármester és a képviselő testület tagjai és a gazdasági-politikai tanácsadók személyükben és esetenként vagyonukkal feleljenek az irányításuk alá tartozó önkormányzat gazdálkodásáért.

  2.) Ha az önkormányzat önhibájából csődbe kerül, fizetésképtelen lesz, a hibás döntést hozó testületi tagok, polgármester, a hibás döntést ajánló tanácsadók foglalkozásuktól tiltassanak el.

  3.) Miniszteri biztos kijelölésére-kirendelése esetén kerüljön felfüggesztésre a testület tevékenysége és a polgármester megbízása, természetesen ez minősüljön fizetés nélküli igazolt távollétnek.

  • Avatar
   Zsebe László

   Jelenleg is vannak olyan önkormányzatok ahol a képviselők 0 forintot kapnak.
   Így azért nehéz lesz bármit rájuk lőcsölni.

 4. Avatar
  kara kozgun

  Ez csak a “számadó juhásznak” volt követelmény!
  Megkérdeztük a szakembert Nehéz-e birkát terelni?

  Birge Bálint szép, nagydarab magyar ember. A fancsali Új Élet juhásza volt Vöröspusztán, amíg a Tsz és a kommunizmus be nem csődőlt egészen. Ő most is nyájat terel, (már ami megmaradt a szétszéledt állományból) Bálint bátyó maga is a kiüresedett hodály sarkában húzza meg magát. Saját háza sose volt, a Tsz lakásra meg szemet vetett más. A privatizáció gyökere az Ő lakásáig leereszkedett, Birge Bálint meg a hodályba gyomosodott. No mindegy, Bálint bátyó béketűrő ember. Itt beszélgetünk az esti homályban, a hodályban, petróleum lámpa fényinél.
  — Bálint bátyó nehéz-e a nyájat vezetni, terelni?
  — Nem nehéz a! Buta nép a birka!
  — Úgy gondolja?
  — Nem gondolom. Évszázados tapasztalat. Minden Ősöm juhász vót. Számadó!
  — Az valami magasabb rang?
  — Az ám! A múltba számot kellett adni! A sajátjával felelt a rábízott jószágért.
  — Kinek kell ma számot adni?
  — Számot arrúl lehet adni, ami megvan! Amit elloptak, arrúl nem szokás számot adni. S ha a gazda lop a legtöbbet, nem tudja a szógát számon kérni!
  — Aha. Maga is szokott?
  — Mit lopnék fijam? Meg minek? Nem kell a birka a kutyának se!
  — Magátul lopnak-e?
  — Hajaj! Itt van mindjárt az adó, bérleti-díj, betegbiztosítás, jövedéki adó, felsorolni se bírom. Nem dolgozik az egyse, mind én tartom el, a birka nép!
  — Hogyan bír ennyi birkával egyedül?
  — Van két szolgám: a Firkász, meg a Pandúr. Vót a csendőr is, de aztat a TSZ nem tűrte!
  — Ők kicsodák?
  — A puli nép fiai. Ők is buták, de fáradhatatlanul kergetik a birkát, amerre én akarom.
  — Velük irányítja a nyájat?
  — Úgy ám. Én mondom meg, merre terelődjék a sok birka. Meg megy az magától is a kolomp, meg a legelő után.
  — Mi az a kolomp?
  — Ami néked a Rádió, meg a TV!
  — Vannak-e jó legelők?
  — Vótak fijam. Jelzálog mán mindenen van!
  — Az mit jelent?
  — Övék az első kaszálás! A magyar birkának csak a száraz másodfű jár, meg az adókóró.
  — Az milyen?
  — Nem tudod?
  — Pedig azt rágod Te is ott a városba, vagy akárhol, ahonnan jöttél. De most mán haggyál! Butább vagy a birkánál!
  Bálint bátyó a kampósbotért nyúlt, így hát felkaptam a magnómat, és eliszkoltam a hodályból.

  megjelent anno a Kapuban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük