Gólyáskommunizmus

Láttátok az élő szoborparkot a Gólyában? Élmény volt minden másodperce, az ember ritkán találkozik ennyire valósághű kommunistákkal. Külön köszönet érte, hogy fenntartják és igazolják minden bugyuta előítéletünket és összeesküvés-elméletünket, amit Nemes Eszméjük és a Nemes Eszme követői iránt érzünk.

Tekintsük át, mi is történt ebben az alig öt perces csodában.

A kommunisták örök körforgásban vannak. Alapállapotukban folyton azon gondolkodnak, miképpen lehetne megjavítani ezt a szörnyen igazságtalan életet/bolygót/társadalmat. A kiinduláshoz keresnek egy kisebbséget, amit elnyomhatnak valamely többség által, majd miután ezzel végeznek, kitalálják a többség szisztematikus kifosztásának és megsemmisítésének kívánatosságát. 

Nekifognak a Nemes Eszme megvalósításának, csak általában hamar elfogy a mások pénze és az élelem, ezért a többet gondolkodók megbírálják majd a megvalósítókat, hogy nem is az eredeti Nemes Eszmét valósították meg.

Mivel a megvalósítók általában bátrabbak és tehetségesebbek az edzetlen, göthös, beteges külsejű gondolkodóknál, ezért megölik, vagy messzire űzik őket a kommunizmus megvalósítási helytől. Esetleg messzire űzve is jégcsákányt vágnak a sokat gondolkodók drága és értékes kobakjába. A messzeűzöttek általában szomorúak és elkeseredettek ilyenkor. Keresnek valami távolabbi helyet, amely általában fehér folt a térképükön (tehát a belvárosi villákon és bulinegyedeken kívül bármi), ahová ismét ráprojektálhatják ezt a sok sületlen hülyeséget.

Nagyjából megtörtént ez már, amikor a jólétben meggárgyult sok idióta, nyugati kommunista előbb trocikista, majd Sztalin bukásával és a Szovjetunió meglágyulásával maoista lett. Arra a kérdésre, hogy Bécsből miért imádták inkább Maot, ahelyett, hogy átmentek volna aktív kommunistának valamelyik szomszédos országba, egyszerűen annyit válaszoltak, hogy Pozsony sajnos túl közel volt.

Ott tudták, hogy mennyi szörnyűség történik, Mao viszont afféle eszmei Télapóként könnyedén lehetett kommunista rajongásuk tárgya.

Néhányuk még a mesés Kínába is eljutott, hogy aztán negyed-fél-egy év után hazatakarodva kijózanító pofont kapjon a kommunistáskodásból és rezzenéstelen arccal folytassa tovább nyugati kispolgári életét valamelyik divatos drága elővárosban.

A legjobb és legismertebb példa erre természetesen Demszky Gábor, de nyugodtan nézzünk szét az EU vezetői vagy az EP frakcióvezetői közt. Majdnem mindegyik ilyen hülyegyerek volt. Ha naivan azt hinnénk, hogy mindez már a múlt, és többé nem sikk ázsiai kommunistákért meg egyenlősítésért rajongani a menő nyugati egyetemeken, vessünk csak egy pillantást ma is velünk élő fiatal verzióikra, mondjuk a fenti videóban. 

Ezek az aktivisták, kurátorok, portál-főszerkesztők ma is büszkén vállalják, hogy a kommunista eszme úgy általában véve remek dolog.

A megvalósításba természetesen némi hiba csúszott, tehát a Tanácsköztársaságot meg a lenin-fiúkat azért elítélik, de persze nem annyira, hogy ne öltözzenek fel 2018-ban is annak. 1956 is nagy szocialista forradalom, ami annyit jelent, hogy azokkal a csóri kommunistákkal szimpatizálnak, akiket a többi kommunista elhajlás címén felakasztatot.

Egyetlen jó dolog mondható el még róluk. Szociológus-hallgatóként, dramaturgként, meg ki tudja milyen léhűtő “szakma” művelőjeként, a fizikai munka megborzongtató hiánya miatt bizonyára tele vannak komplexussal saját maguk iránt. Ez a sok betűvető csepűrágó nyilván érzi, hogy ez a több évszázados ingyenélés, amit a fajtájuk folytat, mennyire ciki. Ezért izgulnak elérzékenyülve olyan távoli és számukra biztonságos rendszerek iránt, amelyek egyébként kellően elvhűek voltak ahhoz, hogy a fajtájukat csak úgy hobbiból is kényszermunkára fogják. 

Természetesen joggal érzünk indulatot irántuk. Kicsit olyanok, mint a hülyegyerekek, akik nem mérték fel az életben hozott döntéseik súlyát.

Csábító lenne őket több hónapos észak-koreai tanulmányútra küldeni, de legyünk visszafogottak és nagyvonalúak. Ők pusztán dolgozni szeretnének. Végre végezni valami általuk is hasznosnak érezhető munkát a sok szócséplés meg petícióírás helyett. Nem lehetnek illúzióink, hiszen tudjuk, hogy ilyesmit önállóan sosem fognak. Találhatunk viszont megoldást, amely mindkét fél számára kielégítő lehet. Kommunistáskodásért – Gulyás Mártonhoz hasonlóan – kaphatnának néhány száz óra közérdekű munkát. Így végre átszakadna bennük egy gát. A Szent István parkban pedig ismét szép lenne a rózsakert. Tudjátok, rögtön ott a Lukács szobor hűlt helyétől balra. 

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

13 hozzászólás

 1. Avatar
  Molnár József

  Érthetetlen ez a nép! Nem akarja forradalommal elsöpörni azt a kormányt amelyik hosszú idő után végre érte is cselekszik. Miképpen lehetséges, hogy nem akarnak az eberek tüntetni saját érdekeik ellen? Miért van az, hogy az emberek a saját szemüknek hisznek, nem pedig a megmondóembereknek? A rendszerváltás óta pedig ez mindig működött, most miért nem?
  Nekem olyan ez mint a tetten ért férj, aki imigyen védekezik: “Drágám, hát te a saját szemednek hiszel és nem a hites uradnak?”

  • Avatar

   Persze hogy, hiszen nem csöpögtetett atropint a szemébe, nevezett prózai feleség.
   “A csillogó szemü ifjak” azonban már reggel csöpögtetnek, azzal kezdik a napot. Atropin van a szemükben, azért csillog. Az a színpadon s a filmezés alatt hasznos kellék. Egyben nem lehet csak közelre látni az atropin miatt, a színfalakig.
   A politikában ez a csaló, “az aljas uruknak hisznek” s az ideológia építette színfalakig látnak. A tapsot elképzelik maguknak, a rendezö meg eteti öket addig amíg kellenek neki.
   Új az elöadás, másképp csillogó szemü ifjak kerestetnek.
   .

  • Avatar

   Remete levele: Hülyét csináltam belőlők!
   Komám! Képzöld el aztat, azt gondolták ki keményfa fejükben, meg fingatnak! Az ű kis képességeikkel! No, lessétek meg madárkáim, hogy ugrik a majom a vízbe! Ostoba a maga kelepcéjibe! Béültem egy ótóba, mondtam a kormánynak, bizzon meg, magam esze szerint járjak el! Mikor a kormány megbizottságom elintéztem, meg a minisztériumi kiküldöttségem (bementem, oszt kikűdtek!) Akkora nagy ember lettem, amilyennel életükbe nem találkozott a parasztlegény válogatott!
   Mér hívatnak az elvtársak? (elvtársuk a radai rosseb, de megkövetelik a megszólítást! Urral meg életökbe nem tanálkoztak, csak maguk fajta sült paraszttal!) Mondja maga! Mért lázít? Ugyan mivöl? A létivel! A sátrával! Mért nem takarodik, a többi, úri bitang után? Én vettem el a maguk házát, vagy maguk az enyémöt? Az nem ház! Tíz szobás kúria! úri bűntanya vót! Anyám vót a cselédje! Mi meg vályogházba tengődtünk! (Jobb dóga vót anyádnak, apámnál, akit agyon ütettek, hozzád hasonló gazemberek, mint a ti veresmocskos világotokba! Tűle kérdezd, igy van é?) Hogyan tudnám a pofáját befogni? Azért megkéne ölnöd, te i eljutnál a helyedre, a börtönbe! Dagadt, veresedett a feje, mint a zászlajuk! Itt nincs má, orosz, kire ráfoghatnátok, gyilkosságaitok! Robbanása helyett, keserves izzadása bűze terjengett, rég nem váltott gatyájábúl! Tán még be is szart, beszédem félelmétűl! Folytattam, te Pityke Pesta, vagy akárhogy hínak elvtásaid! Tudod-é kivagyok? Ma is kormány megbízott, és minisztériumi kiküldött, az eszem után! Te ki vónál? Kivakarózott paraszlegény, kinek dógozni nem akaródzott! Kutyának állt, akit uszítanak emberekre, harapd meg! Te megharapod! Aztán hálából agyonüt egy megharapott, mikor négykézláb keresed az utat hazafele, kocsma otthonodbúl! Ahol felejteni próbálod, mekkora gazemberek, gazember szógája lettél! Megmondom én neked, nem kell cigány jövőbe látó asszonyhoz menned! Ingyen! Kommunista Világ Marhája lettél! Parasztnak is buta voltál, embernek meg sehonnai bitang! Ettűl a másik is szélütést kapott, ,mint mikor a szél rácsapja a budi ajtót, majd beesik maga alá a termőfődre valóra! Megmondta a prófétátok Marx,
   Tiéd a budi, és magadnak szarsz!
   Ezt tanitá néked, Engels, Marx!
   Ha nyakig leszöl a szarba,
   Kapaszkodj, a magas élötszínvonalba!
   A szarotok szépen gyűlik, elér a pofátokig, se kiköpni se lenyelni nem fogjátok tudni! Emlékezzetek a szavamra! Idő kérdése, mint a Bódva áradása! Futni próbáltok majd, mind az ürge, mikor elönti a rétet a víz! De csak uraitok ülnek csónakba, téged visszalöknek szennyvizökbe! A felkapaszkodottak már csak effélék! Lestek rám, mint kommunistáho illik a „múlt kísértetére” amék bejárta Európát, a kommunizmus kísérlete! Akko még, én se gondoltam, kísérlet ez, mely a gazságukba belé bukik!
   Végül megunták, mint a Szabadnép félúrát, a másféle propagandát, oszt kilöktek, maguk közül! Tán még seggbe is rúgtak vóna, kedvök szerint, ha mernek! Zúgott a hülye légy üres fejökbe, mi lössz, ha megint visszagyönnek az urak? Mindezt ők fogják megszavazni! Kijózanodnak hazug álmukbó, oszt visszakövetelik a régi rendet, mint az oroszok cáratyuskát! Ennyire nevetségest csak az élet tud írni, mint amilyen bohócságba vitte bele őköt, saját karikatúra diktatúrájuk!
   2018. 01. 13.

 2. Avatar

  Csak nézem, nézem ezeket a csillogó szemű ifjakat, és fölmerül a kérdés: miért, de miért mindegyik zsi ráf?

 3. Avatar

  Jó,jó. Egyetértek. De miért az a sok melléütés?

 4. Avatar

  Azt még értenénk, hogy meg akarják valósítani csak és kizárólag a mi boldogságunk érdekében a kommunizmust azok a milliárdosok és gyermekecskéik, akik cseppet egyenlőbbek az egyenlőknél (Gyurcsány, Juncker, Soros, Macron stb.). De nem lesz egy aprócska gond abból, hogy kiirtatnak minket a ránk szabadított muszlimokkal?
  Kivel fogják akkor megvalósítani a létező kommunizmust, ha atombombákkal homo sapienstelenítjük a bolygót? A csótányokkal?

 5. Avatar

  Platón mondja:
  A vezetővé vált, hogy elismerjék vezetőnek, maguk felett, (vagy a vezetetteknek tesz engedményeket (eltűri saját részre történő lopásaikat, vagy maga ad javakat)) erkölcstelen, és káros! Módszer: Platón szerint! „Nem tartóztatja meg magát, önön törzse vérének ontásától, hanem hamis vádakkal, bírák elé idézik őket, vérrel mocskolja magát, embert öl, embereket száműz és gyilkol, alattomosan ígérget, adósság elengedést, és földosztást „(Rajk per 2500 éves
  módszer!)
  „Ezek a cimborák, ugye nem győzik csodálni, és az új polgárok sülve-főve vele vannak, míg a tisztességesek gyűlölik és bújnak előle.”
  „Világos, ha van a városban templomi kincs, először azt tékozolja el, és amíg futja az elkótyavetyélésből, addig a népre mérsékeltebb adókat ró!

 6. Avatar
  Xanax József

  Ahogy elnézem, elég szörnyű állapotban vannak.

 7. Avatar

  Legközelebb egy logopédussal konferenciázzanak! A beszédhibák korrigálhatók (a zavaros gondolatok nem).

 8. Avatar
  Kiss László

  Vajon miért van az, hogy az összes buzi zsidó (vagy zsidó buzi, ahogy tetszik) egyben beszédhibás is?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük