Google Anya a feministák oldalán küzd az elnyomó férfiak ellen

Vannak azok a nők, akik már ideje korán rájöttek arra, hogy nem szükséges semmilyen különösebb erőfeszítés az elismerés kivívására vagy a dicséretre, elég ha kihisztizzük aputól. Az ilyen kevéssé tehetséges, mondhatni tohonyalelkű női hőgyek aztán felnőve azt látják, hogy a felnőttek világában bizony nem apuci mindent elismerő tekintete veszi őket körbe, és ekkor szintén a jól bevált módszerhez folyamodnak, a hisztihez, amelyet a felnőtt világban civil aktivizmusnak, vagy feminizmusnak neveznek.

A hisztéria tudományos megalapozására immáron a technika is a segítségükre siet, így a Tudományos Guglizmus Tanszéken nemsokára egész női generációk faggathatják a méltán népszerű, feminista keresőprogramot arról, milyenek is a férfiak. Az első mély kutatásaikat már közre is adták a Facebook-on. Az angol tudósokat megszégyenítő tanulmány azt bizonyítja, hogy a nőket kiszorítják a vezető szakmákból, szegény nők csak titkárnők lehetnek a férfi vezérigazgatók világában.

15193467_1234718669934794_4594173171998565662_n

A Tutiblog szintén előhalászott néhány olyan szakmát, ahonnan a férfiak egyenesen kiszorították a nőket, olyannyira, hogy elképzelhetetlen lenne, hogy ilyen munkákat valaha is nő végezzen. Gúgli Anya is nagyon jól tudja, hogy a szent emancipáció jegyében nem fognak tolongani a nők, hogy ezekben a szakmákban is bizonyítsanak. Nyilván azért, mert az elnyomó férfiak ezt nem engednék.

feminista2 feminista1 feminista5 feminista4 blabla

Úgy tűnik ráadásul, hogy a férfiak az álomvilágban is kiszorítanak minden mást, például a rózsaszín elefánt férfi princípium,

rozsaszin

ahogyan a kéknyelű pókmajom is.

pokmajom

Végső bizonyítékként pedig álljon itt az elnyomott, megnyomorított, szegénysorsú feministák előtt a Google Anya tanúnak, hogy minden férfi

hazug,

hazug

 

szexmániás

szexmanias

náci

naci.

A Google fenti férfi-ellenes magatartását részünkről a duckduckgo.com használatával toroljuk meg. Ráadásul azok nem hülyültek el teljesen és lehet keresni is vele. Például dr. Kertész Balázs. Is.

Facebook hozzászólások

  Miért Rigó

Miért Rigó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.