GY.I.K.

troll00– Miért nem arról írtok, hogy****?

– Csak.

– Igaz, hogy buzik vagytok?

– Csak a férfiak.

 – A sört szeretitek vagy a bort?

– Igen!

– Mennyit fizet nektek ezért a szarért a Fidesz?

– Bejegyzésenként 3 trafikot kapunk. Kivéve Megalomán Mongúzt, mert őt egerekkel és gyíkokkal eteti Rogán Antal kézből, ha posztolt.

– Miért nem a saját nevetek alatt írtok?

– A saját nevünk alatt írunk. A telefonkönyvben szerepelünk az álnevünkön.

– Szerintetek viccesek vagytok?

– Nem, de legalább jóképűek vagyunk.

– Pettingeztem a barátommal, terhes leszek?

– Igen! És rákot is kapsz!

Tényleg a Magyar Hírlapnál gyakornokoskodtok?

– Hülyeség. Soha egy percet nem dolgoztunk egész életünkben. Nem is akarunk.

– Antiszemiták vagytok?

– Nem, izraeli ügynökök vagyunk.

– Hisztek a télapóban?

– Igen.

– Nektek fizetnek ezért a szarért vagy ennyire hülyék vagytok?

– Igen.

– Dugtatok már kecskével?

– Még nem, de akarunk.

– Ti csináljátok a grafikákat is?

– A jókat igen.

 – Van csajotok?
– Hogy nézel ki?

 – A bloggerkedésen kívül mit csináltok?
– Többnyire dubai-ozunk. Kivéve Pirézt, mert ő szakállas és zsidó, ezért nem kedvelik az arabok.

 – Ha megmutatom a nunimat, te megmutatod a kukidat?
– Igen.

 – Kire fogtok szavazni?
– Igen.

– Ti hisztek az összeesküvés-elméletekben?
– Igen! Többnyire mi is a részesei vagyunk!

 – Szerintetek létre lehet hozni a tökéletes társadalmat?
– Emberekkel sajnos nem, de mi a zergek pártján állunk.

 – Ti hisztek a demokratikus fejlődésben?
– A kérdést sem értjük.

 – Mikor fogjátok kivenni a nyelvetek Orbán Viktor seggéből?
– Soha!

16 hozzászólás

 1. Avatar

  A szólásszabadság, mint legfontosabb európai érték,csak a mindenféle lájkolós oldalra vonatkozik?

  • Avatar

   Sajtó: olyan nyilvánosház, hol bérelhető férfiak igyekeznek eladni a politika torzszülött bájait, magukat, és árujukat kelletve. A megrontás fogalmát kimerítve. Ahol bűnözni lehet, büntetlenül, szeméremsértés szemérmetlenül, de nem véletlenül, hanem kizárólag pénzért!
   „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész zsidó világ, Michael Bakunyin.
   Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

   „Birtokba vették a szépirodalom és az újságírás terét. Mint sáskasereg rohanták meg a sajtót, hatalmukba kerítették az időszaki iratokat, magukhoz ragadták a gondolatok vezérlését, s meg fészkelni látszották magukat a közvélemény-árulásban.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Demokrácia?

   Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? Szabó Dezső!

   Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én. 100 év óta rágjátok a ló leányka álmát, pejparipa, ezen pipilőjét!

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Tisztelt Szerkesztőség!

   Azt szeretném megkérdezni. ha fel tudnának világosítani, vagy ha maguk megkérdeznék a Miniszterelnök Urat, aki oly szépen, oly sokszor emlegeti a polgári demokráciát, hogy hallgatni is gyönyörűség, hogy tényleg eljutunk-e oda? Vagy úgy járunk véle, mint a szocializmussal, hogy építjük, építgetjük, oszt egyszer csak összedől az egész, az anyagot meg szétlopják, mint romák a szocpolos házat, oszt nem vonnak felelősségre senkit. Se a pallérokat, se a tolvajokat!
   Tudakolnám azt, is hogy leraktuk-e már a polgári társadalom alapjait? Hogyan állunk a polgári embertípus nevelésével? Lesznek-é, vannak-é munkatáborok? Kitelepítés a Hortobágyra? Az olyan jól megoldotta az építők villalakás-gondját. Muszáj-é a polgári párt tagjának lenni, ha ma vezető, vagy bármilyen kis (vagy nagy) főnök kívánnék lenni? Hamarabb kapok-e lakást, ha belépek a polgári pártba? És melyikbe? Oly sokféle van. Pedig az igazság csak egyféle, mint a kommunista párt vót, oszt az Ő igazságuk is csupa hazugság vót, mint később kiderült.
   Ráléphetek-e én is a piacgazdaság útjára, vagy lezavarnak róla, mint a rendőrök az autósok útjáról a rossz gebémmel? Mennyi áldozatot kell hozni a polgári társadalom építéséért? Az egymillió munkanélküli. meg a százezer hajléktalan elég-e? Vagy még több kell, hogy minden aranyifjú, polgárcsemete nyugati autón járjék? Ha én mezítláb megyek a hóban az ingyen konyhára, az is áldozat-é a polgári társadalomért? Ilyen nagy áldozatért nagypolgár leszek-é, mint a Weis Manfréd? Igaz, én inkább fekete vagyok, mert varnyú vót a gólyám, roma az anyám, így aztán hátrább sorolódom mindig, mint Tamási Áron írja a rendes feltámadásban. A szocializmus építésekor össze dűtötték a putrimat, és adtak helyette betonodút. Ebbe nem csorog bele az eső, csak a feljebb való fűrdő vize, és nem bírom, fizetni a lakbért. Ha nem vóna, a hét gyerekem, meg a kilenc unokám, már régen kiraktak vóna, de nincsen hova. így aztán itten tengődünk, nem a városszélen, pedig ott jobb vót. Vót egy vadgesztenyefa, egy döglött tyúk is hamarabb megakadt. De tyúkja nincs már a polgárnak se, csak ótója van.
   Minket ótanak, hogy majd jobb lesz jövőre. Mindig csak jövőre, oszt sose érünk oda, mint szekérkerék a rúd elé!
   Roma Gyula levelét diktálás után lejegyezte:

   • Avatar

    szegény vörös-ködös el és lebutult betegesen Fidesz-fóbiás elv, hit és bűntársak, a Fideszbe kerültek a rossz elvtársaitok,
    … a jó elvtársaitok meg a jobbikba és az mszmp jogutód pártocskákban szervezik nektek tovább a cukrászdáitokat Bécsi???
    … szegény vörös-ködös el és lebutult Fidesz-fóbiás elv, hit és »mszp-dk-pm-lmp-momentum-jobbik nevű KAMU-pártok soros álcivil- független bűntársak támogatója!
    a Fideszbe kerültek a rossz elvtársaitok,
    … a jó elvtársaitok meg a jobbikba és az mszmp jogutód milliárdos nagytőkései, a gyurcsányi-bajnai maffiózó-duó által alapított, magánpártocskákba és
    ott szervezik – mint azt tették már 1945-től – nektek a jobb életet ??? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699330257172271&set=pob.100012859082719&type=3&theater

 2. Avatar

  A másik kérdésem,hogy Piréz úr nem akarna-e embert enni? Hiszen a botka szerint emberevők . 🙂
  Szóval,ha lehetne akkor jó lenne ott Szegeden kezdeni. Azt az evést. 🙂

 3. Avatar

  A migráns guminő szebb-e az Európainál?

  • Avatar

   Burkiniben

  • Avatar

   Mint azt halszagú finng / fingszagú hal nyelvrokonainktól megtudtuk, a legrusnyább fejű alaktalan és nőietlen, gazellaszemű helyett bonobószemű migráncs nő is szebb, mint a legszebb finn(g).

   • Avatar

    És a guminő?

   • Avatar

    Finng áriába, kitört a Vulkán!
    Nem sok keserves idő múltan
    Futóbabnak, kénköves szaga,
    Elakadt a magyarnak szava!
    Mi jött ki, zsidó bendőből!
    Szürke marha attól szédül!
    Esze elmenése folytán,
    (Csak les, szar folytán?)
    Türelme nincsen fogytán!
    Birka módon, még eltűri!
    Ez a jó, mondják, néki!
    Kőbaltával tör diót
    Kábán hall, rádiót
    Parasztként, akváriumot
    Hülyeként tele víziót!
    Igaz víziója, nincs néki!
    Rabszolgaként végzi,
    Veszett ámokfutását,
    Álnokok intézik sorsát!
    2015-02-06

 4. Avatar
  Rozgonyi István

  Minek?
  XD

 5. Avatar
  POROSZLAI RÓBERT

  Jó!

 6. Avatar

  Kedves Ambrózy Áron. Írtam egy szöveget. Kiváncsi lennék a véleményére! Elolvasná? Tisztelettel. H. Zsolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük