Haladó álláspont: a homoszexualitás gyógyítható, a homoszexuális férfiak agresszorok

Komoly életfilozófiai kérdésekre adott már választ a #metoo hisztéria, amelyben a hatalmi helyzetben lévő férfival önként és dalolva kúró nők ugyanolyan gátlástalanul akaszkodnak rá a valóban zaklatott nők nyomorúságára, ahogy például a politikai célokat kergető, csillogó szemű „civilek” a valóban rászoruló emberek iránti társadalmi sajnálatra. Megannyi kiváló okfejtés után már magunk sem hittük, hogy új következtetésekkel gazdagíthat minket az enyhén szólva túltolt téma, de tévedtünk.

Néhány nap után már a férfiak is elkezdtek felbátorodni; különös véletlen, hogy idehaza ezt olyan férfiak tették meg eddig, akiktől egyébként sem állt távol az azonosulás bármilyen feminista raplival. Nyáry Krisztián annak idején alsó hangon védtelen emberek százezrein tett lelki erőszakot, amikor Demszky Gábor uralkodásának epizódjait magyarázta az általa vezetett kommunikációs stáb, aztán kiderült, hogy ő is csak áldozat, akit egyszerre sajnálnunk és tisztelnünk illik. Két olyan érzést próbál hát kizsarolni, amire a progresszív oldal amúgy képtelen rászolgálni. A következő fecske, Pion István, aki egyébként több nehéz pillanatot szerzett már nekünk, hiszen rendszeres fellépője a kormánybuktató teadélutánoknak, és minden alkalommal végighallgatni kényszerültünk őt tudósítás közben. Alig átlátszó propagandapróbálkozás, hogy Nyáryt pont egy horthysta mérnök, Piont pedig többek között egy szerzetes próbálta molesztálni, és még véletlenül sem bukkan fel ezekben a történetekben aberrált liberális színházi rendező vagy kurátor, pedig jó okkal feltételezhető, hogy ők adják az érintettek messze legnagyobb hányadát.

Pion most mégis két akkora felismerést szögelt ki a magyar média egére, ami új, az eddigi progressziótól merőben különböző paradigmát nyit.

Elmesélte, hogy amikor fiatalkorában abuzálta két idősebb fiú, az döntő hatással volt rá, hiszen addig a fiúkhoz vonzódott, azóta viszont a lányokat szereti. Annyira egyértelműen fogalmazott, hogy nekünk már csak egyetlen irányt hagyott a következtetés levonására. A buziság tehát megváltoztatható, ha úgy tetszik, gyógyítható. A homoszexualitást eredetileg szociopátiás személyiségzavarként azonosították, amit például ez a 2008-as kutatás is nagyrészt megerősített (különösen a leszbikusok esetében), azonban a feminista-buzilobbi már 1973-ra el tudta érni, hogy az Amerikai Pszichiátriai Társaság kivegye a betegségek közül. A politikailag kikényszerített szakmai döntés óta egyre kevésbé ildomos betegségnek tartani a homoszexualitást, napjaink polkorrektség-diktatúrájában pedig bizonyos igazán progresszív és szabad országokban akár komolyabb meghurcoltatást is érhet, ha az ember konokul ragaszkodik ebbéli véleményéhez.

Pion István azonban nagyot fordított ezen, hiszen saját példáján szemléltette, hogy a homoszexualitás gyógyítható.

A módszer persze egyáltalán nem tűnik kellemesnek, ahogy a nyílt sebre öntött jód is csíp, ugyanakkor vitathatatlanul hatékony, mert megelőzi az elfertőződést.

És ez még nem minden. Pion egy mozdulattal nekiment a buzilobbi két legfontosabb pillérének, ugyanis nemcsak a homoszexualitás megváltoztathatatlanságának dogmáját döntötte le, hanem a homoszexuális emberek társadalmi áldozatszerepének megcáfolásában is élen jár. Őt élete során kétszer is zaklatta férfi, és a #metoo-zó férfiak is rendre férfi zaklatókról számoltak be. Talán maguk is ráéreztek, hogy ez az egész történet nagyon kellemetlen kifutású lehet a buzilobbira nézve, ezért hangsúlyozzák, hogy persze nők is lehetnek zaklatók (amit meg ugye a nők áldozatszerepével nehéz összeegyeztetni), csak hát a férfibeszámolókban mégis homoszexuális férfiak az agresszorok. Homoszexuális férfiak – a G betű képviselői a haladó médiában folyamatosan áldozatként bemutatott LGBTQQIAAP-ből, akik most mégis szexuális ragadozóként tűnnek fel. Ajjaj…

A feministák arra találták ki az idomított pasikákat, hogy azok beépített emberként harsogják férfitársaik patriarcha agresszor mivoltát, csakhogy most éppen ők tuszkolják bele a buzikat is a ciszheteró férfiak számára, a feministák által meghajtogatott agresszorskatulyába.

A nyílt társadalom legveszélyesebb öklét képező feministák évtizedek óta munkálkodnak liberális politikai hátszéllel a férfiak és a nők összeugrasztásán, s így a családok ellehetetlenítésén. Ehhez a férfiakat agresszornak próbálják beállítani, míg mindenki másból – a nőkből, a gyerekekből, a homoszexuálisokból és a hetvenhét fantázianem képviselőiből – áldozatot akarnak faragni. Erről szól a #metoo hisztéria is, meg a néhány nap múltán gondosan ráillesztett, férfipuhító #HowIWillChange, hiszen a feminista narratívában a férfiak olyan szörnyetegek, akiknek feltétlenül meg kell változniuk a feminista igényekhez igazodva. Csakhogy annyi eszük már nem volt, hogy nekik és az idomított pasikáiknak mást kellett volna hazudniuk, vagy utóbbiaknak legalább kussban kellett volna maradniuk, mert így a  korábbi feminista hazugságot ütik agyon a mostani hecckampány keretében.

A következtetést viszont ne engedjük el a fülünk mellett, ha már ők mondták ki helyettünk:

A homoszexualitás gyógyítható, a homoszexuális férfiak pedig agresszorok. Hát honnan vennénk mi a bátorságot, hogy szembeszálljunk ezekkel a progresszív gondolatokkal?

Facebook hozzászólások

  kanászgyerek

kanászgyerek

13 hozzászólás

 1. Avatar

  Na, ez aztán a kibaszott nagy öngól.

 2. Avatar

  Hogyne lenne gyógyítható! Egyszer az utcai vécében odajött egy buzi és elővette a farkát. “Ugye szép?” Beígértem neki egy hatalmas pofánverést, ha nem kotródik el rögtön, mire gyorsan elhúzott. Ilyen egyszerűen megy a dolog.

 3. Avatar
  Feher Zsolt

  Ezt en is tudom gyogyitani tökönrugässal az hatäsos. Igaz ätmeneti jelegü viszont ha loval kurälom öket maradando is lehet az impotencia.De ez megin alfahim sovinizmus. Jobb ha a loval nem rugatom kuratom öket lehet utänna peniszundoruk lesz. Furcsa faj ez a homo a kutya nem foglalkozik velük de ök mindig veresre verik a repäjukat mindenen. Akärhogy eröltetem csak ket faj van a földön na meg a földönkivüliek lehet ök kevertek meg a kärtyäkat. Persze a mooonika sohwban jo sok embert is elraboltak a scifik lehet ezek a leszärmazottak?

 4. Avatar

  ….. leszbikus feministáknak biztos 2 anyjuk lehetett ,az egyik nyalhatta ki a másikból őket ,buzi köcsögöknek meg 2 apjuk ,mert egyik szophatta ki őket a másikból..

 5. Avatar

  Ez az oldal most tényleg azt propagálja, hogy a kiskorú homoszexuálisokat meg kell erőszakolni?

  • Avatar

   Nincsen kiskorú homoszexuális. Ez ilyen egyszerű. A nemi identitás 14 év körül alakul ki, ha nem terelik tévútra a gyereket akkor 99%-ban a helyes irányba. A selejtes 1% lesz buzi. Azért van csak több, mert felnőtt buzik, andréegyek megrontják a fiatalkorú, serdülő fiúkat.

   • Avatar

    Ezt én is így tudom.
    „Nincsen kiskorú homoszexuális. Ez ilyen egyszerű. „
    Ezt komoly helyeken ma is így állítják. Homoszekszuálisnak születni kell.
    És csak az így született gyerekeknél áll fenn az amit „kiskorú homoszekszualitásnak“ neveznek. Hogy ugyanis „a 14 év körüli“, de ma már a hamarabb beálló nemi érettségig (ezen is szorgosan munkálkodtak a „teenie“ felvilágosítók, a tinédzser-szeksz bátorításával együtt) lappangó kétségeik vannak, amiket régebb alig vett valaki is tudomásul. Ma azonban egyenesen utaznak erre, tehát biztosabb, hogy már a gyerekkorban tudatosodik.

    „A homoszexualitást eredetileg szociopátiás személyiségzavarként azonosították, amit például ez a 2008-as kutatás is nagyrészt megerősített (különösen a leszbikusok esetében), azonban a feminista-buzilobbi már 1973-ra el tudta érni, hogy az Amerikai Pszichiátriai Társaság kivegye a betegségek közül. A politikailag kikényszerített szakmai döntés óta …“

    Ez a politikai akaratot kéne felakasztani az elsö fára… . Ellenben szándékos és ugyanannak a nemzet-, ország-, egységrontó ideológizált célnak az egyik „fegyvere“.

 6. Avatar

  Vajon a heteroszexualitás gyógyítható hasonló módszerrel? Csak kíváncsi vagyok, mi történne azután, ha két nagydarab, agresszív nő abuzálná a blog szerzőjét. Teljesen normális lenne ezután a nőkkel kapcsolatos viszonya?

  • Avatar
   Pyrrhorocius apterus

   Zaum, ott a pont!
   Ha eltekintünk az erőszakra felbujtástól, akkor sem tuti a módszer, mert a fent említett írta is, hogy nagyon ritka, ami a nemi identitásával történt.
   Véletlenül keveredtem erre a blogra, de ez a színvonal kritikán aluli.

  • Avatar
   Állítsuk meg a feminácikat

   Sosemvolt dolgod nővel, csak dagadt feministákkal. A feminista nem nő!

 7. Avatar

  „.. hogy ezt olyan férfiak tették meg eddig, akiktől egyébként sem állt távol az azonosulás bármilyen feminista raplival.“

  Nemcsak idehaza, ez „haladó“ másolás nyugatról!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük