Három balliberálishergelő trend 2019 nyarára

Folytatódik évszakokhoz illeszkedő stílustanácsadó rovatunk. Kedvenceink ismét túl vannak egy hatalmas választási buktán, amit szerintük igazából persze a Fidesz veszített el. Hogy ezt ők maguk mennyire nem gondolják komolyan, azt világosan mutatja a közelmúlt három eseménye, amelytől a plafonon voltak.

Ne mulasszuk el tehát újra és újra emlékeztetni őket ezekre!

A TEK koordinál

100+40+20, páncélvonatokkal, fekete autókkal és azonosító nélküli rohamrendőrökkel terhes év után egyszerűen képtelenek megbirkózni a részükről megszokott, normának tekintett idők elmúlásával. Szerencsére már nem az van, hogy minden fegyveres erőszakszervezetet ők és csakis ők irányíthatnak, csicskáztathatnak és nevezhetik ki élükre a moszkvai egyetemeken végzett tudományos rendőrdoktoraikat.

Hajdu Tábornok Úr és elitalakulata bizony már nem ilyen, hanem pontosan ezzel ellentétes. A magyar nemzet érdekeiért vannak, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni. Uszítanak, nyüszítenek, ajvékolnak, és folyamatosan a TEK hatásköröket kérdőjelezik. Szerencsére teljesen meddőn, hiszen a TEK-nek csakis doktor Miniszterelnök Úr parancsol, és nem ti.

Lehet, hogy nekik is könnyebb lenne amúgy, ha a TEK valóban egy láthatóan gyenge és béna szervezet lenne, de szerencsére ennek a totális ellentéte. Ezt pedig újra és újra be is bizonyítja, legutóbb a dunai hajóbaleset mentési munkálataival. Ja, és még valami. Hajdu Tábornok Úr iskolai végzettségével meg doktor Miniszterelnök Úr melletti testőrévei felhozásával kapcsolatban egyszerűen nem lehet nem arra gondolni, hogy savanyú nekik a szőlő. Őket Uj Péter meg Bolgár György vezeti, ellenségeiket pedig egy tökéletes katona! Ez van, lehet sokat edzeni és megerősödni esetleg! 😉

Gáspár herceg katonának vonul

Hogy ne váltsunk témát, ezeket nem csak a fideszes közrendvédelem irritálja, hanem úgy általában véve minden szép, egészséges, fehér, hetero, keresztény magyar, aki magyar egyenruhát merészel húzni magyar fegyverrel. Ezek egyszerűen hülyét kapnak a gondolattól, hogy 100 év után megint lehetséges ilyesmi. Pogány Józseftől indulva Farkas Mihályon át Szekeres Imréig bezárólag annyi évük volt rá, és olyan jól álltak abban a hosszútávú és mélyreható projektjükben, hogy ez soha többé ne legyen így. Csak hát… Igazi ballibként elkúrták, nem értettek hozzá.

Mára marad a meddő utálkozás a bedemárfon-féle házi facebookoldalaikon, ahol a fenti ponthoz hasonlóan görcsösen igyekeznek a saját kis vézna testükben felgyülemlett rengeteg méreganyagot ráfröccsenteni a Svjekre kicsit se emlékeztető délceg-daliás magyar fiúra.  Ráadásul, ha egymás mellé tesszük Miniszterelnök Úr édes fiát, és a 444 üstkösös csillagát, akkor ugyanazok a testi különbségek jelentkeznek, amit a Hajdu Tábornok – Uj Péter kettősnél már megszoktunk. Hátha Gáspár lebuzizása majd megoldja ezt a problémát is. Vagy nem. 😉

Győz a magyar válogatott

Ez egy olyan dolog, amihez mostanában hozzászokhattak volna, de csak nem sikerül nekik.

Majdnem napra pontosan 3 éve kapták az eddig legnagyobb pofonukat az osztrákok 2-0-ás legyőzésével. Azóta felcsillant számukra némi remény, de az általuk annyira gyűlölt magyar foci ismét visszasüllyedt abba a posványba, amiben magyar mezbe öltözött magyar fiatalok örömködnek önfeledten Budapest közterein, valamelyik, a libsik által agyonbezzegelve ajnározott külföldi csapat legyőzése után. Jó szar érzés lehet.

Majd a meccs után lehet megint stadionozni meg oktatásegészségügyezni. Esetleg, hogy a siker nem Orbán miatt, hanem pont az ő ellenére született, de lélekben már lassan készülgessetek rá, hogy jövő ilyenkor a 70 ezres új Puskásban mi lesz majd, kedves libsik! 😉

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

11 hozzászólás

 1. Avatar

  Nagyon szép és valósághű összefoglalása annak, hogy mi miért nem ezek vagyunk. Ebből követvetkezik minden eddigi, és ez után következő kudarcuk. Ezek mind irigy, ostoba senkik, némelyikük szellemileg sem ép. Többször bizonyították, hogy kétféle ember létezik. Az egyiknek tudása, a másiknak elmélete van. Az elméletgyártók évszázada már leáldozóban van, szerencsére.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Hogyan került Orbán Viktor a Fidesz élére?
   A pozíciót Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként töltötte be
   1.) Pozsgay Imre és Horváth István, a III/III-as főcsoportfőnökséget (ügynökhálózat – F. I.) is felügyelő belügyminiszter
   2.) Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát.
   3.) Stumpf István luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor
   „1956 népfelkelés volt”. Miközben ő maga részese volt 1956-nak, csak éppen nem a felkelők oldalán!
   Kádár János az 1956-os „érdemei” miatt kinevezte Pozsgay Imrét 1957 tavaszán Kecskemétre az ott akkor létrehozott Marxista–Leninista Esti Egyetem igazgatójává. Társadalmi Szemle című ideológiai pártfolyóirat szerkesztőségébe került, amelynek Benke Valéria volt a főszerkesztője. Az a Benke Valéria, aki a felkelőktől védte a rádiót 1956-ban (vagyis lövetett rájuk – ) Csipás szemű ostobáknak!

   • Avatar

    A Fidesznek az az előnye az összes többi párttal szemben, hogy a mag egy kollégiumi csapat. Az összes többinél vagy homály van ezt a kérdést illetően, vagy erkölcstelenség.

    • Avatar
     Kara Kozgun

     Tovább a lenini úton: Trockíj (Bernstein) jövőképe!

     Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
     Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
     Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
     Metternichnek, és társainak szisztémája legmélyebb megvetést nyilvánítani, mindazok iránt, akik nem tartanak vakon ő velük!

   • Avatar

    Te egy elmebeteg vagy.

   • Avatar

    Ha jól látom, szerettél volna valami dehonesztálót írni dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrról, 🙂 de helyette valami borzalmasan zavaros brekegés sikerült. Nem baj, ez még így is a libbal átlag fölött van!

 2. Avatar
  Kara Kozgun

  Orr Bán

  Az öntelt, büszke majom.
  Tetszik magának nagyon!
  Számára szent, és igaz!
  Maga szarta spanyol viasz!
  Ragaszt jövőt a mához,
  Adófizetőt hatalmához!
  Új ostoba szavazókat,
  Aki hatalomhoz juttat!
  A jövőd romák kezében,
  Mint lompos vesszejében!
  Fuss, előbb Caunál idejében.
  Leszedik a helikoptered.
  Ha farkad örömmel vered!
  Ha nem pucolsz, elpucolnak!
  Új zsidók meg puccsolnak!
  Jön “a megmentés tanácsa”!
  Húzz el, időben a picsába!

  • Avatar

   Szerencsétlen agyhalott schwartz majom.
   Erőlködsz itt hiába,
   Inkább húzz el a picsába.
   MOST.

  • Avatar

   ostobázol, de ctrlC-ctrlV-n kívül más még nem láttunk … hadd találgassak, kínok között “leszakmunkás” vizsgáztál, esetleg estin érettségiztél, ott találkoztál először a számítógéppel, meg az olvasással. azóta ugyan nem olvasol, csak copy pastels, kedvenced bangóné, utálod a zsidókat, főleg sorost, de ezt nem mered leírni. még nem döntöttél, hogy jobbik vagy dk-s színekben akarsz miniszterelnök lenni álmodban. az asszony félrekúrt a szomszéd fideszessel, az egyik gyerek momentumos, a másik meg a prájd főszervezője, ezért ki vannak tagadva az öröklésből. laptopod van mert azt a budira is magaddal tudod vinni, ráadásul ott a szomszéd fideszes wifi-jét is lehet lopni. talált?

 3. Avatar

  a posztot követően felálltam asztaltól, kiegyenesítettem a rabszolgamunkában meggörnyedt gerincem, és tisztelegtem egyet kurtz ezredes előtt!

  köptem is volna egyet balfelé, de eszembe jutott a csíkszeredai tilos nevű csehóban látott tábla, amin öles 72-es times new roman-al volt kiírva románul, és alatta alig láthatóan 8-as century gothic-al magyarul, hogy : “A földre köpni tilos”
  🙂

 4. Avatar

  KARA Gozgun . Röviden és tömören hülye vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük