#hellojonap – A Toronyház politikai-erkölcsi elégtételcsomagja

Jobbik: Dolgozzátok ki a sztalinvárosi modellt. Márki-Zay biztos sokat segít majd benne, és 2022-ben végre eredményre vezet.

MSZP: Gratulálunk minden idők legkisebb szocialista frakciójához. A listavezetőtök remélhetőleg akkora demetermárta lesz, hogy azonnal át is ül az LMP-hez.

LMP: Hosszas önmagatokba tekintés után állapítsátok meg, hogy igazából mindenki hülye, csak ti vagytok helikopterek, és jussatok arra, hogy mindent pont ugyanúgy kell folytatnotok, mint eddig. Főleg Hadházyt ne engedjétek el, hiszen kinek nincs szüksége egy diktafonnal rohangáló tökhülye állatorvosra, aki korrupció-szakértőnek képzeli magát.

DK: Sikerült volna, ha nem szavazhatnak a határontúli románok, ugye? (nem).

Momentum Mozgalom: Akkor most megpályázzuk a következő nyári olimpiát. Ja, meg a rögtön utána következő télit is már. Köszi nektek!

Vona Gábor: Nem kell elkeseredni! A Jobbik csak egy termék volt, de kedves barátaid bizonyára honorálják majd tevékenységedet, és ezentúl te igazgathatod a Spionza-házat. (Ja, azt már nem.)

Együtt: Azt a párszázmilliós állami támogatást, amit a nullaegésszel kezdődő eredményetek miatt most vissza kell fizetnetek, bizonyára seperc alatt kitermelitek majd szakértelmetek által, a Szent Piacon végzett munkával.

Simicska Lajos: Költs többet a portfóliódra, mert láthatóan van értelme!

Gyurcsány Ferenc: Hallgass most az egyszer másra. Tényleg nem azt mondták, Feri. Azt mondták, amit Horn Gábor fordított neked.

Török Gábor: Ez már a leszálló ág Orbán pályafutásában, nyugi! Koncentrálhatsz végre egyrészt a női futballra, és másrészt is.

Kéri László: Tessék elgondolkozni azon, hogy a ciklus 1460 napján jobban tetszik tudni a folyamatokat mindannyiuknál, de amikor eljön a választás napja, akkor ott sípol a szakértő elemző a stúdióban, hogy mitől ennyire narancs megint ennyire ez a Kurva 0rszág, és már Kálmán Olga is csak ott kuncog a bácsin.

Csintalan Sándor: Állj át másik pártba, az mindig eredményt szokott hozni!

Lukácsi Katalin: Szervusz, Kétharmad! Lehetne másra is koncentrálni akár. Hitoktatás, pasizás, bármi. Csak nem politika.

Gulyás Márton: Csak így tovább. Kellenek a parkjainkba a szép petúniapalánták, úgyhogy a 300 óra majd nőhet 5-6-700 órára is akár. Ja, meg a 2022-es kétharmad is kell!

Schlling Árpád: Ne csak szavazz a Jobbikra, ez már sajnos nem elég! Lépj be, és rendezd úgy, hogy legyél te az elnök!

Soros György: Így tovább, most már tényleg csak centikre van a nyílt társadalom és az Ukrajnában láthatóan csodálatos eredményeket hozó gazdaságpolitika.

Angela Merkel: Ne vedd fel a telefont, ha Orbán hív. Sokkal jobb, ha te telefonálsz, amikor illendőségből gratulálni kell! Már ha igaz, amit a HVG-Index tengely leírt erről, bár feltehetőleg nem.

Niedermüller Péter: Láthatóan még jobban fokozni kell a Brüsszelből érkező nyomást, hiszen a magyar választópolgár szereti, ha beleugatnak a dolgaiba. Mindenképpen külföldi szövetségesekkel próbáld meg megbuktatni a kormányt, ez a biztos siker receptje.

Jean-Claude Juncker: Paprikakinga helyett ezentúl legyél TE a Feles háziasszonya!

Mark Zuckerberg: A Facebook algoritmusa tökéletes, csak azon kell még egy picit javítani, hogy ne csak a közösségi oldaladon rejtsd el a jobboldali véleményeket, hanem a szavazófülkében is. Sikerülni fog, a 21. században a programozók fontosabbak, mint a politikusok.

Tamás Gáspár Miklós: Ne szegje kedvedet, hogy a választók láthatóan nem vevők a 17 oldalas, ógörög és latin szavakkal teletűzdelt dolgozataidra, amiben az alapjövedelem elkerülhetetlenségét boncolgatod, egyszer sikerülni fog, és újra Pistike fogja vezetni – már szakállas, meglett marxista gerillaként – az oktatásegészségügyet.

Stumpf András: Az MDF óta nyilvánvaló, hogy az országnak szüksége van a nyugodt erőt vezető nyugodt hangra, ráadásul Orbán már megbukott, csak ki kell várni.

Magyar Nemzet: A 13 ezer milliárd forintnyi varázspénz nem volt elég, írjátok meg, hogy százezercsilliárdot lopott az Orbán. És az egészből stadiont épített a kert végébe.

Puzsér Róbert: Használd tovább Simicska Lajost arra, hogy meggyőzd az ország minden egyes polgárát arról, hogy egy büdös tapló. Egyszer el fogják hinni, és akkor a te általad felskiccelt terv alapján meg fog valósulni a tökéletes társadalom, ahol egy halom értelmiségi vitatkozik egymással szenvedélyesen egy romkocsmában, miközben csak úgy száguld a GDP.

Bőtös Botond: Tűzzél ki valami olyan célt, ami jóval alacsonyabb az IFA-platónál!

444.hu: Ne féljetek, a kormányváltó hangulat kitart a szerkesztőségben és a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatában, tehát az országnak továbbra is szüksége lesz a ti tiszta hangotokra, és a másfél milliós újságírói fizetéseteket továbbra is állja a Piac.

Kálmán Olga: Ismered az MSZP-s mondást, ugye? Több boldogság, nagyobb jólét! Több pénzt az embereknek! További jó ajvékolást kívánunk a következő négy évben is, a hideg profizmusod most biztos meggyőzi majd a magyar népet arról, hogy Orbán egy geci.

CEU: Egy nem várt országjelentés kéne még, esetleg pár ütős szociológiai felmérés, amit Brüsszelben vagy Straßburgban rossz angolsággal előadva végre beindíttatnátok a hetes cikkelyt. Ja, és sok sikert a bécsi kampuszhoz, ott biztonságban lesztek!

Amerikai Nagykövetség: Fokozni kell a tempót, még több ellenzéki újságírót vendégül látni keddenként, majd elküldeni az összefoglalót haza arról, hogy kormányváltó hangulat uralkodik az országban a félelem mellett. Esetleg alternatív megoldásként menjetek kiváló sorozatokat producerelni, kedves “jóbarátaink”!

Facebook hozzászólások

  tutiblog

tutiblog
A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

12 hozzászólás

 1. Avatar
  Kiss László

  Hát ez jó volt.

 2. Avatar

  Majdnem tökéletes! Azért írom így,mert nem vagyok abban biztos, hogy a 0 eredménnyel kezdődő párt vezetése vissza fogja fizetni a választásra kapott tízmilliókat. Én még emlékszem az SzDSz hatalmas pénzügyi buktájára.Se pénz, se posztó azóta sem…
  Összességében a cikk jó, és szerintem is az abban meghatározott cselekvési tervet fogják a megszólítottak végrehajtani…(Különösen a hazátlan Niedermüllerre vonatkozó szentencia tetszett…)

 3. Avatar

  A bécsi ceu melyik kerületbe fog költözni?

 4. Avatar

  Nem szabad öket lebecsülni. Most nagyon sok magyar emberben megvan a győzteshez tartozás élménye.
  De pár hónap múlva az EU áruló sorosbérenc sleppje megint itt fog vicsorogni az rtl-klubon, hogy diktatúra, meg stb…

 5. Avatar

  Itt örülünk mi is, nagyszerű amit tegnap a magyar választók tettek! Gratulálok minden megfontoltan szavazó honfitársamnak. Öröm volt látni, ezt sok elképedt demokratát, némelyiket a gutaütés kerülgette. A legtöbből azonnal előjött a proli, pedig nem irigykedni, hanem dolgozni kellene, csak ahhoz ezek nem értenek.

 6. Avatar

  Egy módon menekülhet meg az Egybesült Baloldal: összeül a Közösprogram-alkotmányozó Összpárti Főtaggyűlés, és elkezdik kidolgozni a 2022-es orbánbuktató stratégia alapjait, természetesen mikroadományokból- és természetesen bubucot is elfogadnak

 7. Avatar

  Tulajdonkeppen minden ellenzeki part nyert, aki egynel több szavazatot kapot, hiszen miket is igertek :

  – A közalkalmazottak bebörtönzeset, a csok megszünteteset, adoemelest , migransaradatot , a közvagyon elherdalasat , a konzervativ oldal felszamolasat , a sajtoszabadsag es szabad velemennyilvanitas megszünteteset , a csaladtamogatas megszünteteset es persze a baloldali köztörvenyes bünözök kiengedeset a börtönböl.
  Biztos volt meg nehany klassz ötletük, amivel megprobaltak magukhoz csalogatni a szavazokat, de azok nem ertettek , hogy miert lenne jo a hoembernek a kalyha mellet…
  Jo , igertek ingyen aramot meg sört meg lelegeztetö gepet apoloval minden ember melle , de valahogy ez nem tünt olyan hihetönek mint az adoemeles.
  Ugyhogy talan meg kellene varniuk , hogy minden magyarnak elmenjen teljesen az esze es majd akkor elörukkolni az ilyen zsenialis tervekkel.
  Addig is azt javaslom , menjetek el vegre dolgozni es talan akkor megtudjatok mi fontos az embereknek .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük