Hogyan lehetnék jobb ember?

A szabadulós játék, a városnézős séta, a beerbike és a romkocsma után itt az idő, hogy tehetséges belvárosi fiatalok a tüntizgetést, a felháborodást, a tiltakozást és a szociális-segítő munkát is piacosítsák és nemzetközi branddé tegyék. Hiszünk benne, hogy az élmény-politizálásban sokkal több anyagi lehetőség van. Sokkal több, mint amennyit a CEU-n szednek tandíj formájában egy-egy aktivista-tiltakozó képzés elvégzéséért cserébe!

Elvtársak, Elvtársnők és Elvtárstovábbigenderek! Nem csak Afrikában van ránk szükség, hogy csipát töröljünk azokból a szépséges fekete szemekből! Nem csak Afrikában építhetünk fűkunyhót szarul azoknak, akik tudnának fűkunyhót építeni maguknak, de így legalább marad még egy kis idejük polgárháborúzni és édes, pici gyermekkatonákat nemzeni a másik törzstől elrabolt nőknek! Ha így gondolkodunk, nemhogy nem tettünk eleget, hanem semmit nem tettünk!

Semmit!

Egy kicsi, közép-kelet-európai országnak is szüksége van ránk, de ugyanakkor nem szükségesek speciális oltások, elkerülendő mindenféle olyan egzotikus betegséget, mint a Magyarországot minden szempontból lehagyó, leköröző Romániából ismert kolera és lepra. És akkor még szót sem ejtettünk a civilizáció olyan nálunk sokkal régebbi és sokkal magasabbra épített bástyáiról, mint Banglades és a Közép-Afrikai Köztársaság. A közlekedéshez se kell dzsungelvágó kés, valamint nem rabolnak el és meg se erőszakolnak soha, ami talán unalmasnak tűnhet innen a szürke, egyhangú, fejlett nyugati szemüvegünkön keresztül nézve, de higgyétek el, semmi romantikus nincs abban, amikor összeszidnak a különlegesek, miután kimentettek a beduin sátorból, valahonnan a sivatag mélyéről, ahova egy igéző, barna szempár csalt el minket. Szóval, egyszerű, kényelmes, tulajdonképpen pont olyan, mint otthon, de mégis lehet pártmunkát végezni, illetve tenni a Társadalomért és a Nemes Eszmékért! Magáért a Változásért!

Ez az ország Magyarország, talán olvastak már róla Fukuyama professzor blogján!

Ha most befizetnek 1000 dollárt, akkor kedvezményesen oszthatnak ételt a Teleki téren, simogathatnak kis, szegregált, szüleik által beszélni meg nem tanított barna lurkókat Pécstől nem messze – odáig pedig végig autópálya vezet. Esténként pedig a védett házakban emlékezhetnek meg azokról az időkről, amikor még a zsidókért aggódtunk, nem az arabokért, egyúttal Izraelt elítélő petíciókat fogalmazhatunk meg az ENSZ felé, hiszen sokkal békésebb lenne a Közel-Kelet, ha nem lennének ott zsidók. Sőt, mivel már Európában is zavarják a muszlimok egymás közötti békés együttélését, sokkal jobb lenne, ha egyáltalán nem lennének zsidók! Akkor végre béke lenne! Palesztina pedig újra egy békés, nyugodt kősivatag, néhány sovány kecskével, a zsidók nem termesztenének provokatív jelleggel gyümölcsöket a szomszédban!

De most Magyarországon van tennivalónk, ez a következő lépés lesz!

Magyarországon köztudottan a világ utolsó olyan diktatúrája, amelyik nem rendelkezik atomfegyverrel, tehát meg lehet szállni, csak egy kis indok kellene rá a náciveszélyen kívül, amivel mostanában nem annyira hitelesen riogatunk. Ez is a mi feladatunk a segítés, a Társadalom és a Világ jobbá tétele mellett!

Emellett további izgalmas programok várnak minket! Aludhatunk csövesek között a Deák téren (a legjobb, leghíresebb romkocsmák karnyújtásnyira), részt vehetünk Marx felolvasóesteken – akár a budai zöldövezetben is –, valamint meghallgathatjuk a régiót az SZDSZ-es szeretőik által oly jól ismerő szakembereink beszámolóit – Skype-on!

Szinkrontolmácsot és szabadon választott nemi identitású idegenvezetőt biztosítunk.

Rendelje meg most a Hogyan lehetnék jobb ember úgy, hogy nem kapom el a szárazleprát és van a közelben latte macchiato kókuszcukorral programunkat!

Facebook hozzászólások

  Piréz Róbert

Piréz Róbert
"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

13 hozzászólás

 1. Soros a gander ,balliberális ,internáci tanítványaiddal ,szevezeteiddel ,pártjaiddal ,fizetett élősködőiddel együtt vagytok a muszlim gazdasági migránsaitok kecskéik ,szamaraik ,pónijaik ,birkáik ,…. és egyéb ezekhez hasonlóik.

 2. Hagyd békén Hyrundót. Ő csak jó ember szeretne lenni. Hát nem érted? ☺☺☺

 3. Nem tudom,hogy lehetne jobb ember.
  Egy tanácsot kaptam még régebben:
  mindennap nézz magadba,mennyi jót,s rosszat cselekedtél.
  És itt jön az,hogy biztos-e az az értékítélet,amivel elbíráltam az aznapi cselekedeteimet….

 4. “Izraelt elítélő petíciókat fogalmazhatunk meg”
  Hmmm… Szóval Izraelt bántani holokauszt, a palesztinokat azonban irtsák csak ki nyugodtan, ha már ilyen elmaradott alulfejlett koszos népség, akik pofátlanul a saját országukban akarnak élni.
  Nem kettős mérce ez, drága szerző?

  • Karácsony Márti

   Ha nem tudná… Izraelt bántani az egy igen kedvelt ballibrális és vörös szórakozás már évtizedek óta a fejlett Nyugaton, palesztinsállal a nyakukban. Ez pótolta és pótolja az antiszemitizmus kinyilvánitását azok részéről, akik amúgy antiszemiták. A palesztinok többsége pedig pont olyan, mint akik cirkuszoltak a magyar határnál… zászlóégetők, kődobálók, késelők, stb. Egyelőre az arabok akarják kiirtani a zsidókat és Izraelt eltüntetni a föld szinéről. Ezzel nem kell mindenben egyetérteni Izraellel. A magyarországi odatelepedett zsidók többsége is megéri a pénzét. Stb.

   • Márti, ez nem lehet politikai oldal kérdése. A palesztinoknak joguk van a hazájukban élni, attól függetlenül, hogy a nyugati balosok palesztin sálat viselnek a csegevarás pólójukhoz. A palesztinok nyilván nem szentek, hanem emberek, jók is rosszak is. A palesztinaiakról terjesztett igen negatív kép pedig része az ideológiai hadviselésnek, az ellenség gonosz, alacsonyabb rendű, nem is ember hanem állat… goyim…

 5. Egyszerűen tökéletes írás. Nem tudok hozzátenni semmit, sem elvenni belőle.

 6. Útáló Joachim

  A korok változásárúl! Remete levele
  Tudod é komám, milyen szú mászkál a fafejembe? Ahogy a mái embörökön godúlkodom, észrö veszöm mennyire mások, mint a front előtt felnőtt, korombéli vén pokolravalók! Azok is megélni próbáló, mindenféle hájjal élők vótak, de csak a fejjebbvaló „nadrágos urakot” kívántak becsapni! A hozzá hasonló szegényembernek, odaadta magárul a lajbit! Adott önni a gyerökének, ha az épp nem tudott. Elöntötte a nincstelenség keserűsége!
  De mit látok a kádári „jólétbö felnőtt gyerekekbűl” milyen sömmi, sehonnai bitangok lettek! Ahogy azt a Petrovics mészáros gyeröke megírta! A könnyen élés lett a virtus! Élősködés, gyors mög gazdagdás, akár lopás, csalás, mindenféle úton-módon. Nem tartja vissza, se erkölcs, se lebukástú való félelem! Mindenhó azt látja, mind lop! Többet, ügyesebben, „hatékonyabban” tűle! Urai, feljebbvalói nyomába se léphet, lopás dógába! Ki tudja, milyen jogon őtet számon kérni? A hatékonyság fontos! Ez a jelszó most! A zséllérgyökerű kommusista gazember urak, nem tudom másképp híni, aljasabbak az „uradalmi intéző” kivakarózott cselédeknél! „szegény emberből támadott elnyomója a szegényeknek, rosszabb a jégverésnél”! Tanitották néköm valaha Kúnó bátyánk iskolájába! Nem tudod ki az? Hát még Horthy alatt, Ű akarta a zsellérek gyerekét bötű vetésre tanitani! Ne csak tetű legyen kódús fejükön, belül is legyen valami! Ha kivel a lábára nem jutott lábbeli se! Mennyivel különb, igyekvő emberek lettek ők! Rákosi, Kádár nevelte le butított pedellusnál is nagyobb iskolaszolgává sűllyesztett szamarakkal, kinek elő írtak miről, mit, hogyan hazudjék! Proletár uralom, proli ész, proli ostobák fődje lett Kelet-Európa! Húszmillió halottba került az ostobák uralkodása! No, de majd lejár ez is, mint a kakukkos óra! Nincs az az Isten, aki gazemberségük súlyát, felbírná emelni, hogy új időt, még egy lejáratot adjon nékik! Megdöglenek, mint tatár katona faliórájába a légy „masiniszta kaputt” 45be!

 7. Útáló Joachim

  Széchenyi aranyköpése: „Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
  Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Hitlert, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja

  „Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső
  “Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.” Voltaire

  Megteremtették az antiszemitizmust, mint védő tabut. Ez a tabu jól bevált arra, hogy minden kritikát, minden jogos emberi felháborodást torkon fojtsanak vele! Szabó Dezső!

  Sajátos tudományos jelenség volna az, ha az, antiretekizmus bűnébe esnék, ahányszor egy retket felismernék reteknek, vagy ha azt állítanám, hogy retek van, és fel lehet ismerni a kókuszdiók, narancsok és birsalmák közt. Szabó Dezső
  Az új próféták szája, úgy tele van kollektivitással, mint görény szája tyúkvérrel! Szabó Dezső!

  Ennyit tudni kéne majomkáim, meg nagykorúnak tekinteni az olvasót! Orosz mese: a TASSZ jelenti, vége: aki nem hiszi, annak utána járunk! No ezért, előre tudni kívánjuk ki vagy! Továbbá szerkesztő bácsi egyáltalán nem tekint nagykorúnak! Csak kis hülyének tart!
  1. Csak a buta ember akar uralkodni a másikon! Proli dinkatúra!
  2.” A legártalmasabb buta ember, aki okosnak hiszi magát!” Lásd, MSZMP Párttitkár efftárs!
  3. „Alacsony, buta, hatalmas, mindenkinek ártalmas!” Lásd Horthy rendszer, szocializmus!+ pógári democsokrácia!

  „Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek”! Ókor óta ismert bölcsesség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.