Így készül az ellenzék II.

Még mindig azt hiszed, hogy ezek önmaguktól ennyire hülyék, tehetetlenek, alattomosak és sikertelenek? Dehogyis! Nagyon régóta képtelenek az önjáró üzemmódra, és kénytelenek vagyunk úgy üzemeltetni őket, hogy nehogy baj legyen velük. Meg főleg velünk.

 • Na, hol is hagytuk abba?
 • Én kicsit a Momentumot hoznám fel most. Az LMP már olyan uncsi.
 • Jó, akkor keresünk nekik valami rettentően izgalmas, Magyarországot roppantul érdeklő nyugati témát.
 • Delfinmentés? Műanyaghalászat? Olvadó Grönland?
 • Ja, igen, ezek mind kiválóak. Szinte érzem, ahogy Csákánydoroszló most egy emberként mozdult meg és indult el az MSZP-re szavazni. 
 • Kéne akkor még két nagyon alkalmatlan vezető nekik. Mondjuk valakik, akik alkalmatlanabbak a Szél-Hadházy párosnál.
 • Hú, hát nehezet kérsz, és ugye szintén férfi-nő kéne? Legyen mondjuk Petőfi és Mr Doubtfire.
 • Hehe, ez jó.
 • Bár egyikre se vállalok garanciát, ha értjük egymást.
 • Aztán kéne valami, hogy a feljött Momentum egyből kapjon azért.
 • Mondjuk az a nagyon buta csak szakmájából kifolyólag vihorászhatna valami elég undorító abortuszos poénon.
 • Meg képmutató módon kimehetne vonattal Brüsszelbe, pedig a múltkor még repülős ingyenwifit követelt a metróba is.
 • Jó, de visszafelé már megint jöjjön repülővel, úgy égőbb.
 • Főpolgármester-jelöltet nem csinálunk lassan nekik, szorít az idő?
 • Hát, azt most nem nagyon tudjuk már kidolgozni. Csapj gyorsan össze valamit. Ilyesmire gondolok, hogy a Puzsér fejére ráhúznék valami megjegyezhetetlen nevet, mint ami AKK-nak van.
 • Akkor most mi lesz a fő profilunk? A dékás potmétert kell jól felhúzni?
 • Persze, nyerjenek csak. Klára asszony amúgy is kurva jó ötleted volt. Kéne majd valami ütős kis főpolgármesterjelölt is. Ha nyernek az EP-n, akkor úgyis megnő majd az arcuk.
 • Hát te írtad még tavaly augusztusban, hogy Kálmán Olga, legyen akkor ő. 🙂
 • Tényleg, baszki, de én csak vicceltem a Puzsér miatt. Na, jó, de nyilván vele is csak viccelt valaki.
 • Lehetne olyan, hogy a Szemlőhegyi Brutus kap mondjuk 15%-ot, és annyira megjön az önbizalma, hogy kis tőrével hátbaszúrja a Zuglói Machiavellit, és ráindítja Olgát az előválasztáson.
 • Ez kurva jó! Csak a biztonság kedvéért legyen mondjuk 16. Alázza még meg valami telefonos izével is gyorsan, aztán persze az ATV-ben jelentse be az egészet.
 • Persze, de végül az lenne az igazán mókás forgatókönyv, ha a kis tőre valahogy mégse találna, és a saját kezébe érkezne a döfés. A végén legyen csak KariGeri a győztes.
 • Nem lesz baj, hogy 2006-óta ez az első választás, amit az MSZP képes lesz megnyerni?
 • Nem, nem lesz baj. Ezt elég határozottan kijelenthetem. 🙂
 • Azért annyira ne érezzék magukat győztesnek már. Azt az alelnököt nem tudnád megint valami nyilvános performanszba kergetni?
 • Melyik alelnökre gondolsz? Az MSZP-ben már rég nem nevek alapján szoktunk tájékozódni.
 • Arra a rendőrök rémére.
 • Mondjuk nekiláncolhaltná magát egy teljes kapacitáson üzemelő gyárnak, ahol senki se akar sztrájkolni.
 • Ez még mindig hálás téma. Én addig tologatom jobbra-balra Ágica csipőjét, ha sikerül végre beállítanom a sajttáj hátterébe.  
 • Fú, te! A Jobbikról teljesen elfeledkeztünk.
 • Van még ilyen párt?
 • Schneider óta már ötletem sincs a szivatásukra, az akkora KO volt.
 • Lehetne az a nagyon hülyegyerek a frakcióvezetőjük.
 • Kapjanak csak 6%-ot, és az a még hülyébb mondja bele a kamerába, hogy ők a nyertesek.
 • Megint nagyon kíméletlen vagy, de így szeretünk mindannyian. 🙂
Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

8 hozzászólás

 1. Avatar

  Ehhez képest a Fidesz programja: Soros, Soros, Soros….

 2. Avatar
  Kara Kozgun

  “Ingyen senki nem hülye”! Inkább az, aki ezeket a párt szélhámosokat finanszirozza!
  A Remete levele az, új pártokról,
  Kedves komám!
  Képzeld már el, újra feltámadtak az agitátorok, mint kocsmába járó, sok szomjas torok. Oszt meg akarnak győzni, lépjek be a pártjukba, támogassam őköt, mint nyomorékot az ő mankója!
  Rögtön az jutott öszömbe, „szegény az eklézsia, oszt maga harangoz a pap!” Maga jár a pártelnök a maga elbolondítható hívei után! Egymásnak adják a kilincset, akarom mondani a vízfelé lógó faágat amibé kapaszkodnak, hogy átgázoljanak, dekungomhoz kívánva jutni! Gondolják tán, itt még nem járt másik párt szélhámos, biztos madár vagyok, mint a felettem lakó, fészeklakó, osztán az ű kívánsága szerént fütyűlöm az ő, bül-bül édességű ostobaságát majd! Új, de csak a próbálkozásban, hogyan tudna lopni ő es! (Mer mindöggyik milliárdos lett, politikus gazemberek útjára lépő! Ibolyka, Kuncogó, Ferke, Viktorka! Felsorolni, észbe tartani es nehéz őköt!) Csak be kell ugranom néki, mint békának a vízbe, ha róka közeledtét meglátja! No, azt se mondja Adjonisten, csak azzal kezdi, mit ad, az ő pártja nékem, csak hívének szavazójának kéne lennem, hogy a jelőlő lista pízt felvehesse! Abból juttatna néköm is! No, itt van a döglött kutya elhantolva, vigyorogtam befele magamba! Kibújik a szög a zsákból, mint nőt kívánó vizelője, ha szaporító szándéka felébred!
  Azér hagytam, hadd beszéljen. Mög, kíváncsi lettem ű mekkorát mer hazudni? Gondoltam, colostokot kérjem e mindjárt, mint Gazsi cigány. Megmérni, mekkora lóizét fogok én tőlők kapni a szavazatimért! Tudom én, engem néz madárnak, aztán úgy tesz, mint felettem elrepülő. Magasrúl szar le! Szóval szaporodnak, mint patkány a terménytárolóba, betakarítás szagára, ezök meg a választásra! Azt hiszi a sok marha, híg agyú, rögtön elhiszik, amit ű mond, az olyan igaz, mint a LOTTÓ nyeremény biztossága! Tudod, édös egy komám! Ez, a majom, azt se tudja, „Mindenki olyan hülyének néz mást, amilyen maga”! Akkora bátorsággal néz hülyének, majd kiröhögtem a szemibe! Mögtűrtőzttettem magam, ahogy attúl is, belé ne rúgjam a Bódvába!
  Igy aztán békében, kölcsönös ígérgetésekkel váltunk el, mint házastársak, pokolba kívánva a másikat! Veled mi van? Te, hogy tűrőd, viseled el e frissen támadt barom fiakat? Isten adjon nékünk türelmet! Minden marhát agyonütni nem lehet! De fejét addig kéne ütni, míg párt alapítási nyavajáját kiheveri, két év kórházi ápolás után!
  No, Isten megáldjon, írhatnál néha! Élsz-e halsz e, megvagy e még, magad csendes, dühöngésed közepette!
  2017. 09. 17.

 3. Avatar

  “Dehogyis! Nagyon régóta képtelenek az önjáró üzemmódra, és kénytelenek vagyunk úgy üzemeltetni őket, hogy nehogy baj legyen velük.”

  Kb. így is mehet a valóságban.
  annyira idióták lennének maguktól is, hogy csupa olyan ígéretekkel kampányolnak, melyektől
  frászt kap az egész ország? Vizitdíj, ált. ingatlanadó, lakások államosítása, mindent eltörölnek, stb., stb…
  Amúgy a balliberálinternácinyilasbolsi pRolitikusokra pompásan illik
  Men sáros diagnózisa:
  “Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani. A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb).

  Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket szabadjára. Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják!”

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Ha ez megnyugtat, hülyeséged “önjáró”! Egyetlen gondolatod sincs! Felmondod előitéleteid!

 4. Avatar

  “Karácsony Gergely minden eddiginél továbbment: Aki az előválasztás után még egyszer megpróbál bekavarni, az politikai hulla lesz – fenyegette meg nyíltan Gyurcsány Ferencet, aki a roncsderbi során egyszer már átverte őt. ”

  :-DDDDDDDDDDD

 5. Avatar
  Kara Kozgun

  Nem a munkás lét, a gondolkodásod tesz prolivá

 6. Avatar

  A Fidesz programjáról esetleg nem lehetne egy-két bejegyzés?

 7. Avatar

  Szerkesztö úr!
  A szatíra s az irónia azok szórakoztató müfajok. Az ellenzék azonban kezd kinöni az ovódából, és az olvasók egy része is. Kár a többségi “maradékot” még mindig tejbekásával etetni.
  Hiszen az uniós kampány alatt annyi segítökész ballibsi, neves politikus járta be az országot, annyi ceu-s végzö talált meghallgatásra, hogy ideje lenne a lopakodva erösödö ellenséget tudomásul venni. Akora a harc a ceu jövöbeli magyarországi müködése miatt, a fiatalok genderballibsi oktatása ügyében, hogy azt észre kéne venni.
  Korunk hódításainak módja a számos, békés bevándorló. A hazaiak meghódítási módja a tanáccsal történö támogatás, külföldi építö kurzusok, akcióik anyagi támogatása, személyes költöpénz, ésatöbbi.
  Ezt mind nem észrevenni egy profi újságírónak, s azt is, hogy a nehezen müködö befolyás a felszíni nevetségesség mellett be is lopakodik. Azt nem tudni, hogy mikor a lopakodás ijesztö nyilvános jelenlétté válik, akkor minden késö.
  A sült odaégett, a leves lefött, a desszert megkeseredett, mert a konyhában senki nem vette észre a kemencét ért klímaváltozást. Vagy sejti, de a kemencét másnak kell megjavítania s addig ö még röhögcsélhet meg puzsérkodhat, akkor is ha azt Puzsér eredetiben sokkal jobban csinálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük