Így működik a propaganda Magyarországon

„Óvodásokat térdeltettek az aszfalton, tényleg mindenkinek elment az esze?”

„Aszfalton térdepeltették az óvodásokat.”

„Ha a te gyerekeddel, csinálnák mit tennél?”

Ilyen és ehhez hasonló cikkekkel, posztokkal és kommentekkel találkozhatott a gyanútlan Facebook fogyasztó, miután a reggeli kávéját elkészítvén komótosan elhelyezkedett a toalett békés magányában, hogy átolvassa micsoda csuda dolgok tartják izgalomban a belpesti kerületek szerkesztőségeiben tudatmódosító szereken, Starbuks lattén, vegán cézársalátán és 30 éves viszkin vegetáló újságíró kollégáit.

Pardon… Az újságírás – ahogyan a művészet, a humor, és így általában véve minden ezen a varázslatos kék bolygón – baloldali műfaj, úgyhogy ezennel vissza is vonom a kolléga szót. Természetesen nem vagyok méltó arra, hogy a kollégájuknak nevezhessem magam.

A szénát, élő gyereket, tehenet és tornatermet élőben még sosem látott, kócosan trendi, hipszter fiatalok a jelek szerint olyan idegállapotba jöttek egy Luca napi népszokástól, hogy először ijedtükben csuklani kezdtek, majd azonnal riadóláncot hoztak létre a sanyarú sorsú térdepeltetett gyerekek bemutatásának céljából.

Elképesztő sebességgel írták meg jajveszékelő cikkeiket. Forráskritikával nem éltek. A SZAKMA szabályaira fittyet hányva kezdték kalapálni vadonatúj, Gyuri bá’ mikróadományaiból vásárolt félmilliós MacBook laptopjaik billentyűzeteit.

Zárójel: Azon azért mindig jól szórakozóm, hogy ugyanezek nagyonszakmai nagyonújságírók, Havas Henrik ügyének elhallgatására, milyen mulatságos és Átlátszó mentségeket hoztak fel. Ha emlékeim nem csalnak, a szakma (újságíró-szakma) szabályaira hivatkoztak és arra, hogy nem tudták ellenőrizni a forrást. Érdekes… A csepregi, Luca napi kutyulással kapcsolatban nem voltak ilyen kis kényesek a vállizmok és újságíró-etika deficittel rendelkező fővárosi fiatalok. Zárójel bezárva.

A cikkek megszülettek és élesítésük után olyan karriert futottak be a közösségi médiában, mint Pumped Gabo méltatlanul híres tánca a Balaton Soundon.

(Nos, igen. Valahogy fel kellett tornászni azokat a kattintásszámokat, amik a Havas ügy meg-nem-írása után hiányként jelentkeztek.)

Talán az elmúlt hetek legtöbbet olvasott írásai lettek. Náluk. Nálunk a Havas ügy cikkei döntöttek rekordokat, no de arról nem írtak a híresen objektív ellenzéki watcdogok. Vagy ezt már mondtam volna?

Mindegy. Leírom még egyszer: A komplett ellenzéki sajtó 3 teljes napig elhallgatta Havas metooszagú ügyeit. Bocs…

A forráskritika és személyes tapasztalatok (friss levegő, korai kelés, locsolkodás, Luca szék készítés, kutyulás, szüretelés stb.) nélkül lejegyzett cikkek jótékony hatása miatt előbújtak a fotelforradamárok, a rettegők, a gyűlölködők, az okoskodók és ezen csoportok kombinációi, és olyan hisztérikus sipákolásba kezdtek a Facebookon, hogy a fejem belefájdult.

Volt ott kérem minden.

„Orbán fasiszta diktatúrája mínusz 40 fokban a mínusz 200 fokos aszfaltra térdepelteti szerencsétlen jóravaló gyereket.”

„Orbánnak most már tényleg elment az esze, hogy hatalmi tébolyában maga elé térdepelteti az ovisokat”

„Most már mindenki láthatja, hogy a gráci klinikáról szóló hírek igazak, Orbán elmebeteg. Mondtam én, hogy nyalogatja a száját. És cigány is, meg dagadt, de ez mellékes”

„Itt az ideje, hogy utcára menjünk és elsöpörjük ezt a tolvaj rezsimet, ami még a hatéveseket is így megalázza”

Napestig tudnám sorolni. Aki ma internet közelében volt, ugyanezekkel a mondatokkal találkozhatott. Az internet népe dühödt méhkasként rántott ki és lepte el közösségi médiát.

Az ellenzéki véleményvezérek úgy megfuttattak ezt a fake newst, hogy a Szentpétervári trollhadsereg is elismerően csettintett, és többen nyugdíjba mentek, mondván ők méltatlannak érzik magukat arra, hogy fake newst terjesztő trollkatonák legyenek a továbbiakban, hisz csak ugatják ezt a szakmát, lám magyar kollégáik náluk sokkal profibban csinálják.

És tényleg.

Mert elhülyülünk mi azon, hogy a belpesti és a Flórián téri szerkesztőségek rohadtmenő hipszterei életükben nem jártak még vidéken és ilyenformán valóban nem találkozhattak még úgynevezett népszokásokat gyakorló úgynevezett igazi vidéki emberekkel, akik korán kelnek, megetetik a jószágot, megpaskolják a ház és háziállatok őrzésre tartott Komondor borjúnyi fejét, lehúznak egy pálinkát, szüreti bálkor és megyei meccsek megtekintése után  időnként összeverik egymást, és a szomszéd falu férfiait, húsvétkor szexista módon 10 liternyi hideg vízzel nyakon öntik a lányokat, tavasszal busójárás apropóján ijesztgetik a gyerekeket és metoozák a hölgyeket, Luca napjának hajnalán pedig a gyerekeik szalmán térdepelve mondókákkal bő termést és jószágszaporulatot ígérnek kisebb ajándékokért cserébe, és átkokat, ha nem kapnak ajándékot, valamint Luca széket is készítenek.

Elhülyülünk, elviccelődünk mi ezeken a szerencsétlen csapott vállú, tornából felmentett libsi propagandistákon. Inkább röhögünk rajtuk, mert az ember az egészsége érdekében inkább viccnek veszi, hogy ennyire hülyék.

Csak az van drága felebarátaim, hogy sajnos nem ennyire hülyék.

Pontosan tudják ők, ha máshogy nem is, de a Wikipédia segítségét igénybe véve, hogy azok kedves, mosolygós, büszkén szavaló kis csöppségek nem az elmebeteg Orbánbasi hatalmi tébolya miatt térdepeltek le a hatalomnak, hanem egy kedves, Luca napi népszokást mutattak be a Csepregi lakóknak.

Azt is pontosan tudják ugyanezek az alattomos hazug senkiháziak, hogy nem Orbán, nem Lázár, nem Kövér, nem Habonymészároslőrinc, de még csak nem is a Csepregi polgármester személyes parancsára lettek az aszfaltra térdepeltetve a cuki ovisok, hanem egy (talán) túlbuzgó óvónéni által. Tudják. Hogyne tudnánk.

Azzal is tökéletesen tisztában vannak, hogy amit csinálnak ellentmond a szakma, akarom mondani a SZAKMA szabályainak, de őrülten magasról leszarják.

Nekik ugyanis egy dolog számít. Hogy Orbán megbukjon. Mindenáron.

Akár úgy is, hogy lejáratnak egy komplett falut, akár úgy is, hogy ártatlan és produkciójukra láthatóan nagyon büszke ovisok képét használják fel. Hiszen ezeknek nem számít ilyenkor semmi. Nem számít, hogy nincs forrás, nem számít, hogy kiskorúak képét osztják meg a szüleik engedélye nélkül. Nem számít nekik, hogy ferdítenek, hogy hazudnak.

Tudják, hogy az „Orbán diktatúrája által letérdepeltett kisgyerekek” képei be fogják járni az egész magyar sajtót, elárasztják a Facebookot , és mibe, hogy holnap már a New York Tímes és a CNN vezető híre lesz.

Igen. Így működik a liberális propaganda Magyarországon.

Ez történik. A kigúnyolt libsi újságírók tudják, hogy mindent ki kell használni. Tudják, hogy minden szülő szíve azonnal megdobban, ha gyereket lát.

És teljesen mindegy, hogy azok a gyerekek mosolyognak, vidámak, büszkék, és jól láthatóan borzasztóan élvezik, hogy elmondhatják a kis mondókájukat, mindez nem számít.

A propagandistáknak legalábbis biztosan nem.

Ők lángokban akarják látni Budapestet, ők meg akarják buktatni a Fideszt. Szégyelljétek magatokat ti ott a 444-ben, a 24-nél, és a Nyugat.hu-nál. Átkozott, pofátlan propagandisták vagytok.

Facebook hozzászólások

  Apáti Bence

38 hozzászólás

 1. “A komplett ellenzéki sajtó 3 teljes napig elhallgatta Havas metooszagú ügyeit. Bocs…” – Három napig gondolkodtak, azóta mosdatják,függetlenül attól, én mit gondolok erről az “erőszakhullámról”..

 2. Én nem tudom, hogy ez propaganda-e vagy sem, de ha az én gyerekemet térdeltetnék politikusok elé úgy vinném el az intézményből, hogy a lába nem érné a földet.

  • Gáspár Anett

   Nem térdepeltették politikusok elé. Amúgy vidd el a Belvárosba, és neveltess belőle degenerált flaszter tahót.

 3. ” nem számít, hogy kiskorúak képét osztják meg a szüleik engedélye nélkül”….
  Dehogynem számít! Igenis számít. A szülőkkel óvoda-kezdéskor aláíratnak egy papírt,hogy lefényképezheti-e valaki a gyereket,vagy nem! Aki akarja az érti,hogy itt személyiségi jogok perére készülhetne a belvárosi csapott vállú banda,ha a szülőket,valaki felvilágosítaná a gyerekek jogairól is,nem csak a Luca napról.

 4. Ha “kedves népszokás” óvodás korú gyerekek úttesten térdepeltetése mínuszokban, akkor egy másik kedves népszokás jegyében annyiszor kell pofán csapni vaslapáttal a térdepeltetés kitalálóját és a polgármestert ahány kisgyereket térdepeltettek.

  • Miféle mínuszok, embertárs? Országszerte tavaszias idő volt. 😀
   A “kedves népszokásokat” pedig nem lecserélni kell önkényes egyéni ötletekre, hanem a népszokásokat jó lenne megtartani, de legalábbis meg kéne ismerni őket. (Több népszokásunk már UNESCO-világörökség.) Aki pedig úgy kommmentel egy népszokást, hogy lövése nincs a témához – nos nem bánom, őt csapják nyugodtan pofán egy vaslapáttal. Annyiszor, ahány karaktert a kommentjében leütött 😉

   • Az eseményről szóló videó nem éppen tavaszi időről tanúskodik, hanem mínuszos hőmérsékletről!
    A fideszmaffia vezette be “kedves népszokásként” 3-5 éves gyerekek úttesten térdeltetését, ilyen korábban nem volt úgyhogy simán jár a vaslapáttal pofánverés a kitalálójának mint kedves népszokás a gyerekeink, unokáink megalázásért, kínzásáért.
    De ha neked kedves népszokás a hidegben térdeplés akkor nosza rajta csináld a családoddal, házastársaddal, gyerekeddel, unokáddal együtt!
    Ha az én gyerekemmel, unokámmal csináltatta volna ezt rohadék, akkor már biztosan a fogait keresgélné a felujított úttest mentén /vállalva az azért járó büntetést is/.

    • Aha, tehát a ballib média ismét nekiment egy népszokásnak. Mikor veszitek észre, hogy ezeket nem lehet kiírtani, mert nem véletlenül alakultak ki. Én is felteszem a kérdést, hogy ha a gyerek telente a hóban órákat képes kint lenni, akkor szerinted, egy két perc hódolás a hagyományoknak meg fog ártani neki? Nevetségesek vagytok….Szánakozom rajtatok, mert szánalmasak vagytok.

     • skizofrén kaktuszkhmferke, a securitate besúgója!
      Te agyatlan fitymaszbirka! A népszokás nem arról szól, hogy 3-5 éves gyerekeket az úttesten térdepeltetnek a mínuszokban mialatt egy embernek látszó véglény felujított útszakaszt ad át! A gyerekek telente a hóban mozognak és nem térdepelnek mozdulatlanul, te agyatlan!
      Szánalmas vagy, hogy mentegetni próbálod a menthetetlent.

     • skizofrén mesemondó, citizen, SAJT, Hüpatia, stb!
      Szokásodhoz híven félrebeszélsz. Csak tudnám, hogy mennyit fizetnek neked azért, hogy itt állandóan hülyét csinálsz magadból. Mellesleg egyáltalán nem voltak sem akkor sem mostanában mínuszok. Ezt azért jó lenne ha beismernéd.
      Írj még, hadd nevessünk rajtad és gyere, legyen bátorságod találkozni velem. Jah igen nincs, mert csak egy agyatlan és degenerált fotelhuszár vagy.

     • skizofrén kaktuszkhmferke!
      Olyan szellemi nihil vagy, hogy mástól lopod az écát! Agyatlan fitymaszbirka létedre képtelen vagy felfogni, hogy gyerekek utcán térdeltetése nettó megalázás és megszégyenítés.

     • skizofrén mesemondó, citizen, SAJT, Hüpatia, stb!
      A szellemi nihil az te vagy. Mindenáron próbálod belemagyarázni a sületlenségeidet az idióta politikátokba, úgy hogy ráadásul sem a hagyományápoláshoz, sem a tisztelethez nem értesz. Nézd meg a fotót, mert a gyerekek térde alatt szalma van és nem a csupasz aszfalt. Ennyit arról, hogy mindig mindent túlkombináltok.

    • Személyesen Orbán csinálta, kezet is kellett neki csókolni, közben hátulról korbáccsal verték őket, -150 fok volt, és aki nem volt elég lelkes azt Kövér László elvitte egy sötét verembe, és félholtra verte. Észlény.

    • …. gaz.. nem volt egyáltalán mínuszos a hőmérséklet mint a Momentumosaid szervezte tüntiteken sem ,éppen olyan hideg időjárás volt a FIDESZ gyűlésén is ahol több mint 200ezren vettek részt. Ráadásul a SIMCSICSKÁS balliberálisaid VONÁDDAL és Jobbikosaiddal szervezett ,fizetett ingyenbuszaitokba be sem szálltak az emberek.

     • ….. Mert a balliberálisok jobbikos politikájuk a kádárisztikus ,jobbikisztikus, sorosisztikus ,gyurcsányisztikus elvteleneket érdekli csak ,még az eredeti játékos népzsókásainkat is genderi ,muszlimos kecsketoszó buzi ,leszbi társadalomra cserélnék.

   • DEC13.
    Talajhőmérséklet (5 cm) +3;+5 C. (Agrometeorológia)
    Levegő hőmérséklet +3;+8 C.

  • Hát talán ha évszázadokig gyermekek ezrei túlélték ezt a szokást, akkor tán ez a fél tucat is túléli… Persze ha valami szép héber népszokásról lenne szó, akkor nem lenne felháborodás.

   • Gatula a sikeres napi zsidózásodhoz, további kellemes böfögét, vakaródzást és fingadozást kívánok.

    • ….gaz… legyél a famíliáddal együtt kecske- ,birkatoszopó ,sorosisztikusan ,gyurcsányisztikusan térdepelők.Többi genderi balliberálisaiddal együtt.

    • Csak nem valami érzékeny pontra tapintottam? Talált, süllyedt.

  • Gáspár Anett

   Ha már nem háborít fel, hogy a szülők engedélye nélkül felaplikálták a gyerekeket a netre, legalább nézd meg a képet, műleletlen proli!
   Szalmán térdepelnek, a népszokás szerint!

 5. A gyerekek a szalmán térdeltek kemény kb. egy percig. Aki meg nem ismer Luca napi kotyolót annak ne legyen se tiktya, se zsírja haljon éhen…

  • Semmi köze bármilyen Luca napi kotyoláshoz egy felujított útszakasz átadásának! Aki ezt nem fogja fel az szellemileg éhenhalt.

   • igazLUZERmondo

   • A magadfajtától megszoktuk,hogy agyilag “éhenhalt”
    Borzasztó kemény telünk van idén. Fingom nincs,hogy a rénszarvasok,mi a péniszen húzták a Szent Miklós szánját,Aki eleve nem ott élt,s nem hívták joulopukkinak.

   • A józsefmizsányinak üzenem a faszbukra,hogy mészárlás arrafelé megszokott dolog volt.
    Amikor a rómaiak,a szírek,a muzulmánok,mentek oda Jeruzsálembe:
    “de ha már belekezdtünk.
    a keresztesek mikor elfoglalták Jeruzsálemet mindenkit lemászároltak tekintet nélkül korra, nemre, vallásra .”
    Amúgy LEMÉSZÁROLTAK! S nem mászároltak.
    Ámbár úgy érzem,hogy megint lóval kártyázok.

 6. Kedves Bence, nem kutyulás, ahogyan írtad, hanem KOTYOLÁS.

  Luca, Luca, kitty-kotty,
  Tojjanak a tiktyok!
  Kolbászuk olyan hosszú legyen, mint a falu hossza,
  Szalonnájuk olyan széles legyen, mint a mestergerenda,
  Zsírjuk annyi legyen, mint kútban a víz!
  Annyi pénzük legyen, mint a pelyva,
  Annyi csirkéjük legyen, mint a faszál,
  Annyi tojásuk legyen, mint égen a csillag!
  Luca, Luca, kitty-kotty,
  Tojjanak a tiktyok!
  ——

 7. Azért azt túlzás lenne elvárni ezektől az idegenszívűektől, hogy ismerjék a magyar népszokásokat. bevallom, én sem ismerem távoli országok népszokásait.
  Az, hogy ezek a szánalomra sem méltó, gyűlöletre szomjazó senkiháziak ezt teszik, számomra nem meglepetés, nem is várok többet tőlük.
  A gond csak az, hogy a libsi média teleharsogta az országot ezzel a “szőrnyűséggel”, miközben az emberek nagy részéhez nem jut el ez a cikk, és sem a köztévé, sem a “médiafölényben” lévő egyetlen jobb oldali kereskedelmi tévé sem rántja le a leplet erről a mocskolódásról.

  • Ismerik a magyar népszokásokat, ccsak gyűlölik azokat.

  • Ha attól idegenszívű valaki, hogy felháborodik alattomos sunyi figurán aki politikai pedofíliát hajt végre – akkor legyek az, vállalom. Rothadt narancs van a koponyájában ész helyett annak aki nem fogja fel, hogy semmi köze semmiféle népszokáshoz annak amikor 3-5 éves gyerekeket térdepeltetnek párszáz méteres felujított útszakasz átadásán.

 8. Az igazi fitymaszos nyilván naponta térdelteti a 3-5 éves gyerekét, unokáját az úttesten és aki nem hajlandó így megalázni és megszégyeníteni a saját gyerekét, unokáját az idegenszívű.

  • Hüjje barom ,aki vagy.
   A pontos jé,pláne a kettős pontos jé,a lelki cizelláltságomra utal.
   Mondhatnám azt is,hogy köcsög kommunista kurva anyád,de nem mondom. Inkább menj elé a kuplerájhoz,ahol többen is beszegték a füledet. Ma hidd el,hogy hoz az anyád sok kistestvért a szájában. Csak magadévá kell tenned előbb.

 9. Ez itt,most már a Jahve neve? 🙂
  Avagy ismét támad a művelt nyugatias seggfej oldal?

 10. Nem tudom, ki hogy van vele, de én marhára nem örülnék, ha a gyerekeim felnőtt férfiak előtt térdepelnének az óvodában vagy az iskolában.

 11. Derszu Uzala

  Hülyék,vagy gazemberek,vagy mindkettő.
  Választhatnak a gyökerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.