Ilyen lesz 2020 

Ilyenkor a legtöbben az elmúlt évet összegzik, pedig sokkal izgalmasabb kitalálni, vajon milyen váratlan húzásokkal lepi meg hazánk sokat látott és emiatt kellően tapasztalt népét a kiismerhetetlen magyarországi és/vagy külhoni ellenzéke. Tegyünk együtt néhány munkahipotézisnek beillő gondolatkísérletet ez ügyben!

Ismét elkúrják

Úristen, sosem gondoltuk volna ezt, amikor magunkra szavaztunk 2019 októberében! Ez iszonyúan kiábrándító! 🙁 Megint visszajött Draskovics Tibor, mert az újgenerációs momentumos fiatalok kicselezve a nagyon szar magyar közoktatást, már a megreformálása előtt megtanultak nem érteni mindenféle bonyolult szakszövegeket a polgármesteri hivatalban. Miért nem lehet ezek nélkül egyszerűen csak boldog és fideszmentes életet élni? MIÉRT??? Most megint összeomlott az egész. Elkúrtuk, nem értettünk hozzá. Meg kellett felelni külföldi partnereink igényeinek, különben azok leváltanak, vagy nem hívnak többé izgalmas külföldi junior-Bilderbergekre. Most elfogyott a pénz teljesen. Fidesz, lécci segíts! Neked olyan sok van, hogy csinálod? LopOL, a kurva anyádat! Add ide, ez nekünk JÁR!!! Mi művészek vagyunk!

Kijutunk a foci EB-re, a sok féreg megint átsunnyog magyarnak

Milyen kényelmes úgy érvelni minden sportra költött forintocska ellen, hogy nincsenek eredmények. Erre a csapataink vitézkednek a nemzetközi kupákban, miközben arról szakértettük végig a nyarat, hogy egy kört se mennek, a válogatott meg teltházak előtt játszik – néha kifejezetten élvezetes meccseket. Mi hiába fordítanánk sokkal többet magunkra, nemhogy nemzetközi, de hazai sikereket se tudunk felmutatni néhány önkormányzati győzelem kivételével. A színjátszásunk meg romokban, nemzetközi gálákra már csak azért hívnak, hogy délelőttönként lehessen a pöcsét mutogató, a 100 éves dadaizmust végre felfedező pesti rendezőkön röhögni. Ha a válogatott meg képes, és sót szór a lelki sebeinkbe azzal, hogy megint kijut az EB-re, akkor nekünk meg megint át kell állni és együtt vonulni a sok fasisztával a körúton, reménykedve abban, hogy elhiszik, most már tényleg oldalt váltottunk, a magyar válogatott mellett maradunk akkor is, ha a döntetlenért kell szurkolni. 

Rég látott olimpiai siker, természetesen nem Orbán miatt, hanem pont az ellenében

A TAO most fogja bizonyítani, hogy semmit sem ér, és Gyurcsány 2008-as, szenzációs eredményeit Orbán soha, de soha nem fogja tudni felülmúlni. Különben is, kit érdekel ez a szánalmas nemzeti pátosz. Tisztára 1936-ban, vagy 1952-ben érezzük magunkat. Egy nemzet nagyságát az mutatja meg a legjobban, hogyan fektet be a robotikába meg a startupokba, de már a nemzet nagyságára sem szabadna hivatkozni itt, a HVG-nél, hiszen az egész egy meghaladott, avítt fogalomkör. Kit érdekel, hány aranyat nyerünk? A tömegsportba kéne fektetni (Csak ne legyen napi testnevelés!) mert amúgy kibaszott költséges lehet most naponta sportolni, tehát igenis állami segítséggel kéne embereket levinni a crossfit-termekbe, mert maguktól sose találnának oda! Jómagamról liberális újságíróként elmondanám, hogy 250-nel húznék, ha 15 évesen nem sérül meg a térdem. Így azóta csak okoskodni, töpörödni, és Orbánt gyűlölni tudok a dohányhamus klaviatúrám árnyékából. 

Megindul a hetes-cikkely szerinti eljárás

Európa (horngyulásan: Erópa) végre (gönczárpádosan) segít! Megoldja tehetetlenségünket a külföld. A horvát elnökség végre nem lesz elnéző Hernádi Judit elsőszámú bújtatójával, mert HorvátHországban elképzelhetetlen lenne, hogy mindenféle hagymázas nemzetHY érzületre hivatkozva szimplán nacionalista okokból tényleg bűnös, akár háborús bűnöket elkövető bűnösöket rejtegessenek az Európai Értékekkel szemben! Igazi bezzegország. Úgy szeretem őket! Kivándorlás is alig van. Ők is nagyon szeretnek minket, főleg, ha sokat fizetünk nekik nyaraláskor, mert egyébként befújják a cigifüstöt a nemdohányzó kupénkba is, hadd tanulja meg a sok szarmagyar magyarkodó, hogy hol a helye, ez nagyon helyes!  Plusz a focijukat is nagyon szeretem, kivéve Pénztáros eszéki csapatát.

Káderhiány miatt újabb újságírók mennek el politikusnak

Kálmán Olga, Pikó András vagy Balogh Gábor példája bizonyítja, hogy aki a független médiában dolgozó független, objektívszakmai újságíró, az ettől még két perc alatt lehet lojális DK-MSZP-s baloldali politikus is akár. Csak rajta, meg az ütemérzékén, és a külső hatalom támogatásán múlik minden. Tiszta emberromániák ezek, úgyhogy nagyon reméljük, lesz még néhány töltet a csőben. Bulgár Gyuri bácsi például kiválóan alkalmas első ránézésre úgy mindennek. A vécét biztosan hamarabb megtalálja. Farkasházy Tivadar is helyettesíthetné külföldi útjai során Niedermüller Pétert a VII. kerület élén, hacsak nem ugyanaz a két személy már régóta. 

Facebook hozzászólások

  tutiblog

tutiblog
A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

19 hozzászólás

 1. Avatar

  👍👍👍👍👍

 2. Avatar
  Jáger László

  Már előre sír a fidex szimpatizáns média
  Minden bajért az LNzék a felelős!!!
  Már most +nevezte kik is lesznek ezek akiket feltétlenül támadni kell akármit is tesznek..
  Hajrá fiúg!!!!
  barátilag
  J.L..

 3. Avatar

  Nehéz lehet neked,hogy nyomorult életedet azzal próbálod feldobni,hogy a fideszeseket ekézed.

 4. Avatar
  Jáger László

  No lám lám máris elkezdte a barátkozást csakafidex elvtárs!!!???…
  Hát tegye,ha csak így tud kielégülni az elvtárs
  barátilag
  J.L.

  • Avatar

   jáger neked annyiszor említettük már,hogy a női felmenőid erősen kéjhölgyek.
   És még mindig nem érted.
   A sötét állattal együtt utálunk,mint a szart. Többször ki is fejeztük. Tudom te csak szopni jársz ide,de ez nem ok,hogy Minket pöckölgessél. Hidd el,csak a magadfajtákat(hülyéket) szokták itt bántani.
   Nagyon imádkozzál kis izé,hogy ne találkozz Velem.

 5. Avatar

  Azért ez a wudstokki kép igen találó-

 6. Avatar

  Úristen!
  Kinek a lottyadt.-fonnyadt, lógó seggét tetszenek mutogatni?
  Brrr…..

  • Avatar

   gyozo2018

   Annak a ma már – ha túlélte a túladagolást – dédnagyi korú virággyermekéét, aki ismerve a Hitlerjugend Naturista mozgalmát, az egyik első önmegvalósító, intellektuálisan felszabadult nő volt, a dugni akarok helyett, a szemérmes, PC, szerelem jeligére.

  • Avatar
   csakafidesz

   Egy lapos segg nem olyan lohasztó, mint egy pár lógó csöcs. Jobb is, hogy hátulról van fényképezve.

  • Avatar
   kara kozgun

   A buziknak is élményt nyújtotok? Általános vád ez, melyet egy párt a másiknak szemére vet, azon meggyőződés támad bennünk, midőn a föld népei, mindig a legaljasabb emberek által kormányoztatnak! Valamely országoknak java egyesek által öntudattal pénzért, vagy pénzértékért adatott el, Báró Eötvös József:

   Eötvös József azt üzente!
   Pártunk és kormányunk számára! „Nem érhet országot nagyobb veszély, mint midőn azok, kik azt kormányozzák, csak egy veszélyt látnak.” (most, bevándorlástól rettegnek a bevándoroltak!)
   Jászi Oszkár

   Erkölcsi szempontból tiltakoznunk kell a politikában, miként a Magán életben minden bűnnek és gazságnak eltitkolása, palástolása Vagy, pláne annak, mint erénynek vagy érdemnek feltálalása ellen. A bűntett elpalástolása bűnrészessé teszi a társadalomnak azt a részét is, mely a gonosztettől távol áll. S a hazudozás, a titkolózás, a potemkinádok rendszere egy olyan erkölcsi atmoszférát teremt, mely minden alkotó politikát lehetetlenné tesz. Egyik nem utolsó
   oka annak, hogy Magyarországon lehetetlen volt egy megfelelő nemzetiségi, és szociális politikát inaugurálni, abban rejlett, hogy az úri klikk rendszeresen és államilag űzött hazudozásaival félrevezette még a jóhiszemű és egészséges közvéleményt is
   Elég ezeket, a konklúziókat szemügyre venni, hogy világosan lássuk a szóban forgó tézisnek reakciós természetét, bornírt sötétségét. A magyar demokrácia és közszabadság útja nem lehet az, hogy a fehérterror banditáival összeszövetkezzünk Európa legjobb szellemi­
   sége és erkölcsisége ellen (márpedig aki a kurzus gonosztevőit leplezi a külföld előtt, az valójában, bár akarata ellenére is, ezt teszi), hanem az, hogy Európa valóban demokratikus, pacifista közvéleményével szövetkezzünk ama törpe maffia, ama katonai rémuralom el­
   len, mely a magyar népet szabadságától, jogaitól, földjétől és becsületétől fosztotta meg.

 7. Avatar
  Jáger László

  KöHögteM
  mondja a bolha…
  Szóra sem érdemes ,mert mindig önmagából indul ki a házikedvencünk a kis bolha…
  Csípni akar de csak ugrál a kutya bundájában…
  barátilag
  J.L.

 8. Avatar

  “horngyulásan: Erópa”

  Bocs, de nem pontos: Ajró Púnió.

 9. Avatar

  “horngyulásan: Erópa”
  Én mintha “Ojrópa”-‘ra emlékeznék…

 10. Avatar
  kara kozgun

  Eurónarkózis

  Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
  Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
  Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
  Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

  Mire számíts?

  Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlekedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
  EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
  Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
  Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

 11. Avatar
  csakafidesz

  Ilyen lesz 2020..
  Nos, a Liget mellett még egy dolog ami miatt jobb, hogy Tarlós elhúzott a fenébe:
  https://infostart.hu/belfold/2020/01/03/kivontak-a-forgalombol-az-elsokent-felujitott-hat-orosz-metrokocsit
  Már akkor minden fórumon leírtam, hogy a szar bármilyen színű festés után is csak szar marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük