Kérdések és válaszok

Ma azt kérdezték tőlem, hogy mégis mi lesz, ha a szavazatok felét a Jobbik nyeri 2018-ban.

Ilyesmi tényleg megtörténhet, messze-messze, egy távoli galaxisban, egy párhuzamos univerzumban, ahol Orbán már a 80-as évek közepén megalakítja a Fiatal Kommunisták Szövetségét (FIKOSZ), rövidesen átveszi a hatalmat a vén trotty MSZMP-sektől és – szoros együttműködésben Észak-Koreával – tovább építi a szocializmust.

Ám a 90-es évek elején egy Zázrivecz Gábor nevű ifjú, aki a londoni Soros-ösztöndíjból finanszírozott tanulmányait követően hazatér, forradalommal vagy tárgyalásos alapon megdönti a rendszert. Zázrivecet az új miniszterelnök, Konrád György mentorálja a továbbiakban, és Gábor hamarosan megalakítja a „Rabbik Magyarországért” nevű pártot. Később szakít Konráddal, és feleségül veszi Heller Ágnest – így Gábor lesz a tanárnőjét magáévá tevő “magyar Macron”. Kizárólag cigány- és arab migránsgyerekeket fogadnak örökbe, és Zázrivecz rövidesen nevet vált: Rézműves Mohamed lesz belőle.

Végül Magyarország a világ legdemokratikusabb államává válik a pártok teljes egyenlőségét preferáló, az univerzumban egyedülálló választójogi törvényünknek köszönhetően, és hálából a teljes brüsszeli EU-központ Budapestre költözik. Rézműves Mohamed 72 éves korában végre miniszterelnök lesz, Heller pedig 130 évesen nemváltó műtéten esik át, és Heller Árpád néven fut tovább. Első miniszterelnöki intézkedésként a lakosság körében teljes vagyonelkobzást rendelnek el, majd a javakat egyenlően szétosztják a nép között.

2050-ben a Time magazinban az “Év Embere” Rézműves Mohamed.

Hát, valahogy így.

—————————————————————————————————-

Rövid cikk jövőből, miután 2022-ben az egész EU jogrendjében kötelezővé tették a szex előtti, írásos szerződéskötést: 

„A férj bíróság előtt kér jogorvoslatot a feleségével, esti együttlétre kötött szerződés megsértése miatt”.

“Gipsz Jakab keresetében előadta, hogy amikor a szerződés értelmében, az érvényesség estéjén a jogait kívánta gyakorolni, döbbenten vette észre, hogy felesége ágyában már van egy férfi. Kérdésére az illető közölte, hogy neki is van az adott estére érvényes szerződése, amelyet be is mutatott. A feleség elismerte, hogy valóban kötött néhány szerződést aznap estére.

A tevékenység végül gruppenszexbe fulladt, mivel az est folyamán több férfi is előkerült szerződést és a nemi szervét lobogtatva. A férj egyetlen enyhítő körülményt talált csupán, mégpedig azt, hogy két szerződéses nő is bekerült a csapatba.

Az eset kapcsán a Még Sokkal Jobbik Magyarországért nevű, parlamenten kívüli mikropárt felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a fejlett svéd minta alapján azonnali hatállyal vezessék be Magyarországon a multilaterális szexszerződéseket, Kunhalmi Ágnes pedig az MSZP nevében követelte, hogy szűnjön meg végre a gyakorlat. hogy a Fidesz az állampolgárok hitvesi ágyában turkál és hentereg.”

Facebook hozzászólások

  Nahát

3 hozzászólás

  1. Hökk!
    A grupihoz szerződés kellett volna? Miket nem jövendölnek?

  2. A nemvalto muteten mar atesett, nem?

  3. Vona még így is kategóriákkal őszintébb mint a liberálisból lett populista széljobber Orbán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.