Kezelési útmutató a momentumos hülyegyerek-rokonhoz családi vacsorák alkalmából

Mit tegyél, ha annyira megvert a rossz sors, hogy tényleg van momentumos rokonod, aki hallgat a világ legbutább kisgyerekeként pártvezérkedő Fekete-Győr András tanácsára, és valamiféle tinédzser grincsként tönkre akarja tenni a karácsonyt?

Ha valaki lemaradt róla: Fekete-Győr András egy oktatóvideóval lepte meg megszakított kacsamesék traumatizálta választói bázisát, amiben elmagyarázza, hogyan kell tönkretenni a karácsonyt és hogyan kell manipulálni a „hülye, alul informált vidéki rokont”. A tiniterror célja az volna, hogy a kis hazautazó momentumosok a családjuknak szépen elmagyarázzák, miért szegődtek a világ legbutább kisfiújának és néhány személyiségzavaros barátjának a lelkes hívévé, mármint azon túl, hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most. A módszerek között csak az egyik a verbális meggyőzés, a világ legbutább kisfiúja egyéb trükköket is a momentum-generáció figyelmébe ajánl. Például Népszabadságba tekeri az ajándékot, elállítgatja a televíziós csatornákat, megváltoztatja a számítógép kezdőlapját. Ettől azt várja a világ legbutább kisfiúja, hogy a cselek áldozatai momentum szavazók lesznek. 

Tapasztalataink szerint ezektől többnyire ingerültek és erőszakosak lesznek az emberek, de most karácsony van, ezért a pofon helyettesítésére adunk ötleteket.

I. Megelőzés

A prevenció és az ártalomcsökkentés az olyan függők esetében is működik, mint a tinédzserkommunista. Előzékenyen kapcsold ki a kütyüiden a jelszó/ujjlenyomat/írisz kérést, hogy a kis momentumos rokonod is be tudja kapcsolni. Kezdőlapként, sőt háttérképként és automatikusan elinduló videóként pedig állítsd be Fekete-Győr András legnagyszerűbb beszédeit. Például amikor nem talál ki a kerületből, vagy amikor elmagyarázza az érdeklődőknek, hogy a napelem igazából atomerőmű, csak sokkal kisebb, amolyan háztartási változat.

II. Kölcsönösség

Amikor átnyújtja neked valamelyik kommunista bölcs kötetét (amit amúgy ő nem olvasott az egyetemen, csak egy rövidke összefoglalót a kommunista előadó jegyzetéből kijegyzetelve) 168 órába és Népszavába csomagolva, akkor rögtön meg kell nyugtatni, hogy egyre gondoltatok. Átnyújtod a vásárlási utalványt, amit csak a Magyar Menedék Házában válthat be (a tapló viselkedése miatt kizárólag Drábik Jánosra), emellett – mivel a remekül hasító gazdaság miatt tele vagy pénzzel – rendelsz neki egy-egy évnyi Mandiner és Demokrata előfizetést. Hátha jövőre, amikor nem csak propagandát olvas egy évig, már okosabb lesz.

III. Eszkalálódás

Ha ezek után még mindig nem bír magával, és nekiáll a televízióval bohóckodni, akkor megpróbálhatod finoman jelezni, hogy nincs is televízió a lakásban, de felesleges. Ennyi erővel azt is elmesélhetnéd, miért nem felfelé esnek a tárgyak, de ha lenne ennyi esze, akkor nem volna momentumos. Ebben az esetben foglald le a telefonját és mindenféle alkalmazásokat telepíts rá. Például a PestiSrácok.hu telefonos applikációját, de ha nem akarsz túlzásokba esni, akkor elég a Jobline.hu.

IV. Végső csapás

Ha egyik finom jelzést sem fogta, nem értette meg, hogy te igazából nem akarsz tinédzser korú kommunistákkal vitatkozni a remek személyiségéről (Mert dehogy a politikáról van itt szó! Csak arról, hogy azonnal figyeljünk oda rá!), akkor sajnos be kell vetni a Végső Megoldást: szobafogság.

Facebook hozzászólások

  Piréz Róbert

Piréz Róbert
"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

44 hozzászólás

 1. Avatar

  A szobafogság felnőtt verziója: “Csomagja ma 8 és 18 óra közt érkezik.”

 2. Avatar

  Két nyakleves, azt el van intézve.

 3. Avatar
  Feher Zsolt

  A gond az hogy a mai fiatalok simän benyaljäk a koncsita-fegyör dumäjät.Nyomjäk nekik azt hogy ök aztän sokkal okosabak mint a mucsaiak es majd ök kivezetik a sötetsegböl a rokonyokat!!!Na nem szabad lenezni ezt mert könyen räfäzhatunk!!!Mivel 2 ev mulva sokan välasztanak majd ezert elöre kene gondolkodni!!!A momentum simän ättirja a törtenelmet es a valosägot ezek a fiatalok meg tapasztalat hijjän elhiszik a belpesti ateista zse gyerekek dumäjät.Es mivel egyemistäk elhiszik azt is hogy ök sokkal okasabbak tehät az igazsäg az ö oldalukon van.A gonosz orbän meg issza az egyemistäk veret.Ha ellenben nem lesz mär mindenki alanyi jogon audival jär iskoläba es könyörögnek hogy vegye fel az 1milla per honapi apanäzst.Ja ez nem vicc ezek benyaljäk ezt is!!!

  • Avatar
   kara kozgun

   Arogáns Anti, bezzeg jó gyerek! szép gyerek szakállal! Meg “pártunk és kormányunk” FINESES átverő izraELITA tagjai? Más zsidó, büdös zsidó? Ostobáim?

  • Avatar

   A video tanusitja, hogy Greczy nemiszerve beszelni is tud!

  • Avatar
   kara kozgun

   Befolyásoló, ösztön, kriticizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhatatosság, bujaság,(pedofília) sikerimádat, (sport, színész, irodalmi) SZÉGYENTELENSÉG, erkölcsi érzék hiánya, (politika gazemberei) szívós akarat.” Kiss Sándor: zsidó fajiság 1943
   faj s mint ilyen szükségképpen határozott típussal, jelleggel és hajlamokkal bír Hermann Ottó

   Cicero ezt írta: 2000 éve!
   “A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”

 4. Avatar
  Jáger László

  A hülyegyerek ne politizáljon….
  maradjon a karácsonyi rokonoknál és az ebédnél…
  ne osztogassa az észt,hanem igya a szerdai nedűt….
  mindenki jobban jár…
  Csak ennyit a drága gullwing barátunknak
  a boldog karácsony kedvéért!!!???..
  barátilag
  J.L.

 5. Avatar

  Pont, mint a kommunisták!

  • Avatar
   kara kozgun

   Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
   A hazafiság a gazemberek legnagyobb esélye! Érd el Szálasi példaképed „karrierjét”! Ebbe utazik Viktorotok!
   “Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!” Lewin 1802! Beszoptuk!
   Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. FIDESZ Fiúcskák! Szabó Dezső 1921!
   Nincs nekem a zsidóval semmi bajom. csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó (pártunk, és kormányunk!) Márai Sándor
   “A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali.” (Márai Sándor)
   „Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!”
   „ A hatalom mindenütt a rosszabb ember kezébe került. S ez másként nem is lehet, mert csak a gonoszabb ember képes arra a sok alattomosságra, aljasságra, kegyetlenségre, amely a hatalom alkalmazásához, elengedhetetlenül szükséges” Leó Tolsztoj: Az újkor vége esszé 1910!

 6. Avatar

  Ebből a lényből árad a gonoszság és sajnos sokakat tud befolyásolni a fiatalok közül. Nagyon, de nagyon figyeljen rá a Fidesz. Ha ez az ember valaha a hatalomba kerül, az hatalmas tragédia lesz az országnak !
  Olyan rombolást fognak véghez vinni, amihez képest az SZDSZ ámokfutása is kevés volt. Sajnos a hülye gyerek kifejezéssel alábecsülik ezt a figurát. Illetve azt a brutális mértékű támogatást, amit külföldről kap. Ő egy profi zsoldoskatona, akit felbéreltek külföldön, mert benne bíznak legjobban. Megvan a magához való esze és befolyásolási készsége. Ő és a halál angyalai (Cseh és Donáth) sajnos jó passzban vannak, ezért nem szabad, hogy 2022-ben is még nyerő szériában legyenek. Valamit tenni kell…

 7. Avatar

  Ezt nem hiszem el, h ez a patkany ilyeneket tanacsol!!!
  Mar csak az maradt el a vegerol: es ha megsem megy, ne legyel rest hivni az alabbinszamot es bediktalni a nyakas jobbos nevet es cimet, a tobbirol mi gondoskodunk! Meglatod, nem fog hianyozni jovore a ven/falusi hulye!
  A szam:1-800-RECSK2020

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Mindig jó tanácsot sziszegnek
   S még ifjú hülye is akad ezeknek
   Az óvatosaknak, kopaszoknak,
   Nagyhasú, huncut okosoknak

   Hogy kell rohanni, magyarázzák
   A köszvényes lábú stázsák!

   „Dünnyögj egy új mesét
   Fasiszta kommunizmusét!”
   (József Attila, egy „tiszta pillanatában!)
   Műveltkéim!

   Tiszta ésszel! Mai József Attila

   Nincsen apám: sose vót!
   Nincsen anyám: rég meghótt!
   Se Istenem, eltiltották!
   Hazámat rég, elsíbolták!

   Se csókom, se szeretőm,
   Ellopták, mint szemfedőm!
   Harmadnapja nem eszek
   De betörő nem leszek!

   Húsz esztendőm elvették,
   Buta fejem átverték!
   Tiszta szívvel betörök,
   Ha kell, hazugot ölök!

   Elfognak, ha sikerül,
   Gazemberségük kiderül!
   Halált hozó fű terem!
   Megélhetésre kertemben!
   2013.10.14.

   Az éjjel hazafelé mentem

   Láttam a, részeg meginog,
   Aluljáró: huzatos kellemetlen
   Éreztem: valamit kérni fog

   Éhes lehet, kopott a lelkem
   S háltak az utcán. Rám csapott,
   Követelőzőn, amiből eszméltem,
   Nekem kicsivel, jobb a létem!

   A közösség, amely e részeg
   Önbecsapó társadalom része
   Kidobott, alázott félszeg,

   Kilökött út alá útszélre
   Munkahelyeken káromkodva
   Nem mérgelődik már soha!

   Ezernyi fajta népbutítás
   Szapora rendszerváltás
   Becsapottság, korai öregség
   Kábítószer, jövőd sivár

   Bűn, kilátástalanság, lelki restség
   Mely hitetlen, mi jöhet még
   Nem elegendő, hogy ki tessék
   Ebből így végképp elég!

   S a becsapott választó,
   Új dühös, gyülekezetében,
   Hányni vetni, mit nem akarunk!

   Megválasztott székében,
   Mit bánja sok közlopó,
   Hogymint pusztul szép fajunk!

   • Avatar

    Fölösleges József Attilát megerőszakolni.
    Ő MINDENT megírt.
    Olvasni és értelmezni.

 8. Avatar

  Most komolyan, mi rosszat írtam, hogy kimoderáltatok ? Tényleg nem értem…

 9. Avatar

  alulinformált egy szó

 10. Avatar
  Kara Kozgun

  Radnóti: ma

  Oly korban élek én, e földön
  Mikor az ember, úgy elaljasult,
  Hogy önként, lett csaló, hazug,
  Balhitekben hisz, tajtékzik téveteg,
  Befonják életét, hazug ígéretek!

  Oly korban élek én, e földön,
  Mikor hazudni érdem, s a tolvaj
  Betörő, rabló lett a kívánatos hős,
  S ki néma marad, vagy lelkesedni rest,
  Azt gyűlölik, akár a pestisest!

  Oly korban élek én, e földön,
  Nincs ki, szót emel, mind hazug!
  Akkor a koncból tán néki is jut!
  Az ország megvadult, s e rémes végzeten,
  Vagyont hajszol, rabol, részegen!

  Oly korban élek én, e földön,
  Mikor gyermekét pusztítja az anya!
  Az asszony szereti e tettét,
  Az élő írigylé, a férges gazdagokat
  Habzó száján, szór sűrűn átkokat!

  Oly korban élek én, e földön,
  Mikor a költő nem szólhatott,
  Várta, hogy talán megszólalhat újra
  Ha beül a szerkesztőségbe más!
  Mint mai, bunkó, kinevezett óriás!

 11. Avatar
  Egy Momentumos

  Jobboldali túlbuzgó firkásznak (szándékosan nem az újságíró szót használtam, az újságírás felsőbb szinteken kezdődik, ahová a t. Szerző soha nem fog eljutni 😉 ) lenni önmagában morális fölény, nemde? Kíváncsi lennék, hogy milyen morális fölény az, amikor olyat “írsz”, hogy “… hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most…” Hogy jön ahhoz a t. Névtelen Szerző (ehhez én sem adnám a nevemet…), hogy minősítsen BÁRKIT mert másképpen gondolkodik, mint ő?! És az lényegtelen, hogy kinek a gondolkodása van rendben – bár aki ezt az “irományt” elolvassa, szemernyi kétsége sem lesz afelől, hogy hol vannak gondok nyaktól felfelé. Remélem azért jó (lesz) abból a nyugdíjból éldegélni amit ez a jelentéktelenek és sikertelen civilizáció termel ki számodra, te gerinctelen hulladék! 🙂

  • Avatar

   A londoni mosogatásodból nem lesz nyugdíj Magyarországon, úgyhogy írogass a londoni polgármesternek!

 12. Avatar

  Nálunk Karácsonykor kizárva a politika a beszédtémából.
  Sokkal szorosabb a családi háló, mint hogy- ha egyáltalán genetikailag
  és neveltetésébe ez beleférhetne-, erőszakot tenne bármelyik rokon
  a másikon.
  Távolabbi beágazások meg, akik egészen más “világban” élnek, mint mi, nem hivatalosak.
  Tévé és telefon kikapcs, egymásra figyelünk.

 13. Avatar

  https://magyarnemzet.hu/lugas-rovat/petrucz-neni-ladikaja-7569821/

  Valahogy fel kéne világosítani a Petrucz néni ládikája szerzőjét (sajnos, a manemnél nincs komment lehetőség-, hogy az 50-es években, Ratkó miniszter elvtársnő nem “ajánlotta”, nem “szorgalmazta” a gyermekek világrahozatalát, hanem törvényileg betiltotta az abortuszt. Aki tiltott magzatelhajtást követett el, az orvosával együtt börtönbe vágták.

 14. Avatar

  Ja. Adnék én eme ifjaknak…a családi kajálásoknál mikor a narancsért banánért nyúl, almát, azt is a szekrény tetején sorakozó szottyadtból. Amikor a család töltöttkáposztát eszik, ő lekváros grízestésztát. Merthogy egy szellemileg fejlett fiatal csak ne egyen más kontinensről repcsi karbonlábnyommal ideszállított gyümölcsöt, se sertéshúst, mert ezért szegény malacka adta életét.
  A nemhaladó újságba csomagolt ajándék legyen a várva-vágyott legújabb ketyere helyett egy buszbérlet és egy elismervény arról, hogy azt az összeget amit a környezetszennyező bizbazra szántunk, felajánlottuk éhező afrikaiak számára a vöröskeresztnek.
  Aztán direkt neki készített albumba,( mint ne!) kockás füzetbe ragasszunk be képeket nyomorgó, fűtetlen házakban lakó öregekről, akiket ilyen ifjak a világ másik felén dolgozva cserbenhagytak, és hozzáírva, hogy ők is így fogják végezni, ha nem lesz gyerekük és ha majd azok is lelécelnek külföldre.
  Aztán levágot kezeket, fejeket is ragasszunk be, meg égő ketrecekeben vonagló embertesteket, megfelelő Koránból vett idézetekkel, hogyan kell elbánni mindenkivel aki férfi létére nem tér át és nem imádkozik napi ötször. Világosítsuk fel képekkel a csemetét, hogy friss muszlim barátaik halállal büntetik a kábítószerezést és az alkoholfogyasztást, s ha mint a képeken a sajátjaikkal is ezt teszik, miből gondolják, hogy európai gyűlölt idegennel nem fogják…?
  S ha azzal jön, hogy ide csak jó muszlimok jönnek, meg ő ismer jófejeket, sőt barátságosak, segítőkészek, akkor legyen kép a Korán passzusairól, hogyan kell takijázni és murunnázni, s halálosan tilos kafírral barátkozni.
  S legyen kép a lerombolt iszlám városokról, hogy így fogunk kinézni mi is,ha a Conchita virsli CIA-ban kiképzett muszlim ügynöknek hiszünk és nem a saját családtagjainknak.

 15. Avatar
  Benedek Elek

  Én jót röhögtem az egészen, szinte el sem akartam hinni, amit látok 🙂
  Viszont, ha a célcsoportja lennék ennek a kis reteknek, akkor igencsak felhúznám magam azon, hogy ez a kis hülyegyerek engem is ennyire hülyének néz és visszaküldeném a dedóba, hogy ott játsszon a homokozóban a nucikájával 🙂

 16. Avatar

  Ezt a rohadek ingyenelo parazita fegyor bandit kell kezelesbe venn mihamarabb i ugy hogy legalabb 8 napon tul gyogyuljon ez a rattyi patkany !!!

 17. Avatar

  Ezt a rohadek ingyenelo parazita fegyor bandit kell kezelesbe venni mihamarabb i ugy hogy legalabb 8 napon tul gyogyuljon ez a rattyi patkany !!! Amugy bal-libsi mentes Boldog Karacsonyt kivanok minden magyar embernek !!!

 18. Avatar

  A videoban egy dolgot nem igazan ertek. A Momemtum (es a DK) celja az europai egyesult allamok letrehozasa. Ehhez a nemzetallamok, bar valojban minden jelenleg letezo europai allam megszunese szukseges. Tehat nem tehetik fel a kerdest vagy mondhatjak el, hogy milyen Magyarorszagra szeretnenek hazajonni vagy maradni, mert ha hatalomhoz jutnak, akkor addigra mar nem lesz Magyarorszag, csak EU keleti regio. (igazabol az eszakkeleti es a delkeleti hatara valahol a mostani Magyarorszag kozepen huzodna)

  Innentol igazabol csak egy dologrol lehet beszelgetni, arrol, hogy ok szeretnenek EU-s allampolgarok (majd kesobb a vilagkormany alatt vilagpolgarok) lenni es ehhez semmi mast nem kell felaldozni, csak az orszagot es a nemzetet. Alapvetoen ertheto miert tartjak ezt a jovot vonzonak, mert jobb eletet biztosithat nekik amennyiben a sikeres 1%-ba kerulnek. Mindenki masnak meg szenvedest es tulelesert kuzdest. De fiatalon mindenki arra vagyik, hogy a nyertes 1%-ba keruljon. Erre meg a momentum vezetesenek sincs sok eselye, bar Gyurcsany mar eppen belefer. Ezzel a gazasagilag gyoztes elitbe kerulessel vagy legalabbis a nemzetkozi nagytokesek kiszolgalo szemelyzetebe kerules lehetosegevel vonzak magukhoz a fiatalokat. Ha mar gazdagok es sikeresek nem lehetnek, legalabb a gazdagok szolgai lehessenek mar. Ez jellemzoen sokkal vonzobb nekik mint magyarnak maradni, annak minden nehezsegevel.

  Nagyobb kerdes, hogy erre mit lehet mondani? Egyaltalan mit lehet tenni azzal ha valaki tudatosan fel akarja aldozni a nemzetet, akar a sajat csaladjat is a sajat egyeni elorejutasa erdekeben?

 19. Avatar
  kara kozgun

  Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

  „”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
  Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!

  „hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

  „Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva/ Brüsszel/ Tel Aviv helytartói!

  Egy nép mely megválasztja a korrupt politikusokat, csalókat , tolvajokat, árulókat az nem áldozat, hanem bűntárs! Orwell

  Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
  „Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)

 20. Avatar
  Jáger László

  a 60s 70s években születettek is +halnak 1X!!!
  ők sem halhatatlan korosztály!!
  barátilag
  J.L:

  • Avatar

   De a momentumos gyerekek mamahoteljeit is ez a korosztály üzemelteti és a zsebpénzt is ők adják.

 21. Avatar
  kara kozgun

  Megkérdeztük a szakembert: Van-e igazságszolgáltatás?

  Porkoláb Mihály, nyugdíjas börtönőr, 80 éves. Egyenes kemény ember, mára már elbizonytalanodott a járása, tétova a tekintete. Valamikor a törvény szolgájának gondolta magát, de mára rájött, hogy félrevezetett eszközember volt. Kollégájának, Strázsa Sándornak a temetéséről jövet találkoztam vele.
  – Mihály bátyám, hogyan lett börtönőr?
  – Nosztalgiábúl. Apám csendőr volt. Tudod-e, hogy azok kiképzése keményebb volt az Idegen Légiónál. De neki volt is tekintélye. Ha a munkakerülőnek lábára ejtette a 11 kg-os szuronyos puskát, hát az rögtön szalutált, még fél lábon is. Ellentmondás nem volt, ha mégis vita támadt a szava körül, feljebbvalói neki adtak igazat. De az új világban megszűnt a csendőrnek még a neve is. Máma rendőrnek híják, csak éppen rend nem volt sose. No, hogy apám munkanélküli maradt és én is utáltam a naplopókat, hát börtönőrnek álltam. Gondoltam, amelyiket kalickába küldték, az, biztosan bűnös ember. Hát korán csalódtam. Először voltak a politikaiak, grófok, kulákok, papok, meg egyéb deklasszált elemek. A gyomrom felfordult a sok buzgó kommunistától, aki korábban kisnyilasként próbált kommunista üldözésből megélni. Most meg a legbuzgóbb kommunista. De hát korábban is alja volt a népnek, most is oda süllyedt, hiába próbált felfele emelkedni. Szóval abban a hitben éltem, hogy a törvény szolgája vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy csak a kicsi és buta bűnözők jutnak a kaptárba, meg esetleg a gyilkosok, ha nem a párt végrehajtói voltak a gyilkoláskor. Az igazi bűnözők, azok felül ültek, s hogy még nagyobb biztonságban legyenek, eltörölték még a halálbüntetést is. Ugyan mán, csak nem fog maga ellen törvényt hozni! De orvost sem, hoztak be egyet sem, aki ezrével gyilkolt gyerekeket, vagy könyvelőt, aki papíron lopta el a pénzt. Vagy sok kisstílű szélhámost, akik tönkretették, szétlopták az, országot.
  – Szomorú ezét Mihály bácsi?
  – Szomorú hát, hogy nem választottam tisztességesebb munkát, a gazemberség szolgálata helyett. De hát valamibűl élni kellett.
  – Nem igazságszolgáltatást akart mondani?
  – Nem ismered, meghalt Mátyás király, oda az igazság. Tudod, már a biblia vagy valahol, de nagyon régen megírták, hogy az élet hiábavalóság. No, ez aztán a valóság! A többi csak népbolondítás. No, Isten áldjon fiam. – köszönt el tőlem az öreg, megkeseredett ember.

 22. Avatar
  Jáger László

  Az életben 1 biztos
  sem az isten sem a vallás sem a gazdagság…
  Csak a halál!!
  Hát ehhez tartsd magad
  Boldog karácsonyt Mindenkinek…
  barátilag
  J.L.

 23. Avatar

  ” rendelsz neki egy-egy évnyi Mandiner és Demokrata előfizetést. “Mandinert azt ne. Abban saját magát és a hp kolleganőit találja Gyurcsányival fűszerezve a facebookról.

 24. Avatar

  Nem ertek egyet, az a hangvetellel, a jelzok hasznalataval, a minositessel! Azt a szintet erdemes meghagyni azoknak, akik profik benne!

 25. Avatar

  A bolsevik nagyapa “keratív”(sic),kiképzett “almája” nem gurult messze a képzeletbeli gyümölcsfától!?
  A nagyapának “nyomós” indokai lehettek az ideológiai képzés, meggyőzés tekintetében! Ez a karizmahiányos genderfluid szerencsére csak a közösségi médiát tudja szennyezi! Sajnos a sok naív, tapasztalatlan fiatal elhiszi a XXI.századi, ámde összegyurcsányizott párt manipulációs narratíváit, amelyekre a forgatókönyveket az OSF kiképzéseken kapják a nyomentum KB funkcik és a többi salakember. (Kabul Szépe, széltyukocska,ló nemiszerv szakértő, őmárkisága etc.)
  Zavar támadhatott az erőben, ha a legújabb videóban már csak egy silány, erőltetett, szinte rákosista brosúraszövegre futotta! Képzeljük el, hogy ez a kis gyíkvállú a nyomentum mint MLM ügynökpárt legokosabb(?) embere? Milyen lehet agyilag a többi funkci, incl. az EP-s botmixeres és kannácska??

 26. Avatar
  László Ferenc

  Egy Fegyőrhöz közel álló, kérje már meg Bandikát, ugyan mutassa már be, – leg alább a párttársainak – a sokat emlegetett barátnőjét, élettársát! Úgy van vele, mint Colombó felügyelő, aki szintén csak emlegeti a feleségét – de még senki sem látta!
  Viszont láttuk már az interneten, hogy Fegyőr ül egy padon, mellette fekszik a padon egy szőke fiú, aki Bandika ölébe hajtja a fejét, úgy pihen!?!
  Kérdés…?
  Vagy talán egy látens LMBTQ párt alakult Bandika vezetésével?!

  • Avatar

   Donáth kacsaszáj Anna férjét sem látta ember fia…
   Akihez férjhez ment éppen a leszbi vád kipattanása után.

 27. Avatar

  Mit tehet szerencsétlen, fékezhetetlen agyvelejű Fegyőr? Valahol a kezébe nyomtak egy aktivista kézikönyvet és azóta abból próbál öteteket meríteni………ennek a figurának a hülye megszólalásaiból évekig boldogan elélne a Monthy Phyton gárdája….

  • Avatar

   Nem hallgattam meg a tanácsait önvédelemből.
   Gondoljunk bele a Momentumos horda a nap 24 órájában saját magát kell, hogy elviselje!
   Az elfajzás és az idiótizmus csak egyenes következmény.
   Nem kell nekik megadni azt az örömet, hogy beszélünk róluk.
   A csótányok nem valók emberi környezetbe.

 28. Avatar
  Szőke ciklon

  Az apja is készíthetett volna inkább egy sámlit, vagy gréczyzhetett volna egyet helyette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük