Kiskarácsony kisbolsevik hősei

Hát végre itt vannak a hiányolt radikális tömegek. Bárdos Deák Ágitól Jámbor Andrásig az összes nagy elme utcai harcokra szólít. Már füstbombákkal is játszanak, karácsonyfát rongálnak és szánkókat lopnak. Csak hát ezek a hőstettek önmagukban nem elegendők. Kellene mögéjük valami politikai erő is, olyan vezetők, akik mederbe terelnék a kis neobolsik frusztrációját. Nézzük, kik azok a történelmi nagyságok, akik élére állhatnak eme hallatlan tömegmegmozdulásnak.

Az elmúlt napokban láthattuk, ahogy önmaguk árnyékát átlépve az ellenzéki képviselők igazi bohóccá váltak. Már akkor lehetett sejteni, hogy nagy dolgok készülődnek, amikor a forradalom első mártírja, az eddig méltán ismeretlen MSZP alelnök Komjáthy elesett a saját lábában és kificamította a térdét. Aztán jött a történelemkönyvek lapjaira kívánkozó parlamenti lépcsőfoglalás szerdán, ahol a pillanat varázsa Tordai Bencét tette a grandiózus események főszereplőjévé. Egy radar alatti párt, értelmetlen performanszairól elhíresült képviselője ő, akit egyszer már örökre kitiltották a Parlamentből, és akiről mindig az jut eszembe, hogy tavaly az Eurojackpot nyertesétől nyílt levélben pénzt kunyerált arra, hogy ellenzéki újságokat indítson. Neki az a szuperskillje hogy kurva sokáig tud Facebook-élőzni, meg magasra tartani a telefonját. Nem úgy, mint az MSZP-s Korózs Lajos, aki mire megtalálta a telefonján a fényképező gombot, már csak a lépcső alján maradt neki hely.

Az MSZP-ben a férfiak elfelejtették, hogy a baloldal dolga forradalmat csinálni.

Na persze leszoktak róla, a Kádár rendszerben – ami, ugye egy eltiport forradalommal alapozta meg hatalmát – nem nagyon tanulták meg, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Szóval az utódpártban a nők eszméltek először, Kunhalmi, Bangóné, a metoo-hős Gyurmai és Vadai, meg a szatellitpártokból Szabó Tímea, Szél Detti (ő most melyik pártban is van?). Az MSZP-s Tóth Bertalan ugyan rendezkedett, de bamba arcát látva túlzás lenne azt állítani, hogy kezébe vette volna az irányítást. Inkább Kunhalmi lubickolt ebben a pozícióban, akiről mondjuk továbbra sem tudom elképzelni, hogy tömegeket vezetne az utcán, vagy nemhogy bármilyen kormányzati funkciót képes lenne ellátni, de akár csak egy rövid sajtótájékoztatót le tudna vezetni. Az ő szuperképessége, hogy bármikor képes átváltozni Lendvai Ildikó-epigonból mindenen röhögő betépett japán diáklánnyá.

Persze vannak az utcai harcosok is, jellemzően a parlamentbe be sem jutó Momentumosok vezérletével. Ők a kukagyújtogató, szánkótolvaj belpesti srácok. A Momentum alelnöke, szegény kiscsaj életében először pirózott volna, amint felemelte a füstgránátot, a rendőrök egyből kicsavarták a kezével együtt. Lám-lám, meccsre kellett volna járni, a megvetett „neonáciproli” huligánok megtanították volna néhány dologra.

Bezzeg a jófiú FeGyőrnek sikerült a keménykedés, ő elvesztette füstgránát-szüzességét, bár nem egészen világos hogy mi volt a célja azzal, hogy bebaszta a rendőrök közé. Ez a kérdés, ugye az összes többi tüntiző esetében felmerül. 2006-ban hogy féltette mindenki a rendőröket, meg a tüntetők erőszakosságától rettegett, most meg mindenhol azt hallani, hogy a tüntetők akasztani akarnak és gyűlölik a rendőröket, dobálják őket. Na de ezt hagyjuk is, vagy mégsem: a jelek szerint erélyes és tekintélyes vezető nélkül ez a tömeg csőcselékké vált. Pontosabban az aljas csűrhe emelkedett ki és onnantól kezdve ők diktálják a tempót.

Akik azt hiszik, az utcán megdönthetik a kormányt, nagyon el vannak tévedve.

Pár száz progresszív, huligánkodó hülyegyerek, visszapillantókat tördelve, lopkodva, gyújtogatva, impotens politikai háttérrel nem fog országos támogatottságot szerezni. Bármit is gondoljanak arról, hogy az egész ország közhangulata mögöttük áll, ez valószínűleg súlyos tévedés.

Facebook hozzászólások

  81-es proli

Avatar

12 hozzászólás

 1. Avatar

  https://youtu.be/BFM0zFEoYng
  Ha valaki a videón látható patkányok és a mostani politikai pigmeusok között hasonlóságot vél felfedezni, az talán nem a véletlen műve!?

 2. Avatar

  nyilvanvaloan ezek a “tuntetok” ( es egyuttal bocsanatot kerek a megnevezes miatt a francia sargamellenyesektol ) fizetett provokatorok, a maradek meg szimplan hulye. Fegyor meg a tobbi keptelen forradalmat csinalni, de ha van akkor kesz az elere allni.
  megjegyzem, ha mindenki otthon vacsorazik vagy shoppingol karacsonyra ugy nehez tuntetest kirobbantani – lasd regi mondas teli hassal nem lehet utcara hivni a zembereket

 3. Avatar

  Kunhalminak BKV bérletet, Bangónénak eszet, Bernikének bömbikét, vagy DK tagkönyvet hozhatna a Jézuska!

  • Avatar

   Nekünk meg egy hatalmas csillogó, díszes-szalllagos fenyőillatú kartondoboz amibe berakhatjuk a teljes magyar ellenzéket, meg egy ehhez illősss baszott nagy csúzlit, amibe a dobozt a díszes társasággal együtt betehetjük és kilőhetjük a nagy büdös sötét picsába a Magellán-felhő felé de úgy, hogy oda is érjenek.

 4. Avatar
  fürgerókalábak

  Sietni kell! Nemsokára itt van a május. Saul Alinsky már tűpárnán ül a pokolban.
  Ha a kormánynak van sütnivalója levonta a tanulságot a kijevi kéthektáros forradalomból.
  Bár az némi pozitívum hogy Victoria Nuland-ot már kiba52ta Trump mint macskát 52arni, John Mc(co)Cain pedig megtért a Teremtőhöz. Helyetteseik pedig nem jelentkeztek még be.
  Az ellenzék pedig annyira ostoba hogy azt hiszi hogy, Gyuri bácsi és a minyonjai majd kikaparják nekik a gesztenyét. Igyekeznek is egymást túllicitálni a forradalmárkodásban, annyira hogy a “demokratikus” látszatról teljesen elfeledkeztek. Úgy tűnik számomra hogy, “sajnos” az a helyzet hogy a jelek szerint a State Department viszont nem tanúsít túlzott érdekődést a második patkánylázadás iránt, ezért nem garantált a kis Szamuelyk, Lukácsok mennybemenetele.

 5. Avatar

  Amikor az efftársi hatalomelvonási tünetek és a lumpenproletariátus “találkoznak”…!

 6. Avatar
  Primitív URH

  T Sebestyén úr!

  A budapesti emberek többsége szarik az ellenzékre. Ez a tüntetésen résztvevők számából is látható. Nézzen körül a balhézók között. Azon röhögtem, hogy valaki azt írta, hogy örüljünk, hogy nem borogatnak autókat. Hát ezek nem egy kocsit, hanem egy biciklit se bírnának felborítani. A vidék emberekről meg csak annyit. Maga ismeretlenül alacsony iskolai végzettségűnek minősíti őket aki csak az állami kommunikációból szerzik ismereteiket. El kéne jönni és megismerni őket. Józanul gondolkodó szorgalmas emberek, akik megbecsülik, hogy van munkájuk és meg is fizetik őket. El is szippantották az elmúlt években indult vállalkozások az idénymunkásokat. Ettől függetlenül teszik a dolgukat azt amihez a legjobban értenek. A mindenhez kurvára értő belvárosi majmoknak szarból zabálnivalót készítenek.
  Igen Sebestyén úr amikor lemegy a Spar, Tesco, Aldi vagy bár melyik üzletbe ezeknek az embereknek a termékei vásárolja.
  Tudja a régi mondás úgy szól, ha paraszt nem szarik akkor az úr nem eszik.

 7. Avatar
  Tehetetlen_Dodó

  Majd megunják, hazamennek.

  Esik a hó, a libsikék félnek, hogy megfázik a lábacskájuk, a felbérelt proli csürhe meg elvonul forralt bort vedelni.

  De ha csinálják még egy darabig, az sem nagy baj: legalább az egész országgal megutáltatja magát ez az anarchobolsi söpredék.

 8. Avatar
  Tehetetlen_Dodó

  Egyedül a rendőröket sajnálom, hogy nem csaphatnak szét a vörös csürhe között.
  Pedig nagyon rájuk férne.

 9. Avatar
  Karácsony Márta

  Remek hozzászólások, mit lehetne még hozzátenni? Én személy szerint könyörgök egy kis diktatúráért..

 10. Avatar

  “Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a kalácsom?
  Ha kisült már ide véle, hadd egyem meg melegébe.”
  Ki nem találnák, hogy ez a karácsony vallástalanítására kitalált dalocska, az átkosban csak ezt énekelhették a gyerekek karácsonyra. Ateista, erkölcstelen balliberálisok pedig jókat röhögtek rajta.
  Most meg gender karácsonytalanítás a menő, a télanyó van Mikulásnak beöltöztetve.
  A kretén efftársak pedig a tüntetésen a köztéri karácsonyfa gyújtogatása közbe óbégatják, hogy égjen a karácsonyfa.
  Kreténeknek nem karácsony kell, hanem télünnep, jó piálással, kábszer hatására üvöltözve.
  Kell nekünk a kretén prolit eltűrni? Kell ám, mert különben rasszizmusról óbégatnak a méghülyébb libsik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük