Klímaváltásig nem szülök!

Avagy a klímaszüzességi fogadalom és az inkvizíció

Büszkén hirdetik az Indexen, hogy valami amerikai liba most éppen azért nem szül gyereket, mert a politikusok nem foglalkoznak eleget vele. Vagy a klímával. Ezt nehéz eldönteni, mert nyilvánvaló, hogy egyébként sem szülne, lévén hogy eleve állítólag valami egyetemen tanul (hogy mit, abba jobb bele sem gondolni… ) Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy addig nem szülök gyereket, amíg nem csatolják vissza Erdélyt Magyarországhoz. Csak ugye sokat elvesz a kijelentés éléből, hogy a feltétel teljesülése esetén sem valószínű, hogy szülnék, lévén hogy például férfi vagyok.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy már követői is vannak. Ez önmagában nem meglepő, hiszen az internet korában nem lehet olyan nagy őrültséget elképzelni, aminek ne lenne azonnal sokezer követője. Elég csak az oltásellenességre, a laposföldre vagy az iskolai lövöldözésekre gondolni. Nemhiába mondják, hogy Amerika a hülyeség őshazája.

Ez esetben azonban van magyar szál is a történetben ugyanis már olyan 4-5 éve végigsöpört poros kis hazánk erre fogékony facebook-csoportjaiban a „kormányváltásig nem szülök” jelszóval fémjelezhető hisztéria. 

Amikor ugyebár Kövér László kimondta, hogy „a nők számára az önmegvalósítás legmagasabb foka az, ha gyerekeket szülnek”, a liberálisok a számukra súlyosan sértő és demagóg gyerek szó hallatán félreverték a harangokat, és a leghaladóbbjaik felírták rúzzsal a hasukra, hogy „kormányváltásig nem szülök”, majd lefotózták a műalkotást, és megosztották a facebookon.

A képek mélyen beégtek az emlékezetembe, ugyanis nem tudtam eldönteni, hogy a rajtuk olvasható üzenet a visszataszítóbb, vagy azok a testek, amelyekre rámázolták.

Csak egy gond volt – talán ezért is múlt el hamar az egész hiszti – hogy tudniillik senkit nem érdekelt. Ha nem szülnek, hát ne szüljenek! Végülis joguk van hozzá. Akár otthon, akár az utcán is. Álljanak ki a parlament elé minden pénteken nemszülni! Ha meg kibuknak az iskolából, mert a tanulás helyett egész évben nemszültek, akkor majd elmennek mosogatni, ez legyen az ő bajuk, vagy maximum a szüleiké.

Semmi baj – gondolhatnánk – legalább több erőforrás marad a családok számára, így a normális embereknek annyival is több gyereke lehet. Legfeljebb majd 50 év múlva, amikor egyre komolyabb problémát jelent a magatehetetlen klímaöreglányok (és macskáik) eltartása, el kell majd törölni a nyugdíj intézményét, hogy ne a mi unokáink tartsák el őket, hanem hadd arassák csak le a munkájuk gyümölcsét.

Ugyanis meg fognak öregedni, csak erre most nem gondolnak, mert addigra úgyis világvége lesz. A világvége azonban egy olyan dolog, amiből nagyon sokszor és nagyon sokfélét láttunk már, de egy közös volt bennük: hogy eddig még mindegyik elmaradt!

Még a Krisztus utáni ezredik évben sem volt világvége, pedig akkor aztán tényleg  egész Európa azt várta. Sőt én tanúja voltam, hogy nem volt világvége 2000-ben sem, 2012-ben sem, és igen valószínű, hogy ugyanígy nem lesz világvége 2050-ben sem, meg 2100-ban sem.

Ezek a magányos klímaapácák pedig ott fognak állni megvénülve, egyedül az öregek otthonában, mert azoknak a politikai pedofiloknak, akik most futtatják őket, azoknak később már nem fognak kelleni semmire. Hiszen hogy nézne már ki, ha 70 éves vénlányokat vonultatnának fel a médiában, mondjuk azzal, hogy „én azért nem szültem, mert nem akartam, hogy a gyermekemnek iphone és okosóra nélkül kelljen felnőnie”.

Olvasom a cikkben, hogy máris több ezren tettek klímaszüzességi fogadalmat. Akarommondani…  van itt egy kis bökkenő. Ugyanis – amint minden termék, gondolat, és divat, ami Amerikát megjárva jut el hozzánk – tartalmaz valami súlyos szoftverhibát, ami az egészet elrontja, lenullázza, hiteltelenné teszi. Tudniillik ez a fogadalom a kereszténységben (és más hagyományos vallásokban is) megszokott szerzetesi fogadalmaktól lényegesen eltér: itt szó sincsen önmegtartóztatásról, csupán a szüléstől kívánnak tartózkodni. Óhatatlanul adódik a gondolat, hogy nem csupán arról van-e szó, hogy azt a felelősségét szeretnék elkerülni, ami a természet rendje szerint valaha együtt járt az élvezettel? Hiszen félnek attól – talán nem is ok nélkül –, hogy ha gyerekük lenne, akkor az is olyan lenne, mint ők.

Egyetlen kérdés merül már csak fel a gondolkodó emberben: ha már úgyis az önkéntes kihalást választották, akkor miért kell ehhez még évtizedeken át vergődniük sajtótájékoztatóról sajtótájékoztatóra, tanácskozásról tanácskozásra, tüntetésről tüntetésre? És közben tonnaszám égetni a széndioxidot, utaztatni a stábokat, íratni a cikkeket, meg kólásflakonokkal tömni a bálnákat? Miért nem tudják most mindjárt felkötni magukat? Természetesen 100% növényi alapanyagból készült kenderkötéllel.

Hiszen a bolygónak is meg nekik is könnyebb lenne. Rólunk nem is beszélve…

Persze lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, és hamarosan megtaláljuk majd az újbeszél kifejezések szótárában a klímaszorongás és a klímajavító szer mellett a klímaöngyilkosság fogalmát is… Persze innen már csak egy ugrás lenne a klímaterrorizmus definiálása, de inkább nem akarok ötleteket adni… 

Úgy néz ki tehát, hogy amint a szocializmusból is volt az elméleti meg a létező, úgy a liberalizmusból is két fajta van. Van az elméleti, ahol a legfőbb érték az egyén, és van a létező, ahol a legfőbb érték, ha kihalunk. Ez aztán az amerikai álom!

Egyébként, aki figyelemmel követi a liberális dogmatika alakulását, az már évtizedekkel ezelőtt észrevehette, hogy a liberalizmus (legalábbis ahogyan a politikusok meg ezek a No-GO szervezetek értelmezik) voltaképpen egy öngyilkos szekta.

És mint ilyen, nem az első a történelemben. A középkorban is voltak hasonló alakulatok, elég csak a XII.-XIII. században elterjedt katharokra gondolni, akik valahogy úgy képzelték el a világot, hogy a lélekkel ellentétben a test az egy eleve gonosz dolog, és ha teljesen megállítják a szaporodást, akkor az emberiség megszűntével megszűnik a gonoszság is a földön, és így jön el az Isten országa. Akkoriban még híján voltunk a technika e téren elért csodálatos vívmányainak, ezért ők ezt úgy képzelték el megvalósítani, hogy megtiltották a szexualitás minden létező formáját. Persze voltak köztük, akik nem akartak ennyit teketóriázni, és inkább halálra éheztették magukat, vagy akár a gyerekeiket, sok évszázaddal megelőzve a korukat – amíg a francia király és az inkvizíció fel nem számolta őket…

Ma azonban más időket élünk. Fordult a kocka, és ők működtetik az inkvizíciót, sőt a francia királyt is ők választották… 

Facebook hozzászólások

  tutiblog

tutiblog
A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

20 hozzászólás

 1. Avatar

  A liba ne is szaporodjon. Hizlalják fel -amcsi módra pattogatott kukoricával, csipsszel, Coca Culával – és vágják le, majd a svédek megeszik.

 2. Avatar
  Jáger László

  2 kérdésem azért van
  Isten létezik!!!???..
  És jkrisztus létezett
  Vagy csak a biblia meséje felnőtteknek!!???..
  olyan kíváncsi lennék….
  miután én ateista vagyok…..
  barátilag
  J.L.

  • Avatar

   Ha ilyen büszke ateista vagy, neked nem tökmindegy?

   Barátilag.
   M.

  • Avatar

   Csak a haláláig lesz kíváncsi,utána ott a bizonyosság és a büntetés. A helyesírási hibákért is ,barátilag…

  • Avatar

   Te nem hiszel Istenben, szerintem is elefant tragyabol gyurtak teged es a CO2-hoz fohaszkodsz. baratilag…..

  • Avatar

   Ha nincs Isten, van-e a lélek?
   Ha nincs lélek, van-e lelkiismeret?
   Ha nincs lelkiismeret, akkor te minek írogatsz ide?
   Megbízásból, perverzióból?

 3. Avatar
  Molnár József

  A sülyedő óceánjárón nincsennek ateisták.

  • Avatar
   Karácsony Márta

   Kérem, ne vegye zokon… csak a segitőkészség vezérel..süllyedő… és nincsenek…

 4. Avatar

  “Nemhiába mondják, hogy Amerika a hülyeség őshazája.”

  Aztán visszaszármaztak Nyugat-Európába.
  Itt is akad belőlük vagy másfél millió eszelős hülye.

  • Avatar

   Az a baj, hogy nem csak a b.uzis, gen.deres, erőszakos, történelem és történet hamisító filmjeiket, reklámjaikat, de gazdasági bűnözőiket és módszereiket, a politikai aktivistáikat is exportálják.

  • Avatar

   A hülyeség őshazája, és ez egyben a legnagyobb ereje is. Bármilyen hülyeséget ki lehet próbálni és ebből következően kiderül, ha mégse hülyeség. Azonban ha elérünk az önpusztítás irreverzibilis formáihoz, akkor már semmi se fog kiderülni.

 5. Avatar

  Jáger ! Te szopni jársz ide.

 6. Avatar

  Mihelyt minden “klima” után beszúrunk egy “X”-et, rögtön felismerhetővé válik ezen hölgyemények valós problémája és félelme!

 7. Avatar
  kara kozgun

  T9meg manipulálása Mao Ce Tung módszere

  1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
  2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nem létező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nem létező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
  3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
  4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”).
  5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
  6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
  7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.
  8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.
  9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.
  10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. ő (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani.
  Forrás : Noam Chomsky/magyartudat.com

  • Avatar

   Durva. Ezt valósítják meg a globalisták is ellenünkben. Egyébként meg kihalófélben vannak az ateisták, mert ők szülik a legkevesebb gyereket, a homoszexuálisok is, érthető okokból, és ezek szerint a klímahülyék is, mert a gyermektelenséget bevették a programjukba. Ezt nevezik természetes kiválasztódásnak.

 8. Avatar

  Nem ezek a szülni nem akarók a fényevők is? Amennyiben komolyan veszik a fényevést, a problémájuk megoldódik magától.

  • Avatar
   zolatiguszti

   Nem a fényevők azok akik túl korán választják el a gyereket az anyatejtől, mielőtt még kifejlődött volna a napelem cellájuk vagy a fotoszintézisük. Emiatt a gyerek rendszerint éhen hal a szülők meg tovább napoznak a börtön udvaron.

 9. Avatar

  Csak olyan tud nem szülni, aki megszületett. Ebből következően ez nem logika, ez nem igazi választás, hanem egy életellenes tendencia. Aki a nem születést promózza az egyrészt HAMIS a demográfiai télben, másrészt HÜLYE, mert a saját létezésének alapját kérdőjelezi. Ezt a MARHASÁGot azért lehet elkövetni, mert mindig a másikra vonatkozóan gondolják, tehát abszolút ERKÖLCSTELEN.

 10. Avatar

  Divat, mint az antiszenitizmus az 1920-1940-es, a marxizmus-leninizmus az 1960-70-es, a romantika és liberalizmus az 1700-as, a liberalizmus 1980-2010-es években.

  A reklám-marketing ötletgazda rázza a kolompot, amíg pénz van benne, a csorda megy a hang után, egyedei pedig tülekednek, hogy minél közelebb legyenek a kolomphoz hátha etetés van.

  Érdekes, hogy sem az egészséges táplálkozás hívei, a környezetvédők nem reagálnak a műhús gyártásra, a rovar kekszre, talán senki nem fizeti meg a reklám-marketinget?

 11. Avatar
  zolatiguszti

  A nem szülés igazából egy rejtett háttérhalmi privatizációs előkészítő eszköz.
  Cél lenyúlni a világ maradék közvagyonát.Ugyanilyen eszköz a visszafizethetetlen adósság spirál.
  A tőke soha nem félt semmitől csak a dühös tömegektől….Ha a dühös tömegnek már nem maradt semmije , ugyan miért is tisztelné a magánvagyont? Így tehát a vagyonszerzéssel párhuzamosan meg kell szabadulni a kisemmizettektől is, mielőtt észbe kapnak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük