Liberális újságírók alapbetegségei

Végre megtudtuk azt, amit a szemét kormány napok óta titkolt, de egy egész nemzet volt rá kíváncsi. Az igazság végre utat tört magának, és nem lehetett tovább elkendőzni a nyilvánvaló tényt. A közvélemény sosem tudta volna meg ezt a liberális újságírók állhatatos, sőt, hősies kötelességteljesítése nélkül.

Igen, a 37 éves brit nagykövethelyettes nem véletlenül hunyt el a koronavírusban, hiszen alkoholizmushoz köthető alapbetegsége volt. A tájékoztatás szabadsága és a hír örök szentsége mindenféle kegyeleti és személyiségi vagy betegjogot felülír, hiszen ahhoz Orbánnak semmi köze, hogy mi történik a hálószobámban vagy a méhemben, de én, mint liberális újságíró joggal formálok jogot arra, hogy tudjam, hol és mennyi koronavírusos beteg él, és ők szenvednek-e például valamiféle alapbetegségben. Ez a modern világ modern sajtóműködésének kvázi alapja.

Na, akkor nézzük, hogy a személyiségi és kegyeleti jogot felesleges akadékoskodásnak tekintő liberális újságíróknak milyen alapbetegségei vannak!

Neveket természetesen nem írhatunk, de hátha ezek nélkül is tudjátok majd azonosítani, kiről is lehet szó.

Nagy, tohonya a teste. Méretei ellenére egyből látod a tartásán, hogy sosem találkozott még megerőltető testi edzéssel, hacsak a szerkesztőségbe lépcsőn való felcaplatást nem vesszük annak. Pofáját ragya veri ki. Belseje a külsejénél is undorítóbb. A sok üléstől, szerkesztéstől, sorozatnézéstől az aranyere is rendszeresen kikukkant. Amikor elfogadták a csövestörvényt, a rendőrök majdnem bevitték életvitelszerű tartózkodásért, pedig csak cigizni ugrott le a szerki elé.

Törpe, gnóm, vízfejű. Aki arról álmodozott, hogy undorító írásai miatt elhelyez a kis testén elhelyezett nagyméretű fején nevelési célzattal egy csicskalángost, az bizonyára átgondolta ezt a véletlen találkozás folyamán, és inkább a helyét szerette volna átadni a szerencsétlennek, mert láthatóan még állni se nagyon tudott.

Ez is törpe. Hasonlóan degenerált mint a másik. Lelkileg is, nemcsak testileg. Nagyon laza és nagyon vicces próbál lenni életének minden egyes pillanatában, de amikor ilyen próbál lenni, akkor aprócska méretei ellenére csak azon jár az eszed, hogy olyanokat pacsizhass a kis fején, mint Benny Hill a kis öreg kopaszén. Egyesek szerint a két törpe valójában ugyanaz.

Kakukktojásként egy nagyon edzett kisújságíró jön, aki azonban annyira buta és krónikus hazudozó, amilyet általános óta nem láttál. Tudod, általánosban voltak mindig ilyenek. A másik osztályba járó kisköcsög, aki azt kamázta, hogy Ausztráliában nyaralt a család, te meg tényleg voltál ott, és három keresztkérdéssel azonnal lebuktatod. Na, ez az újságíró még ennél is butább, és olyasmiket hazudik, hogy járt a Nemzetközi Űrállomáson, és bizonyítékként megmutatja erről a nyílegyenes kutyaharapását. Mellé még könnyezni is próbál neked, hátha megesik rajta a szíved. Egyszóval krónikus hazudozó, és még kibaszott primitív is.

Ennek az újságírócsajnak egyetemi évei azzal teltek, hogy megpróbálta Budapest összes faszát leszopni. Bár nem túl szép, de ebben a nemes feladatban csak Budapest néhány józan férfija akadályozta meg, akik nem hagyták. Sokszor kapott persze nem várt bónuszt is a kedvenc lefetye mellé, némelyiket pedig azóta is tünetmentesen hordozza, így a kézfogás vagy puszi akkor sem javaslott vele, ha ez az egész járvány már lelohadt. Ja, és egyesek szerint valójában férfi.

Affektáló buta picsa. Hisztérikus is. Állítólag ő is próbálkozott olyasmivel, mint az előző, csak túlságosan taszító és technikailag is ügyetlen benne, ezért inkább újságot próbál írni. Érzelmeit palástolni képtelen. A fideszeseket izzó hévvel gyűlöli, a kommunistákat pedig lelkes kiskutyaként csaholja körbe. Említettük már, hogy nagyon butuska?

Torzonborz csávó. Úgy néz ki, mintha a Félelem és reszketés Las Vegasbanból a 90-es évek technocol-rapid tripjén ragadt volna, és azóta se tudna belőle kijönni. Súlyosan skizoid. Magában motyog, és közelben lakóként a Moszkva téren tarhál némi aprót a következő lövésre, pedig a tér Tarlós István Főpolgármester Úrnak hála már régesrég megszépült és nem is így hívják.

Ez is borzas és drogos. Szintén a 90-es évek óta tolja magába a világ összes drogját, ami reflexlassulást és értelmi degenerációt okozott nála. Háromszor kell a nevén szólítani, mire egyszer felkapja végre a fejét, és még akkor se ért semmit. Kibírhatóbb, ha részeg, mert úgy legalább nincs annyira belőve, mint józanul.

Ja, igen. És ezek mellett mindegyik beszédhibás, csámpás, görnyedt, púpos, pókharapós. A saját nemük is jó eséllyel vonzóbb lehet számukra, mint az ellenkező.

Végezetül megoldási javaslatként azt szeretném javasolni, hogy tudom, hogy ezek a jóravaló újságírók csakis a munkájukat próbálják végezni ezekben a vészterhes időkben, de a katonai rendészekre pontosan ugyanez lenne elmondható!

#journalistsarescumbags
#arrestjournalists

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

3 hozzászólás

 1. Avatar

  No most a katonai rendészek hálóval vagy kosárkával járjanak gyűjteni?

  Esetleg közmunkára kirendelő végzéssel?

 2. Avatar

  Egyikük sem egy Vésey Kovács László vagy G. Fodor Gábor!!!!!

 3. Avatar

  Húha.
  Nem vagyok budapesti, így nem sikerült dekódolnom a leírást.
  Gondolom azért az index-444-mérce aranyháromszögből kerül ki a zöme.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük