Lónak a Hadházyja

A jelek szerint máris véget értek a boldog mézeshetek az ellenzéki oldalon, újrakezdődött a láthatósági verseny és a botránypolitizálás – legalábbis azok közül, akik kimaradtak az összefogásból. Mi meg készüljünk, az ominózus jelenetek a tévészékházból nem a téli megőrülés pillanatai voltak, hanem a normál ügymenet része, amit csak a kampány miatt függesztettek fel.

Az önkormányzati választásnak – természetesen a fővárosi Fidesz mellett – a gazdátlanná vált ellenzéki roninok lettek a fő vesztesei. Azok, akik összeférhetetlenségből, vagy a ritka, sorstársak nélkül megélt, szokatlan elmebetegségeik miatt egyedül, párt nélkül maradtak. Mert minden várakozással szemben az ellenzéki pártok mégis megállapodtak egymással, félretettek mindent, ami nem az elosztható pozíciókat és megszerezhető zsákmányt érinti, és azok a szereplők, akik mintegy zsűriként, esernyőként, kovászként akarták befektetett politikai munka nélkül lefölözni a sikert, most hoppon maradtak. Se Szél Bertalan, se Márky-Zay Péter, se Hadházy Ákos nem kell már senkinek, az általuk gründolt mozgalmak, kapcsolatrendszerek és címlisták nélkül is versenyképes, néhol sikeres tudott lenni az ellenzék, főképpen persze Magyarország aszfalttal borított részein.

Hadházy Ákost egészen biztos, hogy nem Orbánnak szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben. A kétségbeesés. Az ellenzék, eddig összeönthetetlennek hitt tagjai simán egy fedél alá költöztek, és egy hangos szó nem csattant még el köztük. A már emlegetett téli bolondozásaiknak egyetlen hozadéka az maradt, hogy nemcsak megtanulták elviselni egymást, hanem kölcsönös szimpátia alakult ki tévészékházas beköltözős buli tagjai között. Kiderült, nincs is akkora távolság a szocialista, a liberális és a náci között, ha bebeszélik maguknak, hogy ellenséges területen járnak. Akkor össze kell fogni, mint a bodycop filmekben a tökéletesen ellentétes karaktereknek. Ezt a vonzalmat pedig magukkal vitték pártjaikba, sőt, a választóikat is meggyőzték arról, nyugodtan leszavazhatnak mindenkire, aki nem a Fideszt képviseli.

A centrális erőtér egyelőre megszűnt, két nagy politikai tömörülés vív egymással, a többieknek pedig nem osztanak lapot. Állítólag ez a demokratikus fejlődés és az ellenzék tanulási képességének a bizonyítéka. Ez ugyan nem biztos, hogy így van, de az mindenképpen pozitív fejlemény, hogy Hadházy Ákos egyedül maradt. A lónak a faszával.

Facebook hozzászólások

  Piréz Róbert

Piréz Róbert
"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

47 hozzászólás

 1. Avatar
  Viszlát, NER!

  Ahogy Tarlós megafonos ámokfutása, Borkai szexvideója, Orbán táblalopási kísérlete is méretes öngól: beismerő vallomás. Ti tényleg nem érzékelitek azt, amikor hülyét csináltok magatokból?

  • Avatar

   Te fasznyaló korcs, mi volt abban ámokfutás, hogy Tarlós megafonnal leugatta a pofájába mászó tordai férget?

   Minimális relitásérzéked sincs, a kurva anyád?

 2. Avatar

  Kikérem magamnak az ilyen viselkedést az országházban. Hogy jön ez a barom, hogy ilyen bunkó legyen a többi képviselővel szemben. Ez a tahó az ellenzéki képviselőket is minősíti.

  • Avatar
   kara kozgun

   “Az igazság a fáj a legjobban! Ázsia a Lajtán túl kezdődik”! Metternich!

   Országházunk bemutatja,

   Az értetek vagyunk, című bohózatot! Szereplői a honatyának öltözött, rossz arcú, rossz indulatú, vagyonszerzésre koncentráló, pénzért mindenre vállalkozó, ki- és megválasztottak! Két fő csoportjuk, ódaluk van, jobb, és bal! A jobbnak csak a neve jobb. A bal meg a Kölcsey-féle balsors, kit régen tép, akkor érünk víg esztendőt, ha nem érnek többé jövendőt!
   A színjáték rossz, az előadás még rosszabb! A feszültség csak a két tábor között. A darab témája, ki hazudik nagyobbat, ki lop többet, ki a nagyobb gazember! A másik eredményét fel, magukét alulértékelik! A vita eldöntetlen eldönthetetlen! Igazi „eredményeikkel” egyik sem dicsekszik, azt a másik kutatja, rákiabálja, míg az elkövető titkolni igyekszik! Szemérmetlen, és szégyentelen mindkét azonos nemzeti gyökerű, csak „világnézetük” más! Elvi szemmel néznek mindent. Mit tudok elvinni! Nem a balhét, a vagyont! A megúszás világbajnokai! Nincs olyan párt bíró aki fel ne mentené őket!

 3. Avatar

  Ki a saját fejét, némely állatorvos a lónak a f..át viseli a nyakán.
  Gyurcsány küldi a mamájának.

 4. Avatar

  Alakul a hazai republikánus meg demokrata váltópárt. Legalább is Sorosék nyomásra.
  A nagy összebútorozásnak azonban van egy nagy hátulütője: sokan kiesnek a pikszisből, megszűnik a lehetőségük a fazék mellé telepedni, mert egy párt esetén egy elnök, pár alelnök és egy jelszó lehetséges. Több pártban többen tudnak megélni politikából.
  Ennek a nagy választási húdeszeretlek összhangnak egyetlen magyarázata van: a Háttérhatalom korbácsot és mézesmadzagot ígért a tervei akadályozóinak, és segítőinek.
  De van egy rossz hírem, elvtelenkék.
  A háttérhatalom nem nagyon szereti betartani az ígéretét, ha le tudja váltani a torlaszokat. Onnantól csak pár gerinctelennek osztanak lapot, a többi párt politikusai mehetnek vissza dolgozni.

  • Avatar
   kara kozgun

   Kutya Ko- Média

   A hivatásos hírközlés (média) olyan szinten működik, mint az ókori csillagászat. Nap, mint nap elmondja, hogyan keringenek a közélet vakon pislákoló csillagai, kis bolygói a költségvetés húsos fazeka körül.
   Közben azt sem veszik észre, amit az ókoriak már észleltek, hogy amelyik „bolygó” közelebb van a naphoz az gyorsabban forog, (gazdagodik). Tudományuk csak leíró jellegű. Látszólag kérdeznek is néha, alázatos tisztelettel. Csak az alapvető kérdést nem teszik fel önmaguknak sem. Így szól a kérdés Kepler (1609) óta: miért? Miért úgy forognak-keringenek-e kisbolygók, ahogyan keringenek? (A kölcsönös vádaskodás, rágalmazás bűzös ködében?) Az égi mechanikában a tömegvonzás, és a mágneses pólus által kibocsájtott erővonalak a válasz a miértre. A pártmechanikában a vagyontömegvonzás, és az ideológiai pólusok erő (és gyűlölet) vonalai mentén „rendeződnek” az álláspontok. Parasztosan az önzés, és a korrupció lehetősége tölti be a gravitáció szerepét.
   Még magyarabbul a Nap helyén az államháztartás fazeka áll, és a vitázókat az „forgatja”, hogy melyikük ragadhatja meg a merőkanalat, és melyik hívének a tányérjába (tenyerébe) tölthet belőle, és mennyi csurran-cseppen a művelet során a „szedőkanalas” kéznek.
   A látszólag megmagyarázhatatlan acsarkodás okozója ez az egyetlen miért? Miért a Te kezedben van a merőkanál? Miért annyit merítesz? Miért annak adod? –és nem az én kutyámnak, aki sokkal hűségesebb, sokkal alázatosabban nyalja a gazda kezét, mint a Te kutyád? (Aki kommunista, és csak ugatja a polgári demokráciát!)
   Ettől oly szomorú a fazekat megtöltőknek, az (éh) és minimál béren tengődőknek e KUTYA KO-MÉDIA! 2001 márc. 05.

   Leplezetlen, szégyenteljes önzés az ország-házában

   Az ügyetlenkedő, új mohók helyett visszaszavazták a régit, avagy egy illúzió elvesztése.

   Öt évvel ezelőtt nagyok voltak a remények, szépek az ígéretek, talán túlzóak az elvárások. Visszakaptuk a szabadságot (kivonult az idegen hadsereg) és a nemzeti önrendelkezést (szabad választások).
   Közben megfeledkeztünk arról, hogy Magyarország számára a szabadságnak rettenetes ára van.
   Mára teljes az apátia, az illúzióvesztés. ’89-ig balsorsunkért okolhattuk a “moszkvai bábukat” és a párthűség okán kontraszelektált országvezetés hozzá nem értését.
   Gerinctelenségünkre mentség volt a megváltoztathatatlanba (?) való, beletörődés. Tűrésünknek ára volt a biztos munkahely. “Bele nem pofázásunknak” a kisstílű, olykor megtűrt lopással elért gazdagodás.
   Közben mindenki fújta az elvárt “nótát”, az újságíró, a tanító, a történész.
   A kollektív hazugság körhintáján szédült a társadalom.
   Szülő a gyerekéhez, testvér a testvérhez nem volt őszinte és egyenes, mert az hátha elszólja magát.
   Most ezek a jól begyakorolt hazugok mégis fel vannak háborodva, hogy “becsapták” őket! Mert akkoriban mindenki “felmondta a leckét”, de úgy tudta az igazság más!
   Kilencvenben azt hívén, hogy minden bajunk forrása: az idegen uralom, és annak kiszolgálói megszűntek, eltűntek, jobb lesz, más lesz, ha magunk kezébe vesszük a magunk sorsát.
   No, hát nem szűntek meg! Jó anyagként átalakultak a maguk hasznára, a mi kárunkra.
   A bajok forrásának hitt igazságról is kiderült, hogy vélt igazság.
   Az elmúlt öt (négy) év legnagyobb, legtragikusabb vesztesége annak a hitnek az elvesztése, hogy vannak olyan szakembereink, politikusaink, akik az elmúlt negyvenöt (hetven) év csődtömegét kezelni tudják. Kiderült, hogy nem tudják!
   Sőt nem is akarják!
   Amikor az egész ország tudta, hogy ég az “ország háza”, a bent ülők azon vitatkoztak, milyen virágot tegyenek az ablakba!
   Utána csodálkoztak, hogy az általuk kimondott szakértelem hitegetése fordítódott magyarról magyarra.
   Választott képviselőink másodlagosan “intézik” az ország ügyeit. Az első: a gyors (újra) meggazdagodás, személyes párt és egyéb pozíció szerzése, megerősítése.
   Leplezetlen, szégyentelen önzés, személyeskedés az ország házában, az ország nyilvánossága előtt.
   A legbutább ember is rájött, előbb-utóbb, ezek az emberek nem nekünk akarnak jót csak maguknak! A “demokráciájuk” álarcnak bizonyult, kilógott belőle a kezdő kapitalizmus farkasfoga.
   A választók erre cinikus választ adtak. Az ügyetlenkedő új mohók helyett visszaszavazták a régit.
   Az ismerőst, a bejáratottat, ahol nekik is volt esélyük a, szegényes de biztos megélhetésre. Aztán most rá kell jönniük, az a régi mégsem jön vissza. Az állam soha nem adott, adhat mindenkinek munkát.
   Az elmúlt negyvenöt évben is csak fizetést adott mindenkinek, alibi munkahelyen, alibi munkáért is. Most újra mindenkinek magának kellene megkeresni a maga munka. és mindenféle helyét a világban.
   Erről is leszoktatták őket, mint a munkáról, önképzésrő1, igazmondásról, küzdésről. Sokan kétségbeesetten néznek a tél, a jövő elé. Lassan belátják, hogy helyzetük kilátástalan: ez tettekre sarkallja őket.
   Lesz, akit tanulásra, lesz, akit lopásra, betörésre, utcai zavargásra. Ettől, ekkor mindnyájan belátjuk majd helyzetünk megoldhatatlanságát, kilátástalanságát.

   2003 márc. 05. irtam

  • Avatar

   Ezt mondtam én is.
   Több lesz a paraszt, úgy mint a sakktáblán, és először azokat áldozzák fel, mert kisebb a mozgásterük.

 5. Avatar

  Nem tudom, ez a plakatírozás ma történt, vagy múlt tavasszal?
  Hadházy mindenestre már nem téyező, ahogyan Szél Bertalan sem. Úgyhogy kedves “élvtarsak, élvtarsnők”tessenek elvonulni a köz pódiumáról.

  • Avatar

   Kúltúrálatlan prolik. Pénzéhes komcsiktól csak ez telik. Szégyenei az országnak.

   • Avatar
    kara kozgun

    Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. FIDESZ Fiúcskák! Szabó Dezső 1921!
    Nincs nekem a zsidóval semmi bajom. csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó (pártunk, és kormányunk!) Márai Sándor
    “A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali.” (Márai Sándor)

 6. Avatar

  Irr vagyuk egyparan magyarok. Ezt mar eleg regota ugy mondjuk m h lonak a gyurcsanya

 7. Avatar
  Janos Szabo

  HADHÁZY ! Akikkel a földön henperegtél, azoknak ajánld ! Az “ORSZÁG NÉPÉNEK NE !

 8. Avatar

  Tiszteletlen, neveletlen senki, vagy senkiházi! Önértékelési problémái lehetnek ennek a szerencsétlennek, nem figyelnek rá eléggé, valakinek a homohozó felé kellene őt terelni, ott végre a helyére kerülne!

 9. Avatar

  Hadházi, egy büfében több emberrel néztük a parlamentben az aljas primitiv irásodat. Ezért ha te az ilyenekhez vagy hozzászokva akkor neked ez nem lehet sértö, az emberek fejhangon kiabálták a büfében, hogy amit irtál az elöször anyádnak és kedves feleségednek ajánljuk.

 10. Avatar

  Mi a baj ezzel egy egyszerű szakmai ártalom
  A kádár népét képviseli a ló doktor. Ő a bolsevik mengele

  • Avatar
   kara kozgun

   „Századokon keresztül a magyar a hízelkedéshez szokott, amibűl honosaink nagy részének önmaga túl­becsülése, gőgje s hiúsága támada: az igaz egyenes szótúl pedig elszokott…

   „A közrestség nem engedi, hogy ott keresse a hibák gyökerét, ahol azok valódi fészke van, tudniillik saját szánakozásra méltó tudatlanságában s a legvilágosboknak sem elegendő gőgjében.” Széchenyi.
   „Súlyt helyezek arra, hogy elösmerjük, miszerint magunk voltunk okai elaljasodásunknak. mert az egyik leg­főbb átkunk amaz önámítás, mely szerint hibáink okát mindig másban, magunkon kívül keressük a sanyarú poli­tikai viszonyokra hárítva mindent, hagyjuk magunkat elbúsulni és elalunni a haza fájdalmat. A nemzet felemel­kedő korszakát az önismeret vezette be.” Vajda János
   A kormány kizárólagos létcélja az, hogy a felső tízezer gond nélküli egzisztenciáját és akadálytalan meggazdagodását biztosítsa, és ezeket a privilégiumokat korlátlanul vigye át utódaira, és minden nem oda tartozót, ezen privilégiumoktól távol tartson, és azokból kizárjon.

   Ebből a helyzetből való elmenekülésre csak egy út volt: a kivándorlás. Magyarország ezúton a háborút meg­előző tíz év alatt több mint másfélmillió embert vesztett el, Az ország komoly és tisztességes elemeinek nagy többsége csaknem teljesen visszavonult a politikai arénától, amely a nagybirtokosok, a rövidlátó vármegyei potentátok és a finánc-tőke ipar lovagjainak működési terévé lett… A szellemi munkás középosztály nagyobb része proletár színvonalra süllyedt.

   A széles néprétegeknek az, az érzése, hogy az ország nem a népé, hanem néhány tízezer emberé, akik a ha­talmat gyakorolják, és a hatalommal visszaélnek, hogy minden állami intézmény milliók szenvedése árán csak eme kevesek rövidlátó politikáját és önző céljait szolgálja

   Jászi Oszkár: Magyar kálvária, magyar feltámadás, Bécs, 1920. szept,
   A magyar politika pár éve teljesen belemerült a reakcióba, s egészen a kiváltságosak osztályát szolgálja. A nép vándorol ki. „Ha csak a jó sors nem segít, ez az ország pár évtized alatt össze fog omlani.”

   Ady Endre: István király országa, 1902. aug. 20.

   Amerika egyre gyakrabban küld ide jó szemű tanulmányozókat. Itt helyben szeretné megtudni az okokat, amelyek a mai magyarjainkat kiüldözik. És ha megtudta, akkor Amerikával bajunk lesz… Amerika és kivándor­lás nélkül az oláh parasztlázadásnál rettenetesebb lázadás törne ki Magyarországon… a magyar politikusoknak ezer évig kellene sírniuk legalább. Sírjanak és bömböljenek, uraink, nagy férfiak. Ami átok ül ezen a szerencsét­len országon, mind önökért ül. Ami bűnt elkövettek, mind önök követték el. A Zápolyák, a nagy hazafiak, a politikusok. Ady: Jegyzetek a napról Budapesti Napló 1907. júl. 3.

   Ezek az uralkodó osztályok, melyek a világháborúig szép időt és esőt, boldogulást és tragédiát és minden egyebet határoztak meg Magyarországon: az összeomláskor, a forradalom első perceiben nagy részben szét­szöktek a világ minden veszélytelenebb kártyaszobái felé. Nem volt olyan társadalmi réteg, amely a magyarság egyetemének organikus kifejezője s új történelmi szükségeinek megvalósítója lehessen. Soha még nép nem volt elhagyatva oly gyalázatosan sorsa intézőitől, mint a magyar. Mármost a kommün bukása utáni pillanatban meg­volt a veszély, hogy a sok szenvedéstől felnyílt szemű nép számadásra vonja, ezeket az elemeket, mint felelősö­ket, minden szenvedésért, a magyarság minden szervezetlenségéért és azért, hogy a magyarságot minden érdeke ellenére belehurcolták a világháborúba. Nosza megindult a jól megszervezett keresztény- nemzeti-konstruktív csaholás, hogy Magyarország minden tragédiájának az áruló Károlyitól cég jelzett zsidó baloldali destrukció volt az oka,

 11. Avatar

  Ezt a Szharházit!

 12. Avatar

  Az ilyen alak látványakor szerintem meggondolandó, hogy legyen-e a jövőben listás szavazattal való bekerülés az Országházba. Én támogatnám, hogy csak egyéni lehessen. Akkor az ilyen bunkó, alpári nímand nem juthatna be, nylon zacskóval felesküdve, pofátlan módon.

  Én meg éjt nappallá téve dolgozom, és koránt sem keresek annyit mint ez a senkiházi Hadházy. Szóval megáll az ész!

 13. Avatar

  Ezen alpári előadások célja leplezni azt, hogy egyáltalán nem értenek a parlamenti munkához. Képtelenek előállni egyetlen értelmes javaslattal, mert üresfejűek, és amúgy sem szeretnek dolgozni.

 14. Avatar
  Karácsony..sk

  Már meg sem tudom fogalmazni azt az érzést, ha valki engem egyik oldalon nyilvánosan politikailag így képvisel, mert rá zavaztam s a másik oldalon pedig párhuzamosan képviseli azt a primitív , tanácstalan, romboló tevékenységet , amit most látunk a szemünk előtt a Magyar parlamentben az ellenség mintapéldányai részéről. Még azt is elhiszem, hogy az ott ülő elenzéki képvisalőknek maximálisan megfelel, hogy egy-két idióta helyettük nyilvánosság előtt eljátsza azt a vágyvezérelt degradált állapotot, ami valójában a szívük mélyén dereng és élteti őket. Lehetetlen,hogy ha ezt egy jobboldali politikus vinné véghez a parlamentben, akkor ezen kolaboráns tevékenységnek ne lennének perszonális következményei a közössségen belül, mert azért mi jobboldaliak erkölcsileg valahová mégiscsak tartozunk. De akik erkölcsileg sehová, azok miért vonzóak a balodali szavazók számára? Netán tényleg felrúgva a hagyományos, pruális azaz sogpárti rendszer adta hatalmi fékek és ellensúlyok demokratikus lényegét, szüksége van a Magyar társadalomnak ilyen fos alakokra? Miért nem emeli fel egyetlen egy ellenzéki szavazó a hangját annak érdekében de neadjisten parlamenti képviselő, hogy te lyukaszoknis külföldről támogatott kolaboránsn pókember minket ellenzékeiket is megsértesz azzal amit csinálsz, mert ezzel nem értünk egyet. Én úgy látom, hogy a külföldi magán pénz háttérhatalom az otthoni (USA) politikai kultúrájukat akarják rákényszeríteni a Magyar nemzetre csakis azért, mert náluk ez a bipoláris erkölcstelen politikai mechanizmus működik, de már nem soká. Ebből következik az a baloldali tévhit, hogy csak akkor győzhetsz, ha a pofádon minnél vulgárisabban tudsz érvényesülni a saját korlátolt politikai környezetedben és az őt támogató neomarxista ultraliberális őrült liberálfasiszta internacionalista közegben! Ezt Magyarul úgy hívják, hogy kolaboráns anarchizmus füszerezve a neomarxista tézissel. Szerintem most már a lenin, Marx és Engelsz is forog a sírjában, vagy nem! Ha nem, akkor csakis azért nem, mert ők egy szemrebbenés nélkül képesek voltak a pétervári 1 ha-os 2014-i novemberi foradalomban megölni az Orosz cárt s a gyerekeit a családban, 1919-ben a tanácsköztársaság alatt a lenin fiúkkal és lányokkal gyilkoltatni, akastani, körmöket letépni és emberi sorsokat tönkretenni , vagy 1956-ban a Magyar emberek közé lőnni azért, mert ott, akkor az ideológiájuk veszélybe került pontossan úgy, mint most nálunk és a nagy világban!!! Egy szó mint száz, keményen folyik a III. Világháború nem hagyományos fegyverekkel, hanem sötétben elhelyezett csapdákkal, taposó aknákkal és őrült vesztessekkel, akik a hatalomért képesek a szó szoros értelmében mindent megtenni azért, hogy a kasszához jussanak!

  Szlovákiából……

 15. Avatar

  A tahó haladók dicstelen ámokfutása a prolizmus legalja. Ettől fogva nem lehet elfogadni a “szereplésüket” mert ez még a TV székházban végigvitt vonaglásuknál is sokkal lejjebb van.
  Tiltakozom az Ország Házának megbecstelenítésére tett újabb akciójuk miatt, mert szégyen , hogy ilyen tahók a Parlamentben lehetnek. Ha ez az európai jogállami módi, akkor sürgősen tiltakozni kell a neoliberális hangadók durva viselkedése miatt, mert ez nem számítható be a ténykedések sorába. Annál is inkább, mert az atombombájukat Timmermans üvöltözése ellenére sem lehet komolyan venni.

  • Avatar

   Tiltakozzunk a házelnöknél E-mail-ben.
   Én el is kezdem.

  • Avatar
   kara kozgun

   A választásrúl remete levele Mi készül már mögint nálatok, édesegy komám!

   Akkora a ricsaj, mint a faluvégi cigánysor felül szokott, ha döglött disznóhoz jutottak, oszt megy a nagy daj-daj! Ígéretektől bódul a jónép, amék gondolkodni nem tud, nem hajlandó! Amék, mi jó neki, azt rögtön elhiszi, bármilyen lehetetlen, hogy úgy legyen! Gyön a választás! Az ígéretek földjévé repül, kis átvert, gazemberek uralta vidékünk! De most jó lesz ám minékünk, csak meg kell szavazni, az alapjövedelmet magunknak! Ezt persze adó csökkentés fogja kísérni, hogy másik majom is megkapja kedvenc megkajálandó banánját!
   Másik szélhámos rendet ígér, meg hogy nem fog lopni! Akkor ű miből fog kertes villát venni, betonodúja helyett? A rendjük meg azt jelenti, magán kívül nem lophat senki! Munkahelyet úgy teremt, hogy minden romára egy rendőr fog vigyázni! Nincs többet áramlopás, TV nézés, fűtés, semmi, ami árammal működik, legfeljebb a villamos szék!
   A következő ígéret, Lenin/Kádár feltámasztása lesz, az ő hívő, híveinek! Aki megváltja őköt a visszatért pógár kapitalistáktól, Horthyt éltető, vén, csepegős farkú, „őseinek véres kardjával” hadonászni kívánó vitézi birtokon vitézkedőktől!
   Lesz itt, „tejjel, vérrel folyó Káin világ”! Egymásra támadnak a testvérek, a különbet megölik, az többségbe lévő, irigy ostobák! Már csak így működik a világ! A gazság, a gyom szaporább, megfolytja a tisztességesen élni próbálkozót! Megmondja előre, őtet „tolerálni” kell, gazemberségét rákiabálni is illetlen viselkedés!
   Aztán van „Az együtt pógári Magyarországért!” Ha eddig nem tudtad vóna, mi az, ami soha ne jusson eszedbe! Összeálltak a külön-külön hülyék együtt, mekkorát fognak alakítani! Hadat üzennek Amerikának, hagy röhögjenek rajtuk ők is, ott is! Úgyse lelnek meg minket a térképen! Ha meg Bukó Restet bombázzák helyettünk, az csak jó nekünk! Nem tudja, az állatja, hogy az a második legtöbb magyar lakta város!
   Aztán, ne feledd, itt van a Nemzeti szerencsétlenség középosztálya!
   Nem hiszem, hogy bármiféle nemzeti szerencsétlenség nevelni tudja e középosztályt, melynek műveletlensége oly mély, mint a tenger. Most is ugyanazt hadarják, eszelős, makacs, habzó szájú konoksággal, mint 1 év előtt, mint 5 év előtt. Újfegyverekről ábrándoznak 1944. Márai.
   A marxizmus átplántáltatott a jelenbe, a vaskalapos, vicsorgó, konok maradiság, amilyen a feudalizmus lehetett a francia forr. Követő században: toporzékoló és bárgyú önzés, mely kényszeríteni akar egy társadalmat, egy népet, hogy az emberi természettel ellenkező módon éljen! A kommunisták a hívők fanatikusabban hittek az eszmében, aminek a gyakorlat fittyet hányt, mint a skolasztikus szerzetesek hittek a középkor egyházi hittételeiben… Fanatikusokkal, kik tetejébe még buták is, nem lehet vitatkozni. Márai Sándor 1944
   Ahonnan ez az elem beszivárgott, az orosz városok gettóiból, nem hozhatott magával, sem tisztaságot sem magasabb erkölcsi színvonalat, sem a testi fáradságnak megbecsülését, sem szociális ösztönt, sem kultúr képességet. (… ) Ami antiszociális és kultúr képtelen elem van e barbár tömegben, Bartha Miklós: Kazárföldön 1910
   Szúval, fényesek a kilátások, mint vótak SZÚ-VAL való elrendelt szövetségbe! Meg a várbörtönbe vetett rab, kilátása a kazamatábúl!
   2017-05-01

 16. Avatar

  6házi! Neked abból kettő a kezedbe, hogy ne felejtsd, mi van a szádban! Meg az ülepedben.

 17. Avatar
  Karácsony..sk

  Már meg sem tudom fogalmazni azt az érzést, ha valki engem egyik oldalon nyilvánosan politikailag így képvisel, mert rá zavaztam s a másik oldalon pedig párhuzamosan képviseli azt a primitív , tanácstalan, romboló tevékenységet , amit most látunk a szemünk előtt a Magyar parlamentben az ellenség mintapéldányai részéről. Még azt is elhiszem, hogy az ott ülő elenzéki képvisalőknek maximálisan megfelel, hogy egy-két idióta helyettük nyilvánosság előtt eljátsza azt a vágyvezérelt degradált állapotot, ami valójában a szívük mélyén dereng és élteti őket. Lehetetlen,hogy ha ezt egy jobboldali politikus vinné véghez a parlamentben, akkor ezen kolaboráns tevékenységnek ne lennének perszonális következményei a közössségen belül, mert azért mi jobboldaliak erkölcsileg valahová mégiscsak tartozunk. De akik erkölcsileg sehová, azok miért vonzóak a balodali szavazók számára? Netán tényleg felrúgva a hagyományos, pruális azaz sogpárti rendszer adta hatalmi fékek és ellensúlyok demokratikus lényegét, szüksége van a Magyar társadalomnak ilyen f*o*s alakokra? Miért nem emeli fel egyetlen egy ellenzéki szavazó a hangját annak érdekében de neadjisten parlamenti képviselő, hogy te lyukaszoknis külföldről támogatott kolaboránsn pókember minket ellenzékeiket is megsértesz azzal amit csinálsz, mert ezzel nem értünk egyet. Én úgy látom, hogy a külföldi magán pénz háttérhatalom az otthoni (U*S*A) politikai kultúrájukat akarják rákényszeríteni a Magyar nemzetre csakis azért, mert náluk ez a bipoláris erkölcstelen politikai mechanizmus működik, de már nem soká. Ebből következik az a baloldali tévhit, hogy csak akkor győzhetsz, ha a pofádon minnél vulgárisabban tudsz érvényesülni a saját korlátolt politikai környezetedben és az őt támogató neomarxista ultraliberális őrült liberálfasiszta internacionalista közegben! Ezt Magyarul úgy hívják, hogy kolaboráns anarchizmus füszerezve a neomarxista tézissel. Szerintem most már a lenin, Marx és Engelsz is forog a sírjában, vagy nem! Ha nem, akkor csakis azért nem, mert ők egy szemrebbenés nélkül képesek voltak a pétervári 1 ha-os 2014-i novemberi foradalomban megölni az Orosz cárt s a gyerekeit a családban, 1919-ben a tanácsköztársaság alatt a lenin fiúkkal és lányokkal gyilkoltatni, akastani, körmöket letépni és emberi sorsokat tönkretenni , vagy 1956-ban a Magyar emberek közé lőnni azért, mert ott, akkor az ideológiájuk veszélybe került pontossan úgy, mint most nálunk és a nagy világban!!! Egy szó mint száz, keményen folyik a III. Világháború nem hagyományos fegyverekkel, hanem sötétben elhelyezett csapdákkal, taposó aknákkal és őrült vesztessekkel, akik a hatalomért képesek a szó szoros értelmében mindent megtenni azért, hogy a kasszához jussanak!

  Szlovákiából……

  • Avatar
   zolatiguszti

   Azért mert ugyanúgy vannak mint mi. Mi se tudunk csak a Fideszre szavazni mert nincs más.Ők se mert nincs más…

   • Avatar
    kara kozgun

    Márai a polgárság írója, aki 1944-ben így ír: „Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a „jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit: a tudatot, hogy Ő, mint „keresztény magyar ember előjogokkal élhet e világban”. Emberi gyarlóság, hogy minden korban vágynak az emberek „Isten kiválasztott állatja lenni” munka nélkül a többiek felett, azok kihasználásával előnyökhöz jutni. Ez a gondolkodás rendszer független.
    Neki joga van tartani a markát, s keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidó birtokot, potyanyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a „jobboldaliság” igazi értelme. S ez a fajta nem tanul: aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rendszer előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a „jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársat legyilkolni és aladárkodni (a zsidó tulajdonosok helyett keresztény, magyar vállalkozó lett a névleges tulajdonos) a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett „előkelő közhivatalnok”-nak lenni és sérthetetlen, páncél-inggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak saját becses létezése tényét. Ez a fajta soha nem változik. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.”

  • Avatar

   A parlamenti őrség teremőreinek nem feladata az ülések a tárgyalási rendjének biztosítása, akár testi kényszerítéssel is?

 18. Avatar
  Karácsony..sk

  Javítás: nem 2014-es hanem 1914-es foradalom….

  Szlovákiából…..

  • Avatar
   csakafidesz

   Kérlek ne tedd oda mindig, hogy Szlovákiából. Ettől nem leszel se kisebb, se nagyobb, legfeljebb unalmas.

  • Avatar
   zolatiguszti

   Vagy tedd oda hogy “még” Szlovákiából,Az sokkal optimistább….

 19. Avatar
  csakafidesz

  Állatorvosi szöveg.. Ha egy ló kerül elé akkor gyönyörködve megtapogatja a szerszámát (sóhajt némi irigységgel) és csak utána nézi meg a fogait.

 20. Avatar
  Jáger László

  Orbán Viktor keménye harcolt hadházy táblájáért ,be csatát vesztett!!
  Nem sikerült ellopnia ,hiszen nem is az övé….
  barátilag
  J.L.

 21. Avatar

  Kedvenc szerve lehet ez Hadházy efftársnak! Hagyjuk meg neki!

 22. Avatar
  Gáspár Andor

  Hadházy jelentéktelen figura. Jól teszi a Tutiblog kiváló szerkesztősége, hogy nem foglalkozik vele.

 23. Avatar

  Megint a kettös mérce.
  Mélységesen elitélem Hadházy fellépését az Országházban. Nem civilizált ember fellépése volt. Nem tudom elképzelni, hogy nálunk a Bundestagban a kormány legádázabb bírálói ilyen alpári eszközhöz fordulnának.

  Nem tudom egyébként azt sem elképzelni, hogy a Nemzeti Lovagkereszttel kitüntetett propagandista gyalulatlan, alpári, proli stílusa a nyugati, liberális demokraciában követésre számíthatna. A Bayer elleni elmarasztaló bírói itéleteknek se szeri, se száma. Az erkölcsi iránytüjét vesztett nemzeti érzésü polgár pedig hösként ünnepli Bayert.
  Nem emlékszem arra sem, hogy a PS egyik bloggerje szót vesztegetett volna Bayer emberi méltóságot sértö stílusára. Nem, mert szeretjük a kettös mércét, ha azt a nemzetiek állítják fel.

  • Avatar

   Bocs.
   Bayer iro, Hadhazy meg kepviselo.
   Nem mindegy.

   • Avatar

    Bayer nem más, mint a kormánypropaganda elsö számú szócsöve. A “polgári értékekért” harcoló propagandista. Harcának eszköze a gyalulatlan, alpári, proli stílus. Ezt próbálja a nemzeti érzésüek között szalonképessé tenni. Többnyire sikerrel. Hadházy akcionizmusáról már írtam.

    • Avatar
     Gál György

     Proli stílusra proli stílusú,de nem proli válasz! Persze,ha megdobnak kővel,hát dobd vissza kenyérrel! Hát egy “lószart,mama!”

  • Avatar

   Tessék mondani, melyik nyugati liberális demokráciáról beszél? A négerekkel buzuló makronéról, vagy a bundeskancáéról, aki meghívót küldött az iszlamistáknak ajrópába? Idézzen már valamit Bayertől, ami “emberi méltóságot” sértett!
   Ha ennyire híve az objektivitásnak, akkor mi a véleménye a libsi “értékekért” harcoló ellenzéki propagandáról és annak szócsöveiről? Mi a véleménye mondjuk Tótavéről, vagy a lovagkeresztet kapottak esetén Niedermüller Péterről vagy Wittinghoff Tamásról?

   • Avatar

    Magyarországtól nyugatra minden ország társadalma liberális demokrácia.
    Ebböl a nemzetközösségböl lóg ki az illiberális Magyarország és Lengyelország.
    Bayer proli stílusa termékeny talajra talált, ha azokat a kifejezéseket olvasom, mint “a négerekkel buzoló macron” vagy “bundeskanca, aki meghívót küldöttaz iszlamistáknak ajrópába”. A Bundeskanzlerin senkinek nem küldött meghívót, ez csak az agymosott nemzetiek fantázia szüleménye.
    Bayer emberi méltóságot sértö kijelentése sok közül az egyik, ami miatt a magyar bíróság 500.000 forint büntetésre itélte a Nemzeti Lovagkereszt birtokosát Lunacekkel szembeni kijelentése miatt.
    Tóta W.-töl eddig egy írást olvastam, Niedermüllert, Wittinghff Tamást nem ismerem.

 24. Avatar
  Jáger László

  bayer író!!!??
  hát mondjuk újságíró a jobbról szemlélve!!!
  Maradandót eddig még nem alkotott!!!
  Nem 1 Kosztolányi az biztos…
  barátilag
  J.L.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük