Miért köcsög mostanában a Fidesz az ellenzékiek szerint

 1. Mert nem hajlandók belátni, hogy elveszítették végre a kétharmadot, és az 52%os vereségük azt bizonyítja, hogy a magyar nép már nem akarja őket meg a módszereiket.
 2. Mert nem hiszik el Márki-Zay Péternek és Kész Zoltánnak, hogy kizárólag magánemberként voltak hivatalos úton az Egyesült Államokban.
 3. Mert továbbra sem szállnak le Nagy Blankáról, akit nem ezért ültetett fel az MSZP.
 4. Mert kiiratkoztak Európából, ahol nagyon fontos lenne bent lennünk magyarként. Főleg fontos, hogy az Európaiak mit gondolnak rólunk, és miben kell végre megváltoznunk, hogy megfeleljünk nekik.Mert Kálmán Olgát merészelik szájukra venni a rohadt lakájok, pedig ő továbbra is független újságíró, hiszen független jelölt attól még, hogy nagyon jó barátnők Klára Asszonnyal. Arról pedig nem ő tehet, hogy a Fidesz minden munkahelyén ellehetetlenítette, ezért kénytelen most főpolgármester-jelölt-jelöltként dolgozni.
 5. Mert az úzvölgyi temetőincidens kapcsán nem támadta meg katonai eszközökkel Romániát azonnal, amit mi, belpesti zöldbalos pinceértelmiségiek természetesen azonnal megtettünk volna hasonló helyzetben. Ebből is látszik, hogy a Fidesz nacionalizmusa valójában csak látszat, és velünk, igaz hazaffyakkal szemben csak álszentül etetik vele a buta magyar tömegeket. Ezt mi mondjuk, itt, a bulinegyed pincéjében, ahová a budai hegyekből autóztunk le városi terepjárónkkal/dízelscirocconkkal.
 6. Mert még mindig fontosabb nekik a foci, mint az egészséges, okos emberek létrehozása. (Persze, amióta ismét jól megy a válogatottnak, az ellenzékiek egy különösen undorító hányada megint a legeslegnagyobb magyar szurkoló lett, és fennen hangoztatja, hogy nem Orbán miatt, hanem ponthogy az ő ellenére!)
 7. Mert mégis megszavazta Manfred Webert, aki kulturált és követendő európai konzervatív, csak a megszavazása mégse jó, ha a Fidesz teszi meg, mert a Fidesz álszent még akkor is, ha annak pont nem szavazza majd meg, aminek előre mondta, hogy nem fogja, de akkor is!
 8. Mert nem vitáznak, ha meg igen, akkor meg győznek, és ezért köcsögök.
 9. Mert Németh Szilárd továbbra sem egy vegán, kékhajú, leszbikus nő.
 10. Mert továbbra is korlátozza a melegek jogait, akik továbbra sem válthatnak nyilvánosan érzéki nyelves csókokat törvényes házastársukkal babakocsitolás közben, és ezáltan végzetesen sérülnek lelkileg meg eNberileg.
 11. Mert ellehetetlenítik az ellenzéket, hiszen nem adnak nekik teret és csakis a saját csatornáikon szólalhatnak meg, és mindegyik csatorna csak Budapesten belül fogható.
 12. Mert ellehetetlenítik a tudományt, ami most miattuk kénytelen Bécsbe költözni, bár még mindig itt van. Eleve miféle hozzáállás az, hogy nem adnak csak úgy közpénzt bármire, ami tudomány, és ne a tudós döntse el, hogy milyen, el nem végzett munka után akarja fölvenni az ő kis saját tudományos intézetéből, ahová be sem jár…
 13. Mert a civil szervezeteket továbbra is feleslegesen vegzálják. Azok nem tehetnek meg akármit, sőt, nem írhatják elő az egyenruhás hatóságoknak civilként, hogy mit tegyenek végre, hogy a civileknek végre jó legyen.
 14. Mert még mindig sorosoznak, ami antiszemita hecckampány.

  Mert még mindig migrásoznak, ami probléma csak régen volt, de már elmúlt, bár mi régen is azt mondtuk, amikor még volt mégis, hogy nincsen ilyen probléma, és ami van, az nem probléma, hanem ponthogy a megoldás a magyarság problémáira.
 15. Mert kivágják az összes fát, valamint nem védik a környezetet továbbra se, pedig ezt már a nácik is megtették.
 16. Mert a dunai hajókatasztrófa miatt rajtuk röhög most az egész világ. Nyugaton eleve nem következett volna be ez a katasztrófa, és akkor is már rég kiemelik a roncsot. Illetve hát Keleten is.
 17. Mert Orbán miatt (aki lop!)
 18. Mert megint túl sok buta magyar szavazott rájuk.
Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

10 hozzászólás

 1. Avatar

  Elvtárs, le vagy maradva egy brossúrával. Most már az Úz-völgy az aktuális téma, nem az EP-választás.

 2. Avatar

  Nincs jobb, mint a sokoldalúan tájékoztatott honpolgár😊

 3. Avatar

  Nagyon jó összefoglaló….

 4. Avatar

  minditthalunk…

 5. Avatar

  Mutass jobbat, adj jobbat, csinálj jobbat. Ja, egyik se ment…

  • Avatar
   Kara Kozgun

   Műveletlenség csúcstartója lehetnél! “FIDESZ világ, a “létező világok legjobbika”!

 6. Avatar
  Kara Kozgun

  Olvassatok Adyt, Bálint Györgyöt, Rolf Wntert E: Ervin Kischt! Vagy költők, prózáját, Petőfi naplójr!

 7. Avatar
  Osvát Ernő

  Ha Orbán és köre nem lopnak, hogy lett 10 év alatt a veszteséges szerelő Meszaros Lölőből az ország leggazdagabb multitálentuma?

 8. Avatar

  És, mert már 10 éve egy rohadt gázáremelésre se “fussa” neki! Igaz, efftársak!?

 9. Avatar

  Hogy miért hiszik, hogy a Fidesz köcsög, egyszerü mert ök a szarban vergödnek és sosem fognak felérni a köcsögig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük