Mondatok

Szegény szépemlékű Lovas István legkedvesebb szórakozása volt, hogy a liberálisok kedvenc mondataiba, ikonikus ténymegállapításaiba önmagukat helyettesítette be, ezzel 180 fokot fordítva az eredeti szándékon, hogy felhívja a figyelmet a náluk nemzeti sportnak – most elmagyarázzuk a poént, ezek a nemzetnél csak a sportot gyűlölik jobban – tekinthető kettős mércére. 

“Nem kell hadsereg többé! Soha többé nem akarok katonát látni!”

Mármint magyar katonát persze, mert jugoszláv katonákat elég sokáig bámult még kéjes élvezettel a magyarországi – és főként a jugoszláv – baloldal egyik ünnepelt köcsöge, Linder Béla. Mi, egészséges emberek tudjuk, hogy egy gyönyörű katonánál nincs szebb látvány. Még egy átlagos, többgyermekes, hófehér, heteroszexuális civilnél is szebb, nem beszélve egy mócsingoshajú, ápolatlan, szar drogos hippinél, aki MG-42-es helyett virágokat simogat. Eme hivalkodóan férfiatlan viselkedés természetesen minden alkalommal a mi provokálásunkra van előadva, nekünk szeretnék mutogatni vállaltan töketlen önmagukat. Saját gondolatukat rájuk alkalmazva elgondolkodhatunk ennek fizikai végrehajtásán. A véresszájúbbak most remek kis dél-amerikai diktatúrák katonai helikopteres megoldásait emlegethetik, de a baloldalt úgy a legjobb legjobb megsemmisíteni, ahogy dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr teszi 2010 óta. Választásokon. Az fáj nekik a legeslegjobban. 😉

“Nem kell baloldal többé! Soha többé nem akarok baloldalit látni!”

***

“A GDP-mutató egy kicsit tájékoztat az ország gazdasági teljesítményéről, de korántsem tökéletes, mondjuk egyébként is butaság egy mutatóval leírni egy ország gazdaságát.”

Nagyon-nagyon-nagyon fájt az Indexnek, hogy a negyedéves GDP-adat megint nem olyan lett, mint amilyet a Szalonban ígértek nekik a tartótisztjeik. Számunkra jó hír, hogy ezt a borzasztó traumát minden negyedévben újra és újra át kell éljék. Értelmes létforma legkésőbb úgy a 10. negyedév táján gyanakodni kezdene, hogy talán a tartótisztekkel és a Szalonnal nincs valami rendben, de ilyesmi nekik nyilván meg sem fordul a fejükben. Nézzük most kicsit átvariálva ezt a mondatot, amelynek igaz verziójától azonnal petíciót írna minden belpesti értelmiségi!

“Az Index egy kicsit tájékoztat az ország gazdasági teljesítményéről, de korántsem tökéletes, mondjuk egyébként is butaság egy portállal leírni egy ország gazdaságát.”

***

“Miért probléma, ha tövig csúszik a jégkrém, és bikiniben vásárolnak a boltban? A nők tárgyiasításáról 2019-ben”

A libsi könnyedén felismerhető onnan, ha az aberrált, beteg ideáit az aktuális évszám ismételgetésével próbálja rád tukmálni. Hahó, 2073 van! Szóval most már igazán ideje annak, hogy mindenféle ellenkezés és választás lehetősége nélkül övé legyen végre minden hatalom, és előírhassa neked a tiltott szexuális pozitúrákat, amit otthon végzenél egy számára vadidegen nővel, aki még élvezné is, ha ez nem sértené a gömbölyded és kopasz társadalomtudósnők nőkről alkotott képét. Ezért viszont sajnos nem lehet, mert csak! Most egyébként azzal volt bajuk, hogy heteroszexuális nők heteroszexuáliskodtak egy reklámban. Hosszúkás dolgokat nyalogattak, meg fehér lett a szájuk széle. Hogy mennyire nem a szexualitás, hanem a heteróság zavarta őket, az jól mutatja, hogy vajon melyik reklám ellen nem tiltakoztak ugyanezek két hete. 😉

ˇMiért probléma, ha tövig csúszuk a kólásüveg, és szivárványpárok izgatják smárolva egymás makkját? A homoszexualitás tárgyiasításáról 2019-ben.”

***

“Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Európában ilyen böszmeséget ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

Ezt csak úgy próbaképpen a végére, hogy ma is mindennél fájóbb dolog legyen szembesülni azzal, hogy baloldali vagy, és a másik oldal mennyivel jobb nálad.

“Jól csináltuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen növekedést ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

8 hozzászólás

 1. Avatar
  Ki-van-ott;

  Üdv! csak az első “felütésre” a sz..-szocija, ez a
  “linder-bela” a jugónál jobban
  a rumanesca arcpirítós, rúzzsal fényezett tisztjeit szerette csak
  (netán ős-pride-os??). Csak a történelmi hűségért.

  De nagyon szeretem a liberálisokat (mára szitokszó, tehetnek is róla) ennél
  jobban csak a szocikat csipázom, ez már nem szitok, ez már kezelendő (nyugaton meg pozitív, mint a “dobrev” jelző).

  Hát ezek a szocil-ál-liberálisok az elmúlt 140 évben mindent megtettek Magyarország és
  a Magyar nép ellen.
  Röhögve várom, augusztus 20-án mit lépnek!? LEL

 2. Avatar
  Kara Kozgun

  Marhának tetszik lenni? 1914-ben háborúba hajszolja a népet a bölcs ország vezetés a monarchia érdekeiért ahelyett, hogy a szabad­ságharcot kezdené újra!

  Az eredmény: egy elvesztett háború, 530000 halott, 1,5 millió sebesült, miatt reszketnie kell saját, romjai­ban megmaradt hadseregétől! Mert az oroszországi forradalom hírére esetleg urai ellen fordul! Linder Béla hadsereg-főparancsnok ezért nem akar katonát látni! „Így tehát az állam kormánykerekénél álló burzsoák legelső feladatuknak a munkások „lefegyverzését” tekintették.” Engels, Berlin

  „Sejtette régen mindenki, hogy a katonaság egy napon hazajön a csataterekről – írja Tormay Cécile –, kérdőre fogja vonni mindazokat, akik kiéheztették, kiuzsorázták hozzátartozóikat, és meggazdagodtak idehaza, amíg ők odakint szenvedtek. (Ellopták a hadisegélyeket, szexuális szolgaáltatásra kényszerítették a férj nélkül maradt csinos nőket.)”

  „A háború utolsó éveiben pogromról az egész elkeseredett frontkatonaság, csak egyszer legyen vége a háborúnak. Leszámolásra készült a nép és ökle lassan, rettentően emelkedett a bűnösök felé.”

  • Avatar

   Fostak is a felelősségre vonástól, de szerencsére a libsi sajtóval, kommunista agitátorokkal és Lenin rubelkötegeivel a gazdag magyarok ellen hergelték a kiéhezett katonákat a hadi spekulánsok. Az ország elvesztése olyan ár volt amit szívesen megfizettek.
   Olvasd el Tormai Cecil könyvét végig és pontosan idézd!

 3. Avatar
  Kara Kozgun

  Úgy nő a gazdaság, mint Pál Marci farka! Szétment rajta gatya, örült néki! Megnőtt! Tegnap csak a fele lógott ki!

  • Avatar

   Ha valóban így lenne akkor a libbantak nem döhngenének. Először ment az “éhezünk és el vagyunk nyomva”. A libsi ámokfutás túl közel volt, mindenki emlékezett rá, milyen az amikor tényleg rendőrterror és megszorítások voltak. Nem jött be, jött az újabb kétharmados libsi pofáraesés(ek).
   Most megy az “oktatatásegészségügy”. de ez meg most, amikor mindenre sokkal több pénz jut, harmatgyenge. Erőlködjetek csak, mi ennek örülünk. Meg a gazdagodó polgári Magyarországnak.

 4. Avatar
  Kara Kozgun

  Tudat (vagy elme?) zavaros Lovas István!

  A 2005. Jan. 23.-i (Magyar? Rádió Vasárnapi-újság,= Ócska hazugság!) Jegyzetében az oroszországi Gulágok 700000. áldozatáról beszél, amely valóban sajnálatos. De a kifogásolt „nem kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz”(már csak a kiegyensúlyozás okából) azt is el kellett volna mondania, hogy miért tehették, tették ezt velünk? Persze ez olyan sztori, mint az 1914-es háború idején elmondták a bakáknak az ellenség veszteségeit. És a miénk mennyi kérdé a magyar baka? — azt odaát mondják!) Régi trükk ez! Az Ön (önök) számára „áldott emlékezetű” (nemzeti, polgári, honmentő) Horthy rendszer bölcsessége folytán a Don kanyarba mentek Erdélyt visszafoglalni.(Amit az Ő árulása folytán vesztettünk el!). Volt ugye 1241, 1541, 1941 megint az a jó év, amikor el kell menni a tatárokért, mert már olyan régen nem vendégszerepeltek, irtanák már egy kicsit a „kutyafejű magyart” mert nem akar a polgári mennyország páriája lenni! Vagy az sem ismerős az Ön számára, hogy a nincsteleneket, meg a zsidókat küldték az Orosz vadászmezőkre, mert Ők voltak a legérdekeltebbek az áldott emlékű Úri Magyarország fegyveres szolgálatára!
  Önök hiányolják a sajtószabadságot? Szerintem meg túl sok! A legteljesebb mértékben zajlik a hazugság, és a hülyítés szabadsága! Párosulva a Főszerkesztői cenzúrával, aki eldönti mely divatos hazugságrendszer szerint, vezérli a lapját! Ajánlom figyelmébe Lenin: Állam és forradalom Című brosúráját, persze ez önnek tilalmas, káros, mert kinyitná a polgári csipával elzárt szemeit, a parlamenti democsokrácia (apám alkotta szó) valódi arcáról! Az 1994-es választásra írtam:
  Az egyik szar, a másik kaki,
  Válasszon hát, az aki,
  Ütődött vagy eszement
  Szart ér ám a parlament!
  Miféle tisztesség, hol van erkölcsi alap leszólni a másik tábort, ha ÖNÖK ugyan olyan aljas nemzetrontók, ugyanazon egyéni haszonlesés indokával, mint a leszólt másik Valóban aljas tábor! Csak az a fájdalom oka, hogy most Ők lopnak, és nem ti! Ez valóban tűrhetetlen! Ettől csak egy tűrhetetlenebb létezik, a választók ostobasága. Ha egyszer megokosodnék a nép, úgy elzavarná, ezt az egész szennyes (valódiságában kutyaszaros) homokozót, hogy öröm lenne nézni! Hogy ezt ne tehesse, azért kell folyton hülyíteni, és ez közös érdeketek megint, nincs mit a másik szemére vetni! Szomorú ország, szomorú sors, ahol ilyen nyomorú vezetők és tájékoztatási sztárok, valakik lehetnek. „minden országnak olyan a kormánya, amilyet megérdemel.” „a kelet- közép európai országok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg” írta Fejtő Ferenc. A legkártékonyabb buta ember, aki okosnak hiszi magát, mondom én! És önt is idesorolom lovas ÚR! A magyar úri osztály legrosszabb fajtájából, aki csak szeretne valódi úr lenni, hát az urakhoz dörgölőzik az éhes kutya hűségével!

 5. Avatar
  Medvefütty

  “Most egyébként azzal volt bajuk, hogy heteroszexuális nők heteroszexuáliskodtak egy reklámban. ”

  Bocsánat, nem ezzel volt a baj. Hanem azzal, hogy nőket (köztük gyakorlatilag kislányokat) pénzért olyan helyzetbe kényszerítettek, amiben láthatóan kényszeredetten, mindenesetre elég megalázó módon eljátszották a pornón nevelkedett fiataloknak a szexi playboy nyuszit. Aki nem látta ezt a kis reklámfilmet, az inkább ne kezdjen el anyázni, hogy “hülye állathang, húzz a fenébe ” stb.
  Nyilván semmivel se jobb, ha a beteges libsi rendező ugyanezt a színpadon csinálja szépreményű színészpalántákkal. Abba kéne hagyni a fiatalok erőltetett “szexualizálását”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük