Mondatok

Szegény szépemlékű Lovas István legkedvesebb szórakozása volt, hogy a liberálisok kedvenc mondataiba, ikonikus ténymegállapításaiba önmagukat helyettesítette be, ezzel 180 fokot fordítva az eredeti szándékon, hogy felhívja a figyelmet a náluk nemzeti sportnak – most elmagyarázzuk a poént, ezek a nemzetnél csak a sportot gyűlölik jobban – tekinthető kettős mércére. 

“Nem kell hadsereg többé! Soha többé nem akarok katonát látni!”

Mármint magyar katonát persze, mert jugoszláv katonákat elég sokáig bámult még kéjes élvezettel a magyarországi – és főként a jugoszláv – baloldal egyik ünnepelt köcsöge, Linder Béla. Mi, egészséges emberek tudjuk, hogy egy gyönyörű katonánál nincs szebb látvány. Még egy átlagos, többgyermekes, hófehér, heteroszexuális civilnél is szebb, nem beszélve egy mócsingoshajú, ápolatlan, szar drogos hippinél, aki MG-42-es helyett virágokat simogat. Eme hivalkodóan férfiatlan viselkedés természetesen minden alkalommal a mi provokálásunkra van előadva, nekünk szeretnék mutogatni vállaltan töketlen önmagukat. Saját gondolatukat rájuk alkalmazva elgondolkodhatunk ennek fizikai végrehajtásán. A véresszájúbbak most remek kis dél-amerikai diktatúrák katonai helikopteres megoldásait emlegethetik, de a baloldalt úgy a legjobb legjobb megsemmisíteni, ahogy dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr teszi 2010 óta. Választásokon. Az fáj nekik a legeslegjobban. 😉

“Nem kell baloldal többé! Soha többé nem akarok baloldalit látni!”

***

“A GDP-mutató egy kicsit tájékoztat az ország gazdasági teljesítményéről, de korántsem tökéletes, mondjuk egyébként is butaság egy mutatóval leírni egy ország gazdaságát.”

Nagyon-nagyon-nagyon fájt az Indexnek, hogy a negyedéves GDP-adat megint nem olyan lett, mint amilyet a Szalonban ígértek nekik a tartótisztjeik. Számunkra jó hír, hogy ezt a borzasztó traumát minden negyedévben újra és újra át kell éljék. Értelmes létforma legkésőbb úgy a 10. negyedév táján gyanakodni kezdene, hogy talán a tartótisztekkel és a Szalonnal nincs valami rendben, de ilyesmi nekik nyilván meg sem fordul a fejükben. Nézzük most kicsit átvariálva ezt a mondatot, amelynek igaz verziójától azonnal petíciót írna minden belpesti értelmiségi!

“Az Index egy kicsit tájékoztat az ország gazdasági teljesítményéről, de korántsem tökéletes, mondjuk egyébként is butaság egy portállal leírni egy ország gazdaságát.”

***

“Miért probléma, ha tövig csúszik a jégkrém, és bikiniben vásárolnak a boltban? A nők tárgyiasításáról 2019-ben”

A libsi könnyedén felismerhető onnan, ha az aberrált, beteg ideáit az aktuális évszám ismételgetésével próbálja rád tukmálni. Hahó, 2073 van! Szóval most már igazán ideje annak, hogy mindenféle ellenkezés és választás lehetősége nélkül övé legyen végre minden hatalom, és előírhassa neked a tiltott szexuális pozitúrákat, amit otthon végzenél egy számára vadidegen nővel, aki még élvezné is, ha ez nem sértené a gömbölyded és kopasz társadalomtudósnők nőkről alkotott képét. Ezért viszont sajnos nem lehet, mert csak! Most egyébként azzal volt bajuk, hogy heteroszexuális nők heteroszexuáliskodtak egy reklámban. Hosszúkás dolgokat nyalogattak, meg fehér lett a szájuk széle. Hogy mennyire nem a szexualitás, hanem a heteróság zavarta őket, az jól mutatja, hogy vajon melyik reklám ellen nem tiltakoztak ugyanezek két hete. 😉

ˇMiért probléma, ha tövig csúszuk a kólásüveg, és szivárványpárok izgatják smárolva egymás makkját? A homoszexualitás tárgyiasításáról 2019-ben.”

***

“Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Európában ilyen böszmeséget ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

Ezt csak úgy próbaképpen a végére, hogy ma is mindennél fájóbb dolog legyen szembesülni azzal, hogy baloldali vagy, és a másik oldal mennyivel jobb nálad.

“Jól csináltuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen növekedést ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

4 hozzászólás

 1. Avatar
  Ki-van-ott;

  Üdv! csak az első “felütésre” a sz..-szocija, ez a
  “linder-bela” a jugónál jobban
  a rumanesca arcpirítós, rúzzsal fényezett tisztjeit szerette csak
  (netán ős-pride-os??). Csak a történelmi hűségért.

  De nagyon szeretem a liberálisokat (mára szitokszó, tehetnek is róla) ennél
  jobban csak a szocikat csipázom, ez már nem szitok, ez már kezelendő (nyugaton meg pozitív, mint a “dobrev” jelző).

  Hát ezek a szocil-ál-liberálisok az elmúlt 140 évben mindent megtettek Magyarország és
  a Magyar nép ellen.
  Röhögve várom, augusztus 20-án mit lépnek!? LEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük