Múltbéli momentumok

Kicsit aggódunk a Momentum Mozgalomért. Az ilyen progresszív csapatoktól elvárná az ember a folyamatos forradalmi haladást és újítást, de mintha megakadtak volna az elmúlt napokban. Sebaj, segítünk!

Óriási humoroffenzívát intézett a MoMo a budapesti olimpia ellen múlt héten. Persze amikor mi, begyöpösödött fasiszták megláttuk, hogy a haladó gondolkodásúak Bokros Lajos után reaktiválták az utoljára 2011-ben vicces Hitler-mémet is, viccelődni kezdtünk azzal, hogy még Risitas hiányzik. Viszont legvadabb álmainkban sem gondoltuk, hogy tényleg az jön. És tényleg az jött. Na, nem baj, legalább az kiderült, hogy jártasak a történelemben a múlt eltörlését az elmúlt 228 évben már nem egyszer célul kitűző progresszív fiatalok. Azóta viszont úgy látszik, kifogytak az ötletekből, pedig kéne még néhány, mert egyelőre az aláírások fele sem jött össze.

Egy jó konzervatív viszont ahol tud, segít.

Nos, fiúk-lányok, most következik az, hogy John Travolta tétován forog és nézelődik az olimpiai látványtervek előtt.

Nem, ne hálálkodjatok, ez ingyen a tiétek lehet. Nekünk vannak jobbak is. Aztán ha ezt megcsináltátok, akkor máris 2015-ben lesztek, és onnan már csak két lépést kell megtennie a haladó, ultramodern kis mozgalmatoknak, hogy elkezdje kapirgálni a jelent.

Ez a két lépés viszont sajnos bonyolultabb lesz. A tavalyi év legerősebb mémszereplője Pepe a béka, akit már nem lesz olyan egyszerű felsorakoztatni a haladó érvrendszer mellett, már amennyiben azt érvrendszernek lehet tekinteni, hogy „az olimpia drága, ezért inkább öntsünk még több pénzt a jelen formájában feneketlen gödör egészségügybe és oktatásügybe”.

Aztán ha a 2016-os divatot is bebifláztátok, akkor jöhet az igazi kihívás, a nagy dobás: kitalálni valami újat, valami ideit. Egy igazi haladó szellemiségű fiatalokból álló think tanknek ez nem jelenthet gondot. Tele vagytok lendülettel, üde gondolatokkal, csillog a szemetek az őszinte tettvágytól, és az ötleteiteknek csak a kreativitásotok szabhat határt, hiszen teljesen függetlenek vagytok, senki sem pénzel titeket a háttérből. Olyannyira nem, hogy kizárólag a nagyjából 150 személy tagdíjából, valamint az önzetlen egyéni felajánlásokból és mikroadományokból fedezitek a kampánymegjelenéseiteket és Fekete-Győr András teljes munkaidős havi fizetését. És természetesen egy belvárosi pince bérleti díját, ami állítólag néhány tízezerből kijön. Tanács: ne haragítsátok magatokra Juhászpetit!

A szellemi frissességre akkor lesz igazán szükségetek, ha igazak a pletykák, és tényleg párttá akartok alakulni. Pártként már nem lehet ám megélni abból, hogy mit akartok elkaszálni, lerombolni, megszüntetni, és nem elegendőek a „több pénzt az embereknek” modellre felhúzott, örök élet–ingyen lőszer szintű MSZP-s víziók sem.

Gyerekek, mutassatok valamit 2017-ből!

Facebook hozzászólások

  kanászgyerek

kanászgyerek

3 hozzászólás

 1. Ez a Mi Hazánk

  MIND BALFASZ.

  Örökké fidesz lesz.

 2. meggyozodesem hogy a fidesz fizeti ezeket a balfaszokat is, es mindenkit a baloldalon. Miert mondom? Mert a nagy szamok torvenye alapjan mar csak elo kellett volna bujjon a Nagy Baloldali Osszefogas bol egy epkezlab ember, egy epkezlab kezdemenyezes, de legalabbis egy valamire valo otlet.
  De nem.
  Ez ugy mukodhet hogy Orban Viktor hatso titkos szobajaban van egy terem, ahol nagy otletborze mukodik. ott talalnak ki hatalmasabbnal hatalmasabb baromsagokat, utanna felhivnak valaki baloldalhoz kothetot es lebeszelik vele.
  – Hallo, itt Orban
  – Hallo, meghoztad a fuvet?
  – Nem, en az igazi vagyok, a Viktor!
  – ja bocsi Viktor, mizuszitu?
  – figyu, lenne itt valami: ki kene menni tuntetni hogy ne legyen hoeses…
  – juuuj ez gecinagy baromsag Viktor, ez nem lesz olcso!
  – Jo akkor nem lesz olcso, de megcsinaljatok?
  – figyu, a helyzet az meg verjuk el a NEM AZ OLIMPIARA ert kapott lovet, de ha magukhoz ternek a fiuk akkor szolok nekik, de ez akkora ordenare baromsag hogy dragan fog csak menni!
  – oke, nem baj, akkor varom hogy visszacsorogj!
  – oke, szia Viktor
  – koszi, sziasztok.

 3. nem néztem meg egyik vidiót sem, mert már kurvára unalmas a hitler is, meg a kövér bajuszos is.

  de hogy én is segítsek, nekem is van egy ötletem. pl. a mécs gyerek stand upolhatna egyet a PESTIEKRŐL.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.