Néhány dolog, amit a HÍR-TV által végre megtudtunk Soros Györgyről

A képzőművészek, esszéisták, volt mszpfideszesjobbikosok, kritikusok, színházi- és filmes szakemberek 2015 februárja óta végre jó irányba álltak, és kifejlődött bennünk a minden fideszesből hiányzó morálszakmaiság. Ennek segítségével fellebbentik a fátylat Soros Györgyről, azaz pontosan a kormánypropaganda róla terjesztett hazugságairól.

Persze elnézve a Szabadfogás-Alinda-Egyenesent, ide se ártana majd néhány ellenzéki jelöltkoordinátor, mert néha mintha egymásnak ellentmondó megállapításokat tennének…

Soros György ugyanis:

 • Szerencsétlen kivénhedt öregember, aki már a légynek (érdekes összecsengés ez Vonával, vagy tényleg nem reptiliánus hüllőemberek ezek, hogy mindig a hidegvérűek kedvenc csemegéit emlegetik?) se tudna ártani
 • És világszinten is nagyon befolyásos, azért fogadják Brüsszelben, hogy részesüljenek abból a rengeteg filantróp cselekedetből, amelyeket minden kontinensen nyújt.
 • Arcképét plaktára tenni már önmagában antiszemitizmus, és a harmincas évek legsötétebbjeit idézi.
 • Kivéve, ha a CEU teszi fel a honlapjára diplomaosztó után.
 • Emiatt pír ül ki az arcukra, ha azoknak a nyugati barátiknak kell elmagyarázniuk ezt az egész plakátügyet…
 • Akik már szóba se állnak magyarokkal.
 • A folyton Soros Györgyre hivatkozás csak gumicsont, a valódi problémákra is fordítható figyelmet szeretnék elterelni vele.
 • Soros György viszont kiváló megoldás lehetne a problémáinkra. (romokban heverő oktatás, öregedő társadalom).
 • Egyáltalán az is butaság, hogy lenne bármiféle terv, nemhogy még az övé is lenne.
 • Erre a legjobb bizonyíték, hogy Nyugaton ez a nemlétező terv már meg is valósult.
 • Jogos és méltányolható elvárás, hogy a nem ebben az országban élők ne kotyoghassanak bele az ország belügyeibe.
 • Soros György viszont teljes joggal a magyar közélet szereplője, hiszen magyar állampolgár, amelynek a megvonásával fenyegetni szintén ordas eszme.
 • Felháborító volt, ahogy a kormány a Soros György iránti személyes ellenszenvéből fakadóan megpróbálta ellehetetleníteni az ország legjobb egyetemének tekinthető CEU-t, szándékosan rá írva a törvényt, amelynek kritériumai teljesíthetetlenek voltak.
 • Soros György és a CEU viszont olyan okos és befolyásos, hogy végül mégiscsak tudták teljesíteni őket.
 • Fénymásolót vásárolt meg sok tejet. Ösztöndíjat ad a nagyon szegény, és a nagyon gazdag fiataloknak, sokkal több jót tett már ezzel az országgal, mint a Fidesz. Dehogyis ügynököket képez magának.
 • ÁMDE Orbán Viktor az ösztöndíjasa volt, tehát ő igenis sorosügynöknek tekinthető.
 • Undorító aljas és nemtelen dolog hivatkozni a régi interjúkra, hivatkozni olyasmikre…
 • Amelyeket ő maga mondott.
 • Ők dehogyis a kitartottjai, nem is ismerik.
 • Csak találkoztak már vele többször is személyesen. Puszipuszi volt vajon?

Egyelőre ennyit tudtunk meg és az ennyinek az ellenkezőjét. A legfrissebb hírek szerint az OSI finanszírozta szervezetek olyan brosúrákat osztogatnak a Pakisztán-német kormányhivatal közötti félúton, amiben felhívják a figyelmet a farszi és pastu nyelveken beszélő, kis kitérővel menekülő szír migránsok figyelmét arra, ha buzinak vallják magukat, hamarabb jutnak jóléti ellátáshoz a fejlett nyugaton. Erről még nem volt szó a HírTV-én, de valami olyasmire számítunk, amiből kiderül, hogy egyrészt a Föld legnagyszerűbb humanistája, másrészt dehogy is van buzilobbi, amit dehogy is ő fizet. Hazudós menekültek pedig nincsenek, csak igaziak, de tök jó, hogy már ezt is tudják. Alig várjuk!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

11 hozzászólás

 1. hazug balliberálisai Sorossal együtt

  Soros György és általa pénzel és pártjaira szavazó emberek ti fogadjátok be a jogosan beengedett keresztény hazájukban üldözött migránsokat ,ne csak hazudozzatok mint a médiátokban egyes elvtársaitok mondták ,mert eddig csak hazudtátok.

 2. Gáspár Anett

  “Hazudós menekültek pedig nincsenek, csak igaziak”

  Következésképpen minden menekült:

  -kiskorú, aki egyedül vágott neki az útnak Afrikából, Közel-Keletről Európába
  – buzi
  – lelki traumája van neki

  Tehát immár egymillió buzi kiskorú pszichésen sérült muszlim lófrál szerte Nyugat-Európában?!

 3. Feher Zsolt

  Megkönyeztem ezt a cikket.Micsoda igaz ember ez a soros. A nemet megszäläs alatt is emberbaräti cselekedetböl kollaborält a näcikkal. Kijevben a majdanon is emberbaräti okok miatt ugrasztotta ösze egymässal az ukränokat.De a penz az nem fontos kiveve mikor nemzeti valutäkat akar bedönteni. A taposoakna gyärat is csak azert vette meg hogy munkät adjon a müläb keszitö cegeknek. Az afrikai.arab agysebeszeket atomtudososkat csak azert hozatja nekünk hogy az europai kultura ne halodjon mert nelkülük vege lenne a vilägunknak Micsoda FILANTROP!!! Javaslom nevezzünk el rola eteleket pokol szelet soros modra! Gönzc-soros metro megällo ott csak lassitanänak a szerelvenyek.Kamikäze modra ki lehetne ugrälni. A sinpär pedig a dunäba folytatodna. Ne felejtsük el ö a liberälis viläg istenkiräja a hir tv beällt a bälvänyimädok soraiba.

 4. Az érdekvezérelt embereknél a következetes gondolkodás kizárt,ebből a felsorolásból is kitűnik.Ezek után ép beszédet hallani tőlük,csoda lenne.Már csak 7 hét!!!!!!!

 5. Útáló Joachim

  „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész tabuval védett világ, Michael Bakunyin.
  Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

  Sajtóbandita:

  Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita!
  Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921. 02. 06.
  Sajtó: olyan nyilvánosház, hol bérelhető férfiak igyekeznek eladni a politika torzszülött bájait, magukat, és árujukat kelletve. A megrontás fogalmát kimerítve. Ahol bűnözni lehet, büntetlenül, szeméremsértés szemérmetlenül, de nem véletlenül, hanem kizárólag pénzért!

 6. LEHET HOGY A BIBOLDO EZT HALGATJA ?

  https://www.youtube.com/watch?v=ZH9TA1UrwGQ

 7. jobb lenne az eredeti nevén nevezni a dögöt, Schwartz György.
  Stop Schwartz.
  Schwartz alapítvány.
  Schwartz-terv.
  Schwartz-bérenc.
  Schwartz szervezetek.
  Schwartz hálózat.

 8. Útáló Joachim

  Eötvös József azt üzente!
  Pártunk és kormányunk számára! „Nem érhet országot nagyobb veszély, mint midőn azok, kik azt kormányozzák, csak egy veszélyt látnak.” (most, bevándorlástól rettegnek a bevándoroltak!)
  Báró Eötvös József: Nem az állam feladata, nem az, hogy egyeseknek munkát, vagyont, jólétet szerezzen, hanem csak az, hogy ezek megszerzését lehetővé tegye!
  Általános vád ez, melyet egy párt a másiknak szemére vet, azon meggyőződés támad bennünk, midőn a föld népei, mindig a legaljasabb emberek által kormányoztatnak! Valamely országoknak java egyesek által öntudattal pénzért, vagy pénzértékért adatott el,
  A gyenge minőségű munkaerő a technikai fejlődés következtében egyre feleslegesebb gazdasági eleme lesz a társadalomnak
  A harmadik nagy veszélyt zseniálisan ismerte fel Gábor Dénes. A fejlett technika nem több, hanem jobb munkaerőt, nem több, hanem jobb munkát igényel. Ezt nemcsak a szakszervezetek, de még a politikusok sem veszik tudomásul. Tény, hogy a politikusok erőfeszítése, és a bérek differenciálódása ellenére a munkaerő leggyengébb ötöde piaci eszközökkel nem foglalkoztatható. A gyenge minőségű munkaerő bére ugyan viszonylag egyre csökken, de a fejlett technika viszonyai között ingyen sem hasznosítható. A gyenge minőségű munkaerő a technikai fejlődés következtében egyre feleslegesebb gazdasági eleme lesz a társadalomnak,

 9. Le kell es ki kell uldözni mindenfele oktatåst es szervezeteket ami hozzå fuzödik es akkor nem lessz ertelme ennek a biboldonak hogy ide jårjon. Talån meg friss levegöt is kaphatunk. Miert nem cselekszik a kormåny? Ezert szavaztuk meg öket semmi måsert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.