Néhány dolog, amit a HÍR-TV által végre megtudtunk Soros Györgyről

A képzőművészek, esszéisták, volt mszpfideszesjobbikosok, kritikusok, színházi- és filmes szakemberek 2015 februárja óta végre jó irányba álltak, és kifejlődött bennünk a minden fideszesből hiányzó morálszakmaiság. Ennek segítségével fellebbentik a fátylat Soros Györgyről, azaz pontosan a kormánypropaganda róla terjesztett hazugságairól.

Persze elnézve a Szabadfogás-Alinda-Egyenesent, ide se ártana majd néhány ellenzéki jelöltkoordinátor, mert néha mintha egymásnak ellentmondó megállapításokat tennének…

Soros György ugyanis:

 • Szerencsétlen kivénhedt öregember, aki már a légynek (érdekes összecsengés ez Vonával, vagy tényleg nem reptiliánus hüllőemberek ezek, hogy mindig a hidegvérűek kedvenc csemegéit emlegetik?) se tudna ártani
 • És világszinten is nagyon befolyásos, azért fogadják Brüsszelben, hogy részesüljenek abból a rengeteg filantróp cselekedetből, amelyeket minden kontinensen nyújt.
 • Arcképét plaktára tenni már önmagában antiszemitizmus, és a harmincas évek legsötétebbjeit idézi.
 • Kivéve, ha a CEU teszi fel a honlapjára diplomaosztó után.
 • Emiatt pír ül ki az arcukra, ha azoknak a nyugati barátiknak kell elmagyarázniuk ezt az egész plakátügyet…
 • Akik már szóba se állnak magyarokkal.
 • A folyton Soros Györgyre hivatkozás csak gumicsont, a valódi problémákra is fordítható figyelmet szeretnék elterelni vele.
 • Soros György viszont kiváló megoldás lehetne a problémáinkra. (romokban heverő oktatás, öregedő társadalom).
 • Egyáltalán az is butaság, hogy lenne bármiféle terv, nemhogy még az övé is lenne.
 • Erre a legjobb bizonyíték, hogy Nyugaton ez a nemlétező terv már meg is valósult.
 • Jogos és méltányolható elvárás, hogy a nem ebben az országban élők ne kotyoghassanak bele az ország belügyeibe.
 • Soros György viszont teljes joggal a magyar közélet szereplője, hiszen magyar állampolgár, amelynek a megvonásával fenyegetni szintén ordas eszme.
 • Felháborító volt, ahogy a kormány a Soros György iránti személyes ellenszenvéből fakadóan megpróbálta ellehetetleníteni az ország legjobb egyetemének tekinthető CEU-t, szándékosan rá írva a törvényt, amelynek kritériumai teljesíthetetlenek voltak.
 • Soros György és a CEU viszont olyan okos és befolyásos, hogy végül mégiscsak tudták teljesíteni őket.
 • Fénymásolót vásárolt meg sok tejet. Ösztöndíjat ad a nagyon szegény, és a nagyon gazdag fiataloknak, sokkal több jót tett már ezzel az országgal, mint a Fidesz. Dehogyis ügynököket képez magának.
 • ÁMDE Orbán Viktor az ösztöndíjasa volt, tehát ő igenis sorosügynöknek tekinthető.
 • Undorító aljas és nemtelen dolog hivatkozni a régi interjúkra, hivatkozni olyasmikre…
 • Amelyeket ő maga mondott.
 • Ők dehogyis a kitartottjai, nem is ismerik.
 • Csak találkoztak már vele többször is személyesen. Puszipuszi volt vajon?

Egyelőre ennyit tudtunk meg és az ennyinek az ellenkezőjét. A legfrissebb hírek szerint az OSI finanszírozta szervezetek olyan brosúrákat osztogatnak a Pakisztán-német kormányhivatal közötti félúton, amiben felhívják a figyelmet a farszi és pastu nyelveken beszélő, kis kitérővel menekülő szír migránsok figyelmét arra, ha buzinak vallják magukat, hamarabb jutnak jóléti ellátáshoz a fejlett nyugaton. Erről még nem volt szó a HírTV-én, de valami olyasmire számítunk, amiből kiderül, hogy egyrészt a Föld legnagyszerűbb humanistája, másrészt dehogy is van buzilobbi, amit dehogy is ő fizet. Hazudós menekültek pedig nincsenek, csak igaziak, de tök jó, hogy már ezt is tudják. Alig várjuk!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

7 hozzászólás

 1. hazug balliberálisai Sorossal együtt

  Soros György és általa pénzel és pártjaira szavazó emberek ti fogadjátok be a jogosan beengedett keresztény hazájukban üldözött migránsokat ,ne csak hazudozzatok mint a médiátokban egyes elvtársaitok mondták ,mert eddig csak hazudtátok.

 2. Gáspár Anett

  “Hazudós menekültek pedig nincsenek, csak igaziak”

  Következésképpen minden menekült:

  -kiskorú, aki egyedül vágott neki az útnak Afrikából, Közel-Keletről Európába
  – buzi
  – lelki traumája van neki

  Tehát immár egymillió buzi kiskorú pszichésen sérült muszlim lófrál szerte Nyugat-Európában?!

 3. Feher Zsolt

  Megkönyeztem ezt a cikket.Micsoda igaz ember ez a soros. A nemet megszäläs alatt is emberbaräti cselekedetböl kollaborält a näcikkal. Kijevben a majdanon is emberbaräti okok miatt ugrasztotta ösze egymässal az ukränokat.De a penz az nem fontos kiveve mikor nemzeti valutäkat akar bedönteni. A taposoakna gyärat is csak azert vette meg hogy munkät adjon a müläb keszitö cegeknek. Az afrikai.arab agysebeszeket atomtudososkat csak azert hozatja nekünk hogy az europai kultura ne halodjon mert nelkülük vege lenne a vilägunknak Micsoda FILANTROP!!! Javaslom nevezzünk el rola eteleket pokol szelet soros modra! Gönzc-soros metro megällo ott csak lassitanänak a szerelvenyek.Kamikäze modra ki lehetne ugrälni. A sinpär pedig a dunäba folytatodna. Ne felejtsük el ö a liberälis viläg istenkiräja a hir tv beällt a bälvänyimädok soraiba.

 4. Az érdekvezérelt embereknél a következetes gondolkodás kizárt,ebből a felsorolásból is kitűnik.Ezek után ép beszédet hallani tőlük,csoda lenne.Már csak 7 hét!!!!!!!

 5. Útáló Joachim

  „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész tabuval védett világ, Michael Bakunyin.
  Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

  Sajtóbandita:

  Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita!
  Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921. 02. 06.
  Sajtó: olyan nyilvánosház, hol bérelhető férfiak igyekeznek eladni a politika torzszülött bájait, magukat, és árujukat kelletve. A megrontás fogalmát kimerítve. Ahol bűnözni lehet, büntetlenül, szeméremsértés szemérmetlenül, de nem véletlenül, hanem kizárólag pénzért!

 6. LEHET HOGY A BIBOLDO EZT HALGATJA ?

  https://www.youtube.com/watch?v=ZH9TA1UrwGQ

 7. jobb lenne az eredeti nevén nevezni a dögöt, Schwartz György.
  Stop Schwartz.
  Schwartz alapítvány.
  Schwartz-terv.
  Schwartz-bérenc.
  Schwartz szervezetek.
  Schwartz hálózat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.