A nemi identitás, a német alkotmánybíróság és a fogalmi zűrzavar

Hermafroditoszról, az interszexualitásról szól a mai mese, ugyanis a német alkotmánybíróság immár három nemet óhajt megkülönböztetni. Nomármost, amit ők elkövettek ítéletükkel, az immáron látványosan elhülyült liberális szemléletmódjukkal, az szembemegy a biológia és a logika törvényeivel. Az egyenjogúság ugyanis nem ezen az úton megközelítendő, de fogjunk is bele, miért nem.

Az interszexualitás, amelyet a meleg közösség oly befogadón maga közé óhajt fogadni, ugyanis nem más, mint egy genetikai probléma. Rendkívül ritka jelenségről van szó, ha a leggyakoribb formáját nézzük, ami orvosolható (relatíve), az 1000:1-arányú. Ezek azonban inkább hormonális zavarok, amelyek betegség-jellegűek (ha a gigantizmus betegség, akkor vajon ez mi?).

Ami pedig a valódi, a klasszikus, kőkemény Hermafrodita (XXY) kromoszómás helyzet, az pedig 50000 – 130000:1-hez arányú. Leánykori (bocs) nevén Klinefelter szindrómának hívják, s a legerőteljesebb helyzetben valóban kétirányú a fejlődés. Egy szó, mint száz, ők valóban kétneműnek születtek. (Vagyis, helyesen állapították meg, hogy nem nélküliek.)  

Ez azt jelenti, hogy Magyarországon összesen maximum 20 ilyen személy élhet, Németországban pedig 160.

Na, ezt a kisebbséget (ha úgy kívánják, persze) valóban védeni kell, ők így születtek, nem tehetnek róla. Ez azonban valljuk be, nem olyan nehéz, tekintettel arra, hogy még Kínában is ez egy nagyobb falu méretű népesség. Azonban, hogy erre egy külön kategóriát kellene alkotni, az a jog társadalmi funkciójának, szerepének teljes félreértelmezése.

Van ugyanis egy örökletes betegség, amely értelemszerűen zavarokat okoz. Genetikai alapú, egyben vélhetőleg rendkívül furcsa pszichés viselkedést eredményez. Ezt azonban kiemeljük más genetikai alapú, szintén rendkívül furcsa pszichés viselkedést eredményező más örökletes betegségek közül.

Ilyen például a gigantizmus (akik óriások lesznek), vagy a Down kór (ők, bocsánat, alacsony szellemi képességűek).

Mivel egy genetikai betegség – mert a Down kór is genetikai betegség, illetőleg a gigantizmus is – kiemelt státuszt kapott, ezért innentől kezdve feltehetjük a kérdést, miért pont a nemi identitással kapcsolatos aberrációk – vagy kapcsolatos genetikai betegség(ek) kapjanak folyamatos reflektorfényt?

Ha a német alkotmánybíróság ugyanis elismeri a harmadik nem lehetőségét, akkor logikai úton arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az előbb említett gigantizmus esetében is meg kell valahogy különböztetnünk a dolgot, egyben a Down kórral is kezdenünk kellene valamit. Tehát el kellene kezdenünk például – a magyar rendszert alapul véve – a személyi számokban is feltüntetni, így például 1: férfi, 2: nő, 3: óriás, 4: down. Azonban nem állhatunk meg holmi egy jegyű számoknál!

Én ragaszkodnék ahhoz is, hogy külön identitást kapjanak a színtévesztők, akik ismét csak genetikai probléma miatt nem látnak bizonyos színeket, ők kaphatnák az 5-ös számot, egyben a szintén genetikailag öröklődő vérzékenység kapja, nos, mondjuk a 6-ost.

Így majd mindenki külön kategóriába kerülhet, és örülhetünk neki, nagyon. Azonban ne álljunk meg itt se!

Az intellektuális képességek is genetikailag meghatározottak. Aki tehát szuperintelligens, netán gyagya, az is kapjon külön számot. És kapjon külön számot a fehér, a fekete, a sárga, és mindenki, aki valamilyen sajátosság alapján örököl valamit a szüleitől.

Én például támogatnám a vörös, szőke, barna hajúak megkülönböztetését is! Csak aztán ne lepődjünk meg, ha esetleg valaki – ezúttal joggal – rasszizmust kiált.

Utóirat:

A német alkotmánybírák ítélete pont egybeesett amúgy a katalán függetlenség letörésével. Csak úgy felmerül bennem a kérdés: ha a buzik lehetnek buzik, akkor a katalánok miért nem lehetnek katalánok?

Facebook hozzászólások

  Templomhegyi Nyerőkő

14 hozzászólás

 1. Interszexuálisnak lenni nem csak genetikai adottság lehet – bár így is a populáció 1-2%-át érinti, vagyis Magyarországon minimum 100.000 embert – hanem szocio-kulturális állapot is. Ha valaki nem érzi jól magát a születési, fenotipikus neme szerint (pl. mert kromoszomálisan vagy pszichikailag eltér attól), joga van hozzá, hogy más neműként élhesse az életét. Nem értem miért zavar a harmadik nem bevezetése bárkit, hiszen senki nem lesz ettől kevesebb vagy több.

  • Dehát melyik született betegség nem “szocio-kulturális állapot”?
   És melyiküknek nincs joga úgy élnie az életét mint amilyennek született?
   A Down kóros jobb helyzetben van? Persze, mert azt mindenki látja, irigylésre méltó szoció-kulturális állapot.

   Az a “szocio-kulturális” elmebaj, hogy az ilyen eltérést mindenáron dobra akarják verni!! És minél intimebb a nyavalya annál nagyobb hányingert okoz. Miért kell azt mindenkinek tudni?
   Amig az ö dolguk rendben van, de ha a más orra alá tolják a s….k bajait akkor ök keltik a szoció-kulturális eröszakot.

 2. Mondjuk a sárga csillaggal való megjelölés is német ötlet volt!
  Miért csodálkozunk? Ez lehet egy genetikai hiba, azaz elkülönítési szindróma!
  Ezzel kirekeszt, tehát pont az ellenkezôjét éri el.

 3. Elkövetkezik az az idő amikor a sorosi ,czukerbergi ,merkeli balosan liberális politika kötelezővé erőszakolja a gyermekek genderovodába ,iskolába és nyári táborokba járatását ,olyan kötelező balliberálisan ,olyan Német Hitleresen ,Marxista kommunistán.

  • Már megvan egy pár tagállamban az ovódai gender felvilágosítás. És a kici keci kis kísértésbe vivö kis kici keci kérdésecskék is, hogy na, meg vagy elégedve azzal, amilyen vagy?

 4. Tulajdonkép annyiféle identitás létezik ahány ember. De vannak alapvető tényezők. A legalapvetőbb, hogy fiú vagy lány. Harmadik nincsen. Akinél nem fejlődött ki, hogy fiú, illetve lány az rendellenesség, azaz orvosi eset.

 5. Ezúton is szeretném tájékoztatni a cégünknél dolgozó anonim alkoholistákat, hogy a vezetőség nem támogatja, hogy a karácsonyi bulin külön anonim alkoholista asztal legyen. A költségvetési okok mellett nyilvánvalóan szembemenne kérésük teljesítése a saját csoportjuk anonimitást megőrizni szándékozó céljával.

  Hasonlóan nem támogatjuk a #még nem coming outolt homoszexuálisok# kivánságát sem.

 6. “Mindegyikünk egy egész ember fele, egyből vagyunk kettőbe vágva, mint a félszegúszóhal. Mind csak keressük hiányzó másik felünket. Azok a férfiak, akik egy hajdani kétneműnek, úgynevezett “hímnőnek” a hasadmányai: a nőkre vágynak, és közülük kerül ki a sok házasságtörő. A férfirajongó, kikapós némberek is ezek utódai. Azok a nők viszont, akik eredetileg is nőből hasadtak szét, nemigen kapnak a férfiakon, hanem csak nőkbe habarodnak belé – ezek a nőszerető nők. A férfiakból hasadtak viszont férfiak után futnak, és míg zsenge gyermekek, férfihasadmányok lévén, férfiakat szívelnek, és csak akkor boldogok, ha férfiakkal hálhatnak és ölelkezhetnek, s ezek a legpompásabb fiúk és serdülők, hiszen a legvitézebb természetűek. Akadnak gáncsoskodók, akik szemérmetleneknek ócsárolják őket, de ez hazugság, mert nem szemérmetlenségből cselekszenek így, hanem mert bátrak és férfiasak lévén, a magukfajtájúakat kedvelik. Nagy bizonysága ennek az a tény, hogy, emberré serdülvén, épp az ilyenekből lesznek a legférfiasabb közéleti emberek. Ha férfivá cseperednek, akkor viszont már ők futnak a fiúk után, és természetük szerint nem fűlik a foguk a házassághoz, gyerekplántáláshoz, csak a törvény kényszerére fanyalodnak rá, hiszen tökéletesen boldogok egymással, legényéletet élve. Férfikorában az ilyen szenvedélyes fiúszeretővé lesz, míg fiúkorában barátszerető, és mindig csak a magaívású után sóvárog. Ha aztán rátalál igazi másik felére – legyen akár a fiúk barátja, akár a szépnemé -, csodálatosan rabjává lesz vonzalmának, önnön másának, szerelmének, s úgyszólván a világért se bocsátanák el egymást egy pillanatra sem. És így múlatják el egész életüket egymással, s képtelenek kinyögni, tulajdonképpen mit is akarnak egymástól. Mert senki se higgye, hogy csak a puszta szeretkezésért kívánja ily végtelen sóvárgással egyik a másikát. Világos, hogy lelkük valami más után sóvárog, amit képtelen szavakba foglalni, csak sejteti vágyát, és célozgat rá…” (Platón: Lakoma)

 7. A németeknek inkább azon kellene agyalogniuk, hogy vegyék rá magukat hogy gyerekeket szüljenek és ne migránsokkal töltsék fel magukat!

 8. … továbbá a kőfaragók és a balett-táncosok …

 9. Gáspár Anett

  Tamás Dombos !
  Na, megjött Tamás, a megmondó.
  Aztán ha nem férfi, nem nő csinálta, akkor csinálta más?! 😉

 10. MI a neve annak az uj irányzatnak, amely szerint a nem az a társadalmi tudat és nem a biológia által van meghatározva?

 11. Tamás Dombos: Háttértársaság! helyben vagyunk színesek! Pont ti hiányoztatok a szokásos abberációtokkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.