Zárt levél (adminisztrációs hiba történt, a felelős portást kirúgtuk)

Kedves cuckservative-ok! Kedves Gellért!

Olvasom az utóbbi időben a mandínert és egyre inkább érzem, hogy egy új, tiszta hang jelent meg a magyar közbeszédben, az igazi polgári konzervatív-liberalizmus tiszta hangja. A jobb-bal, baljobbközép, a mérsékelten mérsékelt jobb, de inkább szélsőséges és mucsaizált keleti russzofil politikai térben. Megfogalmazódott bennem a költői igény: hol van hát a magyar polgári oldal? Hol rejtőzködik az ország szebb, jobb, tisztább és finomabb illatú része, amikor mindent eláraszt Orbán büdös lábszaga, a kádárizmus, sőt rákosizmus leheletét bűzölögve, ahogy megírtad.

Béndek Péter, Dávid Ibolya és Bokros Lajos korábbi sikerei mindenesetre biztatóak.

Amúgy is szeretem a konzervativizmust, mert egyrészt izmusra végződik, mint a legjobb dolgok a világon, másrészt olyan, mint a kézműves fagyi meg a házi készítésű lekvárosbukta. Ilyen autentikus, bár azért nem olyan orbánistán kádári agrárparasztos, mint mondjuk egy hurka vagy kolbász (ami koleszterinben és telített zsírokban tocsogó élelmiszer egy merő viharsarki Áchimandrásos agrárkommunizmus egyenesen), hanem ilyen finom, mint a levendulaolaj szaga a nagyi ruháján.

Szerintem bele kéne vágni ebbe, mert hát egyrészt ott a piaci rés, ami pont akkora, mint a vegán bioszappané meg az említett kézműves-levendulaolajnak.

Illetve a paleosütinek.

Nem elhanyagolható, hogy én személy szerint kiváló kreatív vagyok, és arculatot szervezek, rendezvényt szervezek, kiabálok hisztérikusan a telefonba, ha szar a pogácsa a konferencián, amire kedvesen végigtelefonálom a résztvevőket meg ilyenek. Bár sejtem, hogy erre a feladatra Lukácsi Katalin örömmel jelentkezne, hisz ő szinte mintha a mi pártunk reklámarca lenne, még mosolyogni is szokott, amikor épp nem háborodik fel a polgári értékek és ethoszok szörnyűségei és a migránsellenes CEUtiprás ellen, amit természetesen mi is megvetünk.

Kell azonban a meló a hozzám hasonlóaknak, akik rendezvényt szervezünk meg ilyenek, mert a baloldalon már nem nagyon jönnek létre mikropártok, akik kellően igényesek lennének ahhoz, hogy nekem fizessenek.

Ez a polgári liberális konzervativizmus is amúgy alapvetően egy tökjó és tiszta gondolat, csak hát a megvalósítás közben mindig történik valami vele, mint a “létező szocailizmussal” szokott, miszerint iszonyatosan sok a büdös paraszt. Meg a lepattant mindenféle már a Moszkva térnél is, de már a János kórháznál is szoktam látni ilyen elemeket.

De természetesen őket nem kell figyelembe venni, hanem a migránsokat kell, mert azok cukik, míg a Budagyöngyénél a csövesek nem. Nincs igazam?

A polgári ethosz iránt fogékonytalan populáció jelentős része pedig nemhogy leszarja, de nem is tudja ki az az Adenauer. Ezen túl szerintem nem csak a kétségtelenül elképesztő hatalmas társadalmi nyomás alatt szemmel láthatóan minden tekintetében az 54 százalékos padlón földön fetrengve döglődő, egyébiránt európai néppárti Fidesz, de az éppen tényleg összeomló és haldokló stádiumban lévő, szinte érzékelhetetlen Jobbik nevű politikai formáció is meglehetősen boldog lenne egy amolyan “szeretetreméltó pajkos kistesó” megjelenésének a jobbközép baloldalán, amilyen anno az MDF volt.

Ezentúl Széll Bernadett és az LMP is ugrálna örömében, hogy legyen egy olyan ezúttal magát jobbosnak tartó ám liberális és minden jobboldali párttól balra álló újabb törpepárt, ami helyette játszhatná a mérleg nyelvét, amire szükség is van, mert egy ilyen párt mindig egyszerre népszerű, korrupciómentes és költ sokat a logójára!!! Ezért is tartom ezt nagyon fontosnak. Ez amúgy nekem fontos, mert szeretek az ilyen pártoknak dolgozni, mert általában sok jó csaj van az irodáikban, akik korrupciómentesek és tiszták. És finom bioszappan illatuk van.

Szerintem mind szakmailag, mind emberileg egyaránt elképesztően fontos a webes jelenlét is, amire szintén sok sok pénzt kéne elkölteni, és ahol megintcsak nagyon jól tudnék együttműködni. Hogyha például te is posztolsz, mindig kapod a lájkot a baloldali barátaidtól is, akik ugyan rád szavazni nem fognak, de magukat mindig igazolják veled, hogy te jófej vagy.

És ez a világon a legfontosabb dolog.

Dehát ezt médiavállalkozóként te is nagyon jól tudod. Tudod, hogy ha ilyen nem történik, és mondjuk esetleg nem lájkolják amit kiraksz, másnap azt mondják, hogy nem is vagy olyan jófej, És innen már te is tudod mi jön. Nem vagy jófej. Se.

Immáron kádárista vagy, lecsúszott, elszigetelődött, magányos és népszerűtlen, náci, fasiszta, és vállalhatatlan. Pedofil papok seggnyalója, a Nép kizsákmányolója, hagymázas múltszázadi eszmék hirnöke. Lejárt lemez.

Ezentúl nem vagy méltó többé a nagyi levendulaolajának illatára.

Sem, hisz rasszista vagy, homofób, transzfób, misogyn, iszlámellenes és köztudottan vállalhatatlan a menő liberális szalonokban, a korúton belül.

Ekkor már nem vagy európai értelemben sem vehető, sem pedig nem vagy igazi sem és valódi sem és polgári sem és ethosz sem. Át leszel lépve ama Piros Vonalon, ahonnan nincs visszaút. Egy miépes, fideszes rakás szar vagy. Hőbörgő műmagyar nacionalista idegengyűlölő, ami vállalhatatlan. Innentől te is az vagy. Egy komcsi. Egy szar fasisztanáci komcsi fos. Egy féreg, egy rohadék, egy legalja, egy undorító kelés a társadalom testén, egy élősködő féreg, egy eltaposandó pondró!!!!!

És ekkor már nem fogok én se melletted állni Gellért, mert megyek a következő kedves levendulaszagú sráchoz pártot és rendezvényt szervezni, megújulni és számon kérni a polgári értékrendet. Az akkor már nem te leszel. Ez az élet rendje nem?

Szeretettel vegyes tisztelettel:

Boogieman

Facebook hozzászólások

  B. Boogieman

B. Boogieman

9 hozzászólás

 1. Gáspár Anett

  Gellértke a műmájer. Na, a másik, meg a Dévényi. Az is egy tehetségtelen, határtalanul ostoba nímand. Kirúgták a Magar Nemzettől, majd felvette a HírTV, aztán rátalált a Válasz. És most felel. Felelnek. Megfelelnek. Ő szent nagy G. pontnak. 😀
  Kiegészítik egymást ott, az elsimicskásodott mandíneren.

 2. Az viszont a demokraciafeltes csimborasszoja lesz hogy jovo heten Soros Gyorgy ellatja tanacsokkal- utasitasokkal- Junkert- mar ha jozan lesz- a magyarorszagi felsooktatas es ” fuggetlen civilszervezetek” vegzalasara adott valaszintezkedesrol. Ez annyira progressziv, europeer nem holmi diktatorikus kelet europai.

 3. Remek!

  “Hogyha például te is posztolsz, mindig kapod a lájkot a baloldali barátaidtól is, akik ugyan rád szavazni nem fognak, de magukat mindig igazolják veled, hogy te jófej vagy.”

  Ez a mondat pedig egyszerűen mesteri!

 4. Kertész Béla

  Bár a nemzettudat állati eredetű, hiszen egy falka tagjaként nagyobb biztonságban lehetünk, csak ráadásul az embereknél ehhez társul beteges birtoklásillúzió is, amikor egy közigazgatási térképet nézeget. Irigylem az erdélyi magyarokat, hogy nekik egy talpig becsületes Klaus Johannis adatot, nekünk meg egy semmirekellő, populista jogászbanda.

 5. Ne komolyatalnkodjunk, konzervativok sincsenek, igy nem hianyzik a konzervativ part. 47 utan ( de mar a 133 nap alatt is ) legeppuskaztak/felakasztottak azt a par kimuvelt emberfot aki jo lett volna konzervativnak, igy nemhogy szeles tabora hanem gyakorlatilag senki sincs aki szavazna ra.
  Mas
  Magyarorszagon azert nehez kenyer a demokracia mert nincsenek demokratak sem. 4 evente a valasztasok utan a fel orszag ugy ebred hogy vesztett, pedig dehogy vesztett csak a tobbseg nem azt akarta amit o. Ezt a rosszkedvet egyreszt tuncizessel nyomja el, masreszt kurva orban gyurcsanyozassal a bajsza alatt es jon 4 ev dackorszak.

  Lassuk be: nem a magyar fajtanak valo a demokracia, nekunk VEZETO kell ( Horty, Kadar, Orban, de irhattam volna Ferenc Jozsef “apankat” is – mondjuk az aradi vertanuk kivegzoje epp ezert lett “apank” mert kell a fuhrer ebbe az orszagba

  Jovan befejeztem

 6. Nem vagyok vagyonőr.
  De miért kellett kirúgni? Nem volt EGYÜTT működő a ban KÁR ral?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.