Pistának jó lesz?

Kevés szánalmasabb társaság van ma Magyarországon, mint a Jobbik nevezetű politikai gittegylet. És nem, nem azért, mert hirtelen előbukkant a csatornából egy felvétel, amin a jól hallhatóan pocsolyarészeg Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője arról értekezik, hogyan ferdítette el a heftijét egy kicsit az őt lenácizó zsidó kishölgynek. Ez csak a tünete annak, hogy ez a magát komolyan vevő, maga elé komoly politikai célokat kitűző társaság tökéletesen fogalmatlan hülyékből áll. Picsarészegen kongresszusoznak, miközben felvételeket készítenek egymásról, hogy azokat eltárazva tudjanak zsarolni, kinyírni, ellehetetleníteni. Ez inkább – hogy nekik kedves példával éljek – nem a pártok, hanem az etnikai bűnbandák stílusa.

Szóval az történt, már amennyire ki lehet egészíteni a töredékes információkat, hogy Szávay István elhitte, hogy barátok közt van. Elhitte, hogy a néppártosodás csak egy máz, ami arra szolgál, hogy tovább bővítsék a szavazóbázisukat, hiszen radikálisból akkor se lesz több ebben az országban, ha mindenkit egyesével felpofoz egy cigány maffiózó. Abban a társadalmi rétegben a csúcsra értek, helyesen gondolták, hogy onnan lefelé vezet az út.

A körülmények ideálisak voltak a néppárti nyitáshoz, csak ők nem voltak alkalmasak rá. Hiába szegődött melléjük Rangos Katalin és Heller Ágnes, a baloldali szavazóknak csak egy egészen kis hányada hitte el, hogy ők megváltoztak, már nem azok a surmó kis nácigyerekek, akik horikeriket hugyoznak a hóba és részegen milyenhatmillióznak.

A mellékelt ábra szerint a szavazók szeme bizonyult élesebbnek.

Az MDF-esek a ‘90-es években sokat panaszkodtak a borzalmas tagságra. Futóbolondok és túlfeszült lényeglátók között lábujjhegyen próbáltak olyan politikát csinálni, ami az SZDSZ-es értelmiségnek is megfelel. Nem sikerült, jött Horn Gyula és az MSZP kétharmados kormányzása. A Jobbik még nehezebb helyzetben próbálta meg ugyanezt, a futóbolondoknak és az SZDSZ-es értelmiségnek egyszerre megfelelni, de náluk nem csak a tagság volt borzalmas, hanem az élcsapat is egytől egyig vállalhatatlan segghülyékből állt. Mert hiába növeszt hajat a skinhead, hiába húz öltönyt a barantázó hülyegyerek, hiába tol egy szemüveget az orrára a korábban etnikai polgárháborúban reménykedő gárdista, ugyanazok a faszok maradtak, akik voltak.

Ugyanazok a faszok, csak a hatalom közelségétől megrészegült faszok.

Heller Ágnesék elhitették ugyan velük, ha a jobbik arcukat mutatják pár hónapig, akkor képesek lesznek leváltani a Fideszt és a baloldallal együtt hatalomba kerülnek. Amilyen ostobák, hittek nekik, de ahhoz is ostobák voltak, hogy tényleg megváltozzanak. A kamerák előtt viselkedtek, de amint újra egymás között voltak, a „mi magunk” biztonságában, ott folytatták, ahol a néppártosodás kezdetén letették az antantszíjat. Cigányozás, zsidózás, ami kell, de már mindenkinek a zsebében ott lapult a diktafont, hiszen karnyújtásnyira érezték a győzelmet. Uralkodni meg jó dolog, csak nagy a tülekedés a trónszék felé – ahogy Fülig Jimmy írta.

Ezekben az áprilisig tartó mámoros pillanatokban a Jobbik élcsapata nem egy baráti társaság volt, hanem egymásban vetélytársat, sőt ellenséget látó nagyravágyó retardáltak gyülekezete, ahol már mindenki valamilyen fontos kormányzati pozícióban látta magát. Bajtársak helyett diktafonnal felszerelt karrieristák lestek a másik hibájára, amivel hátrébb tudják zsarolni a konkurenst a táplálkozási láncban.

A választást persze elveszítették, de a Jobbik egysége is menthetetlenül felbomlott.

Amit egyszer felvettek, az meg törvényszerűen kiszivárog. Ennek a fasznak a rosszabbik végére került ma Szávay István, aki nyilván nem ütött meg senkit, csak részegen hőzöngött, de ebből akkor sem fog jól kijönni. A Jobbiknak, amennyiben kitartanak a néppártosodás mellett, ki kell zárnia. A Mi Hazánk Mozgalom pedig Pistának jó lesz, már ha nem tőlük szivárgott ki a felvétel. Ha tőlük szivárgott ki, akkor is, mivel 5 fővel már frakciót alapíthatnak, a frakció pedig pénz. 2022-ig az is valami.

Mindenesetre érdemes volna Szávaynak is körbenéznie a vlogger piacon, mert ebből 3 év múlva bizony pályakezdő fizetés politikusi tapasztalattal lesz valahol…

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

18 hozzászólás

 1. Avatar
  csakafidesz

  ” Szávay István, aki nyilván nem ütött meg senkit, csak részegen hőzöngött, de ebből akkor sem fog jól kijönni.”
  Tegyük fel nem ütötte meg a zsidó nőt, mert az már börtön büntetéssel is honorálható cselekmény, de milyen degenerált agyvelő amelyik úgy gondolja, hogy egy nő megverését kitalálja és henceg vele? Az a zsidó nő lehet, hogy nem volt kedves hozzá, de megverni valakit, főkép egy nőt mindenkép bűncselekmény

  • Avatar

   Nem messzi tájak fölfedezője: Pógári mennyországban járt, ki se küldött munkatársunk

   Határtalan önbizalmú ország! Itt minden nagyon jó, nagyon szép! Az újságban, Rádióban, Tv-ben! Külön dervisek, szervilisek mantrázzák a nagy vezető csodálatos képességeit, a régijóba (mostmá Európa régijó!) jól bevált szocializmus hagyományai szerint! Háttérből a jól képzett nagy öregek, önmagukat is felülmúlva koptatják a fényező smirglit!
   Dicsértessék Orrbán Viktor! Pártunk és kormányunk! Kizsákmányolásunk „jobban teljesít!” A FIDESZ jobban teljesít! Háromszor annyi menekült nyugatra, mint a kommunisták miatt!
   Az életszínvonal naponta emelkedik, a hazugság gátjának átszakadása folytán! Az elöntött lakosság, Vagy futva menekül a parttalanság okán, más, határon túli vidékekre, vagy éhségtől fuldoklik, mint levegőtlenségnél megszokott! Kap néha némi élelmiszer segélyt, a romló halálozási statisztika feljavítása okából, de ez nem csökkenthet a költségvetési csalók, lopók jövedelmét! Se a hivatalban ülők hivatalos kvótáját a plusz jövedelemhez jutást illetőn!
   Államforma az új feudalizmus! Mint tudjuk a „hű béreseket” búsásan jutalmazzák! Nagybirtok, nagy ház, (palota) nagybeosztás, nagy lehetőség! „minden szinten, szinte minden” virul akár a korrupció, napról-napra nő a „porció”! Egyre vörösebb, véresebb, csak arcuk nem pirul belé! Ők genetikailag szégyentelenek!
   A szaga ugyan kellemetlen, mint az erőszakos duggatással szaporított (most pántlikájé) régi neve muskátli, de, az parasztos! Nem menő a paraszt most! Színe is gyengécske halovány kék! Erősebbnek kék lenni! A vöröset áhítók szavazataikkal bekavarnak így a kék, nem tud kékülni, ahogy kék!
   Valutája a vízgőznél illékonyabb Forint, százmilliárdos tételbe képes köddé válni, és svájci bakszámlákon „kicsapódni” a „becsapottak” kárára! Az ügyletnek „ügyintézője” felelőse, szintén fellelhetetlen, vagy tisztes őszapó képében jelenik meg, aki segítséget nyújt, fiának házvásárlásakor!
   A pórnép, a porban fetreng, és a múlt ködén mereng! Régen is loptak! De a lovak hullajtásán éldegélő veréb népesség is kapott zabot, hogy zabos ne legyen! De az új lovak, az istálló padlásán lakva, nem látják, a szürke a verebeket tartanak beöltözött vérebeket, akiket arra, treníroznak, hogy uraik „rendje, rend a lelke mindennek” „Miképp a mennybe (kelepcéjükbe) menj be, azonképp a földön is!
   2015-02-26

   Mert az országnak szüksége van, középosztályra, hogy vezesse! (Egy másik „osztály” vezetése ugyan nem jött be!) Bizony ám! Oly sikeresen elvezették az országot, Mohácsi, Trianonig, moszkvai megszállásig, végpusztulásig! Ezzel a vak számára is nyilván valóvá tették az ő kiválóságuk, kiválasztottságuk feltétlen indokoltságát! Valóban felháborító a magyar újságolvasó tájékozatlansága! Csipás szemeivel, nem olvassa ki e gyönyörű, halvány kék égű (szociális viharoktól mentes) polgári jövő gyönyörűségét, a maga számára! Ahol nem fenyegeti a rendszer, hogy elviszi KMK (közveszélyes munkakerülés) címén, lehet szabadon, boldogan munkanélküli!
   Ő is lophat, (mint bankár, privatizáló) amit tud. Kis tudás kis lopás! Így tisztességes, a polgári értékrendben. Kis ember, kispolgár, aki ugye antiszociális lény. Ellentétben a „nagy- polgárral” aki igazi úr! Akkor is, ha munkásvezér, párttitkár volt elébb! 1995-ből

  • Avatar

   Egy életed van. Élj a mának!
   Elbolondított barma a világnak.

   Vannak ám óriási bölcsei,
   Rég felejtődik Kölcsey

   „Haj de bűneink miatt,
   Gyúlt harag kebledbe,
   Lettél, (és leszel) magzatod miatt
   Magzatod hamvedre!

   Azért uralkodnak!

   Azért uralkodnak,
   Ostobák, terajtad,
   Mert megszavaztad,
   Akit reklámoztak,
   Mások, újságok, neked,
   Nem volt saját eszed.
   Vegyed a fáradtságot
   Kire essék választásod,
   Kinek adsz bizalmat,
   Nem lopja el adódat.
   Nékik semmi nem elég,
   Fizess meddig még?
   Amíg jár beléd a lég!
   Ha meg, lelked ki lehelted,
   Kifizesd a fekhelyedet!
   2012. 12. 30.

 2. Avatar

  Biztos hogy a nő zsidó volt?
  Szávay a nácizás alapján minősítette annak, de megütött egy nőt!
  Egy nyomorult senki, aki szerény IQ-jával annyit nem vesz észre, hiába fésülgeti le elől azt a néhány rondán álló szomorú tincsét, azzal csak kiemelten reklámozza hogy kopaszodik.
  Heller mamijuk egyébként mit szól a kopaszodó gyámoltja mocskos szövegéhez?

  • Avatar
   csakafidesz

   Ez mellékes. A lényeg, hogy hencegett egy állítólagos (valóban csak állítólagos, mert az ilyentől kitelik..) nőveréssel. Ettől kezdve ő lesz a bátor nőverő..
   Azután csodálkozik majd, ha nem köszön neki senki.

 3. Avatar

  dehogy utott meg akarkit is, sima kamu valahol a henceges es a hazudozas mezsgyejen.

  a 9% mutatja az eredmenyesseget.

 4. Avatar

  Aki egy nőt megüt teljesen mindegy milyen okból én eltörném mindkét kezét .Az aljasságnak nincs határa és ezek már többször bizonyították.

  • Avatar

   Demeter Márta. paprika kinga. zsohár. Soroljam?

   Van olyan nő, akit meg szabad ütni. Sőt, agyon kéne verni lapáttal.

 5. Avatar

  “Az MDF-esek a ‘90-es években sokat panaszkodtak a borzalmas tagságra.”

  Csak a beépített vérkomcsik és szadesz ügynökök, akik “jobboldali technokrtákn ak” nevezték magukat.
  Lett belőlük szadesz szatelit MNDP.

 6. Avatar

  “hiába húz öltönyt a barantázó hülyegyerek”

  Mi a baj a barantával?
  A kisnyilasok ráugrottak?!
  “A baranta szó elsősorban az ország olyan nyugati és déli peremvidékein maradt fenn, ahol a lakosság összetétele többségében magyar volt (Somogy, Ormánság, Göcsej, Őrség). A szépirodalomban a legtöbb alkalommal Kodolányi János műveiben találkozhatunk vele.A szó jelentése: fegyveres vetélkedés, megmérettetés, harc; harcra, hadjáratra való felkészülés; törvényesen alkalmazható erőszak, illetve ennek alkalmazása. A kunoknál zsákmányszerző utat jelent.”
  Beletartozik bizony a botostánc, az ujjhúzás (Móricz: Rózsa Sándor), az ostorcsattogtatás, az ugróstáncok. ezek mind-mind mind harci mozgáselemek, melyeket a kisfiúk már attól kezdve másolgatnak, hogy megtanultak járni.
  Bizony, a férfi néptánc elemek többsége a harci táncok körébe sorolandó. Ezt megerősítette nekem egyszer Tímár Sanyi bácsi, a Bartók Táncegyüttes és a Csillagszeműek alapítója, koreográfusa. Itt él egy japán néptáncos-koreográfus, Sanyi bácsi keze alatt tanulta meg a teljes repertoárt és a koreográfia szabályait. Tanítja is. Nem szabad kihagyni!
  Mint ahogy a távol.-keleti népeknek is megvan a maguk harcművészete, nekünk is megvolt és 90 után elkezdték feléleszteni. A baranta ma már sport, mint a kungfu stb.
  Azért, mert a fent említett kretének is szeretik a jó, magyaros marhahúslevest, nem a marhahúsleves a hibás. 🙂

  • Avatar

   Az a “baj” a barantával, hogy MAGYAR! A nemzetgyalázó hazaárulók gyűlölnek mindent, ami magyar! de a magyar kenyeret azért megeszik, eltűrik, hogy a gyűlölt nép eltartsa őket!

   • Avatar

    Hol találsz magyart? Kivándorolt, vagy meghótt! „Az expressz asszimiláltak közül egyeseknek szerénytelensége és illetéktelen, nagyhangúsága némely magyar ügyekben természetesen nem ismer határt, ugyanúgy, ahogy a születési hibában szenvedő ember előkelősködése sokszor határtalan. Belőlük kerül ki az a dzsentroid típus, mely dzsentribb a dzsentrinél, az a hon fitípus, aki hazafiasabb minden ősmagyarnál, belőlük kerül ki a fajmagyarság jogainak minden olyan türelmetlen hirdetője, akinek a fajmagyarsághoz faji alapon pontosan ugyanaz a kapcsolata, mint a faj zsidónak. Faji hiányaikat úgy akarják eltüntetni, hogy faj magyarabbak akarnak lenni a parasztszármazékoknál, előkelőségi hiányaikat úgy, hogy dzsentribbek a valódi nemesnél. Minthogy őseikben nincs magyar vér, szüntelen harsogják a magyarkodó frázisokat. Olyan vendégek ők, akik meg részegedve, a vendéglátók szívességétől, tele szájjal hirdetik, hogy itt tulajdonképpen ők a gazdák és ők, merik »félteni« a magyar fajtát például a faj magyar parasztság választójogától.” Szabó Zoltán, a Cifra nyomorúság írója!

 7. Avatar
  Medvefütty

  S mi a kedves cikkíró véleménye a fő fideszes párttagkönytulajdonos, Bayer úr zsidózásairól és cigányozásairól?

  • Avatar

   Nem tudom. No de ha te nem zsidó vagy cigány vagy, akkor miért izgat jobban, mint a komplett “baloldal” magyargyűlölete?

 8. Avatar

  A Jobbik veszélyes hulladék, mely jó úton van a számára megfelelő helyre. Sajnos. Jobb lenne ha az lenne, aminek eredetileg látszani akart. Bár hiteles sosem volt.

  A cikk pedig lehangoló soft PC.
  Az antiszemita kártyát azok ellen fordítani, akik a magyarok sakkban tartására szokták használni helyénvaló. Na de komolyan venni?! Minek mérgeznénk és torzítanánk a lelkünket vele? Majd ha a magyarok gyalázása is ugyanakkora bűn lesz, beszélhetünk róla. Izrael sem azért akkora barát, mert egymásba szerettünk vagy mindig is így lett volna. Amióta kegyvesztetté váltak, azóta kellünk nekik.
  Aztán a magyar örökség leszarozása? Így lehet “középre” kerülni? Hála Égnek Kövér 2010-es kampányban levágott Horthy pocskondiázása előtt és óta nem hallottam ilyesmit a Fidesztől. Nem is hinném, hogy fogok.
  Komplett vidékek elcigányosodása pedig keserű kínhalálunk. No de a szerző ezt is áthidalja egy kis PC-vel. Ha ma már ki lehet mondani, hogy fáj Trianon, akkor ha erről nem is beszélünk, ne böfögjünk róla szdsz-es hazug szemetet.

 9. Avatar

  Sajtóbandita: ismérvei
  Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lékekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem leg cirógatottabb kedvence: a sajtóbandita!
  Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, infámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921.

  „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész tabuval védett világ, Michael Bakunyin.
  Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

 10. Avatar
  Nagy Leonard

  Szép volt Tuschinger elvtárs ! Bástya elvtárs meg lesz elégedve ! Remek a cikk – látszólag – érvekkel alátámasztva. Kicsit gyengíti a kanócos puska antiszemitázás, de zseniális ahogy a végén belekevered a Mi Hazánkat !
  Szép rúgás volt, kár, hogy spiccel, bunkó módra, vagy ahogy régen mondták: paraszt belsővel.
  Semmiképpen nem minősítve a “parasztokat”, akik mint tudjuk fehér emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük