Pusztító liberális mantrák az elmúlt időkből

Mostanában megint divatos lett megmagyarázni, hogy ezek a szocialisták/jobbikosok/dékások/stb. már nem ugyanazok, akik korábban voltak, ahogy arra is van szövegpanel, miért lesznek most sokkal ügyesebbek, mint aminek korábban tanúi voltunk. Nézzük sorrendben!

„Régen is rossz volt, de most olyan rossz, hogy jöjjenek inkább megint a régen rosszak, mert az nem volt ennyire rossz!”

Igazán felelősségteljes hozzáállás meg tudományos igényességgel megmért tények ezek, de az az igazság, hogy nem. Most van kurva jól, régen meg nagyon szar volt. Persze, most is van, ami rossz. Például még mindig ti. 

„Dehogy vagyok MSZP-SZDSZ-es, tőlük is egyforma távolságban vagyok, és őket is elítélem, higgyétek már el!!!”

Sajnos, ezt sosem hittük el neked. Annyira elítélted, hogy a saját kis mikrokörnyezetet körúton belüljében azért csak visszaszavaztad megint hatalomba az MSZP-SZDSZ-t, ugye? 😉

„Még egyszer, utoljára, tükörbe köpve le kell szavazni az MSZP-re!”

Erről beszélek. Ez legalább őszinte pillanatotok. Önmagatokat is gyűlölitek, nemcsak mindenki mást.

„Jönnek a csillogószemű fiatalok!”

Persze, az ávósunokák után mi baj lehet néhány mszp-s képviselő kislányából? A független sajtót is írhatnák a jegybankelnökgyerekek meg MSZP-s minisztervejek. 

„Legyünk végre tekintettel szomszédaink érzékenységére. Nem szabad a határontúl nemzetiségi alapon támogatni pártokat!”

Hanem, milyen alapon szabad? Egy nagy, nemzetek felett átívelő eszme nevében? Nemzetköziség? Hm, de ismerős! Akárcsak a testi szerelmig fajuló imádatotok a románok iránt. Jászi Oszkár, te vagy az?

„Ünnepeljük végre már közösen Trianont, úgy kéne!”

Hát hogyne. Rögtön fogom, csak még előtte gyorsan te is ünnepeld velem kicsit a fehérterrort vagy a rabszolgaságot lécci! Ne aprózzuk már el Trianonnal. Szerintem ezt a forradalmi ötletedet mondjuk Izraelben próbáld meg eladni. Biztos szívesen ünnepelnék a németekkel közösen Auschwitzot, imádnának téged. 

„Nagyon fontos, hogy az emberek a független sajtóból tájékozódjanak, ne pedig a kormánypropagandából!”

A független sajtóból, persze. Amelyik lassan szentélyt ácsol Karácsony Gergely meg a frissen megválasztott önkormányzati ballib hősök valaga köré, és amelyiket volt MSZP-s államtitkárok alapítgatnak, akik abban a pillanatban húznak vissza MSZP-s tanácsadónak, ahogy az MSZP ismét közpénzközeli helyekhez jut a független sajtó propagandája által. Aha.

„Most a legfontosabb, hogy összefogjunk 0rbán ellen. Különben is, már megváltoztak!”

Sajnos, ugyanaz az MSZP ugyanazokkal az MSZP-sekkel. 

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

11 hozzászólás

 1. Avatar
  kara kozgun

  Régi jó, vörös idők óta
  Egyre több, az idióta!
  Jó talajuk, tiszta humusz
  Az elkorhadt kommunizmus!
  Szaporodék, minden hitvány!
  Gyorsabban, mint a cigány!
  Nem maradhat ő magában!
  Helyet lel, minden pártban!
  Lötyög fejében a lőre,
  Gyorsan jut, tőle előre!
  Mert őtet megválasztják,
  Nálánál is nagyobb marhák!
  2014-09-13

  Egy másik: 1962. november 10-én a III/I csoportfőnökség 3-E alosztályának összefoglalója Lendvairól megállapítja: “Féktelen karrierizmusára több oldalú adataink vannak. Egyéni érvényesülése érdekében politikai ‘meggyőződését’ teljesen feladta, ennek érdekében mindenre képes, volt barátait is hajlandó kiszolgáltatni. Befolyásosságát, összeköttetéseit igyekszik mindenhol hangsúlyozni…” „Jelenleg már terhesnek tartja azokat a kapcsolatokat, akik tudják róla, hogy disszidált, csupán olyan körökkel tart kapcsolatot, akik célja elérésében segítségére lehetnek. Az ezekkel való kapcsolatot minden formában igyekszik kierőszakolni, illetve fenntartani.”

 2. Avatar

  Soha nem változnak meg ezek,ahogy a sötét állat sem,aMELYIK GÖREB ÍRÓ,is egyben.

 3. Avatar
  Jáger László

  Belenéztem a tükörbe,majd leköptem az író helyett…
  kár volt a cikkért ,mert mindenki azt olvassa ki belőle amit akar!!!???..
  A nagy semmit…
  barátilag
  J.L.

 4. Avatar
  kara kozgun

  Sértve érzitek magatok? Öltözködjetek fel, hamar!

 5. Avatar

  Nem is rossz.

  Mi lenne, ha a hazai cigányság meg akarná ünnepelni február 20.-át, a romániai rabszolgaságuk alóli felszabadításuk 1856. évi törvényére és Magyarországon elnyert személyi szabadságukra megemlékezéssel?

  Az 1100-as évektől a hullámokban Moldovába és Havasalföldre érkező cigányok rabszolgákká válva összeolvadtak a korábbi tatár, besenyő, kun, szerb vagy bolgár rabszolgákkal, így a román fejedelemségekben a XVI. századra a cigány népnév – rom – a rabszolga szinonimája lett.
  1385 októberéből való: I. Dan román fejedelem, Havasalföld uralkodója adománylevelében a frissen befejezett tismanai Szűz Mária kolostornak adományoz más javakkal együtt negyven cigányszállást is.

  Moldvában 1428-ban emlegetik először konkrétan a jelenlétüket, ugyancsak egy adománylevélben, mely által Jó Sándor Beszterce kolostorának ajándékoz harmincegy cigányszállást és tizenkét tatárviskót, valamint néhány bolgárt is – ugyanez a kolostor, későbbi oklevelekből kiviláglóan, már megszaporodott számban birtokol cigány, tatár és bolgár rabszolgákat.

  Ștefan cel Mare győztes hadjárataiból gyakorta több tízezer cigány rabszolgával tért vissza Moldvába az 1471-es, 1474-es adatok alapján. (PERSZE TÖBBSZÖR BETÖRT ERDÉLYBE IS, ÉS ELFOGLALTA A MAGYAR KORONÁTOL KILIÁT /CHILIA/ A MOLDVAI BESENYŐ TERÜLETEKEN).
  1785-ben Moldvában egy cigány nő ötven, egy cigány férfi hetven ezüstöt ért – a tizennégy év alatti gyermekek feleannyiba kerültek.

  A Román fejedelemségben – Európában utoljára – 1856. február 20-án életbe lépett a rabszolgaság eltörlése törvénye. Ez a törvény kimondta a bojárok birtokában levő „magán” cigány rabszolgák egyenjogúsítását és kötelező szabadon bocsátását, állami kártalanítás mellett, így végrehajtása 20 évig húzódott.

  http://www.kethanodrom.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2642:cigany-rabszolgasag-avagy-a-toertenelem-terhe&catid=62:tarsadalomciganysag&Itemid=86

 6. Avatar
  kara kozgun

  Agyficam

  Tisztelt férfitársaim. Gondolom heves tiltakozást váltana ki Önökből, ha közölnék önökkel, hogy ezentúl a szomszéd, vagy valamely ismeretlen ember gyermeke után gyerektartást kell fizetnie!
  Pedig fizet. Nemcsak gyerektartást, de még szülőtartást is! Csak családi pótlék, és munkanélküli segély, jövedelempótló támogatás, rendszeres szociális segély, nevelési támogatás, stb. címen fizeti a mások által csinált gyermek után Önre lőcsölt gyerek, és szülőtartást! Miért? És meddig? Csak. Állampolgári fegyelemből és államvezetői bölcsességből. Már amennyire ezt bölcsességnek lehet nevezni. (Én inkább ostobaságnak nevezném!) Mert mások valamikor kitalálták, hogy olcsóbb az alacsonyan tartott (éhbér) mellet családi pótlékot adni a gyermeket vállalónak, mint tisztességes bért adni valamennyi dolgozónak. Csak a bűn mindig elnyeri büntetését! Mert a magyar így saját gyereket nem vállal, csak egyet-kettőt, vagy egyet se, mert kevés a jövedelme. Mért kevés? Mert elvonják, hogy odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve, és bátorsága! Az állam a „más farkával veri a csalánt” Ő meg a sajátjával veri meg a magyart!
  A magyarok pénzén, a magyar államvezetés segítségével, él és virul a magyarság sírba tevője! Ezt, így kitalálni, ehhez tényleg szocialista szakértelem kellet!

  milliószámra árasztanak el minket bűnözésre nálunk hajlamosabb és magasabb születésszámmal rendelkező idegen fajták, s aki nemzete védelmében ezt ellenzi, az „gonosz” és „romlott” ember, vagy akár még börtönbe is kerülhet, ha hangosan panaszkodik – ahogy egy történelmi korszak zsidók számára nem megfelelő értelmezése miatt is évekre elszakíthatnak valakit a családjától, s vethetik cellába, az mind ennek az évszázados zsidó felforgatásnak az eredménye. Pont ettől az apokaliptikus, rémálomszerű jövőtől akarta Istóczy és később is számos kiváló társa megóvni népét, előre látván, hogy ezen kaszt támadása milyen módon zülleszti majd azt. Ez a jövőkép a mi jelenünk Istóczy születésének 174. évfordulóján, ahol minden elmebaj, aberráció és öngyűlölet támogatva és védelmezve van, s az egészséges nemi önkép, család- és nemzetvédelem a „deviancia”. Istóczy első ízben szólalt fel a zsidókérdésben 1875. április 8-án, mely történelmi, úttörő beszéd a zsidó parazitizmus elleni harc
  Forrás: https://kuruc.info/r/9/165848/

  „S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.” Széchényi Hitelben

  Évente negyvenezer elzárt a börtönbe! Börtön szleng

 7. Avatar

  Húha! Egyre rosszabb állapotban van K K mióta egyszerűen negligáljuk a litániáit. Kénytelen már saját magával vitatkozni.
  Most épp várom a szerelőt és már nem kezdek bele valami jobb elfoglaltságba, hát ráértem beleolvasni a nemistudomkinekszól fenti szövegekbe, de minek. Úgy fest, bevált a bojkott, úgyhogy csak megunja egyszer a válasz nélkül hagyott “sértve érzitek magatokat” beszólásokat is, és elhagy bennünket.
  Nem, nem érezzük magunkat sértve, csak egyszerűen tojunk arra mit ír, nem éri meg még bosszankodnunk sem, Kara Akármi.
  Hopp, megjött a szerelő, úgyhogy úgy fél év múlva majd újra ránézek, talán, esetleg a bolhás kutya jellegű morgására, troll úr…, most is csak merő jóindulatból szóltam, nehogy fölöslegesen fárassza magát tovább.

 8. Avatar

  A bolsi tesók 9 év ínséges esztendő után mohón vetik magukat mindenre, ami mozog. Föl köll tölteni a páncélszekrénykét (és a kiürült zsebeket), nem szabad csak gyuri bá’ – a hosszú sikertelenség okán apadó – lóvéjára hagyatkozni, bármilyen bőkezűen osztogatta is azt néhány éve és ott az erős bizonytalanság az új EB-vel kapcsolatban (lehet, hogy a böszmén keresztül nem adnak több ejrót), hiába van frans és több elvtárs jelentős pozícióban.

  • Avatar
   kara kozgun

   Nem számít? – alapvető kérdések a szocialista párt szavazói számára
   „2002 VÁLASZTÁSI SZÓRÓLAP TERVEZET! „NE FOLYTASSUNK NEGATÍV KAMPÁNYT!” Kobold Tamás LESZAVAZVA, ELBUKVA!
   — Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben?
   — A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?
   — Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?
   — Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!
   — Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
   — Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!
   — A világ minden táján megbukott az eszme a gyakorlatban?
   — A gazdagok vagyonát elszedők, magukévá tették az „állami, népi vagyont”!
   — A kizsákmányolók elűzői maguk lettek kizsákmányolóvá?
   — A nácizók magukon viselik a nácizmus ismérvét? — milliárdosok hirdetnek szocialisztikus jólétet kapitalizmusban!
   — Minden, amit hirdettek, tettek, és tesznek, hazugság.
   — Ostobaságuk, gazemberségük, révén lejárattak egy jobb sorsra érdemes eszmét?
   — A szegény tömegeket ugyanúgy becsapták, mint mindig a történelemben?
   — A volt internacionalisták nemzeti szocialisták a szó hitleri értelmében?
   Közkivánatra saját megfogalmazás!
   Évtizedekig tanították az iskolákban, hogy mi magyarok megérdemeltük a sorsunkat, ami megérdemelt büntetés volt helytelen magatartásunkért. A mi kommunistáink voltak az egyedüliek, akik a hazájuk mellett a nemzetüket is elárulták.
   A ’19-es emigrációval vonható párhuzam annál is inkább nyilvánvaló, mert Bauer, Bokros és eszmetársaik egyfajta belső emigrációban érzik magukat. Ők már tanultak nagy elődeik sorsából, és tudják, e gyűlölt országon kívül nem tudnak olyan kényelmesen megélni, mint itt. Másutt nem kellenek, van ott már éppen elég hülye, elvtársaiknak itt van rájuk szüksége, ezért fizetni is csak itt hajlandóak őket. Így aztán maradtak.
   „Mindinkább meg győződőm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
   „el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
   Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

 9. Avatar

  Zugló a balos Gyurcsány-éra kísérteties emléke. Látlelet az ellenzék állapotáról, rémuralmáról, élősködő tehetségtelenségéről, népmegvető cinizmusáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük