Svédország semmiből nem tanul – most épp operatőrt köveztek meg a migránsok

Úgy tűnik, a svédekre rájár a liberális rúd rosszabbik vége: nem elég, hogy folytonos rettegésben élnek a nők a divattá vált nemi erőszak miatt, most úgy tűnik, bizonyos területekre már be sem léphetnek. Aki mégis megpróbálja, az úgy jár, mint az operatőr, aki fel akarta venni a –egyelőre – többségi társadalomtól szeparáltan muszlimok mindennapjait.

Megkövezték.

Valentina Xhaferi az első Svédországban megkövezett őslakos (majdnem)mártír elkövetett egy hibát: saját hazájában próbált meg dokumentumfilmet készíteni arról, hogy a migránsok érzik otthon magukat a napsütötte Arábiától egy kissé északabbra fekvő Skandináviában. Az agykutatók és magfizikusok körében az ilyen látogatásokat úgy köszöni meg, hogy köveket hajigálnak a betérő vendégre, ami – valljuk be – ad némi bájt a vikingek méltatlan utódjainál is divatos willkommenskulturnak.

Nem, nem saját magukra hajították azokat a köveket, hanem a befogadó társadalom egyik képviselőjére. Tovább pontosítva: arra, aki pár nappal korábban üdvözlő transzparenssel várta a következő szállítmány népvándorlót a vasútállomáson.

„Úgy érezték átléptünk egy kritikus határt, amikor betettük lábunkat a földjükre”

A rendőrség 55 olyan negyedet tart számon szerte Svédországban, ahova nem teheti be a lábát egy szőke svéd. Ez a szám nyílván növekedni fog a napi 10 ezer magfizikusnak és agykutatónak köszönhetően, akik átlépik az osztrák határon épülő szárnyas kaput. Az egyik ilyenben egyébként 2012-ben lázadás is kitört, valószínűleg azért, mert túl hideg volt a tél, a kormánytól pedig nem kaptak mediterrán éghajlatot.

Azonban nem tudjuk egy kicsit sem sajnálni a szóban forgó „televíziós újságírót”, de a svédeket sem. Ahogy az régi görögök is vallották, aki kurvának áll, azt bizony meg is…

***

Még nem láttunk libnyaf szemlét, de a következő kifejezéseket fogjuk benne találni:

1, sajnálatos esemény

2, László Petra

3, szélsőjobboldali propaganda a no go zone

Facebook hozzászólások

  Bubu Woodcutter

Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

  1. Avatar

    “Valentina Xhaferi az első Svédországban megkövezett őslakos”

    Én igazából már itt felröhögtem. Gondolom, csak festett szőke, mert Koszovóban, ahonnan a neve alapján jött, annyira nem gyakori ez a hajszín, mint a skandinávoknál.

    Egyébként a viccet félretéve az talán még ijesztőbb, hogy valószínűleg ő is muszlim, mint a Koszovóból bevándoroltak rendesen. Ennek ellenére az újonnan bevándorolt fajtársai simán megkövezték, amikor a vallási előírások ezt megkövetelték. Akkor egy valódi, keresztény őslakos vajon mire számíthat tőlük?…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük