A Szoclisták Nagy Megújulása Hunvald Gyurival

 

Valamikor, amikor még fiatalok voltunk és bohók, azt gondoltuk, hogy a szociknak rengeteg esze, meg finesze van, és a buta, de böcsületes fideszesek fehér páncélú grál lovagként azért hullanak el a választásokon, mert nem elég ravaszak. Aztán jött a 2006os őszödi szőnyegbombázás, és utána gyakorlatilag percenként bukott le valami korrupt komcsi. Ennek a korszaknak ikonikus alakjai voltak: Zuschlag Jani és Hunvald Gyuri. Most ez utóbbival újul meg a VII. kerületi szocialistapárt.

[rule style=”rule-dotted” ]

Molnár Gyugyu sem volt semmi az elnöki székbe, ám nála legalább nem lehetett bizonyítani a bűncselekmények elkövetését, bíróságilag. Node Hunvald Gyurinál azért más a helyzet, mert ott voltak igen komoly, fogalmazzunk úgy, büntetőjogi aggályok. Elkezdhetnénk egy hosszú-hosszú felsorolást, amely arról szól, hogy mely kommer, mikor, mennyit lopott, de a kedves olvasókat megkímélném a több oldalas felsorolástól.

Ám itt szeretnék személyi javaslani a nagy megújulás kezdetű szocialista párti parti kommunikéjsön mellé párat. A megújuló szocialista párt ugyanis annyira megújult, hogy most már Hunvald Gyuri, ha nem is frissen, de majdnem közvetlenül kigyött az előzetesből, és átvette a VII. ker. szocilista vezetését. Mondjuk kicsit pechesebb alkat, mint a Molnárgyugyu, mer ő járt pár évet a rácsos kapuk mögött, ám arra gondoltunk,

 • hogy akkor Simon Gábort a 240 milliócskájával egyetemben ki kéne nevezni osztrák kapcsolatokért felelős elnökhelyettesnek.
 • A Boldvai Lacit offshore-ellenes megbízottnak kéne megtenni.
 • Zuschlag Janit az ifjúsági kapcsolatokért felelős miniszterjelölti székbe kellene ültetni.
 • A Puch Lacit az átlátható közpénzkezelésért felelős árnyékminiszteri székbe javasolnám.
 • Megyó elvtársat a metró és lobbiügyi miniszterjelölti bársonyba ültessük.
 • A Gyurcsányferit meg fogadjuk vissza és nevezzük ki miniszterelnöknek.

Most tényleg. Egy olyan pártról beszélünk, amelynek egyik legfőbb oktatáspolitikusa (Kunhalmi Ágnes) évekig úgy volt főmegmondó asszony, hogy nem volt konkrétan diplomája. Most már van, örülünk, mintegy 5-6 hónapja van neki papírja is. Ezek a lányok-fiúk még a Bourbonoknál is rosszabbak, pedig ők elég csúnyán megszívták, ám az a helyzet, hogy itt Káeurópában mindig van lejjebb. De tényleg, hogy ennyire, na ezt tényleg nem gondoltuk volna…

Facebook hozzászólások

  Templomhegyi Nyerőkő

Avatar

3 hozzászólás

 1. Avatar

  Már a nyakló is visszaédesgette magát. 🙂

 2. Avatar
  Kacor Király

  A Nyakó egy nagy bunkó!

 3. Avatar

  Låszló Huszårral êrtek egyet! Szeretnének kormányozni,de nem tudnak! Ezt a magyar nēp is tudja,nem felejti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük