Újmúlt – 2000 Kft. – a legszebb ajándék a FA alá! (Még nem késő megrendelni!)

Bizonyára sok kedves ellenzéki honfitársunk halasztja a leges-legutolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Nyilván a legutolsó pillanatig kivárnak azzal, hogy a karácsonyt és Jézust a legmélyebben megélő, nálunk sokkal nagyobb és hangsúlyosabb keresztények lehessenek. Számukra ajánlunk ajándékötleteket, amelyeket elkészíthetnek házilag, vagy cégünk segítségével.

Mottónk: Ne gyújtsd fel a fát! Inkább tegyél-vegyél alá új múltat!

Havas Henrik – én tulajdonképpen világéletemben MDF-es voltam múltcsomag.

Kellemetlen, ha a balliberális ellenzéki egész már taxisként meg autovillamossági szakemberként is a Magyar Szocialista Munkáspártot szolgálta, meg III/III-as cimbikkel alapított független objektív szakmai tévéműsorokat a még valóban közszolgálati köztévén. El ne feledkezzünk arról se (pontosabban dehogynem, cégüknek ez a hivatása, amikor nyakában vaskos aranykeresztet villogtatva gúnyolódott nem túl keresztény humornagyágyúk társaságában Doktorminiszterelnökúr törvényes kormányán már a 2000-es évek legelején is.

Mi mások lehetnénk hát ilyen múlttal, mint lényegében MDF-esek? Ez az a párt, amire már szerencsére kevesen emlékeznek, hiszen a legvégükön kicsit SZDSZ-esek is voltak, így jól illenek majd nagyon SZDSZ-es és kicsit MSZP-s múltunkhoz (ne feledjünk, pontosabban dehogynem, hogy Gyurcsány meg Bajnai utolsó költségvetéseit is lelkesen megszavazták). Természetesen a pártszimpátia legjellemzőbb és legkifejezőbb része, hogy annak idején egy kanál vízben fojtottuk meg az összes MDF-est, aki annak idején a minimáldíszletes stúdiónkba tévedt, de ez már nagyon régen történt, és manapság maximum a youtube-on lelhető fel, tehát ennek elferdítése, sőt, visszájára fordítása gyerekjáték csupán.

Fekete-Győr András – francia csajom volt, jó???

Vannak lehetetlen dolgok, amelyekkel próbálkozni is felesleges. Ilyen például csajokat venni Fekete-Győr András köré a bérbarátnő.hu-ról. Néhány fogalmatlan politikai marketingcég a mai napig ezzel az elavult módszerrel próbálkozik, de Fekete-Győr András láthatóan nem az a fajta srác, aki tudná, értené és érezné, hogy egészséges férfiként hogyan kéne viszonyulnia a félmeztelen orbángecis lányok látványához.

Ennél sokkal egyszerűbb és célravezetőbb módszer, ha a múlt ködébe vesző, valójában sosem látott és sosem létező, de jóval könnyebben elhitethető lányokat próbálunk köré varázsolni. Képzelt párbeszédeket írunk, amelyeket András úgy tud visszamondani majd a hitelességet sugárzó potréműsorokban, mintha valóban elhangzottak volna. Természetesen felhasználhatjuk András valódi párjaival elhangzott beszélgetéseit is, hiszen majdnem olyanok, mintha lányokkal folytatta volna őket.

További praktikus ok, hogy így felesleges majd dugdosni azt a rengeteg csajos dolgot, ami a bohókás legénylakást jellemzi. Csajos rucik, holmik, kiegészítők, bohókás pasztellszínek, puffok, boák, és a fürdőben felhalmozott rengeteg női kencefice többé egyszerűen és hihetően magyarázható (a kellékeket sem kell elvigyük, hiszen az ügyfél boldogan elhasználja majd saját arcbőrén). Ne feledjük, az egyszerűbb sokszor jobb!

Gyurcsány Ferenc – A rendőrterror ellen

Az alkohol sokszor az újmúltalkotási folyamat legjobb barátja, de kész újmúlt esetében sajnos mindent tönkretehet a mértéktelen fogyasztása. A szellemi leépülés, módosult tudatállapot elérheti azt a szintet, amikor az illető lehasadt személyisége önmaga ellen fordul. Ilyenkor nyomoz a Nyomozó Tyler Durdenként önmaga ellen. Politikában ugyanezt a húzást a saját maga ellen kátyú-szamizdatokat dudáló Demszky Gáboron kívül még senkinek sem sikerült elérnie. Eleddig!

Most azonban itt van cégünk legígéretesebb referenciacsomagja, a 2006-18 cserealbum, amelyben a két eseménysorozat képi anyagának felcserélésével kiváló eredményeket érhetünk el. Hazai médiumoknak sajnos kevéssé ajánljuk, külföldieknek azonban Japántól Alaszkáig annál szívesebben! Természetesen a hazai piacról sem feledkeztünk el, hiszen az égő tévészékházon kívül – amelyet ugyebár köztudottan Orbánék gyújtottak fel, és jogos hadiokot szolgált a későbbi eseményekhez – valamelyi DK-alapszervezetnek kitűnő ajándékul szolgálhat, fenyőünnepre a kétkötetes Moldova Kádár-életrajz mellé.

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

11 hozzászólás

 1. Avatar
  Homoródkarácsonyfalvi

  Fegyőr buzi?

  • Avatar

   Ez eddig kétséges volt?

  • Avatar

   Kortes beszéd a hordóról!

   Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Mindenki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
   Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

   Beköszönt

   a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!

   Az önmagát polgárinak tekintő párt

   saját polgárságot akart létrehozni, ami persze fából vaskarika. Így aztán, egyre inkább csak kegyenceket, kitartottakat, hálás vazallusokat mozgósított politikájának támogatására. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Fideszt támogatók többsége az Orbán kormány közvetlen haszon élvezői közül került ki. Ez nem is volna lehetséges. Pusztán azt állítom, hogy az eredeti polgári modernizációs szándékok gyorsan elillantak, és a polgári Magyarország verbális programja mögött a Fidesz fontosabbnak tekintette saját hatalmának megszilárdítását, mint eredeti programjának végrehajtását.
   Hadd tegyem hozzá, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a folyamat ma is tart, sőt időközben még egy értelműbbé vált. Gyurcsány Ferke aranyköpése!

 2. Avatar

  Személyesen szét is lopták és el is meg át is qúrták a balliberális Gyurcsányék hazánkat be is telepítenének visszamenőleg is évi 10 000 gazdasági migránst . Mint az mszp-s Simonjuk lopná a migránsaik segélyeikből a milliárdokat.

 3. Avatar

  Hát azt majd akkor eldönti, ha Fegyőrnek sikerül egyszer felnőnie. De jogos a kérdés, kedves Homoródkarácsonyfalvi. Ismerve Sorosék castingolási irányzatát, lásd. Macron, Trudeau, és női szemmel figyelve a megjelenését, …hááát….

 4. Avatar

  Meg kell nyitni az opnit kétszer akkora területen és tízszer annyi kényszerzubbonnyal.

 5. Avatar

  “a a balliberális ellenzéki egész már taxisként meg autovillamossági szakemberként”

  Soha nem volt “taxis”.
  A Főváros Szállító Vállalatnál, rövidített nevén: FŐSPED, volt állítólag garázsmester.
  Na, most, annak érdemes lenne utána kutatni, hogy a FŐSPED-nél miért volt katonai-politikai előadói státusz, mi volt a feladatuk.
  Nem ez a hamvas lelkületű interproli volt az, de maga a tény fontos., hogy a státusz létezett.
  Aztán: garázsmester. Na, ő volt a mindenható főnöke: ha volt jatt, van kocsi, ha nem volt jatt, lehet, hogy “nem érnek rá” előállítani a kocsidat.
  A főspedes haver mesélte még a 80-as években, hogy ott szinte mindenki lopott és /vagy korrumpált. Egyetlen egy sofőr sem volt szűz.
  Hogy kocsit kaptál, az az első felvonás. A következő, hogy milyen árut szállítasz: nyershúst, hús készárut, röviditalt, sört, bort, zöldséget, gyümölcsöt stb.
  Mert a sofúőrnek mindegyikből le kellett “csípnie”, hogy vissza tudjon osztani a kapustól az adminisztrátoron át a garázsmesterig és az autószerelőkig.
  A taxisok havi bérét a minimálbér alatt tartották, úgy a tehertaxisokét is, mert beleszámították a jattokat, vagyis az intézményesített lopást
  Járjon már utána valaki történész, hogy hogan is működtek ezek, mert akik a 70-es, 80-as években
  nyakig bele voltak tuszkolva, ma már 60-on túl vannak. Még időben elkaphatják őket egy-két őszinte interjúra…
  (ps. Havas nem volt véletlenül tartalékos katonatiszt?)

  • Avatar
   Zsebe László

   “1967-ben autóvillamossági műszerészként végzett[2], de dolgozott taxisként is.”

 6. Avatar

  Nincs szebb dolog két egészséges férfi igaz szerelménél

 7. Avatar

  az hogy fegyor buzi az napnal vilagosabb, ezzel mindenki tisztaban van aki ranez. Havas meg egy pokhendi mocsadek volt vilag eleteben, GYF meg hogy szabadlabon van az maga a csoda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük