Újmúlt 2000 Kft – Vágymúlt-2018 csomagunk!

A bukás napja! Nemsokára eljövend az a pillanat, amelyre négy éve vártunk. Esztergom, Veszprém 1, Hódmezővásárhely! Megannyi apró jele a bűnös fideSS megállíthatatlan erodálódásának. Az egész gépezet recseg-ropog, és néhány órácska múlva menthetetlenül összeomlik majd!

Tudományos Tudóskobak – szürkeállomány termékcsomag

A Fidesznek immár csak végórái vannak hátra. Önnek saját intézete/tanszéke/tudományos folyóirata van ebből a célból, amely hosszú tudományos munkaórák árán megfellebbezhetetlenül felmérte, kiszámolta és most a világ elé tárja, hogy Orbán kormányzásának a mai nappal lényegében lőttek.

Sőt, Ön lő!

Ön, meg a többi tudóskolléga, a méltányos iránytűként beállított Republik Intézetből. Önök együtt sokkal okosabbak, mint Németh Szilárd, ezért csakis Önök győzhetnek, akik el sem indulnak a választáson, csak pártatlan szakmai igényességgel kívülről megmérik azt, és csalhatatlanul megmondják belőle, ki fog nyerni.

Van ugyebár a bűvös 70%, amely fölött a legszélsőjobboldalibb náci pártnak reszeltek, mert így volt ez a varázslatos 2002-es évben, ezért tehát természettudományos törvényt alkotunk rá. Aztán ott vannak még a Fidesz érdekei szerint meggerrymanderingelt új választási körzetek, ahol tudományos tényként hangoztatta minden önhöz hasonló nagyon okos pulóveres négy évig, hogy képtelenség nyernie az ellenzéknek, de most hirtelen mégis Önök lettek többen valamiért.

Becses véleményét, amely lényegében tudományos tény, most a legdíjazottabb szakmai sajtóműhelyeink kürtölik világgá, sőt, akár még Olgához is bemehet várni az eredményeket! Hívjon most, és legyen részese már akár ma este a Fidesz 2018-as bukásának!

Ajándék kardigánt biztosítunk, a készlet erejéig!

***

Független-pártatlan civil tájékoztatás – minőségi sajtó termékcsomag

Ön most kizárólag csak nálunk részesülhet a legszakmaibb vélemények tényszerű tálalásának érzéséből. Az ön által főszerkesztett mélyszakmai, civil portál révén a legpontosabb előrejelzéseket, információkat, egyszóval tájékoztatást juttathat el a buta magyar néphez, amely ezen az estén mégis józan, bölcs és megfontolt polgárok összességévé változik majd.

A minőségi újságírásért oknyomozó civil Gömbölyű Soma díjas CIA által információellátott oldalunk segítségével most Önnek is átélhető lesz az az érzés, amelyet egy valódi demokrácia igazi sajtómunkatársai érezhetnek olyankor, amikor hasonlóan euforikus pillanatban megírják, hogy az okos brit választópolgár sosem szavazná meg a brexitet, esetleg már eldőlt, hogy Hillary lesz az első női elnök. Nem beszélve azokról a varázslatos percekről, amikor Szíjjártó Péter Külgazdasági- És Külügyminiszter Úr a vendég a világhíres stúdióban!

A közmédiás propagandanyaloncokkal ellentétben Ön dehogyis vágyait, projekcióit, vagy pártszimpátiáját kürtöli világgá!

Dehogyis próbál vacilláló szavazópolgárokat manipulálni. Pusztán civilként örvendezik egy tudományos tény felett: A Fidesz 2018 április 8-ájának estéjén végleg megbukott már április 8-ának délutánján. Hiszen a független MSZP-s tudomány sosem téved, a civilen szakmai sajtó pedig sohasem terjeszt álhíreket!

Ehhez a termékcsomaghoz kedvezményes vacsora jár kedvenc liberális portáljának jófejeskedő hipszter újságíróival, hiszen az alapdíjnak számító 50 ezer forint helyett nálunk már 30 ezer forint befizetésével is eheti velük közösen a város legjobb hamburgerét!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

15 hozzászólás

 1. Avatar

  Hm… Jó humor. Sose röhögtem olyan jókat, mit a legutóbbi kétharmad utáni pár hétben, látva a pofára esett ballibek megnnyúlt arcát. Még az ATV-t is nézni kezdtem… Remek szórakozás volt, évekre feldobta a hangulatomat. Kíváncsi vagyok, hogy Fidesz négyötödnél vagy öthatodnál isszák meg ballibék a Gramoxont…

 2. Avatar

  “És el ne kezdjen itt nekem senki mesélni a “csendes többségről”, pro- vagy kontra a forradalmi erőkhöz képest. A
  többségnek, kisebbségnek, bármilyen csoportnak onnantól van politikai szava, hogy szavaz, tüntet, fegyvert ragadva harcol, az aktuális politikai helyzetnek megfelelően. Aki erre nem képes, annak kuss a neve, és nem kell vágyait és nyűgeit figyelembe venni a politikai rendezésnél.”

 3. Avatar

  Már megint “nyomul a többség”?

 4. Avatar

  Ennek a gerinctelen Tölgyessynek a képe elrontotta a mai napra a kedvemet.Állandóan okoskodó tojásfej elfogadta a Fidesz képviselőséget,majd utána ezerrel beszállt a gyalázkodásba,mint “tudós”,amint vége lett az ingyen pénznek.Az ilyen pondró a levegőt sem érdemli meg,amit beszív.Ha elfogyna a kinyúlt ,koszos kardigán ,segítek a beszerzésben !

  • Avatar

   Privatizációóó Egyesek szeretik a felelősséget az utolsó kommunista miniszterelnökre hárítani, de tény, hogy nemzeti vagyonunk 7O-8O %-ának tényleges eladása Antall József kormányzása idejére esik. Ez úgy történt, hogy a korábban államosított magyar vagyont a fordulat táján gyorsan tönkretették, majd olcsón fölvásárolták a kondér közelében ülők, ők pedig pillanatok alatt továbbadták, esetleg szétdarabolva idegeneknek, akik nálunk elsősorban piacot vettek. Az üzemek nagy részét bezárták, néha le is rombolták. Ez a kollaboráns struktúra becslések szerint harminc év alatt legalább ötszázmilliárd dollárnyi anyagi vagyonvesztést okozott az országnak. A most már lényegében visszafordíthatatlannak látszó anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi és szellemi lepusztulást, e dimenzióiban csak a török hódoltság időszakához mérhető kifosztást cinikusan perverz kéjjel „szabadságnak, demokráciának, felemelkedésnek, jólétnek” nevezték el azok, akik a magyar társadalom mérhetetlen szerencsétlenségére sajnos valóban „tudták, merték” és kíméletlen kegyetlenséggel „tették” is mindazt, amivel végzetes lejtőre lökték az országot. Ügyintéző Tölgyessy (magyarositott blankolt farkú) Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak, melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot. Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sok szor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter (Ma annyira szégyentelenek, vagy tudatlanok, mesterségük címerként hordják!) Sólyom elvtárs tiltja meg a privatizáció, ügyészségi felülvizsgálatát!

 5. Avatar

  Ne bántsd már a szerencsétleneket, hát nincs elég bajuk?

 6. Avatar

  Azért Tusványoson ígért “2018 őszét” mégis kitartóan várom.

 7. Avatar

  Minőségi újságirás? Tudsz ilyet? Ostoba, bérelhető zugfirkászok!

 8. Avatar

  szégyentelen, cenzúrázó hazudozók!

 9. Avatar

  Te beszélsz itt “cenzúráról”, senkiházi…

 10. Avatar
  rakos ferenc

  Az ujságiró ir az olvasó olvas,(homo sapiens)Tud szelektálni !!nézőpont változhat ,a fiatal ,naiv befolyásolható..18 évesen dönti el hogy fiu v.lány???

 11. Avatar

  Marha!! Saját tapasztalat! Aztán meggondolta, visszavonta!

  Apja, id. Antall József, egy zsidó “nővel” lealacsonyodván keveredett, 1945-ben a Népgondozó Hivatal vezetőjeként 200 000 német kitelepítésének egyik fő felelőse, a háború alatti “zsidómentéséért” Világ Igaza elismerésben részesült, a kommunizmusban együtt működött a rendszerrel. Fia már szidó hazaáruló lett.
  “Kettőskereszt” név dizsót jelez! Tudni kéne!

 12. Avatar

  Tölgyessy aljas szemét pali!
  Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak, melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot. Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter (Ma annyira szégyentelenek, vagy tudatlanok, mesterségük címerként hordják!) Sólyom elvtárs tiltja meg a privatizáció, ügyészségi felülvizsgálatát!

  Aki száz, meg százezret rabol, bírája lészen annak, kit a szükség tyúkot rabolni kényszerített! Tiborc a Bánk Bánban!
  „Az államok akkor pusztulnak el, amikor már nem képesek a hitványakat a derekaktól megkülönböztetni” (Antiszthenész —12/VI.5.) Mi, most tudjuk-e? Vagy az MSZP ennyiben ma is „leninista”?
  „ Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48,) Lásd Sztálin
  „Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve, ókor óta tudott!

 13. Avatar
  POROSZLAI RÓBERT

  hátja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük