Utcai antiszemitizmus ugyan nincs, de igény az lenne rá. A baloldalon

Antiszemita plakátokat vett észre Panyi Szabolcs, a haladó baloldal neves újságírója és politikai aktivistája a körúton. (Hogy belül vagy kívül, az nem derült ki.) A plakátokból csak egyet mutatott, de azt rögtön mindenkinek. Úgy lett megint Budapest a világ antiszemitáinak fővárosa, ahogy a szivárványos zászlót égető ukrán nácik vendégjátéka után az Aurórából zsidó kulturális központ. Régi recept új köntösben.

Ahogy 2004-ben Bácsfi Diána látványától bújtak rémültem a menstruációs kanapé mögé a haladó skriblerek, úgy rémüldöznek most egy plakáttól, ami az Index két újságíróját ábrázolja egy izraeli zászló előterében. Ha eltekintünk attól, hogy magát az ominózus plakátot senki nem látta az egy szem Panyi Szabolcson kívül, még a plakátok azonnali felszámolását kilátásba helyező Karácsony Gergely is hiába kérdezgette, hogy akkor hova kell menni helyreállítani a rendet, akkor is inkább tűnik lábszagú provokációnak az egész, mint valódi, kipaleverős zsidózásnak. Onnan a sejtés, hogy a valódi nemzeti radikálisok és/vagy az ütődött antiszemita nyilasok nem pontosan úgy néznek ki és úgy viselkednek, mint ahogy baloldali fejecskékben lévő fantáziarajz. De legalább 2004-ben még összekukáztak egy félbolond bölcsészlányt, aki pár suhanc kíséretében bejelentette, hogy ő Szálasi nemzetvezető elvtárs örökségének birtokosa, a kormány azonnal adja át neki a hatalmat. 2019-ben már senki nem emeli magasba a hamis zászlót, csak egy ügyetlenül photoshoppolt, otthon nyomtatott, korlátozott ideig megtekinthető A4-es plakát hivatott bizonyítani, hogy csak a haladó baloldal és személyes Karácsony Gergely áll a hazai zsidóság és a legrosszabb vészkorszak között.

Antiszemiták voltak, vannak és lesznek, de ezek nem az ő évtizedeik.

Nyugaton akkora hiány van belőlük, hogy egyenesen a Közel-Keletről importálják a zsidógyűlöletet. Magyarországon pedig a Jobbik néppártosodásának során a Spinoza ház kelléktárában maradt a proletár gyűlöletből táplálkozó utcai antiszemitizmus. Az igazi nácik nem nagyon mutogatják magukat egy ideje, kb. azóta, mióta az első Orbán-kormány alatt felpofozták az összeset a Vikingben. Az elmúlt években arról szól az életük, hogy zárt csoportokban osztják meg egymással a tapasztalataikat a judeoplutokrata világösszeesküvésről és Marschalkó Lajos könyveket cserélgetnek egymással. Finomkodnak, hallgatnak, félnek, hogy becsukják őket. Egyiknek sem jutna eszébe kimenni plakátokkal a körútra abból a megkapó indíttatásból, hogy „a kurva anyját az összes kilincsorrúnak, most megmutatom nekik, hogy nem csak azért vettem színes nyomtatót, mert le volt értékelve!

Sőt!

A helyzet, legalábbis a haladó baloldal hazai lerakatának szempontjából, még sokkal rosszabb. Mióta a nemzetközi változatuk átrománkodta magát hettitasimogatóvá, Magyarországon mindenki bajban van. A szélsőjobb kénytelen-kelletlen, de vagy nem szólal meg, vagy kijelenti, hogy tulajdonképpen „ezek az izraeli zsidók elég jó arcok, bezzeg…” A hazai bal meg hamis balalajkán egyszerre játszik kifelé BDS-mozgalmárt, befelé pedig antifasisztát.

Eddig ez normál üzem. Ha viszont az a megbízás, hogy rombolni kell Magyarország nemzetközi renoméját, akkor kerül elő az a vicces fantáziarajz, miszerint a magyar antiszemiták izraeli zászlóval zsidóznak le másokat. Legalább a hagyományos, sima, sárga Dávid-csillaggal dolgoztak volna a derék provokátoraink, akkor maradt volna legalább egy pici bizonytalanság bennünk abban a kérdésben, hogy akadnak-e 2019-ben ennyire hülye szélsőjobboldali polgártársaink. Már tudjuk, nincsenek. Csak aljas kommunistáink.

Facebook hozzászólások

  Piréz Róbert

Piréz Róbert
"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

14 hozzászólás

 1. Avatar

  “Eddig ez normál üzem. Ha viszont az a megbízás, hogy rombolni kell Magyarország nemzetközi renoméját, akkor kerül elő az a vicces fantáziarajz”
  Mondjuk ezt elhiszem Önnek.
  Azonban ugyanezen időben a gyurcsányiné is igyekezett,a soros szintén bealakított.
  Az az összeesküvés elméletem,hogy ezek nem véletlenül fordulhattak elő szinte azonos időben.
  Tudom,tudom,egyedi esetek. Elkülönült egyedi esetek.

  • Avatar

   Tévedsz! Ezek nem azonos időben történnek, hanem folyamatosan. Ha megfigyeled, a bolgár tehén naponta jelentkezik a vérlázító megnyilvánulásaival és (sajnos) a jobboldali média (pl. Mandiner) is készségesen ismerteti.

 2. Avatar

  Nem ő rakta ki?

  Nem volt csirizes a keze?

 3. Avatar

  Egészen pontosan ők a határon túlról jöttek, aztán a határok meg mentek, a mai határontúli magyarok meg “kint” maradtak, akiket azóta ezek románoznak meg szlovákoznak.

 4. Avatar

  Nocsak, most az a történelmi időszak jövend el, ahol az győz, aki hitelesebben tud hazudni? A baloldal manapság már nem is fárasztja magát, hogy hihető legyen. Miután mára régi filmekre szájmozgással mimikával rá lehet montírozni mások arcát, elég izgalmas lesz ez a “ki fog hinni nekünk?”- című új játék.
  Furcsa világ lesz amikor már az sem lesz igaz amit látunk.
  Azt hiszem Talleyrandnak tulajdonítják azt a cinikus mondást, hogy “Én csak a saját szememnek hiszek. De annak sem biztos!” – hát nem örülnék, ha a homo sapiens már senkinek, még a saját szemének se hihet többé.
  A társadalom alapja ugyanis a megelőlegezett bizalom. Az, hogy én nem hazudok, vagy nincs szándékom téged bántani, és joggal feltételezem, hogy te sem hazudsz, vagy szúrsz hátba.
  Eddig csak az analfabétának magát hazudó Mohamed engedélyezte a takiját mint pusztítási eszközt, de ha Európában is divatba hozzák a fals flag önrobbantást, vagy önlejárató hamis plakátolást, akkor a társadalom alapját szedik fel ezek a gátlástalan senkik.
  A fals flagot kezdjük el súlyosan büntetni, nem úgy tekinteni erre, mint egy szellemes csínytevésre, mert különben megnézhetjük jobbosok és balosok, meg akármik, hogy mire vezet ez…!

 5. Avatar

  Ezt a ket kis buzit nem azert utalom mert zsidok hanem mert kis buzik

  • Avatar
   kara kozgun

   A zsidó nép maradt vallása és kiközösítése következtében az európai népek között a leginkább beltenyészet. Ebből azonban az fakad, amit a nép már gyermekkoromban gyakran mondott: “A zsidó vagy nagyon okos, vagy nagyon buta, náluk ritkább a középút.”
   Másrészről a GENETIKAI mentális retardáció nagyon magas a zsidó fajnál. A zsidóknak rengeteg génhibája van. Meg lehet különböztetni egy öröklött retardációt, illetve a születéskor szerzett hibákat, mivel az öröklött retardációnak nyilvánvaló fizikai jelei vannak, A buziság, a természet védekezése defektes utódok ellen!
   , maguk a zsidók szorgosan tanulnak. A Yeshiva, iskolákban azt tanítják nekik, hogyan érveljenek. Az érvelés és a tények elferdítése, megváltoztatása egy nagyon erős zsidó jellegzetesség, csak úgy, mint a hazugság. A zsidó a hazugságok mestere. Egy zsidó egyenesen a szemedbe hazudik, akkor is, ha írásos bizonyítékod van, és azt fogja mondani, hogy amit a papíron látsz, az téves
   Ők az örök hazudozók és szélhámosok. A zsidó kivételesen intelligens, és nagyon meg tévesztő.

   A kutatócsoport vérrokonok házasságaiból született, autizmussal diagnosztizált pácienseknél azonosította a SLC7A5 jelű gén mutációit. Régen mondom, ez az ok!
   Az autista, figyelemhiányos, hiperaktív gyerekek száma M. O.-GON 60-70 ezerre tehető! Rádióműsor Hajdú Anna fejlesztő óvónő, portré műsorban.

 6. Avatar

  Akkor göngyöljenek szépen, hogy kik ezek a szabóalbertbe oltott, újnyilas bácsfidianáscukrok.
  Kik rendelték meg a plakátok nyomtatását (számla.)
  Kik rendelték meg a plakátok kihelyezését. (Megrendelő, számla)

  Büntető eljárás a megrendelő és a hirdetőoszlop/tábla tulajdonosai ellen.

 7. Avatar

  PETÍCIÓ A KÓRHÁZCENTRUMÉRT!!!!
  KDNP és FrakciójaTetszik
  ·
  Simicskó István: Az utóbbi napokban többen felkerestek, hogy támogatásukról biztosítsanak a Dél-Budai Centrumkórházzal kapcsolatban. Kérem támogassák az alábbi petíciót, hogy meg tudjuk mutatni: az újbudai- és a környéken élő emberek kiállnak a tervezett beruházás és az egészségügyi fejlesztések mellett! 🏥🚑

  ÍRD ALÁ ÉS KÜLDD TOVÁBB!
  https://tinyurl.hu/T4yH/

 8. Avatar

  Proaktív antifaszizmus.

 9. Avatar

  A cikkírónak üzenem, hogy amit Marschalkó Lajossal kapcsolatban írt, egyáltalán nem volt vicces, ezzel csak a saját műveletlenségét bizonyította.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük