Vajon miért foglalkoztatnak hazánkban pancsereket a legmenőbb nyugati titkosszolgálatok?

Jéghideg profizmus és szupermodern technológia. Tökéletesen képzett, pallérozott szellemű és irigylésre méltó külsejű válogatott elit. Olyanok, akik nem szoktak hibázni, és minden, aprólékosan kidolgozott akciójuk remek eredményeket hoz a hibátlan végrehajtás után.

Mindezeket természetesen nem a magyarországi ellenzékről gondoljuk, hanem a menő és kiváló hírnévnek örvendő nyugati titkosszolgálatokról. Hogy ez egyébként mennyire nincs így, és milyen bakokat tudnak lőni, azt most hagyjuk, de azért annál mindenképpen magasabb szinten állnak, hogy a kettejük közti kapcsolat nyilvánvaló legyen. Miért vennék szárnyaik hát alá a világ egyik legszerencsétlenebb ellenzékét? A válasz nyilvánvalóbb, mint gondolnánk.

Adva van egy csapat szerencsétlen, sikertelen lúzer, hiszen minden normális, értelmes és sikeres ember már fideszes ;). Szánalmas kis életük egyik kudarctól a másikig telik. Hazánkban nagyon kevesen vannak és elismerést kizárólag ebben a nagyon szűk körben tudnak kicsikarni. lényegében önmaguktól.

Tulajdonképpen kinek kellenének ők és mire?

Szavaz rájuk bárki? Érdekel az egyedülállóan mély gondolatviláguk néhány százalék hasonló lúzeren kívül bárkit is itthon? Életük sanyarú és szomorú, egészen addig a pillanatig, amíg Langleyben meg a Sorbonneon hirtelen úgy érzik, hogy béna kis énjük körül forog a Magyarországon kívüli világ.

Valljuk be, a másik oldalról is érthető, hogy ilyen, könnyen befolyásolható és irányítható arcokat próbálnak az általuk irányított hálózatba gründolni. Mégis, ki mást szereznének? Fideszeseket? Bizonyára minden tartótiszt álma egy olyan szerencsétlen lúzer, aki öt perc alatt meggyőzhető arról, hogy a legújabb ellenzéki mozgalommal ő és csakis ő számít majd.

A saját kis énje a fontos, higgye el.

Az egótrénerek és önbizalomfejlesztő szektás agykontrollok alapvető pontja, hogy én és csakis Én számítok ebben a világban, legyen bár lyukas a zoknim, vagy a toldys némettagozat ellenére szar a melléknévragozásom, ez mind nem számít, hiszen a Világ Közepe vagyok ettől még ÉN, csak a szemét Fidesz elrontja az egészet.

Elképzelem, hogy ez a sok szerencsétlen, láthatóan különféle lelki problémákkal küszködő ellenzéki vezér időről időre megkapja a xanaxánál is fontosabb önbizalomfröccsét az időnkénti külföldi tréningen, ahol néhány nap alatt az adott szervezet Kelet-Európáért felelős részlege elhiteti vele, hogy a folyamatos kudarcok ellenére minden rendben van. Hatalmas önbizalmával kiszáll a gépből, majd a néhány nap, hét, vagy hónap után bekövetkező menetrend szerinti kudarc után ismét összeomlik, és úgy kell kivinni a saját kis Grácukba megint és megint. Ilyenkor hosszadalmas kezelés következik, amelynek végén a bipolaritásba hajszolt egyén legalább egy alelnöki széket kap, és meg se tud szólalni a gyönyörűségtől, amit az ÉN ambíciói elismeréseként kiérdemelt a sorstól.

Mivel ellenzéki vezetőnek lenni láthatóan rendkívül megterhelő, ezért alapból nem is a normális, egészséges emberek közt válogatnak, akik egyrészt nem ellenzékiek, másrészt sosem vállalnák. Maradnak hát a könnyen befolyásolható, behálózható és megvehető, mentálisan labilis lúzerek. 30+-os szüzek, és örökös morállovagok. Velük olcsón és biztonsan lehet sikert sosem arató ellenzéket csinálni.

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

27 hozzászólás

 1. Avatar

  A titkosszolgálat meg ugyanúgy tele van libsi komcsikkal, mint a birói kar, a pénzalapok Filmalap Petőfi Alap és a felsøoktatás filozófusai, az MTA.
  Nem is tudom mi van ebben a Világban .Anarchia káosz .

 2. Avatar

  Hogy miért ezeket választják?

  A hasonló, a hasonlónak örül, az ö nyelvét érti.

  • Avatar
   Kara Kozgun

   “Bódogok a lelki szegények! Övék a mennyeknek országa”! csapat szerencsétlen, sikertelen lúzer, hiszen minden normális, értelmes és sikeres ember már fideszes ;
   Ady forgott volna a sírjában, hogy egy, a szocialista egyetemi oktatás jóvoltából felkerült falusi gyerekből olyan jurátus lesz, aki miniszterelnökként azokért lelkesedik, akiket ő a magyar nép kártékony vezetőinek tekintett. Legfeljebb keserűen kellett volna megállapítania, hogy a nép fia, ha az a szerencse érte, hogy felkerülhetett, jobban játszotta az urat, mint akinek már az ősei is azok voltak.

   • Avatar

    Micsoda hülyeség?!
    Ady Károlyiék és a zsidó szabadkőművesség bábja volt a kretén testvérével együtt. Hogy kikezdhetetlenül nagy költő volt, az más kérdés. A vidék nem egyenlő= paraszt. A paraszti ősi és hagyományozott kultúra minden nép megmaradásának a záloga. A legközelebb, szimbiózisban élt, él a természettel, ismeri és tiszteli a természet törvényeit. Csak a városi söpredék, belvárosi újproli nézi le a parasztot, mert komplexusai vannak vele szemben. Amit a városi tudós tud a természetről, azt a parasztoktól gyűjtötte össze.
    A vidék kulturális magasságai sokkal mélyebbről fakadnak mint a városéi. Már, ha érted.
    Ez azért is van, mert a városi kultúra (a liberális értelemben véve) gyökértelen.
    A vidék nem elmaradott, hanem józanabb gondolkodású, értékőrző. Igaz ez a még nem megfertőzött vidéki városokra is.

    • Avatar

     Egyetértek, kivéve Ady.

     Ady, a kor maistream eszméinek, felső közép osztály társadalmi szokásainak majmolója, édes hármasban élő, szexuális visszaélő, kokainista, alkoholista a mai értelemben vett liberális volt.

     Művészete a pohár fenekéről került a papírra és szerkesztői megrendelésének szolgai kiszolgálása volt.
     Hírneve a médiának köszönhető, a városi értelmiség általi “menőség” -nek ítélt életvitele tette divatossá.

     Élete kicsiben mint Dali, Picasso, Modigliáni, emberként ugyanolyan visszaélő senkiházi, művészeti alkotóként alkoholra, kokainra talán még morfiumra is szorult.

     Ady, ma a romkocsmák belvárosi fiatalságának tagja lenne.

     • Avatar
      Kara Kozgun

      Te hótt részegen, mért nem irsz olyan verset, publicisztikát? Mert ostoba betanult sémáid ehhez kevesek!
      Seregesen senkik jönnek (Ady

      Minden semmirevalónak
      Gácsnak, svábnak, és zsidónak (FIDESZ fiúknakk)
      Grádics adatott:
      Itt alant már csak egyedül
      Maradok.

      Sürög a vad, magyar élet,
      Még a némák is beszélnek
      S uccám ellepik,
      S bárki taknyost
      Fölrepít.

      Seregesen senkik jönnek,
      Megrabolnak, elköszönnek,
      Gúnnyal szabadon,
      Mi bennem gyűlt, mindenkié,
      A vagyon.

    • Avatar
     Kara Kozgun

     Már a hozzászólásod? Akkor tényleg az! Ady: zsidó folytatgatóainkról

     De sisere hadává az a legelső jövevényfajta lett e szerencsétlen országnak, s szövetkezve és dúlva jóformán rajta ül ma is.
     Jó tanítványokra s atyafiakra találtak persze a nyugati kalmárok keleti, úri kalandor őseinkben: a török pusztítás majdnem pihenő volt Magyarország szolganépe számára. Magyar történelem, magyar kérdés, magyar fátum ennyi: néhány száz, erőszakos család uralkodott, álnokoskodott, kegyetlenkedett, barbárkodott egész Magyarországon. Ezek kinevezték magukat Magyarországnak, s a szent magyarság nevében kötötték az üzleteket, és zsebüknek egy kis sérelméért fölborította mindent.
     Hogy a népet elárulták, természetes, de elárulták választott dinasztiáikat, királyaikat, császárjaikat, sőt a vallástörténet szerint, ha kellett, az isteneiket is. Hiszen sok mindent megmagyaráz, hogy a kétes eredetű, minden európai fajtától elütő, zavaros, elvegyült magyarság olvasztást jött siettetni ebben a közép-európai kohóban. De mégis szörnyű sors, hogy a nyugati hitványságok és keleti kegyetlenségek ősi, szent házasságának legsúlyosabb terhét máig is érezzük.

   • Avatar

    Kara Kozgun

    Nem értem a nyelvet, így ha van, a mondani valót sem.

 3. Avatar

  Egyet értek a cikkel abban a tekintetben, hogy az ellenzék alkalmatlan politizálásra, csak ócsárolni tudnak mindent, és mindennek a felelősségét természetesen a zorbán nyakába varrni.
  De egy ilyen ostoba, hiteltelen és demagóg ellenzékkel is meg tud dönteni bármilyen kormányt a globális hattérhetalom,legfeljebb kicsit tovább tart mintha kompetens helytartók csapatával támadná a kormányt.
  Úgyhogy elég nagy a baj, és sosem azt kell nézni, hogy kikkel állunk szemben, hanem, hogy kik állnak mögötte, egy szánnivalóan buta fegyőr vagy egy alkesz gyurcsány sem önmagától veszélyes.

 4. Avatar

  “Vajon miért foglalkoztatnak hazánkban pancsereket a legmenőbb nyugati titkosszolgálatok?”
  Szerintem ez a felszín. Amikor a liberálisoknak éppen nem érdekük, hogy előrelépjenek, roncsderbit eresztenek rá a liberálproli bázisukra. Hol így használják őket, hol úgy használják őket. Nem hiszem, hogy ne lennének értelmiségiek is, csak ilyen hullaprolik. De most nem aktivizálják őket.
  Ha elnézem a kulturális életünket, a médiát, a joggyakorlatot, az oktatást, a tudományos életben folyó látványpékséget, szerintem nem csak mi és a külföldi, de a honi oligarcha-aligmarchák ” saját titkosszolgálataik” is apríthatnak némi farhátot a levesbe.
  A Fidesz-KDNP és a kormány nem homogén. Schmidt pl. az Ungár-klánt képviseli, Gulyás és Rogán sem az a nemz eti elkötelezett, konzervatív a Cilikéjével és Sarki Katával együtt… Aggasztó, amit Budapesten lát az ember. Minden ötödik ember, akivel együtt utazom a villamoson, buszon, metrón: afrikai, fekete, zsidó, török, arab, kínai, vietnámi… Megy a szöveg a “keresztény-nemzeti kultúráról és életformáról, civilizációról”, de a gyakorlat az ellenkezője. Balaton-felvidéket pedig felvásárolják az “újhollandok és újbelgák”, mert idáig “üldözik őket”. Szépen körbe is építik a Balatont, hogy az őshonos magyarok lassan már sétálni sem mehetnek i a saját “tengerükhöz”… A köztévé genderérzékenyít,magyar történelmi filmek helyett török sz ultán sorozatot nyom… Az embernek kedve támad olykor elküldeni az illetékeseket a jó durva anyjukba…

  • Avatar

   Ez a szöveg kb. egy nagy marhaság. Én pl. Budapesten azt látom este a kocsmában, hogy nem is élnek magyarok ott, mindenki brit.

 5. Avatar

  Elnézést, de ez a cikk fideszes szemmel nézve is túlságosan bunkó lett, a nyilvánvaló igazságtartalma ellenére is.

 6. Avatar

  Az a cél, hogy teljesen LEPROLISODJON a kiválasztott semmik szintjére az ország. ((Befolyásolni, elfoglalni, kifosztani csak azt lehet, ami/aki elég hülye hozzá. Például az ország esze(az SZDSZ), nem véletlenül ragaszkodott az oktatási tárcához.)) Ha az átlag ilyen prolikat lát, akkor azt gondolja ez a menő… Ő is ilyen lesz.

  • Avatar

   1990 óta, tehát Antall alatt is, az összes nemzetstratégiai tárca az SZDSZ markában. Most is.
   Az nem kultúrpolitika, hogy a mocskos markukban hagyom a kultúrát, sőt, a filmet tokostul-vonóstul átadomneki, évi ezer milliárdot biztosítva, azzal az egyetlen intelemmel, hogy: “aztán kulturkampf ne legyen!”.
   Következmény= a magyar filmművészetet eltörölték a föld színéről. A tévében gagyi török tört. sorozat, érzékenyítő homi sorozat. Magyar kultúra gyanánt”eszünk, iszunk, táncolunk, jót mulatunk”, mintha valóban ebben merülne ki a magyar kultúra mélysége és magassága. “Nemzeti” érzelmeinket pendítendő “Magyarország, szeretlek” c. Seggrázós, primitív, lepényevés, zsákban futás”.
   Magaskultúra, magyar konzervatív kortárs szerzők és alkotók nincsenek, mert olyanokkal a Schmidt-L. Simon-Fekete Pál é György, Gulyás Gergely mg nem találkozott.
   Mint ahogy a régi vicc mondja, a tavalyelőtt és tavaly közölt, a kulturális visszásságait feltáró sorozatot követően:most már csak azt szeretnénk tudni, hogy hová lett Szakács Árpád, s hogy mikor jön el az Orbán Viktor által ígért” 2018 ősze”?
   Voltaképpen kiknek is nyertük azt a háromszoros 2/3-ot?!
   Hülyének tetszenek nézni a magyarokat?!

   • Avatar

    A kultúra gyötrelem. Gyötrődések között jön a világra, hogy utána élhetőbb legyen. Régen egy néptanító is színdarabok sorát tanította be felnőtteknek olyan szinten, hogy sírtak a nézői, ma pedig adminisztrálgatnak hülyeségeket,meg lekötikőket olyan szabályok és kötelezettségek, amiknek teljesen biztos, hogy nulla kimenetele lesz. Erőforráslekötés, elherdálás, tönkretétel, elzüllesztés. Ez is része a PROLI-PROGRAMNAK. (A politika felől ezt másképp kellene kezelni.)

 7. Avatar
  Molnár József

  Miért alkalmaznak ilyen luzereket?
  A Fletó elmondta az Öszödi igazságbeszédben.
  “És közben nem kormányoztunk négy évig”
  Ő volt a főnök. Milyen magassabb nem is létező hatalom kedvéért tette ezt?
  A spekuláns háttérhatalomnak ilyenek kellenek.

 8. Avatar
  Feher Zsolt

  Az orszäg fejlödött az embereknek kinyilt a szeme ök pedig ugynazt a szart gyurjäk a ahänyan vannak.Amit lätnak az a hatalom büvölete es a penz igerete! De az embereket mär reg nem erzekelik csak a hasonszörüeket.Tehät maradtak a 90 evekben de közben eltelt 25 ev vagy több.A Momentum bärmenyire is fiatalnak tünik ugyanazt a szart gyurja.Megujuläs az nuku!!!Nembaj szagoljäk egymäs büzet mi meg elhuzunk melletük ezerrel!

  • Avatar

   Ők vannak hatalmon, csak a kreténeket hagyták ki. Kivéve Dobrevné Gyurcsány Franciskát, akik változatlanul milliárdokat kaszálnak.

   • Avatar
    Kara Kozgun

    Privatizációóó Egyesek szeretik a felelősséget az utolsó kommunista miniszterelnökre hárítani, de tény, hogy nemzeti vagyonunk 7O-8O %-ának tényleges eladása Antall József kormányzása idejére esik. Ez úgy történt, hogy a korábban államosított magyar vagyont a fordulat táján gyorsan tönkretették, majd olcsón fölvásárolták a kondér közelében ülők, ők pedig pillanatok alatt továbbadták, esetleg szétdarabolva idegeneknek, akik nálunk elsősorban piacot vettek. Az üzemek nagy részét bezárták, néha le is rombolták. Ez a kollaboráns struktúra becslések szerint harminc év alatt legalább ötszázmilliárd dollárnyi anyagi vagyonvesztést okozott az országnak

 9. Avatar

  A címhez: azért mert a parlament és az ország tele van velük. Moszad-CIA egyre megy. Nincs jelentősége, már rég le vagyunk nyomva.

 10. Avatar

  Ez most miért??????
  A hozzászólása moderációra vár

  A címhez: azért mert a parlament és az ország tele van velük. Moszad-CIA egyre megy. Nincs jelentősége, már rég le vagyunk nyomva.

 11. Avatar

  Átfogalmazom cenzorok!
  A címhez: Tengerentúli és közel-keleti titkosszolgálatok rezidenseinek magyar állampolgársága van, nagy számban és benn ülnek a parlamentben. Jelentősége a minőségnek nincs, mert már régen elveszítettük a kontrollt a dolgok felett.

 12. Avatar

  És ha azt írom hogy kapjátok be?

 13. Avatar

  Mit írhatok le amit nem cenzúráztok?

 14. Avatar

  A hozzászólásom moderációra vár

 15. Avatar
  Ferenc Molnar

  Hova tűnnek a Facebook hozzászólások?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük